Ilmoitukset

Nimimerkki Oto Hascak on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan aivan turhan viestin Ässät-osion Ari-Pekka Seliniä käsittelevään ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkillä Salmon keskittyi KeuPa HT:n osiossa asian sijasta henkilökohtaiseen hyökkäykseen. Lisäksi kyseisen nimimerkin viestien kieliasu on jättänyt paljon toivomisen varaa. Näiden asioiden vuoksi kurinpito on langettanut hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Tietotoimisto hiljenee lopullisesti ja kyseinen nimimerkki saa jatkossa kirjoittaa tahalliset hämmentämisensä jonnekin muualle.

Nimimerkki DarkTower kärsii seuraavan viikon ajan pelikieltoa eduskuntavaaleja käsittelevään ketjuun kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen vuoksi.

Nimimerkki Cliffer666 on saanut viikon pelikiellon "Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset"-ketjuun lipsahtaneesta viestistään. Käyttäjä itse poisti viestinsä myöhemmin, mutta käyttäjä itsekin myönsi kyseessä olleen "huumoriprovo". Päätökseemme vaikutti myös käyttäjän viimeaikainen, varsin provosoiva ja yleiseen hämmentämiseen pyrkivä tuotanto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Ti 15.1.2019 Admiral Vladivostok - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana # Seiskakasi, 15.01.2019 klo 08.46.

 1. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Zapo perinteisen hereillä.
   
 2. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Meleshko/Meleshkin mielenkiintoisesti vei periaatteessa kaksi aloitusta putkeen eteenpäin aloittamalla. Ekasta tulikin se Mannisen jäähy.

  Aikaa ainakin on ja paikkojakin tulee varmasti vaikka jo varsinaisella viedä, mutta viimeistelyä kaivataan.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tehotonta. Vika erä taitaa jäädä näkemättä. Nyt seiftailin sen verran että cashout lähti tokan erän alussa ja 42 euroa takkiin. Chicken:-)

  Kolmas erä jää näkemättä ja nyt näyttää pahalta.
   
 4. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Kuvitteleekohan Jokerit, että näistä peleistä saa 2p vain tulemalla paikalle? Pelin ois voinu ratkaista jo ekan erän lopussa tai sillä 5vs3 yv:llä, mut ei maistu!

  Sekavalta näyttää, no ompa pojilla kateltavaa videonauhan muodossa, mitä parannettavaa löytyy.
   
 5. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Ei tää nyt kyllä kovin lupaavalta näytä, kun sinisen ylittäminenkin on vaikeaa ja sitten hyökkäysalueella jäädään laidoille, sekä vihulainen vie kaikki kakkoskiekot.

  Jeee.... 3-1.... Varmaan jokaisesta paikasta tehnyt vihu maalin.
   
 6. spertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Se olis varmaan seuraavassa pelissä Kalninsin paikka taas kokeilla, josko olisi hereillä...
   
 7. iLUZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Admiralin hyökkäysvinkkelistä katsottuna vasen kaista on ollut pitkin ottelua auki, heittämällä sanoisin että kymmenisen kertaa vastustaja päässyt tuolta yrittämään vauhdilla ratkaisua.
   
 8. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Espoo, Blues, Honka
  Amiraali on amiraali ja alokas on alokas. Surkeaa suorittamista Jokereilta. Ei jatkoon.
   
 9. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Näkemättä matsia, niin ainakin laukauksista päätellen on kiri lopussa jäänyt aikalailla piippuun. Eikä noilla torjuntaprosenteilla kovin monta matsia voiteta.
   
 10. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sellainen esitys tähän väliin. Itse asiassa samanlainen kuin jo about viimeiset 10 peliä.
  Mv-peli ja erikoistilanteet 100-0 vastustajalle. Ei mitään uutta auringon alla. Zapolski pihalla,Stollery pihalla, hyökkääminen tehotonta pyörimistä, jonka kruununa hukattu 5v3 yyvee.