Ti 15.12.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 71 456
  • 756

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
nyt meni oikein taimen kohalla tuomio. maalintakana kun veät tos asennossa nii et sä voi vaa mennä mielivaltasesti pistää seinälle jätkää.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja paras pakki saa 2+10 min sitten. Mielestäni kakkosen arvoinen ainoastaan. Nyt toi pakisto vasta surkea on. Hyvää yötä takaa-ajo.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kun nää pelit pitäis "tappaa" silloin kun on paikka….
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Siis jumalauta tämä selostaja.

"Leskinen tekee maalin, eiku Kiviranta, eiku Immonen"
Ei ole kyllä yhtään perillä nimistä, eikä taida edes erottaa numeroita toisistaan.

RL Bertrand: Vetää Järvenpään kahville, mutta Sportin pelaajille tyypilliseen tapaan ei saa nostettua patjan yli muuten tyhjään maaliin.
 

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oma tulkinta noista JYPin ulosajoista oli se, että Löfmanin huitaisu tulkittiin tahalliseksi kostoksi bloodin pariin poikkarinapautukseen. Yonkmanin ulosajo on mielestäni kyseenalaisempi. Kädet oli korkealla, mutta kova tuomio koska loukkaantuminen.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
No on noita ennenkin nähty, perustunee siis jääkiekon sääntökirjaan.
Noista tuomareista vielä sen verran, että kyllähän nuo pelsujäähytkin aivan naurettavia oli ja niistä Jyppi rankoi kahdesti. Liigan tuomareiden taso nyt on mikä on, kiva kun kerrankin näinkin päin.

Koko pelinhän nuo kaverit on viheltänyt ihan vihkoon. Tosin 5min 5vs3:sta on kyllä jotain aivan järkyttävää paskaa tuomareilta (etenkin kun molemmat ulosajot ovat kyseenalaisia). Vähän huono tapa paikata ja väittäisin, että myös JYPi Hotakaisen estämisjäähy oli helppo. Kummasti ne selvimmät kampit on sitten kaksikolta jäänyt viheltämättä, vaikka muuten ovat yrittäneet olla tosi tarkkoja...
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oho! Sporalle eka yv!
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Paikan päältä nähtynä ja tarkasti Bloodin tekemisiä seuranneena: Blood tökki kulmaväännössä poikkarilla muutaman kerran Löfmania, kuten kuuluukin. Tilanteesta suivaantuneena Löfman huitaisi tahallaan Bloodia täysillä naamaan. Pidempiä pelikieltojakin on rapakon takana annettu vastaavista. Ihan oikein tuo siis meni.

Yonkmanin tilannetta en nähny niin tarkkaan, joten en ota kantaa.

Huikea peli! Leimu Leijoniin jo pikkuhiljaa..
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Jotenkin en ole luottavainen Sportin ylivoiman suhteen. Toivottavasti edes pelaajat on.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Larsson tekee itsensä puolimetriseksi ja pää osuu pleksiin. Noh niin.

Jos huomasit että Taimella oli aika napakka koukku Larssonin kainalossa. Voipi tuo luisteluasento johtua aika pitkälle siitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös