Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ti 23.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana HokiJone, 23.04.2019 klo 18.21.

 1. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Juurikin näin. Ensimmäisen pelin jälkeen osui silmiini muutama viesti, jossa suhtauduttiin Kerhoon jotenkin ylimielisesti, ja annettiin ymmärtää väärän joukkueen olevan finaalissa, ja sarjan päättyvän 4-0 pelkästään pelailemalla.

  Saattoihan tuo olla ihan hyväntahtoista playoff-kuittailua, ja ei kaltaiseni keski-ikäinen sunnuntai-fani tuota mitenkään henkilökohtaisesti ottanut. Samassa hengessä kirjoitin tuon äskeisen viestini. Häviö saa vituttaa, ja joskus se jopa tekee hyvää.

  Enkä minä koko ketjua kahlannut läpi, joten voi olla, että osuin vain sellaiselle sivulle, jossa sattui olemaan niitä ei-niin-miellyttäviä kommentteja.
   
  HokiJone tykkää tästä.
 2. Kassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Pistäkäähän HPK ne koko pohjoisen NHL miehet tuplabudjetilla hopeelle, niin kyllä mulle ainakin maistuu! Tää peli oli loistava ja eka pelikin ois voinu kääntyy HPK:lle.
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 3. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Okay, ei ole tullut niin seurattua. Kärpät oli kyllä kova ensimmäisessä. Ehkä vain kiipesi orava muuntajaan ja vetäsin peukkusäännön hihasta: Väsy alkaa kiukuttelulla. Fokus oli muussa paitsi pelaamisessa. Toki Kerhokin pääsi vasta erätauon jälkeen peliin mukaan.
   
  Ikävänkantaja ja HokiJone tykkäävät tästä.
 4. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kärpät on varastanut meiltä naamanpitelyn, niin joudutaan etsimään uusia konsteja.
   
  BlackWolf, banaaninviljelijä & Bob Rambo tykkäävät tästä.
 5. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei huolta, kyllä minä ihan oikeaa viestiä lainasin.