Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Ti 27.2.2018 Jokerit - SKA Pietari

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Masentaja, 26.02.2018 klo 09.12.

 1. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huomenna ois Game Day noin kuukauden tauon jälkeen. Kaksi peliä jäljellä, tämä kotona SKA:ta vastaan ja vielä 1.3. Dinamo Riga vieraissa. SKA:lle tämä peli on täysin merkityksetön sarjan kannalta, varma runkosarjan ja Venäjän mestaruus on jo takataskussa ollut hyvän aikaa. Jokereilla pelissä on käytännössä se, onko Jokerit lohkon kolmas vai neljäs. Mitään arpomisia tulevista PlayOff-vastustajista on turha käydä, liian monta liikkuvaa osaa on vielä niin Jokerien kuin tulevan vastustajankin osalta. Kulminaatiopisteitä ottelussa lienee terveystilanne Jokereilla, SKA:n mielenkiinto olympiamenestyksen ja otteluiden merkityksettömyys huomioiden ja kuinka pelaamattomuus näkyy joukkueissa. Kuukauden tauko keskellä kautta on todella pitkä ja harvinainen tapahtuma, lähinnä miten on saatu akut ladattua ja koneet käyntiin ennen kuin alkaa todellinen kausi tulevana viikonloppuna.

  Jokereilta telakalla Pihlström ja Lundin, oliko varmuudella muita?

  Katseet kääntyy itsellä ainakin, yllätysyllätys, Eeli Tolvaseen joka veti henkilökohtaisen pistepörssin puolesta unelmakisat olympialaisissa ja valinta All Stars-kentälliseen on iso juttu. Jatkuuko hirmuvire myös KHL:ssä vai onko Eeli nyt vain majumies? KHL:n puolella kun on viimeaikoina ollut vähän hiljaisempaa.
   
 2. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Jokerit saanut treenata rauhassa suht tärkeää matsia varten ja vastassa krapulainen ryhmärämä (joo, on siellä reservejäkin). Pitäisi olla selvä peli.
   
 3. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  15 taisi olla SKAN:n pelaajia Etelä-Koreassa OAR-jengissä . Mikään muu kuin kotivoitto ei kelpaa.
   
 4. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Vedonlyöntifirmatkin ovat sen verran hereillä, että Jokerit on suosikki kertoimien valossa.
   
 5. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt kyllä Jokereille oikein tarjotaan itsetuntoa nostattavaa voittoa SKAsta juuri ennen pudotuspelejä. Tarvii enää vaan mennä ja voittaa se peli. Helppo homma.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kärkiäijät oli kisoissa ja tanskalaisilla (?) myös maju-puhteita. Eipä paljoa ole peliä treenattu. Ei ollut edellytyksiä moiseen.
   
 7. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lainaus:
  Yep, mutta pääsivat himaan aikaisemmin. Noilla vasta bileet alkamassa torilla.
   
 8. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tää huippupeli jää muuten itseltäni väliin, koska olen muualla. Mutta hengessä ollaan mukana ja lauantaina taas paikan päällä.
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti kuukauden breikillä on älytty myös levätä. En jaksaisi kuulla sitä kitinää taas että jalka vähän painaa mutta vastustajalla ei. Tai sanotaan suoraan että jos pleijareissa ongelmia niin tuon "väsy painaa" tekosyyn taakse Jalonen & Co ei kyllä voi mennä millään vaikka pelejä on kovalla tahdilla lauantaista lähtien.
   
 10. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  SKAN:n bussi nähty tänään jo stadissa (tämä tarina on tosi). Voiko siitä päätellä mitään se on eri asia ...
   
 11. Jännä nähdä, ovatko olympiavoittajat lomalla vai pelissä mukana. Jokerit on isohko ennakkosuosikki esim. Veikkauksen mukaan, mutta jos SKA:n "jämämiehet" tulevat vastaan voi sekin olla yllättävän vaikea peli.
   
 12. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Fanien bussi?
   
 13. Pena99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko tietoa pelaavatko olympiasankarit SKA:lla huomenna?
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei taida Kova ainakaan pelata. Veikkaus on tuon kohteen jo sulkenut.
   
 15. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  Eräs tunnettu vedonlyöntifirma tiputtanut Jokereiden kertoimen lauantailta 2,95 nyt 1,68, mulle kävisi on sen verran rahaa kiinni muiden kohteiden osuttua itse asiassa Jokereiden vähintään kahden maalin voitossa.
   
 16. Artyukhin Jäsen

  Äsken laskeutui kone vasta Moskovaan ja aika porossa olivat äijät, skumppapullot käsissään.
   
 17. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereiden on nyt parempi hoitaa tämä huomenna suurinumeroisesti, kun Ilja ja pojat vetelevät ympäriplekseissä Moskovassa.
   
 18. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Muistaakseni se SKA:n farmijengikin kaatui joskus harkkapelissä aika hikisesti, että ihan täyden päivätyön saa Jokerit tehdä vaikka siellä olisi vaan ne pari kentällistä KHL:stä ja loput farmiäijiä. Sinänsä kyllä harmi, että kauden ainoa SKA-matsi Arenalla on sekä panokseltaan että todennäköisesti myös tasoltaan aika kehno.
   
 19. Jokeriarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No harjoituspeleistä on tietysti turha tehdä sen isompia päätelmiä, mutta ei tuosta tosiaan helppoa kannata odottaa, kun hävitty on muutenkin Dinamo Rigalle sun muille. Hyvää itseluottamusta hakemaan kohti pudotuspelejä ja tuon parempaa voitettavaa ei siihen löydy vaikka kentällä olisivatkin Töppöset ja Löppöset.
   
 20. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Monen aikoihin KHL:ssä on tapana julkistaa illan kokoonpanot? En ole koskaan tuota KHL:n sivuilta seurannut. Katsellut lähinnä Jokereitten facebookista milloin Jokerit ilmoittaa, mutta sehän ei välttämättä ole yhtään sama aika kuin milloin vierasjoukkueen kokoonpano on tiedossa.
  PItää tehdä päätöstä illan peliin lähtemisestä vasta sitten, kun näkee kokoonpanot. Jos sieltä puuttuu kaikki Venäjän olympiajoukkueessa pelanneet, niin taidan jäädä mielummin kotisohvalle katselemaan Jokereitten suoritusta SKA:n farmia vastaan.
   
 21. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eikö ne joskus noin tuntia ennen pelin alkua ilmesty KHL:n sivuille? Toki joku SKA:n twitteri tai vastaava voi toki julkaista aiemmin.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jokerit tänään:

  6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses
  20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen
  25 Pekka Jormakka – 37 John Norman – 34 Olli Palola
  61 Tommi Huhtala – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

  79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö
  4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
  44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
  13 Petteri Wirtanen

  30 Ryan Zapolski (31 Karri Rämö)
   
 23. pilkku1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Torpedos Hockey
  Nyt näyttää kyllä rosteri todella hyvältä, pitkästä aikaa.
   
 24. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Tänään palkitaan jäällä ennen peliä Old Chiefsien valinta Vuoden Päälliköksi. Ei hirveä yllätys vaikka äänestys oli kuulemma tiukka.
   
 25. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Lainaus:
  Puolustuksessakin ihan kuusi oikeaa pakkia, sille varovainen peukku. Pihlström vielä kehiin niin saadaan the nelonenkin kasaan.