Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Voi pojat mikä herkkupala tänäänkin meille on tarjolla.

Nyt sentään aloitellaan ihan melkein jopa järkevään kellonaikaan, kun kiekko tipahtaa jäähän klo 16:00. Marjamäki ei voi tällä kertaa piiloutua alkamisajan taakse, eikä oikeastaan minkään, koska kyllähän tänään Jokereiden täytyy tämä hoitaa. Idän ja samalla koko sarjan (jaetulla) viimeisellä sijalla oleva Traktor on hävinnyt 10/12 viimeistä peliään. Onhan vierailijalla loukkaantumisia ja reissukilometrejä, mutta puheet halusta päättää kiertue hyvään peliin pannaan käytäntöön vain kahdella pisteellä ja vähintään kelvollisella esityksellä.

Traktorin maalille luistelee luultavasti Vasily Demchenko (21 gp, 91,4%) tai Ivan Fedotov (13 gp, 92,6%). Molemmilla herroilla kelvolliset tilastot, joten ainakaan maalivahtipeli ei vaikuttaisi olevan suurin syy kotijoukkueen heikkoon alkukauteen. Traktorin pörssikärjestä löytyy neljä ulkomaalaispelaajaa vaivaisella 11 tehopisteellä. Lukas Sedlak, Tomas Hyka, Andrew Calow ja Jesse Virtanen ovat nämä herrat. Muita huomion kiinnittäviä pelaajia ovat vastikään signatut Enver Lisin ja Vitaly Kravtsov. Lisiniltä löytyy NHL-kokemusta ja ainakin Jokereita vastaan kaveri on ollut mielestäni aina aika vaarallinen, vaikkei olekaan ollut kuin sellainen 20-30p mies KHL:ssä, hieman yllättäen. 1999-ikäluokan Kravtsov muistetaan ainakin näin Jokerikannattajien kesken siitä, kuinka 4+3 tehoillaan marssi sarjan tulokkaaksi samaan aikaan kun Jokeripaidassa toinen samanikäinen heppu painoi 19 maalia ja 36 tehopistettä. Kävi kokeilemassa New York Rangersissa, mutta aika odotetusti Nyki ja NHL-maailma olivat ainakin vielä vähän liian kova maailma Vladivostokin nuorukaiselle.

Helsinkiläisryhmä laittanee maalinsuulle tänään latvialaista osaamista jos jotain pitäisi arvata. Niemi meinasi jo saada juonesta vähän kiinni, mutta molemmissa kiertueella pelaamissaan peleissä meni lopulta jälleen liian helppoja sisään. Loukkaantumisten johdosta ei ihan hirveästi lepomahdollisuuksia suoda kenellekään tähän peliin, veikkaisin korkeintaan Erosen palaavan pelaavien listaan ja joku toinen pakki huilaa tämän koitoksen. Mäenalanen tuskin pelaa vielä tänään, mikäli päähän tosiaan kopsui viikko sitten Kiinassa. Olisihan siellä Halme ja Hirvonen käytettävissä ja ihan teoriassa voisi kaksikin väsynyttä vakiorosterin hyökkääjää laittaa huilimaan, mutta uskooko kukaan tähän vaihtoehtoon. Heitetään tähänkin vielä arvaus siitä, että toinen junnu imee tuppia ja toinen pelaa 3-6 min peliajalla tänään.

Toivotaan edes jokseenkin viihdyttävää ja voittavaa kiekkoa etenkin vierailijan toimesta. Skudra sai tässä syksyllä kenkää tuolta, mikä on vähän jopa sääli, koska tämä peli olisi ehkä ainakin itseäni sytyttänyt hieman enemmän jos kyseinen psykopaatti olisi edelleen penkin takana.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Valmet on kyllä alisuorittanut totaalisesti. Kovia ulkomaalaishankintoja tekivät kesällä. Ihme kyllä ettei yksikään ole vielä saanut monoa.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melkoisen Huuhkajat-viikonlopun jälkeen voisi hetkeksi palata tämän taapperukseen pariin. Tästä lienee odotettavissa järkyttävän unelias 2-2 varsinaisella ja vastustaja vie rankkareilla.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näytti olevan Twiitissä, että Traktori on viimeksi aurannut kiekon Jokerimaaliin 1.12.2016. Uskaltaisiko toivoa, että tuo päivämäärä olisi voimassa vielä pelin jälkeenkin?
 
-- Eteenpäin sanoi mummo lumessa --

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tappio tästä, niin vieraskiertueen saldo olisi neljä peliä ja 3/8 pistettä KHL:n pohjasakan joukkueilta. Joko alkaa palli heilumaan tappion tullessa? Sochi vaanii jo viiden pisteen päässä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
TSKA-voitto kantaa vielä, palli ei heilu. Eikös oo onni, että saattiin kiinnitettyä Suomen paras koutsi kesällä 2 vuodeksi lisää? Se olisi ollu keväällä paljon kalliimpaa.... hymiö

Erinomaiset mahdollisuudet taas siihen, että tehdään kotiyleisö tyytyväiseksi.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Hyvä mittari kaikella tapaa. Voisi sanoa että fyysinen kuorma vastaa pudotuspelisarjaa jos sinne nyt Jokerit menee joten tämä laskeva käyrä muistuttaa sitä mitä viime kaudella se oli.
Voisipa sanoa Sotkamon Jymyn sloganin ”Hankala lie taival, olkoon vaan” ääneen ja uskoa sen toteutumiseen mutta mutta.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos arvata pitää niin tänään noustaan vuoristoradalla sen verran ylöspäin, että esim. Kalnins&ONeill pelaa Jokereille nihkeän voiton, Late kehuu kaikki ja kertoo miten kivaa ja hienoa on päästä taas kotiyleisön eteen. Veikataan Traktor 1 Kalnins&ONeill 3.
 
Tää jengi on tässä!

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Rotaatiota emme näe. Hirvonen kävi +10 000 km kierroksella puremassa tuppea.
Voiko enempää nöyryyttää kaveria? Ottaa kaukaisimmalle rundille mukaan eikä edes istuta katsomossa vaan vielä penkin päässä? On Mäenalasta tippunut kesken pelin, mutta Konsta-poika nyt kuule katsoo ja ottaa vain mallia kokeneilta kavereilta miten homma hoidetaan kuten Habarovskissa ja Vladivostokissa kokeet KONNAT asian hoitivat. Marjamäki on ihan älyvapaa kaveri joissain asioissa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Konnan "tippuminen" kolmoseen on hyvä asia. Ehkä Halme saa revittyä tästä jotain tehoja irti. Sen vaan kuuluisi mennä toisin päin.
 
VÄLIKAUSI!

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TööVe, CAR, IPA
Mitä tuolla tapahtuu...? Konnako teki maalin? En usko.
 
He, jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen...
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kaikesta näkee, että tänään on tultu pelaamaan. Ikonen taklaa, Joensuu ajaa maalille, Kontiola ajaa maalille. Niin ja Oksanen tekee jo 2-0!

Kunhan se jänne nyt kestäisi.
 
VÄLIKAUSI!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy