Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Noniin, kolmatta aloitellaan huomenna, voitot 1-1 ja Raksilan pakastin pelipaikkana.

Kaikki tietänevät edellisen matsin tapahtumat, joten niitä ei jaksa kerrata enää tuon kymmensivuisen väännön jälkeen. Tähän voi joku muu kirjoittaa ne perusliirumlaarumit, mä en jaksa. Tyydynpähän toteamaan jälleen, että voitolla tämä kausi saa espoolaisittain yllättävän tyydyttävän lopun - vaikka Ässät sitten voittaisikin suoraan neljässä ottelussa. Tappiolla ollaan aikalailla siinä missä runkosarjan loppu antoikin olettaa sijoituksen olevan.

Eipä tässä muuta, suomalaisempi joukkue voittakoon!
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kolmas peli ja mukavahan näitä on kattoa, kun on tunnetta pelissä. Ei mitään säälittävää läpsyttelyä, kuten monesti nämä jämäpleijarit on. Ylilyöntejä on tullut ja tullee huomennakin. Pelillisesti varmaan aika erityyppinen matsi, kuin eilen. Blegi muuttanee taktiikkaa radikaalisti. Tuskin avautuu meille puoltakymmentä kaksykköstä. Rosan poissaolo vaikuttaa jonkin verran. Toivottavasti Snopek on pelikunnossa, auttaisi kummasti pakistoa ja kuormitusta pelin aikana.

Kärpiltä vaaditaan kylmäpäisyyttä, se on selvä. Bluesilta vaaditaan tiukkaa puolustuspeliä ja silti sitä samaa sykettä, mitä eilen oli hyökkäyspäässä. Pystyykö Blegi lähellekään samaa tasoa ilman pahoja virheitä? Kova matsi tulee, jossa ero voi revetä isoksikin ja silloin lähinnä meille. Veikkaan kuitenkin yhden maalin peliä. Yleisöä tulee runsaasti, se on varma. Harmi, kun jää itseltä väliin.
 
Ensin tullee Kärpät. Sitte tullee helevetin palijon tyhyjää, eikä sittekää tuu mittään. Kolomen joukosa on TPS ja toinen Tsadin jengeistä.

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hirveetä halonhakkuutahan siellä on taas luvassa, puolin ja toisin. Tuomarit on satavarmasti helteessä, ja totuttuun tapaan onnistuvat ottamaan roolia. Itselläkin jää Raksilan keikka valitettavasti välistä sairastelun takia.

Seuraa:

Lammassaari - kädettömien Blues-hyökkääjien ainoa todellinen ratkaisija. Vieläkö riittää tehoja? Mainio pelimies.

Talaja - yhtä hyvä hermokontrolli kuin Rosalla. Tosin ei tee tehoja 2+1 edes B-junnujen pelissä. Tarjonnee Kärpille pari ylivoimaa idioottimaisella koohottamisellaan.

Tenkrat - tehoista 1+1 huolimatta melko vaisu esitys Buranalla. Vastuu kantoon, nyt.

Helbling - voi helvetti kun pelottaa jo.

Kärppien ylivoima - kapellimestari katsomossa, pystyykö Kreps nousemaan Rosan rooliin?

Todennäköisesti taas väännetään maalin peliä älyttömällä sykkeellä. Matikainen yrittää sekoittaa peliä parhaansa mukaan, mutta kumman peli sitten menee enemmän sekaisin jää nähtäväksi. Lopputuloksesta riippumatta kolmannen lopussa on myllyjä tiedossa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täälläkin ollaan sitä mieltä, että tämä matsi on voitettava, vaikka koko joukkueelta katkeaisi ranteet maajoukkuevalmentajan gladiaattoreiden toimesta. Ässiä vastaan kun ei enää ole niin väliksi. Yllättävän hyvät lopputaistelut tästä kuitenkin saatiin.

Pakostakin Matikainen on vaatinut puukäsiään puolustamaan enemmän ja pahoin pelkään, että koska Kärpät kuitenkin kotonaan hyökkäävät, niin niitä ylivoimahyökkäyksiä tulee Kärppien päätyyn. Mutta jos siellä ei ole Lammassaari tai Bluesin pakisto 2vs1-hyökkäyksessä, niin useimmiten kotiyleisö saa huokaista helpotuksesta. Toivottavasti kuitenkin saadaan ehjiä puolustajia peliin (eli Lehtonenkin olisi kunnossa ja Snopek tekisi "ihmetoipumisen"). Niin ja sunnuntainen turha peruuttelu ja ylimääräisen laukomistilan antaminen pitää lopettaa.

Kärppien hyökkäys voi olla vaikeaa, sillä kyllähän Bluesin viiden miehen karvaus oli sunnuntaina melko tehokasta. Sen avaamisessa riittää tekemistä ja ketkä sen tekisivät? Olisiko Teräs-Kiekon Donskoi-Salomäki-kaksikko jälleen maalivauhdissa? Ehkäpä, etenkin jos Kreps ei enää koomailisi ketjun kolmantena, vaan ottaisi Rosan paikan. Ja miten mies onnistuu Humlin jakelusta? Toki KKK-ketjunkin kevätmeno voisi edelleen vain parantua.

Tiukkaa vääntöä, jonka en usko repeävän tarkan pelin takia mihinkään. Ja mielenkiintoista seurata, kuka sunnuntain kuumumisten jälkeen sikailee ja kuka hakkaa sillä kepillään muutakin kuin kiekkoa. Uskoisin kotijoukkueen silti pitävän hermonsa kurissa, kun herkin lämpenijä on poissa.
 
Junno betalar!

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
kaksi vaihtoehtoa

Eli Kärpät voittaa about 5-0 tai sitten Blues yhdellä maalilla. Mitään myllyä lopussa ei enää tässä vaiheessa tule.

Kärpät on siis selvä ennakkosuosikki. Ottelu on Tshekki vs. Suomi ja yleensä Tshekki on kovassa paikassa voittanut. Olkoot minkälaisia sukeltajia ja takatukkia hyvänsä.

"Palkintona" voitosta on pääsy Ässiä vastaan.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eli Kärpät voittaa about 5-0 tai sitten Blues yhdellä maalilla.
Tätä minäkin veikkaan. Ässäleirissä odotellaan vesi kielellä hölmöilyjä, joilla pelataan miehiä ulos jatkopeleistä. Toivottavasti huomisesta selviää jatkoon joukkue, joka saa parhaan mahdollisen miehistön perjantaiksi Poriin.
 
Ensin tullee Kärpät. Sitte tullee helevetin palijon tyhyjää, eikä sittekää tuu mittään. Kolomen joukosa on TPS ja toinen Tsadin jengeistä.

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
Voipi olla niinkin, ettei pelistä tule ollenkaan kiihkeä vaan tuiki tavallinen runkosarjatason läpsyttely. Meinaan vaan, että niin on käynyt ennenkin suuria ja kiihkeitä odoteltaessa. Nyt on kuitenkin suurimmat höyryt puhallettu pihalle.

Melkein voisin hattuni syödä, jos yhtä kiihkeää tullaan näkemään kuin edellisessä kohtaamisessa. Neljän maalin voitto jommalle kummalle.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Tshekki vs. Suomi. "Palkintona" voitosta on pääsy Ässiä vastaan.
Olisi se kiva, että Suomi pääsisi jatkamaan. Nyt vasta alkaa tuntumaan kiekolta ja maistumaan tämä kausi, kun on tuo paska saatu nieltyä alta pois. Huomisesta tosiaan en usko, että mitään myllyjä nähdään ottelun lopussa. Olisi aika poikkeuksellista, koska muistaakseni aiemmissa sarjoissa viimeinen matsi on pelattu suhteellisen siististi riippumatta siitä, mitä sarjojen aiemmissa peleissä on tapahtunut. Toivotaan nyt jatkoa tälle kaudelle. Palkinto olisi ihan mukava.

země česká, domov můj!
 
Tää on meidän Blegi.

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Kuten esim. Kärppien omissa ketjuissa puhuttiin jo aiemmin, Ässät on jo nyt todella tyytyväinen. Kumpi tahansa tästä jatkaa, on luultavasti hyvin puhki kolmesta erittäin intensiteettisestä matsista ja takki saattaa olla hyvinkin tyhjä pari ekaa puolivälierää. Siinä on Ässien sauma iskeä 2-0 johto ja hyvin selvä mahdollisuus poikkaista sarja 4-0.

Yhdyn edellisten mielipiteisiin, joko Kärpät vie selvin numeroin, tai Blues yhden maalin erolla. Tällöin ratkaisu tulee vielä mitä todennäköisemmin jatkoerässä.

Avainhahmoja:
Miettinen - jatkaako pistetehtailua, oli ekassa Oulun matsissa pirteä
Lammassaari - maaleja pitää tulla lähes joka paikasta, muuten Blues häviää
Varakas & Karalahti - palaavatko omalle tasolleen vai aiheuttavatko edelleen vaaranpaikkoja lähinnä omassa päässä

Tenkrat & Huml - kaatavatko Bluesin lähes kahdestaan, vaikuttaako Rosan poissaolo
Donskoi - todella lupaava nuori pelaaja, joka voi olla ottelun ratkaisija
Helbling - käy todella kuumana jokaisessa kahakassa, lentääkö suihkuun vai saako Ara miehen kuriin
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Voipi olla niinkin, ettei pelistä tule ollenkaan kiihkeä vaan tuiki tavallinen runkosarjatason läpsyttely. Meinaan vaan, että niin on käynyt ennenkin suuria ja kiihkeitä odoteltaessa. Nyt on kuitenkin suurimmat höyryt puhallettu pihalle.
Bluesin kannalta olisi hyväkin, ettei pelistä tule sunnuntain toisintoa tunnemielessä. Matikaisen Blues ei ole varmaan ikinä voittanut Kärppiä kiihkeissä peleissä, näitä nihkeitä 1-2 voittoja sen sijaan joukkue vielä pystyy haalimaan.

Matikaisen tärkein tehtävä on valmistaa joukkue niin ettei tunteet kiehu taas yli. Jos kiehuu, niin tervemenoa Kärpille puoliväleriin.
 
Viimeksi muokattu:
"Don’t worry about my cap" - Lou Lamoriello

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Kauden tärkein peli? Mitäs muutakaan. Pääsylippu puolivälieriin isoille lehtereille ja varmat lipputulot. Kyllä Junnollakin jo "kulta-kraka" on sen 25-astetta kääntynyt yläviistoon. Voittoa lähdetään varmasti hakemaan molemminpuolin agressiivisesti, mutta usko omiin on uskottava. Omaa peliä ja tälläkertaa kotona se 60minuuttia. 58 ei vain riitä.

Huomenna jälleen Urhon äärelle!
 
"Kotona sitten mietin, että mitäpä muuta se minäkään tekisin. Ajaisin hevosta ja heittelisin kiviä kaupungilla" JMA #50

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kuka spoilaa Oulun kevään?

Nähtäväksi jää, ehtikö ensin Blues vai Elop. Eli loppuuko ensin Kärppien kausi vai symbianin koodaaminen. Nyt näyttää siltä, että Blues on Elopia ehtiväisempi. Itse ottelu saattaa olla toisinto sarjan ensimmäisestä, eli hurlumhei on toistaiseksi taakse jäänyttä elämää. Helvetin jännä, mutta samalla tasoltaan paska ottelu päättyy 1-2 varsinaisella peliajalla. Ihan vaan tiedoksi. Vaikka ottelu viimeksi ratkesikin maalivahtipeliin, niin tällä kertaa se ratkeaakin maalivahtipeliin. Homma vaan menee toisin päin. Bluesin maalit tekee Sailio ja Talaja.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eipä tässä muuta, suomalaisempi joukkue voittakoon!
Kyllä! Blues voisi aloittaa vaihtamalla nimensä suomenkieliseksi, niin taistelu olisi tasaväkisempi!
 
"Helsingin Areena on ehkä hienoin paikka koko Euroopassa, koska sinne mahtuu eniten Kärppien faneja"

- Josef "Hiivaa" Boumedienne -

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Kyllä! Blues voisi aloittaa vaihtamalla nimensä suomenkieliseksi, niin taistelu olisi tasaväkisempi!
Hah.

En usko ykköskentän heikentyvän merkittävästi, vaikka Rosa puuttuukin. Eilisessä pelissä meidän ykkönen oli koko ajan tasakentällisin kusessa, joten lähes kuka tahansa pelaaja parantaa ketjun puolustuspeliä. Oli se sitten Kreps tai Donskoi. Huml on tsekkikentän ainoa varma puolustuspään pelaaja ja Rosa on todella huono puolustuspäähän. Tenkrat hyvänä päivänä jaksaa puolustaa, huonona pyörii seisovin jaloin. Hyökkäyksiinlähtö parantunee siis kenen tahansa pelaajan kanssa. Toki nyt on viimeinen vaihto-oikeus myös Kärppien puolella, joten ykköskenttää ei tarvitse peluuttaa rottia vastaan.

Rosan puuttumisen myötä Kärppien YV kärsii ehkä aavistuksen, mutta Rosa ei YV:lläkään todellakaan mikään varma pelaaja ole. Heppoisia kiekonmenetyksiä tulee, ellei häntä nappaa pelata. Silloin kun nappaa, pelaaja on toki SM-liigan paras hyökkäyspäähän.

Hyökkäyksen ratkaisuvoimasta ei Kärppien huominen menestys riipu. Sitä on monta kertaa enemmän kuin Bluesilla ilman Rosaakin. Sen sijaan puolustus on iso kysymysmerkki. Lehtosella on vammaa, Ohtamaa on loukkaantunut ja Snopek otti osumaa viime pelissä. Otetaanko Juho Jokinen siis väkisin kokoonpanoon...? Ei vakuuta, ei sitten yhtään.

Eiköhän tässä silti niin käy, että koko Etelä-Suomea vituttaa taas kerran, kun Kärpät voittaa sympaattisen kaiken likoon laittavan Espoon Bluesin. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne on jo 4-0 ja loput kaksi erää surffailaan, lopputulemana 5-1 -voitto ilman sen kummempia kähinöitä. Matikainen kertoo haastattelussa kuinka tämäkin tappio oli vain osa oppimisprosessia, mikä auttaa varmasti tulevaisuudessa Bluesia. Vaikka sitten tulevina vuosina, kun hän itse valmentaa IFK:ta.

Alkais jo.
 

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisi se kiva, että Suomi pääsisi jatkamaan.
země česká, domov můj!
Jos sitä näin jaksetaan kärjistää muka-hauskasti pitää samaan sarjaan todeta (myöskin kärjistetysti) että olisi se kiva jos omien kasvattien joukkue voittaisi.

Sen verran provosoiduin noista tsekkipuheista että vilkaisin pikaisesti Bluesin pelaajalistaa ja vähemmän siellä näyttäisi omia kasvatteja olevan kuin Kärpissä. Omasta mielestäni on sama tuleeko pelaaja tsekistä vai toisesta liigaseurasta (itse asiassa katson itse mieluummin lahjakkaita ulkomaalaisia kuin toisten seuraikoneita mutta toki tämän kauden Kärpissä ollaan lähellä maksimirajaa). Itselleni olennaisinta on se kuinka paljon omia kasvatteja pelaa joukkueessa, toki myös se missä rooleissa he ovat.

Rehellisyyden nimissä pitää silti sanoa että hyvään suuntaan on Bluesinkin toiminta mennyt eli paljon siellä on omia kasvatteja eikä ero Kärppiin ole todellakaan iso tuossa asiassa. Mielestäni tämä toimii hyvänä pohjana espoolaisen identiteetin löytämisessä, osa siitä on jo tosin löytynytkin. Ymmärrän että kommentit spartalaisuudesta saattavat satuttaa jotakin sielua ja siksi tsekki-kortti tulee vedettyä helposti esille. Vähän kuten filmauskin vaikka samalla unohdetaan että ihan yhtä hyvin voidaan toisinpäin nostaa esille tapaus Lajunen.

Peliähän tämä vain on, ei sen vakavampaa, ja hienoa että joka tapauksessa molemmat joukkueet saivat tavallaan hienon lopetuksen kaudelle näiden pelien myötä. Toisen pitää tippua ja pian nähdään kumpi se on.

E: Samalla pitää myöntää rehellisesti sekin että ikävä on aikoja kun Kärppien omat kasvatit (Pesonen, Pyörälä, Viuhkola, Hyvönen, Aaltonen, Jokinen jne.) ratkovat pelit, mutta minkäs teet jos he ovat liian hyviä tähän liigaan ja liian kalliita Kärpille. Toivon silti että ensi kaudella tilannetta olisi saatu korjattua edes hieman. Kauden aikana joukkueessa on pelannut kuitenkin määrällisesti paljon omia ja varsin paljon heitä on nytkin joten huonomminkin asiat voisivat olla.
 

trap

Jäsen
Sen verran provosoiduin noista tsekkipuheista että vilkaisin pikaisesti Bluesin pelaajalistaa ja vähemmän siellä näyttäisi omia kasvatteja olevan kuin Kärpissä.
Esim. sunnuntain kokoonpanot:
Nöyränen, Heiskanen, Sallinen, Sallinen, Miettinen, Kähkönen, Lajunen, Lajunen, (Talaja), (Kurki) vs. Lehtonen, Koskenkorva, Donskoi, Salomäki, Ylönen, Alikoski, Keränen

Laskin Kärppien kasvateiksi myös noita muualta poronhoitoalueelta junnuna tulleita, mutta Bluesille meni silti. Talaja pelasi A:ssa Espoossa ja Kurki tuli 18-vuotiaana Bluesiin.

Se siitä.

Odotukset peliä kohtaan kasvavat koko ajan ja kyllähän tuosta melkoinen trilleri tulee, oli itse peli minkänäköistä tahansa. Ekan ja tokan matsin välimalli sopisi hyvin - Bluesin on kyettävä viimeistelemään tehokkaammin ja saatava paikkoja luotua kuten game 2:ssa. Myöskään aivan liikaa lahjoitettuja 2vs1-hyökkäyksiä ei voi enää antaa, tai käy kylmät. Toivottavasti Aravirran mediapeli ei ole sekoittanut tuomarien kuuppaa, kyseenalaisia ulosajoja ei nähdä ja peli ratkaisee voittajan. Turusta voisi harkita kokoonpanoon.

Päivän teema: voitto tai kuolema.
 

Wilson-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Rehellisyyden nimissä pitää silti sanoa että hyvään suuntaan on Bluesinkin toiminta mennyt eli paljon siellä on omia kasvatteja eikä ero Kärppiin ole todellakaan iso tuossa asiassa. Mielestäni tämä toimii hyvänä pohjana espoolaisen identiteetin löytämisessä, osa siitä on jo tosin löytynytkin. Ymmärrän että kommentit spartalaisuudesta saattavat satuttaa jotakin sielua ja siksi tsekki-kortti tulee vedettyä helposti esille. Vähän kuten filmauskin vaikka samalla unohdetaan että ihan yhtä hyvin voidaan toisinpäin nostaa esille tapaus Lajunen.
Muistaakseni Bluesin riveissä pelasi toissakaudella eniten omia kasvatteja. Itse en ole tilannetta sen koommin tutkinut, mutta jos näin ei enää ole niin huononpaan suuntaan ollaan tuon asian suhteen menty. Toki Bluesin kohdalla tulee muistaa, että yksikään a-junnu ei esiintynyt tällä kaudella Bluesin edustuksen paidassa. Paitsi luukkuvahtina.
 

Bluec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolen Espoon ajokoirajengi
Ensimmäisen erän jälkeen tilanne on jo 4-0 ja loput kaksi erää surffailaan, lopputulemana 5-1 -voitto ilman sen kummempia kähinöitä. Matikainen kertoo haastattelussa kuinka tämäkin tappio oli vain osa oppimisprosessia, mikä auttaa varmasti tulevaisuudessa Bluesia. Vaikka sitten tulevina vuosina, kun hän itse valmentaa IFK:ta.
Jotenkaan en yhtään ihmettelisi, jos vaikka näin tämä tulisikin menemään. Eikä se muutamia päiviä sitten vielä olisi haitannutkaan, sillä ennen lauantaita odotin kummastakin pelistä vastaavia lukemia. Mutta nyt kun pelit ovat menneetkin hieman erilailla ja odotukset sekä fiilikset kohonneet sellaisiin lukemiin joita en uskonut kokevani tänä keväänä, niin olisihan se jälleen "sopiva" tapa päättää tämäkin kausi. Mutta pakkohan se on omia kannustaa loppuun asti ja toivoa lauantain matsin ihmeen toistuvan.

Päättyipä illan matsi kumpaan suuntaan tahansa, jännitys ja viihde ovat tältä kaudelta ohitse. Harmi vain että tällaisesta saa nauttia kauden aikana vain muutamassa pelissä. Mutta nyt ei sitten muuta kuin kaikki ilo irti ja täysillä loppuun asti, kävi miten kävi!
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Kärpät oli sunnuntaina selkeä ennakkosuosikki sekä yksittäisessä pelissä että sarjassa, mutta asetelmat ovat nyt kääntyneet.

Bluesin pakisto pyyhkii jäätä Kärppien pakistolla. Kärpillä enemmän tai vähemmän klesana pelaa (jos pelaa) Lehtonen ja Jan "En kestä fyysistä peliä" Snopek. Blues tulee iskemään Kärppien heikkoon pakistoon kovaa.

Kärpiltä puuttuu hyökkäyksestä koko sm-liigan taitavin ja komein pelaaja, Pavel "Haluan Mikael Kurkea" Rosa, joka kärsii ansaitsemattomasti ottelurangaistuksesta saamaansa yhden pelin pelikieltoa. Kuten palstasisko Noitarumpu toisessa ketjussa kirjoitti, tuomareiden pitäisi Rosan tapauksessa heittää sääntökirja helvettiin ja antaa armon käydä oikeudesta, onhan Pavel sen verran tärkeä pelaaja joukkueelleensa ja edessä kauden tärkein yksittäinen ottelu. Lisäksi kun otetaan huomioon se, mitä Kärppävalmentaja Aravirta on lehdistössä sanonut, Rosaa on Bluesin taholta yritetty tahallaan kuumentaa (!!!!) ja haukuttu rasistisin (= rotusyrjivin) kommentein, kyllä Rosan ottelurangaistus oli järkyttävä tuomio.

Mutta palatakseni joukkueiden hyökkäysasetelmiin, Kärppien ylivoimalla ei tänään kiekko liiku ja kukaan Kärpistä ei uskalla ottaa ratkaisijan viittaa Pavelin syödessä poppareita. Bluesista Lammassaari iskee kaksi maalia ja Kähkönen pakollisen yhden. Kärpät tekee tuurilla yhden maalin jos sitäkään.

Iiro "Entinen SaiPan lukko" Tarkki vie maalivahtien keskinäisessä taistelussa Ville "En saa peliaikaa SaiPasta" Hostikkaa kuin litran mittaa ja varmistaa Blegille voiton.

Suurin ero löytyy kuitenkin vaihtoaitioista. Entinen leijonavalmentaja Hannu "Paskon housuuni kuolemanpeleissä" Aravirta jää selväksi kakkoseksi tulevalle leijonakoutsille Petri "Mä syön sen paskan sun housuista" Matikaiselle.

Eric Rooslind, saat lainata vapaasti ottelun jälkeen tätäkin viestiä.
 
Pelottaa niin perkeleesti.

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Mielenkiintoinen ilta tiedossa. Spartacus Maticacus johdattaa perussuomalaiset gladiaattorinsa pääimpressaari Aravirran böömiläisen friikkisirkuksen vieraiksi. Sirkuksen tähtinä parrakas nainen Pavel, lasista valettu Jan, ihmisen ja sian risteytys Petr ja näkymätön mies Kamil. Perisuomalaisen Bluesin mielenkiintoisimpina pelaajina luterilaisten ulkojäiden työteliäät lapset Camillo ja Nathan.

Veikkaanpa että pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa ollaan edelleen opintiellä ja niin perkeleen ylpeitä omista pojista - eli böömiläinen sirkus suuntaan karavaaninsa kohti Poria, josta sopivasti löytyy jo valmiiksi Sirkuskenttä.
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Esim. sunnuntain kokoonpanot:
Nöyränen, Heiskanen, Sallinen, Sallinen, Miettinen, Kähkönen, Lajunen, Lajunen, (Talaja), (Kurki) vs. Lehtonen, Koskenkorva, Donskoi, Salomäki, Ylönen, Alikoski, Keränen
En itse lähtenyt vertaamaan yksittäisen pelin kokoonpanoa vaan vertasin vaan joukkueiden pelaajalistaa keskenään ja tein simppelin laskutoimituksen. Mukaan otin vain selvät tapaukset eli kaikki sellaiset pelaajat jotka olivat siirtyneet esim. B-junnuiässä vaikkapa HIFK:sta laskin Bluesin kasvatiksi, saman tein Kärppien kohdalla.

Kuten varmasti kävikin ilmi, pointti ei ollut väheksyä Bluesin pelaajatuoantoa, päinvastoin yritin kehaistakin sitä. Tahdoin vaan muistuttaa että kyllä sitä teiltäkin löytyy joukkueesta kymmenisen muualta tullutta kaveria ja Kärpissähän ei ulkkareiden lisäksi ole montaa ei-kasvattia (ainakaan jos kriteerinä käytettän tuota samaa jota käytin Bluesinkin kohdalla).

Olen ollut kauden aikana paikoin hyvinkin kriittinen monen asian suhteen joten mistään pakkomielteisestä puolustelusta ei mielestäni ole kyse. Olen kuitenkin sitä mieltä että Kärppien tsekeistä on tehty tahallaan iso numero ja itse en ole asiasta yhtä vaivaantunut. Helbling on toki toinen asia. Se kuitenkin harmittaa että omat ratkaisuihin kykenevät kasvatit ovat hyökkäyksen osalta karanneet muihin maihin eikä uusia ole saatu tilalle (kun Saarenheimosta ja Kossusta ei ole ollut niin suuriin saappaisiin). Uskoisin että ensi vuodeksi tilannetta yritetään paikata paluumuuttajalla tai parilla ja onhan sieltä tulossa kovaa vauhtia Donskoi, Salomäki, Junttila ja perässä lupaava Körkkökin.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tahdoin vaan muistuttaa että kyllä sitä teiltäkin löytyy joukkueesta kymmenisen muualta tullutta kaveria ja Kärpissähän ei ulkkareiden lisäksi ole montaa ei-kasvattia (ainakaan jos kriteerinä käytettän tuota samaa jota käytin Bluesinkin kohdalla).

Olen ollut kauden aikana paikoin hyvinkin kriittinen monen asian suhteen joten mistään pakkomielteisestä puolustelusta ei mielestäni ole kyse. Olen kuitenkin sitä mieltä että Kärppien tsekeistä on tehty tahallaan iso numero ja itse en ole asiasta yhtä vaivaantunut. Helbling on toki toinen asia.
Parasta olisi kun joukkueen perusrunko olisi omista kasvateista ja jos/kun hankintoja muualta tehdään, tulee heidän olla selkeitä profiilipelaajia joukkueeseen. Bluesillahan tuossa mielessä on takana aika synkkää lähihistoriaa kun joukkueeseen rahdattiin kaiken maailman Uhlbäckeja, Häppölöitä ja Kokkoja. Siinä mielessä nykytila on varsin tyydyttävä joskaan varsinaisia kärkipelaajia ei Karalahtea ja Tarkkia lukuunottamatta ole hankittukaan. Korpikari, Sailio ja Varakas ovat kuitenkin selkeitä profiilipelaajia ja ollet vahvistuksia joukkueelle.

Mitä tulee Kärppien tshekkiporukkaan niin totta kai niistä tehdään tahallaan suurta numeroa, niin omien kuin vieraidenkin keskuudessa. Ei kai joku muuta odottanut? Jos jostakin jengistä voidaan hakea joku naljailun aihe, niin tottakai se käytetään. Viihdettähän tämä on. Joskus toivoisi että itsekin osaisi olla ottamatta tätä liian vakavasti. Tulipa viime yönä nukuttua hyvin, kun ei ollut illalla matsia nostamassa adrenaliinitasoa.
 
"Osallistun vain arvontaan"

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Kova ja huikaiseva loppuhuipennus on tiedossa tänään Raksilassa, kun yhteen ottavat tänä kautena viimeistä kertaa sukeltajat-filmaajat-zekin-c-maajoukkue-Kärpät ja spartat-viimeiseen-asti-gladiaattorit-suomen-Ö-maajoukkue-Blues! Pyörittävätkö sukeltajat ja filmaajat nämä aina-oikein-pelaavat bluesilaiset suohon vai voittaako viimein oikeus ja kohtuus? Varmaa on se, että tuomarit viheltävät oululaisten mielestä espoolaisten eduksi ja espoolaisten mielestä tuomarit viheltävät oululaisten eduksi!
 
- Ei tässä näin pitänyt käydä, mutta kävi kuitenkin, sanoi Aho tilaisuuden alkuun.

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Esim. sunnuntain kokoonpanot:
Nöyränen, Heiskanen, Sallinen, Sallinen, Miettinen, Kähkönen, Lajunen, Lajunen, (Talaja), (Kurki) vs. Lehtonen, Koskenkorva, Donskoi, Salomäki, Ylönen, Alikoski, Keränen
... Koivisto, Mikkola. Eli aika tasaista.

Mielenkiintoista nähdä molempien joukkueiden pelin alku. Miten joukkueet tulevat peliin ja muutenkin miten ottelun alku sujuu. Aran tulisi saada Kärppien liike aivan maksimaaliseksi ja joka jätkä tekemään duunia maksimitasolla. Sanon, että tämä riittäisi Bluesin kaatamiseen. Espoossa Blues hallitsi peliä huikean työmäärän kautta, mutta puukäsiä kun ovat eivät onneksi maaleja saaneet aikaan. Yhden ottelun voi silloin tällöin voittaa Kärppien sunnuntain kaltaisella esityksellä, mutta kahta ei kyllä ikinä. Joten tänään pitää löytyä potkua useampi pykälä enemmän kuin sunnuntaina.
 
No joo, täytyy kattoa videolta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy