Ti 22.12.2020 Dynamo Moskova - Jokerit

  • 11 647
  • 170

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Ei Jukuria. No mutta tavallaan ymmärtää, koska tässä eläkeläisten jengissä voi Lindbäck vaikka suuttua jos ei saa pelata neljättä täyttä peliä putkeen.

Missä se Marjamäen sähköpostiosoite löytyy?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Maalivahti vaihtuu vasta sitten, kun paarit tuodaan kentälle.

Pelaisin varmaan kuudella loppuun. Tärkeintä on, että tämä tänään 430. pelin putkessa oleva tilasto ei vaan katkea missä joku "junnuveskari" pääsisi maaliin. 430 vitun peliä!!

On tää mennyt ihan sairaaksi Jokereiden kannattaminen, kun pitää toivoa pelaajille massiivisia määriä loukkaantumisia jos haluaa nähdä nuoria omia tai "omia" kasvatteja kentällä.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Kiva katella Dynamon ylivoimaa kun kätisyydetkin toimii
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Mä en jaksa usko että ennen siirtorajaa mitään tapahtuu. Vaikka syytä olisi.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Severstal on pelannut uskomattoman hyvin. Tällä rosterilla ollaan altavastaajia. Sitten Loko, SKA ja CSKA. Kahdeksan pelin tappioputki.
Eikös sieltä Nellin lisäksi Laku pääse takaisin. Tuohon Nuutti lisäksi sisään niin rosteri on aivan riittävä Seven kaatoon. Kolme siitä eteenpäin onkin tarina toinen, edes täydellä miehistöllä.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Puusilmät eivät vaihda veskaa. Ei juma.
Ottaisi nyt ihan varotoimenpiteenä vaihtoon. Mutta kun ei ole oikea nimi selässä niin ei voi mitään. On tää uskomatonta.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Antti Mäkisen kommenttiin Pääjärvestä: Pidän itsekin Teemu Pulkkista parempana maalintekijänä kuin Magnus Pääjärveä, mutta syystä tai toisesta Pulkkinen ei vain päässyt sisälle Dynamon joukkueeseen.

Pari päivää sitten Shipatshov kertoi haastattelussa EHT-ottelun Venäjä - Ruotsi jälkeen, kuinka haasteellista oli pelata Pääjärveä vastaan (Pääjärvi pelasi Ruotsin ykkösketjussa) ja kuinka hyvä pelaaja Pääjärvi on. Pääjärvi on varmaan työteliäämpi ja kokonaisvaltaisempi (kuten Mäkinen totesi) pelaaja kuin Pulkkinen, mutta maalintekijä hän ei ole. Jotenkin erikoista suitsutusta Shipatshovilta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös