Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ti 25.1.2011 SaiPa-Ässät

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana ahal, 24.01.2011 klo 22.32.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tiistai-illan huumaa tiedossa Kisapuistossa, kun Porin patasydämiset pirulaiset saapuvat itärajan tuntumaan toivioretkelle. Tai luultavasti ryöstöretkelle, kuten viime aikoina on ollut tapana. Rocky on saanut porukan pelaamaan omaa peliään laatikkoon katsomatta, kurinalaisesti ja sitkeästi loppuun asti. Viime peleissä maalihanat ovat olleet piukalla, mutta silti pisteitä karttuu. Kiitos Kilpeläisen ja uhrautuvan puolustuksen Uusitalon ja Kudrocin johdolla.

  Satuin näkemään lauantaina Ässät-HPK-matsin, ja se kuvaa hyvin pientä tuskanpoikasta patapelissä, maaleja ei tahdo syntyä tilanteista huolimatta. Etenkin Yetman-Zaborsky-akseli piiputtaa ilmeisesti sentteri Niemen vaisumman jakson vuoksi. Mutta Rautakallio ei ole vielä asiasta huolissaan. Ykkönen yleensä heittää maalin pari, jos ei muuten niin rankkareilla kuten Santavuori viimeksi.

  Vastustajan kannalta Pata pelaa inhottavasti, usein pienillä siirroilla ja lyhyillä seinäsyötöillä kaveri pelataan ulos ja sitten lähdetään miehissä lujaa ylös. Luisteluvoimaa löytyy muiltakin kuin Armialta. Toivottavasti Atu ja kumppanit ovat keksineet plokkaustavan pelitavalle, muuten ei hyvä heilu.

  Viimeksi vanha tuttu Mielosen Juho kävi paiskaamassa kauden maalinsa sputnikverkkoon, mutta nyt mies lienee sivussa aivotärähdyksen vuoksi. Kuparisen tilanteesta en tiedä. Patapotilaat ovat kuitenkin verrattomasti harvemmassa kuin sputnikkollegat. SaiPalta puuttuu kentällinen runkopelaajia, mikä ei voi olla näkymättä tuloksessa, vaikka taisteluhalu onkin ollut kiitettävä viime peleissä. Eli jälleen kerran molemmat veskarit ovat avainasemassa, Jere on paljon vartijana mustapaitojen luukulla. Kilpeläinen on pelannut tasaisesti seurajoukkueessaan.

  Ennalta voisi veikata hyvinkin tasaista ja vähämaalista vääntöä. Tärkeää on, että sputnikit ovat hereillä heti alusta asti. Kahta maalia eteen ei kannata antaa, pata osaa puolustaa siitäkin pisteet kotiin.

  Ketä seuraisi? Itse vilkuilisin kotijoukkueesta mm. Lintneriä ja nuorta pakkia Jere Pullia (jos pelaa) sekä Ässä-kasvatti Kiilholmaa rinnallaan ihmiskuula Aarnio ja nuori lupaus Mankisen Jesse. Toinen Jesse, Saarinen, sai loppukauden diilin, ja saa nähdä miten hokkarit kiitävät Kisapuistossa. Tätä kirjoitettaessa en tiedä, pelaako jompikumpi, Salcido tai Sondell vielä. Mikkelistä tuskin tulee ketään.

  Ässistä numero 10 (Armia) lie kaikkien kiikarissa, mutta hyvin pelaavat myös SaiPallekin tuttu AUK ja kultakuuppa Santavuori. Keltamustissa on pelannut myös #78 eli KK. Herra pelaa nykyään hyvin joukkueen eteen. Joku ehti jo tyrkyttää SaiPaan ensi kaudeksi mm. Tuomas Huhtasta (#11), mutta en tiedä oikein miksi. Ehkä huomenna voi livenä puntaroida nuorukaisen potentiaalin.

  Ässien ennakko.
   
 2. Pianisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Enempää ei varmaan pystytä edes tekemään mutta kai ne pisteet sieltä taas viisikkopuolustuksen ja maagisen maalivahdin kautta tulee. Pitää kuunnella matsi radiosta kun arkipäivänä tuo matka on tällä kelillä turhan pitkä ajaa.
   
 3. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joo ei pelkoa taaskaan näillä näkymillä että Saipan verkko heiluis enempää kuin kaksi kertaa. Tosin jos näillä näkymin omissa kolisee vain se 0-1 maalin verran niimpä eikait tässä mitään hätää ole.

  Kokoonpanoista sen verran, että laittaisin rahaa likoon sen puolesta että Sami Mutanen on kokoonpanossa. Niemi se vaan tulee jatkamaan kakkosen keskellä ja jatkaa siinä varmasti maailman tappiin asti kunnes/jos tulee uusi sentteri. SK:n haastattelussa Severikin sanoi olevansa tällä hetkellä tyytyväinen asemaansa mutta tulevaisuudessa odottaa suurempaa roolia, miksei tarjottaisi vähän aikaisemmin. Noh näillä mennään eikä auta valittaminen Rockyn päätöksistä.

  Jospa se kuuluisa ketsuppipullo aukeasi pikkuhiljaa, muuten tulee kiire sen avaamisessa. YV täytys saada kuntoon, pelaajia riittäisi kyllä siihen että luotaisiin yksi erikoiskentällinen neljällä hyökkääjällä ja ykkönen tavallisessa kokoonpanossa jossa Uusitalo-Jyrkkiö viivalla. Mutta Rocky pelaa melko riskitöntä YV:tä, eli ei kannata taaskaan mitään ihmeellisempää kuin nopeita ratkasuja ja kolmea eri kenttää yhden YV:n aikana.

  0,1-1,2 lopputulos on niin varma, että taidanpa laittaa tulosvedon poikimaan rahaa.
   
 4. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Jatkiksen ennakko: http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?ottelu=21310&versio=ennakko

  ---

  Kyllä tästä jollain tavoin voisi yllätystä odottaa. Viimeksi kaatui Ässät vieraissakin, joten miksei huomenna? Toki kokoonpano on SaiPalla astetta paskempi, mutta toisaalta yhtenäisempi. Ja Lintner kahdeksan ottelun pisteputkessa.
   
 5. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Pakko tarttua. SaiPalla kuitenkin jo 4 kotivoittoa putkeen, joten ei siellä enää paljoa ryöstelemässä ole käyty. JYP sai pisteen, se sallittakoon. Lintneriin ja Myllyniemeen on luottoa, huomenna vähämaalinen peli, jonka Lintner ratkaisee. 2-1 SaiPalle.
   
 6. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pallo takaisin, eli myös padat ovat voittaneet neljä viimeisintä matsiaan vieraissa (Jokerit, Kärpät, HIFK, Blues). Kotivoitot ovat olleet arkipäivää. Joten kirkossa en menisi SaiPan voittoa kuuluttelemaan. Näin myös Ässät-JYP-pelin 4.12 (3-2), ja vaikka valtrat hallitsivat matsia, niin tappio tuli. Patojen pelissä on tällä kaudella sellaista sähäkkyyttä mukana, että tila ja aika voivat olla minimissä, mutta vaikka olet olevinasi mukana tilanteissa, se ei aina riitä. Kiima maalintekoon on niin suuri ja jätkät marssii vaikka vastustajan yli maalille päästäkseen. Sen sai kokea konkreettisesti mm. Viitaluoma viime lauantaina.

  Silti tietysti toivon mustapaitojen kotitaian säilymistä. Ja vaikka särkyisikin, paitoja ei tartte vaihtaa :).
   
 7. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  SaiPa on kyllä upeasti muuttanut kurssinsa viime kotipeleissään, joten kova vääntö on edessä. Jos kummatkin pitivät viime aikojen tasonsa, niin paha lainkaan varmaksi sanoa mihin suuntaan homma keikahtaa. Vaikkakin on korostettava että Ässien viisikkopeli ja kaksinkamppailu pelaaminen on erittäin hyvää, ja ero Padan hyvän ja huonon päivän välillä on hyvin pieni. Tämä etenkin siinä tapauksessa, jos Ässät pääsee johtoon. Se maalinteko on nyt kieltämättä hangannut kivenä kengässä viime aikoina, joten se tulee jälleen olemaan kynnyskysymys.

  Teknisesti ottaen tämä on niitä pelejä josta pisteet pitäisi nipsaista, mutta SaiPan hyvän kotivireen huomioiden eipä mennä asioiden edelle. Kotijoukkueella on myös pelissä paljon enemmän, joten siitäkään puolesta tuskin SaiPan homma kiinni jää. Ässät taas saa pelata suhteellisen vapautuneesti, mikä on toki hyvä asia.. paineita ei ole, ja tässä vaiheessa kautta kaikki pisteet mitä mukaan saadaan ovat kotiinpäin
   
 8. Pianisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Todennäköisyys mun voitolle mahdollisesta vedosta voisi olla aika hyvä. Eikös se Mutanen meinaa hae vielä tän viikon tuntumaa Jokipojista?

  Tästä pelistä tarttis ottaa se 3 pistettä. Viikonloppuna kohdataan Lukko pari kertaa ja niissä peleissä voi käydä miten vaan varsinkin kun Lukko näytti löytäneen lääkkeet meidän pelin jäädyttämiseen. Ensimmäinen tavoite tälle kaudelle on muuten Ässissä täytetty. On matemaattisesti mahdotonta joutua karsintoihin. Wuhuu.
   
 9. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Katos, iski joku aivosolmu. Muistin, että kyseinen laina päättyy sunnuntaina mutta eihän se näin olekkaan vaan Mutanen lainassa lauantaille asti. No onneksi ei laittanut rahaa kiinni vielä.
   
 10. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Ässät skujaa Lappeenrantaan pelaamaan seuraavalla kokoonpanolla:

  Santavuori-Uusikartano-Armia
  Uusitalo-Sammalkangas

  Zaborsky-Niemi-Yetman
  Malkamäki-Kudroc

  Huhtala-Kuparinen-Savinainen
  Caldwell-Jyrkkiö

  Huhtanen-Sillanpää-Mäkilä

  Kilpeläinen
  Järvenpää

  SaiPan kokoonpanoa vielä odotellaan.
   
 11. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näyttää olevan tismalleen sama kuin HPK-pelissä. Kuparinenkin selvinnyt tällistään. Atu marssittanee myös aikalailla saman porukan kehiin kuin Tampereella... jos saikkulaisia ei saada mukaan.
   
 12. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hassut on Ässien kokoonpanot, varsinkin puolustuksen osalta kun vertaa "ykkös"paria ja "kolmos"paria. Pelkän taidon ja kiekollisen osaamisen osalta pistäs olla kyseiset parit toisinpäin. Jyrkkiö ja Sammalkangas vois vaihtaa kyllä keskenään heti, olisi vähän järkevämmin sitä kiekollista taitoa pareissa kun Udehan ei sinällään mikään häävi kiekollisesti ole vaikka tehoja onkin paljon.
   
 13. Pianisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Hassu on ollu kausikin. Kädettömimmät pakit vetelee ykkösparissa, kukaan ei tee maaleja ja seura keikkuu kärjessä.
   
 14. menza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPa tänään:

  Löfman - Koskiranta T. - Grünn
  Pukka - Lintner

  Jokila - Koskiranta J. - Saarinen
  Pulli - Tuominen

  Koskinen - Koho - Kaksonen
  Lippojoki - Savilahti-Nagander

  Aarnio - Kiilholma - Mankinen

  Myllyniemi
  (Bernard)
   
 15. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ihan odotettu paletti. Jere P:kin pääsee taas kehiin ja Kopos-Marlo siirtyy sivuun. Tuo Savilahti-Nagander aina säikäyttää, että kolmella pakilla pelattais... :) Onneksi ei joukkueessa pelaa esim. Janne Gallen-Kallela-Sireniä...
   
 16. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Aarnion Änä on näköjään sittemmin vaihtunut toiseen pommittajaan, eli Paalasen Villeen. Maalintekopotentiaalia hävisi siinä rytäkässä kourallinen. Hyvältä näyttää taas.
   
 17. Murmeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vancouver Canucks
  Aarnion poissaolon syy on kuume.
   
 18. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Ei siis otteluakaan, ettei annettaisi vastustajalle roimasti tasoitusta... Mitenkään Paalasta väheksymättä, toki.

  Tosin annettiin sitä tasoitusta Tapparallekin ja voitto tuli kuitenkin. Ässät on totta kai ihan eri maata. Tässä voidaan vaatia sitä "rouva forttuunaa" Eero Taurun sanoin.

  Kiehtova peli kyllä luvassa, ei voi muuta sanoa. Pitäisipä se mustien paitojen kotitaika vielä...
   
 19. stuba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, St. Louis Blues
  Lainaus:
  No jo on. Se pelaako Antti Aarnio vai ei, ei ole se seikka joka tämän pelin ratkaisee suuntaan taikka toiseen. Kyllä SaiPan on pystyttävä joukkueena aivan toisenlaiseen esitykseen kuin parissa edellisessä pelissä.
   
 20. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Tästä nyt ei tarvitse tehdä tappelua, mutta että Aarnio ei ole kokoonpanossa ei harmita yhtään. Siitä huolimatta, että ylimääräisiä ikävyyksiä en kenellekään toivo. Jotenkin Aarnion Ässä-pelit ovat menneet ikävissä merkeissä jo kauan ennen SaiPaan siirtymistä.

  Saa nähdä, kauanko SaiPa piinaa Ässiä, en suhtaudu vastustajaan kevyesti, sillä täällä on jo mainittu, että Kisapuisto ei nyt ole ollut varsinainen pisteautomaatti viime aikoina. Kun tämän suhteuttaa suorastaan infernaalisiin viimeistelyongelmiin, niin pelistä voi tulla hankala.

  Voittoa toivon, ja radiosta ainakin pari erää seurailen ennen salibandytreenejä. Hauskaa kiekkoiltaa kaikille!
   
 21. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  No ei se nyt välttämättä ratkaisekaan. Sanoinhan jo viestissäni, että SaiPa antoi Tapparaakin vastaan tasoitusta (Savilahti-Nagander oli kuumeessa), silti sieltä tuli voitto.

  Ässät on joka tapauksessa vastuksena ihan toista luokkaa. Kaikki mahdolliset ukot olisi tarpeen. Vaan näillä mennään. Kunhan nyt saataisiin pidettyä peli tasaisena mahdollisimman pitkään, niin joku onnekas pomppu Lintnerille voi taas ehkä ratkaista pelin.
   
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  No, vituiksi meni täydellisesti. Lintnerin pisteputki meni poikki, Myllyniemi imaisi yhden ja SaiPa hävisi hyvästä johtoasemasta pelin. Hatuttaa.
   
 23. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Ei hitto mikä peli. Sellasta paskaa vierailta pari erää, että oksat pois. Tiedä sitten piristikö nuo ketjumuutokset, mutta puoleen minuuttiin kavennus ja rinnalle, maistuu. Lopulta tuttu potkulauta nousi esiin ja laatta yläriman alle, kiitokset Ritvalle tästä.

  Myllyniemen hörppäsy Kudrocin vetoon oli kyllä SaiPalle myrkkyä. Heti perään Kupru kieputtaa tasoituksen, ja loppupeli mentiinkin tasapäin.

  Vähän kyllä käy SaiPaa sääliksi, viihdyttävää kiekkoa ja vauhtia tuntui piisaavan. Harmittaa etteivät pääse jatkopeleihin, kuitenkin näkisin SaiPan mielummin jatkossa, kuin jonkun HMV-Tapparan, millä ei ole mitään annettavaa kenellekään.

  Tsemppiä Lappeenrantaan, tuolla pelillä ei pitäisi kuitenkaan karsinnoista olla pelkoa. Kyllä se taitaa olla Pelicans joka pelaa niitä pelejä kauden päätteeksi.

  On se pata vaan kova.

  NASULIA!
   
 24. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Johan oli taas uskomaton peli. Pariin kertaan meinasin jo luovuttaa ettei tänään niitä pisteitä tuu, SaiPa vaan liian hyvä tänään. Mutta Ässät, melkein jo totutusti, nousee sillasta aivan uskomattomasti. Ritva sitten potkulautaili komeasti viime hetkillä kentän nippuun ja komea rannari yläbörsään!

  Mutta kyllä Saipa oli tänään kova. Jos olisitte pelanneet tälläistä kiekkoa kauden alusta, olisi Lappeenrannassa nähny myös palyoff kiekkoa, se on varma.

  Aika haluntonta peliä oli Ässiltä ekat kaksi erää, kolmanteen tultiin pirteemmin mutta sputnikkien 3-1 maali oli sellaista myrkkyä ettei siitä varmaan oltaisi noustu ilman Myllyniemen pientä hörppyä. No sitten kolmonen karvaa kivasti tikkarin pois lasten suusta ja Kupru laittaa 3-3.

  Mutta mikä lämmitti ehkä eniten. Rocky on vaihtanut puusilmän pois ja kasvattanut pallit: Niemi siirrettiin neloseen ja Severi kakkoseen!! Eipä siinä kauaa kerinnyt pelata mutta muutaman myllyn saivat siinä aikaiseksi ja eikä omissa soinut joten ei ainakaan huonompaan suuntaan menty.

  Caldwell voi ottaa yhden maalin piikkiinsä ja muutenkin antoi vähän huolimattomia syöttöjä. Mutta vastapainoks tempas maalin ja oli YV:llä kova luu. Ei paras peli äijältä.

  Ritvalle kiitos kun viimeisessä kahdessa pelissä hoitanut Ässille 2p.
   
 25. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tekisi mieli sanoa, että ihan käsiksen mukaan meni, kuten 1500 m:n juoksu. SaiPa johtaa vikalle kierrokselle asti, Ässät nousee loppusuoralla rinnalle ja metri ennen maalia heittäytyy voittoon. Tää on tän kauden Pata. Ei se enää yllätä, ei myöskään sputnikkien koomailu ratkaisuvaiheissa. Toisella on henkistä kanttia, ja joukkue uskoo itseensä joka tilanteessa. Toinen taas päinvastoin. Ero näkyy sarjataulukossa. Piste on parempi kuin ei mitään, mutta kolmekin oli tyrkyllä.

  SaiPan ykkönen voi katsella peiliin, miinuksia joka äijällä. Lintner pelaa varmaan seuraavassa jo 40 min. Toinen iso mies PSN vaatimattomat 13 min. En ymmärrä. Onneksi seuraavaan matsiin tullee muutoksia, mutta oikealle maalintekijällekin olisi käyttöä. Toki Saarisen putki sai jatkoa, joten pientä toivoa on. Mutta ei voi mitään, ketuttaa vietävästi.