Masentaja

Jäsen
Huomenna ois Game Day noin kuukauden tauon jälkeen. Kaksi peliä jäljellä, tämä kotona SKA:ta vastaan ja vielä 1.3. Dinamo Riga vieraissa. SKA:lle tämä peli on täysin merkityksetön sarjan kannalta, varma runkosarjan ja Venäjän mestaruus on jo takataskussa ollut hyvän aikaa. Jokereilla pelissä on käytännössä se, onko Jokerit lohkon kolmas vai neljäs. Mitään arpomisia tulevista PlayOff-vastustajista on turha käydä, liian monta liikkuvaa osaa on vielä niin Jokerien kuin tulevan vastustajankin osalta. Kulminaatiopisteitä ottelussa lienee terveystilanne Jokereilla, SKA:n mielenkiinto olympiamenestyksen ja otteluiden merkityksettömyys huomioiden ja kuinka pelaamattomuus näkyy joukkueissa. Kuukauden tauko keskellä kautta on todella pitkä ja harvinainen tapahtuma, lähinnä miten on saatu akut ladattua ja koneet käyntiin ennen kuin alkaa todellinen kausi tulevana viikonloppuna.

Jokereilta telakalla Pihlström ja Lundin, oliko varmuudella muita?

Katseet kääntyy itsellä ainakin, yllätysyllätys, Eeli Tolvaseen joka veti henkilökohtaisen pistepörssin puolesta unelmakisat olympialaisissa ja valinta All Stars-kentälliseen on iso juttu. Jatkuuko hirmuvire myös KHL:ssä vai onko Eeli nyt vain majumies? KHL:n puolella kun on viimeaikoina ollut vähän hiljaisempaa.
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jokerit saanut treenata rauhassa suht tärkeää matsia varten ja vastassa krapulainen ryhmärämä (joo, on siellä reservejäkin). Pitäisi olla selvä peli.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Vedonlyöntifirmatkin ovat sen verran hereillä, että Jokerit on suosikki kertoimien valossa.
 
JE SUIS ILVES

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kyllä Jokereille oikein tarjotaan itsetuntoa nostattavaa voittoa SKAsta juuri ennen pudotuspelejä. Tarvii enää vaan mennä ja voittaa se peli. Helppo homma.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kärkiäijät oli kisoissa ja tanskalaisilla (?) myös maju-puhteita. Eipä paljoa ole peliä treenattu. Ei ollut edellytyksiä moiseen.
Yep, mutta pääsivat himaan aikaisemmin. Noilla vasta bileet alkamassa torilla.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää huippupeli jää muuten itseltäni väliin, koska olen muualla. Mutta hengessä ollaan mukana ja lauantaina taas paikan päällä.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti kuukauden breikillä on älytty myös levätä. En jaksaisi kuulla sitä kitinää taas että jalka vähän painaa mutta vastustajalla ei. Tai sanotaan suoraan että jos pleijareissa ongelmia niin tuon "väsy painaa" tekosyyn taakse Jalonen & Co ei kyllä voi mennä millään vaikka pelejä on kovalla tahdilla lauantaista lähtien.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
SKAN:n bussi nähty tänään jo stadissa (tämä tarina on tosi). Voiko siitä päätellä mitään se on eri asia ...
 
Jännä nähdä, ovatko olympiavoittajat lomalla vai pelissä mukana. Jokerit on isohko ennakkosuosikki esim. Veikkauksen mukaan, mutta jos SKA:n "jämämiehet" tulevat vastaan voi sekin olla yllättävän vaikea peli.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
Eräs tunnettu vedonlyöntifirma tiputtanut Jokereiden kertoimen lauantailta 2,95 nyt 1,68, mulle kävisi on sen verran rahaa kiinni muiden kohteiden osuttua itse asiassa Jokereiden vähintään kahden maalin voitossa.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Muistaakseni se SKA:n farmijengikin kaatui joskus harkkapelissä aika hikisesti, että ihan täyden päivätyön saa Jokerit tehdä vaikka siellä olisi vaan ne pari kentällistä KHL:stä ja loput farmiäijiä. Sinänsä kyllä harmi, että kauden ainoa SKA-matsi Arenalla on sekä panokseltaan että todennäköisesti myös tasoltaan aika kehno.
 
DON'T PANIC

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muistaakseni se SKA:n farmijengikin kaatui joskus harkkapelissä aika hikisesti, että ihan täyden päivätyön saa Jokerit tehdä vaikka siellä olisi vaan ne pari kentällistä KHL:stä ja loput farmiäijiä.
No harjoituspeleistä on tietysti turha tehdä sen isompia päätelmiä, mutta ei tuosta tosiaan helppoa kannata odottaa, kun hävitty on muutenkin Dinamo Rigalle sun muille. Hyvää itseluottamusta hakemaan kohti pudotuspelejä ja tuon parempaa voitettavaa ei siihen löydy vaikka kentällä olisivatkin Töppöset ja Löppöset.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Monen aikoihin KHL:ssä on tapana julkistaa illan kokoonpanot? En ole koskaan tuota KHL:n sivuilta seurannut. Katsellut lähinnä Jokereitten facebookista milloin Jokerit ilmoittaa, mutta sehän ei välttämättä ole yhtään sama aika kuin milloin vierasjoukkueen kokoonpano on tiedossa.
PItää tehdä päätöstä illan peliin lähtemisestä vasta sitten, kun näkee kokoonpanot. Jos sieltä puuttuu kaikki Venäjän olympiajoukkueessa pelanneet, niin taidan jäädä mielummin kotisohvalle katselemaan Jokereitten suoritusta SKA:n farmia vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jokerit tänään:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen
25 Pekka Jormakka – 37 John Norman – 34 Olli Palola
61 Tommi Huhtala – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
13 Petteri Wirtanen

30 Ryan Zapolski (31 Karri Rämö)
 
VÄLIKAUSI!

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tänään palkitaan jäällä ennen peliä Old Chiefsien valinta Vuoden Päälliköksi. Ei hirveä yllätys vaikka äänestys oli kuulemma tiukka.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy