peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Tärkeitä pisteitä jaossa, taas kerran. Ässillä on nyt laakista poikki- pudotuspelit käynnissä, eli jos turpaan tulee, voidaan 99% varmuudella pleijarit unohtaa. SaiPa taas on siinä kintaalla. Mikäli Jokerit, Kärpät tai Blues häviää, on silläkin häviön sattuessa vielä tsäänssit jatkoon. Tosin ei omissa käsissä, mutta todennäköisesti joku noista kolmesta ryssii pelinsä vielä jatkossa. Ässillä taas homma olisi jälleen omissa käsissä jos Espoon hurjat häviää seuraavan pelin HIFK:ta vastaan, koska viimeisen kierroksen ottelu Porissa on juurikin Ässät - Blues. En millään jaksa uskoa että Kärpät ja Jokerit hoitaisivat loput pelinsä puhtaasti, joten nyt olisi paikka iskeä. Harmittavasti ratkotaan pleijaripaikkaa juuri SaiPan kanssa, sillä olisin mielelläni nähnyt molemmat jatkossa. Toki tuokin on mahdollista muiden kontatessa.

Toivottavasti kotijoukkue ei purista mailaa liikaa, sillä nyt punnitaan onko tuosta porukasta venymään vaikeilla hetkillä.

EDIT: Lukko => HIFK, kiitokset DanC:lle korjauksesta.
 
Viimeksi muokattu:
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Ässillä taas homma olisi jälleen omissa käsissä jos Espoon hurjat häviää tänään omansa Lukkoa vastaan, koska viimeisen kierroksen ottelu Porissa on juurikin Ässät - Blues.
Bluesin viimeiset matsit BLU-IFK, BLU-JOK, ÄSS-BLU, joten ei tänään pelata Lukkoa vastaan. Jokerit kylläkin pelaa huomenna. Tästä Ässät-Saipa pelistä voisi toivoa Ässille pisteitä 2-3.
 
Tää on meidän Blegi.

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kuinkahan mones kerta mahtaa olla tällä kaudella kun on näitä ainakin-6 pisteen-otteluita? Tällä kertaa sana "kuolemanottelu" nousee suorastaan kokonaan uuteen potenssiin, sillä jos huomenna hävitään ja yksikin kolmikosta Blues-Kärpät-Jokerit voittaa, niin kausi on käytännössä ohi..

Uskaltaisiko tässä edes olla niin toiveikas, että huomenna Pata voittaa ja edellä mainitusta kolmikosta häviäisivät kaikki. Sen jälkeen sijat 8-10 tulisivat uusjakoon viiden joukkueen kesken.. olisi vain ihan mukava että jaossa olisi vielä enemmänkin sijoja kuin vain se kymmenes.

Eipä voi edelleenkään muuta todeta kuin: toivo elää ikuisesti
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eihän tässä oikeasti ole kuin yksi mahdollinen lopputulos: Pata jyrää Idän-Ihmeet ja ottaa elintärkeät 3 pistettä plakkariinsa?? Harmi vaan, että ainakun Ässillä on ns. pakkovoiton paikka niin se kämmitään. Sitten kun on peli (kuten vieraissa Kärpät), josta kukaan ei odota täyttä pistepottia niin tottakait silloin se otetaan hirveällä taistelulla!

Noh, ei auta kuin uskoa että huomennakin taistellaan ja otetaan ne tärkeät pisteet.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saipan kaadosta puuttuu ehkä Ässien yksi tärkein pelaaja, Tommi Huhtala. Huhtalan taklauksia ja suoraviivaisuutta olisi ehdottomasti tässä pelissä tarvittu! Toivottavasti Eero on elämänsä tikissä, sillä muuten kausi loppuu tänään.
 
Its a long way to the top!
"Ässät on perinteikäs seurabrändi, jolla on suomalaisessa seurakentässä poikkeuksellisen vahva seuraidentiteetti" -kauppatieteiden tohtori Arto Kuuluvainen

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Heti aamusti jännittää niin että vatsassa vääntää. Toivottavasti saadaan tänään halli mahdollisimman täyteen ja tunnelma kattoon. Ässien viime peleissä ehdottomasti parhaat pelaajat ovat olleet Zaborsky, Kilpeläinen, Savinainen ja Milam. Miksi ei myös koko ykkösketu ja Sammalkangas. Hienoa että joukkue taistelee tosissaan säälipaikasta vaikka on noin täkeät kaverit sairastuvalla.

Tänään tarvitsee koko joukkueen pelata niin hyvin kuin taidot antaa myötä. Koska pisteet eivät irtoa helpolla. Saipa on pelannut viime aikoina todella tiukkoja matseja lukuunottamatta Jyp pelin loppuromahdusta. Luottavaisin mielin illalla hallille katsomaan kautta aikojen mielenkiintoisinta Saipa-peliä.
 
"Antti Raanta kävi viime kesänä lomalla Kaukoidässä. Kiinan muuri halusi ottaa hänestä valokuvia." -Solmu Salminen

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Häviäjä on ulkona playoffseista. Sen uskallan sanoa, vaikka SaiPalla olisi vielä teoreettisia mahdollisuuksia tappionkin jälkeen. Turhan vaikeaksi kävisi taival. Varsinaisen peliajan voitolla SaiPan pullat taas olisivat melko hyvin uunissa, ja Ässille kolmen pisteen voitto alkaa olla välttämättömyys.

Pelissä on sellaiset panokset, että mitään maalikarnevaalia ei Porissa varmastikaan nähdä. Voipi olla, että kaksikin häkkiä riittää voittoon. Paikan päälle vaivautuville on tulossa hieno kiekkoilta.
 
Tell me something, boy. Aren't you tired trying to fill that void?

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Kerätäänpä hieman näitä tärkeitä "kuuden pisteen" pelejä loppukauden osalta näitä Ässien päävastustajia (Jokerit, Blues, Pelicans, SaiPa ja Ilves) ja lisäksi vielä tuo yksi peli TPS:ää vastaan
la 2.1. Ässät-Blues 5-2
ti 26.1. Jokerit-Ässät 3-0 (häviö)
to 28.1. Ässät-Jokerit 2-4 (häviö)
la 30.1. SaiPa-Ässät 0-2 (voitto)
to 4.2. Blues-Ässät 4-3rl (häviö rl)
ti 9.2. Pelicans-Ässät 3-7 (perseraiskaus voitto)
pe 12.2. Ässät-Ilves 1-2 (häviö)
pe 19.2. Ässät-TPS 0-1 (häviö) (TPS oli todella surkeassa vedossa tässä kohtaa, otteluna oli varmasti kauden huonoin SM-liigapeli)
la 6.3. Ässät-Pelicans 5-3 (voitto)
ti 9.3. Ilves-Ässät 7-1 (perseraiskaus häviö)

Onhan toi nyt aivan kammottavaa luettavaa toi lista. Päävastustajat ovat pääsääntöisesti hakeneet nauraen pisteet Porista tämän vuoden puolella. Selkäranka naksahti tuossa ennen olympiataukoa kotipeleissä Ilvestä ja TPS:ää vastaan.

On täysin käsittämätöntä että Ässät on edes teoreettisesti vielä mukana viimeisen pudotuspelipaikan tavoittelussa. Käytännössä tämä tarkottaisi vähintään kuutta pistettä viimeisestä kolmesta pelissä, joskaan sekään ei välttämättä riitä.

Ässäjoukkueella ei pää kestä tiukkoja tärkeitä otteluita kotikentällä. Varsinkin jo mainitsemani Ilves & TPS-kotitappiot ovat malliesimerkkejä tästä. Yleisön tuki oli molemmissa peleissä takana, mutta peli oli jotain aivan sietämättömän huonoa pyörimistä. Näytti ihan kuin ei olisi kiinnostanut. Rautakorpi lanseerasi Levi-syndrooman.

Tämän alustuksen jälkeen on helppo veikata, että Ässien räpistely päättyy lopullisesti tähän otteluun. Miltei paineettomassa tilassa Oulussa hieno nousu ottelun lopussa voittoon, olisiko tuosta voinut jäädä jotain nostetta? Mene ja tiedä.
 
Moi, olen jarska. En ota selvää asioista.

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Perkele, selkä seinää vasten pelattiin viime kaudellakin ilman minkäänlaista motivointia valmennukselta ja vielä tärkeämmistä asioista joten eiköhän tämäkin matsi parista ekstrapelistä ole ihan hoidettavissa.

Maalivahtivalinta taitaa loppukaudeksi olla selviö, ainakin jos tänään voitetaan.

Tuomareina näyttää olevan Lindroos ja Ringbom joten ei onneksi mitään Laaksosia pilaamassa tätä peliä. Linjatuomareina tosin Porilainen kaksikko jolla tuntuu olevan kierot silmät.

Ei kai tästä ole muuta vaihtoehtoa kuin kolme pistettä Ässille. Ei sitä nyt turhaan ole pelattu jo kolmea ottelua vaille runkosarjaa ja harjoituspelejä siihen päälle.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Unchained

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Grunn-Redenbach-Toporowski
Barney-J.Koskiranta-Jasko
Koskinen-Koho-Yli-Torkko
Kaksonen-Löfman-Nöyränen

Levokari-Backman
Sondell-Mielonen
Pukka-Koponen

Myllyniemi (Hostikka)

Mikään ei siis ole muuttunut.
 
You got to give more than you take...

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Zaborsky-Savinainen-Salminen

Tuossa on ketju, joka tulee ratkaisemaan tänään pelin Ässille. Hyökkäysketju tekee 3 maalia ja tämä riittää Eeron pelatessa loistopelin. Pisteet jäävät siis Poriin ja Ässät ohittaa SaiPan sarjataulukossa. The End. :)
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Yli-Torkko oli todella hyvä Pelicans-pelissä, joten hänen pysymisensä kokoonpanossa on hyvä asia. Jaskon paikalla olisin voinut kokeilla Jokilaa, jos kerran on taas pelikunnossa. Ehkä sitten Raumalla saadaan nämä levänneet Koskiranta, Pohl ja Jokila kokoonpanoon ja Nöyränen, Jasko ja joku muu huilaamaan. Tuoreista jaloista ei pitäisi olla haittaa.
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

theref

Jäsen
Pelin kuva on selvä. Molemmat joukkueet tarvitsevat voiton vaikka väkisin.

Mikko "kiikari" Palomäki junttaa aivan varmasti kaksi kaappia ja nappaa samalla jatkosopparin pariksi kaudeksi Ässiin. Kaikki muut ovat tyytyväisiä, paitsi ei kukaan ässäfaneista.

Forsbacka ja Kudroc lämmittävät hattutempun viime pelissä tehnyttä Toporowskia sen minkä ehtivät. Topo pitää päänsä kylmänä mutta kiukkuaa itsensä kympille ja saa huilata torstain Lukko-pelin.

SaiPan Yli-Torkko jakelee pommeja läpi pelin, sillä hänelle on luvattu 50€ bonus jokaisesta Kivenmäkeen tai Luomalaan osuneesta taklauksesta.

Lopputulosta on liki mahdoton arvata. On kuitenkin helppo ennustaa, että se kumpi osaa paremmin käsitellä paineita, on varsin lähellä voittoa. Ainakin SaiPalle paineenhallinta on ollut aika vaikeaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kylläpä on kuumottava matsi, vaikka onhan niitä tässä ollut jo tovin. Jotenkin hermostuttaa tämä vielä edellistä ottelua enemmän. SaiPa on toki ollut ihan hyvä vierasotteluissa viimeaikoina, että lähtökohtaisesti mahdollisuudet on. Voittohan sieltä olisi tultava kyllä käytännössä. Muuten menee jo ihan liikaa muiden varassa olemiseksi.

Toivotaan, että Topo jatkaa siitä mihin viime kierroksella jäi ja saa ne muutkin maaleja läiskiä Ässäverkkoon minkä ehtii.

Kumma kun Jokila ei ole vielä päässyt tositoimiin.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Kumma kun Jokila ei ole vielä päässyt tositoimiin.
Näinpä juuri. Kunto ja jalat lienevät hyvässä kondiksessa, on kuitenkin kärsinyt käsi- eikä jalkavammasta. Pelituntuman ja tatsin puute ehkä sitten pitää vielä Jokilan poissa kokoonpanosta, kyllähän reenejä vetävät miehet (Atu, Sanni) tietävät.

Jos huomenna sitten? Ei meillä kuitenkaan maalintekijöitä ole varaa liikaa pitää filassa. Samoin T. Koskiranta kehiin, Nöyräs Penan tilalle.

Tänään on pakko ottaa voitto, jatkoaikatappio ei maata kaataisi, mutta olisi valtava pettymys.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändikiekko
Saipan kaadosta puuttuu ehkä Ässien yksi tärkein pelaaja, Tommi Huhtala. Huhtalan taklauksia ja suoraviivaisuutta olisi ehdottomasti tässä pelissä tarvittu!
Onneksi mukana on kuitenkin paljon tärkeämpi pelaaja eli Zaborsky. Toivotaan kuitenkin ettei peli kaadu Huhtalan puuttumiseen.

Kohta pitää taas raahautua huutamaan Luvian aasille.
 
Maski päähä, tääl o ihmisii!

Somn

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, Ilves
Onko halli myyty jo luppuun kun ei lippupalvelusta saa lippua enään ostettua? Vai onko taas jotain ilmaislippuja ollut jaossa?
 
#4

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Onko halli myyty jo luppuun kun ei lippupalvelusta saa lippua enään ostettua? Vai onko taas jotain ilmaislippuja ollut jaossa?
En tiedä onko myty loppuun, mutta eilen oli vaikeuksia saada C5 katsomosta paria vierekkäistä paikkaa, jos ei ihan paskimpia lasketa. Aika hyvin tulee olemaan väkeä katsomossa tiistai-peliksi.
 
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tuossa päivällä vielä mietin, että uskaltaudunko lainkaan istumaan nettiradion ääreen, vai lähdenkö katsomaan tätä Burtonin uutta Liisa Ihmemaassa -leffaa. Ehkäpä kuitenkin kokoan rohkeuteni ja kuuntelen pelin, kauden ylivoimaisesti tärkein hetki on kuitenkin käsillä. Eikä tämän ottelun seuraaminen kuitenkaan aivan niin paljon miestä vaadi, ihan vaikka viime kevään kauhunhetkiin verrattuna (jotka vielä piti katsoa televisiosta)

Harmi että nyt Huhtala on pois, tärkeimpiä ratkaisijoita, ja kyllähän ylipäätään kaikkia mahdollisia ukkoja oltaisiin kaivattu. Toivottavasti Isomäkeen saadaan tänään se hornankattila henki päälle, tämä jos hoidetaan niin ollaan huikea askel lähempänä säälejä. Kolmesta viimeisestä pelistä tämä on varmasti se peli, jonka voittamiseen kynnys on kaikkein korkein, koska tämä on kuitenkin tavallaan ratkaisevin niistä.. että onko lopuissa enää edes mitään panosta..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Ennen Pelicans -ottelua kritisoin Toporowskin maalittomia pelejä ja kaveri paukautti kolme kaappia siltä istumalta. Joten olisiko nyt Nöyräsen Pentin vuoro. Pena on paukuttanut liigauransa parhaat pisteet tällä kaudella, mutta 12 viime ottelun saldo on 1+0 ja -4... Itseasiassa Pentti on iskennut tasan tuon yhden maalin viimeisissä 24 pelissä. Olisi aika komea paikka kaunistella tilastoja. Katsomoon jätettiin tehokkaammat Jokila ja Pohl, joten sitäkin kautta toivoisi Nöyräseltä vaihteeksi onnistumisia myös hyökkäyspäässä. Yritystähän Nöyräseltä löytyy, mutta homma kaatuu kasaan yleensä aina, kun vastustajan siniviiva ylitetään.

Hyökkäystehot eivät voi olla yhden miehen varassa tänään. Toporowski tuskin kolmea häkkiä iskee toistamiseen...
 

Iwao

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaahas, jokohan sitä uskaltais sanoa, että SaiPa taitaa löytää itsensä tällä kaudella säälipleijareista. Todella hieno juttu olisi.

Kauden tärkeimpään peliin jätkät syttyivät oikeen tosissaan ja täydet 3 pistettä kotiin... ja Juho Mielonen 2+0.. mitä hel***iä?

Vielä on tosin kaksi erittäin tärkeää peliä jäljellä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tuossa päivällä vielä mietin, että uskaltaudunko lainkaan istumaan nettiradion ääreen, vai lähdenkö katsomaan tätä Burtonin uutta Liisa Ihmemaassa -leffaa.
Olisiko sittenkin pitänyt mennä.. ei Johnny Deppille koskaan käy näin :D

Leikki, leikkinä.. sinne meni siis SaiPa sarjataulukossa, ja tämän jälkeen lienee 99% varmaa ettei tänä keväänä tarvitse sen enempiä kiekolle (Ässien puolesta, siirtyilen sitten seuraamaan Kerhon edesottamuksia pleijareissa, jos viitsin) enää ajatuksiaan kallistaa. Harmin paikka, kun Blegi ja Jokerit menivät molemmat häviämään.. tämä olisi pitänyt hoitaa..

Ei kait muuta..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

theref

Jäsen
Juho Mielonenhan se siellä ottelun ratkaisi.

Veikkaan että tuosta Mielosen toisesta maalista saattaa ässäfaneilta tulla vähän parranpärinää. Pelimiehen maali.

SaiPalle todella tärkeä voitto.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Vai näin. Kauden tärkein peli ja alussa ollaan kaikessa jäljessä. Toisen ja kolmannen erän alussa oli vähän sitä meininkiä, mutta muuten oli kovin vaisua. Salminen - Savinainen - Zaborsky sai ihan kohtuullisesti tilanteita luotua, mutta Salminen ei näköjään halunnut laukoa. Ykkösketju taas oli aivan tuuliajoilla. Ja Palomäki oli tutun heikko, samoin kuin miltei kaikki muutkin ässäpakit. Mutta Palomäki oli se heikoin lenkki ja sai ansaitun vilttikomennuksen. Positiiviselta puolelta haettuna, niin Sillanpäältä oli tänään hyvä peli.

Onnittelut SaiPalle voitosta. Parempi joukkue voitti. Lopputulos kertoi aika hyvin itse pelistäkin.
 

Tompse

Jäsen
Homma selvä..

Kyllähän tuon pelin suunnan jo näki ensimmäisistä vaihdoista, kun Ässien omia vittumarkoja Kivenmäkeä ja Luomalaa kiinnosti peli yhtä paljon tai vähemmän kuin kilo paskaa.

Mave todellisella surffaustuulella kauden tärkeimmässä matsissa, tervemenoa pelicansiin tai johonkin ihan muualle. Luomalla samat terveiset Oulun suuntaan.

Salmista tulee vähän ikävä kun kuopion kunnaille siirtyy, oli tänään pelipäällä vaikka olisi voinut edes tyhjään häkkiin kiekon pistää, mutta kun pitää sitä syöttöä aina yrittää.

Zaborsky - Savinainen - Salminen, olisi hyvin valmis ketju myös ensi kaudeksi, mutta kun tuosta ei pahimmassa tapauksessa jatka kuin Savinainen, niin huono homma.

Saipa pelasi puolestaan järkevän ja hyvän vieraspelin. Hyvää liikkuvaa kiekkoa, toisaalla kun Ässien pojat ruikkivat mihin sattuu. Ja kyllä tää Mielonen kelpais ens kaudeks tänne. Kaveri heittää kauden tärkeimmällä hetkellä pari byyriä ja upottaa samoista sijoista pelaavan jengin, ni kelpaa. Tääl kun on näitä palomäkiä ja sammalkankaita, jollei tee mitään liigatasolla.

Siinäpä kait se..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy