Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändikiekko
Noniin, toista kiinnosti ja toista ei. Ei tuollaisella pelillä voiteta näitä elämän ja kuoleman pelejä. Saipa ratkaisi harvoista paikoistaan, Pata ei.

Plussat seuraaville herroille illan pelistä:

+ Zaborsky
+ Savinainen
+ Sillanpää
+ Forsbacka
+ Milam, vaikka ohjasikin kiekon omiin
+ Salminen pienin varauksin

ja miinus:

- Luomala

Oliko muuten Pataljoona hallissa?
 
Maski päähä, tääl o ihmisii!

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mielonen taisi antaa tänään työnäytteen ensi kauden työnantajalleen. Johonkinhan Juholla taitaa jo olla sopimus, ja Ässät on huhuissa pyörinyt.

Vaikka Juho ei alkukaudella vakuuttanut, niin jotenkin hän on vain kauden edetessä tehnyt jo 18 pistettä, vaikka pelejä on taskussa vain 44.
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kilpeläinen ei vakuuttanut alkuunkaan. Otti toki rankkarin, mutta Jussi olisi normipäivänä napannut pari noista maaleista. Spontaani naurunrämäkkä pääsi meikäläiseltä, kun SaiPa "ampui" viimeisen maalinsa. Palomäki oli keila, niinkuin yleensä. Kudroc otti jokusen jäähyn, joista pari taisi kostautua.

Ihme perseilyä kauttaaltaan. Luistin ei liikunut, Mave oli aivan paska, Luomala oli paska jne. Kauheeta katsoa tuollaista menoa noin tärkeässä pelissä.

SaiPan luistin liikkui ihan vitusti paremmin kuin kotijoukkueen. Painoivat päätykiekkoihin täysin eri intensiteetillä kuin Ässät, ja kaksinkamnppailut voittivat järjestään. Ei tuolla pelillä ole mitään asiaa pleijareihin.

Toivottavasti SaiPa nyt pitää paikkansa kympin sakissa ja jättää narrit rannalle, ainoa hyvä asia tässä tappiossa.

Zaborsky oli jälleen Ässien ylivoimaisesti paras pelaaja, Savinainen hyvänä kakkosena. Harmi vain, että tuskin jatkaa Zabo täällä seuraavalla kaudella.

Mailan nostamisesta saa nykyään näköjään jäähyn.

Aika tyhjä olo.
 
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hoidetaampas nyt sitten ensin kehut pois jaloista kuleksimasta.

- Tomas Zaborsky, JUMALAUTA on hieno katsoa miehen pelaamista! Illasta toiseen parhaimmistoa. Jos vaan mitenkään voidaan vielä nähdä Porissa itkisin ilosta.
- V-M Savinainen, hienoa taistelua eikä tuumaakaan anna periksi! Tätä Vellua lisää myös ensi kaudella!
- Severi Sillanpää, oliko tämä se sama Severi kuin aikaisemmissa peleissä? Teki maalin, kynäili ja taisteli leijonan lailla! Onko tämä SS se isojen pelien mies?
- Sakari Salminen, luistin kulki ja tarjoili paikkoja kavereille. Miinuksena tuo että ratkaisuhalukkuutta ei ollut, syötti kun oli selviä maalintekopaikkoja.
- Tero Määttä, meidän Tertsi pelasi parhaimman pelinsä nyt hetkeen. Tulokseksi jäikin +1 tehosarakkeeseen.

Sitten itse pelistä hieman enemmän...

Tänään oikea joukkue voitti. Saipalla oli järkyttävä määrä huippupaikkoja. Eero torjui komiasti muutaman tukalan tilanteen ja muutamassa Saipan pojjiilla jäätyi kädet.
Ässillä oli tänään yksi toimiva kenttä ja yksi hyvä sentteri lisäksi. Tällä ei vaan voiteta pelejä...

Tuomareilta OUTO peli, kuten Selinkin sanoi, linja oli selkeä...MUTTA myös helvetin huono! Ehkä hienoin jäähy oli tämä kun Sillanpää nosti mailan hyökkääjältä ja puolusti täysin oikein, tuloksena 2min koukkaamisesta.

Markoille sen verran että hyvää Levinreissua vaan, toivottavasti edes siellä yritystä löytyy pysyä pystyssä.

Mielonen tervetuloa Poriin, eiku...
Saipasta jäi päälinmäisenä mieleen tuo Redenbachin flegmaattisuus. Se rankkarikin oli todella löysä ja haluton. No tänään ei mieheltä ihmeitä vaadittu kun muu joukkue pelasi hyvin. Tuohon viimeiseen maaliin en viitsi vielä kommentoida sen kummempia kun en ole videolta nähnyt. Paikanpäällä näytti helpolta jota Kilpeläinen ei jostain syystä nähnyt yhtään?

Playoffjuna karkaaaaa, vain ihme voi pelastaa. Nähdäänkö ihme? Tuskin.

JA PALOMÄKEÄ EI SITTEN PORISSA ENÄÄ NÄHDÄ ENSI KAUDELLA! EIHÄN!!!
Vitun Diesel...
 
"If they need me to bleed, then I'll bleed for my team"

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Saipa ratkaisi harvoista paikoistaan, Pata ei.
Tänään oikea joukkue voitti. Saipalla oli järkyttävä määrä huippupaikkoja.
Niin, siis miten päin se nyt meni?

Ihan nasta voitto. Sääli, että TPS oli tänään ihan paska Kärppiä vastaan ja pelleili jatkoajalla tappion, mutta muutoin pelit menivät, niinkuin olin suunnitellutkin.

Ja vielä loppuun, kiitos aHab. Pitäskö torstaina iltapäivällä haukkua Jasko, tuo tehoton ylivoimamaalien erikoismies?
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Saipa ratkaisi harvoista paikoistaan, Pata ei.
Hehe. Vai harvoista..


Ottelu oli heti alussa SaiPan hallussa. Luistin liikkui liukkaasti ja maalintekopaikkoja tuli liukuhihnalta ja vieläpä hyviltä paikoilta. 1-3 taukotulos ensimmäisen erän jälkeen mairitteli Ässiä, sillä peli olisi hyvinkin ilman muutamia Eeron venytyksiä ollut 0-5. Ässillä taasen oli kaksi paikkaa, joista toinen käytettiin.

Toisessa erässä 2-3 kavennuksen jälkeen Ässillä oli kohtuullinen ote pelistä, mutta kun peliä ei saatu runtattua tasoihin, Kudrocin jäähy kostautui toistamiseen, kun Barney rannaa laidasta eikä Kilpeläinen ole hereillä.

Kolmanteen erään Ässät tuli hyvin ja pääsi heti kättelyssä peliin mukaan kun pirteästi pelannut Sillanpää käänsi limpun rysään. Maalin jälkeen Pata painoi silloin tällöin ja sai muutaman vaarallisen tilanteen, mutta terävyys puuttui ja hyvistäkin vetopaikoista haettiin vielä turhaan syöttöä. Ja sitten kun piti ottaa maalivahtia pois ja hakea tasoitusta yv:llä, imee Eero rystynoston sinisen tuntumasta. Jeah!

Sysipaskoja Ässissä oli Mave, Luomala ja Palomäki. Lähes yhtä paskoja oli Niemi, Sammalkangas ja Jyrkkiö. Hyviä Z, Savinainen ja Sillanpää.

Olis ollut kivasti nisut uunissa JOS olis Porin poijaat tämän pelin kääntäneet. Toisaalta ei näin huonolla pelillä edes pitäisi päästä sääleihin. Kyllä siellä ihan oikeat joukkueet on tällä hetkellä.
 
Lähde Lukosta, voita mestaruus!

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Seppis tuossa ylempänä jo latoikin faktat pöytään, mutta jos nyt jotain kommentoisi.

Tuntui että ykkösketju yritti tahallaan torpedoida Ässien peliä, niin surkealla asenteella tänään pelasivat. Joka vaihdossa juoksivat omassa päädyssä, ihan sama mikä kenttä SaiPalta oli jäällä. Markot olivat tänään täysin kirkkaasti kentän kaksi huonointa pelaajaa. No Kudroc ei jää kovin paljon jälkeen.

-Kuten todettua, Zaborsky, Savinainen, Sillanpää olivat mukana täysillä. Ja Salminenkin ajoittain.
-Ässiin huhuttu Mielonen sähläsi kiekon kanssa alimpana miehenä pari kertaa pahasti. Ei kuitenkaan niin pahasti kuin Jyrkkiö.
-Junnujen rankkarikisassa nähtiin illan komeimmat kynäilyt.

Vittu ei jaksa edes enempää. Tää oli nyt tässä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Njaa.

Oikea joukkue voitti tänään. Pelin kaava oli melko sama alusta asti ; Ässien ykkösen ollessa jäällä peli pyöri poikkeuksetta meidän päädyssä ja kakkosen aikana päinvastoin. Eka erä oli selvästi vieraiden, toisessa eka kymppi selvästi Ässien, jonka jälkeen tasoittui ja kolmannessa SaiPa keskitti voimansa suojaamaan johtonsa.

Ässien kakkosketju Zaborsky-Savinainen-Salminen oli tosiaan suorastaan huikea. Kemiat pelasi hienosti, kiekko liikkui ajoittain todella näyttävästi ja mukavia kyniä nähtiin vähän väliä. Salminen meinasi järjestää kauden komeimman maalin tokassa erässä, kun ensin veivasi koko SaiPa-pakan ja sitten namutteli Savikselle tyhjät. Ei maistunut tällä kertaa. Sillanpää tosiaan myös oli hyvä.

Miinuspuolella koko ykkösketju etenkin surkean Luomalan johdolla. Käsittämätöntä fleguilua kauden tärkeimmässä pelissä, taas kerran. Paljon parjattu Palomäki vaan pelaa väärää sarjaa. Kudroc otti pari todella typerää jäähyä ja istuikin kahden maalin aikana boksissa.

Isoin miinus kuitenkin menee Ässien valmennukselle. Ei minkäänlaista reagointia pelin sisällä. YV:t ja pelin "momentumit" hukattiin täysin peluuttamalla väkisin umpisurkeasti esiintynyttä ykkösketjua kuumien pelaajien sijasta.

SaiPasta ei nyt jaksa sen enempiä kirjotella. Mielonen painoi pari maalia, Barney oli ihan hyvä ja jostain syystä Kaksonen jäi mieleen.

Enää ei oikeen usko tahdo riittää, ensi kaudella taas uudestaan.
 
Viimeksi muokattu:
mi ikävyys, mi hämäryys

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pakko ihan tässä pikkusievissä tulla hehkuttamaan SaiPaa. Tärkeästä ja olennaisesta paikasta ne kaikki pisteet ja helpotetaan kahden viimeisen kierroksen taakka selkeästi. Täysin turvallisilla vesillä ei olla, mutta ote kuitenkin hyvä. Harvoin on tässä vaiheessa kautta saanut jännäillä ja olla näin hyvillä mielin. Jumalauta! Tätä varten lajia seurataan, on niin hyvä mieli tuloksesta, että. =)

Kaikki hyvä Ässille, todellakin jos itse valitsisin, niin Ässät SaiPan ohella esim. Jokereitten tai Bluesin ohi mukaan pleijareihin. Tälläistä tämä vaan on, kun samoista sijoista tapellaan. Uskallan epäillä, että moni ässäfani tilanteen ollessa toisinpäin toivoisi samaa.

Upea kausi ja nyt nukkumaan.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Sm-Liigan tulosseuranta alkoi tökkiä kolmannen erän alussa, oli pakko iskeä radio päälle. Oli nimittäin Eero hivenen liekeissä!! On se hieno mies.
 
Hakali!

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Isoin miinus kuitenkin menee Ässien valmennukselle. Ei minkäänlaista reagointia pelin sisällä. YV:t ja pelin "momentumit" hukattiin täysin peluuttamalla väkisin umpisurkeasti esiintynyttä ykkösketjua kuumien pelaajien sijasta.
Tästä täysin samaa mieltä!

Tosin itse näin hiukan erilailla, eli 2-3 tilanteessa Zaborskyjen myllytettyä ihan hulluna valmennus hommasi kentälle Forsbackat vetämään yli 2 minuuttia ja ote peliin hukattiin koko loppueräksi. Taisi olla vielä SaiPan pitkän jälkeen aloitus omissa&väsyneenä. Ykkönen sai sentään yhdessä vastaavassa kohtaa myllyn pyörimään, tosin harvoista ylivoimista hukkasivat hirveän siivun.
Kuitenkin näissä todella surkeaa penkkikoutsaamista!

Kuumaa Savinaisen ketjua olisi pitänyt kuormittaa hitosti enemmän ja jättää Fobat jämävaihdoille, näin tärkeässä pelissä. Esim. Laaksonen ei saa kiekon kanssa yhtään mitään aikaan, silti valmennus antoi vastuuta hamaan loppuun. Saavat katsoa peiliin myös penkin takana prkl.
 
"Ässistä tulee mieleen kehitysvammaiset. Ei onnistu vaikka vastassa ryntäilee huonot divaripelaajat. Jengissä on suomisarjatasoitia idiottooteja (Rantanen) ketä ei edes muuta kuin yrittää vahingoittaa vastutajajaa."
- nimim. mendieta arvioi Ässiä hävityn Vaasa-cup matsin jälkeen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy