Masentaja

Jäsen
Avataanpas ketju tälle kauden turhimmalle runkosarjapelille (jokereiden osalta). Jokereilla ottelu on käytännössä täysin panokseton. Ainoa, mitä Jokerit lähtee hakemaan on vieläkin synkempää track recordia HPK:n areenavierailuiden osalta. HPK:lle tilanne ei ole läheskään sama, koska kaikki on avoinna vielä HPK:n runkosarjasijoituksen osalta.

Muut saavat keskittyä HPK:n asioihin, muutaman rivin jos Jokereista ja tilanteesta. Eli, Jokerit lähtee otteluun muutetulla kokoonpanolla. Se on eilisen Teuvo Teräväisen haastattelun perusteella selvää, että Teuvo pelaa samassa ketjussa Markus Hännikäisen kanssa. En usko että muutokset jäävät tähän, vaan pikkuvaivoista kärsivät kaverit varmasti saavat levätä ja nuorille annetaan nyt peliaikaa ja pelituntumaa. Myöskään löysäilyyn ei Jokereilla ole varaa, koska loukkaantumiset tuppaavat tulemaan myös siitä, että kun vähän lasketaan tarkkavaisuutta niin silloin kolisee päät ja polvet yhteen. Jokerit saa nyt sen viikon lepo- ja harjoittelutauon kuitenkin, joten tämän pelin saa ja voi vetää ihan tosissaan. Toivottavasti Fränä on maalissa ja nähtäisiin muutenkin iloista hyökkäävää kiekkoa vielä, keskitytään kliiniseen puolustamiseen sitten pleijareissa. Se on kuitenkin viimepeleissä onnistunut erinomaisesti, kun seitsemässä viime pelissä on Jokerien verkkoon tehty ainoastaan 6 maalia. Se on vähän se.

Muistakaahan sitten Eteläpäätyläiset jäädä vielä matsin jälkeen katsomoon, Jokerit ottaa ryhmäkuvan Eteläpäädyn edessä! Huivia ja lippua ilmaan kuvauksen aikana, väriä näkyviin! Kohta alkaa tosipelit, joten hoidetaan nyt tää pois alta kunnialla!
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aina sitä toivoo, että jos jo tällä kertaa... Yksi piste riittää siis kerholle varmistamaan suorat pudotuspelit, ja jos mietittäisiin tilannetta ilman Areena-muuttujaa, se piste tai säkällä kaksi, olisi tämän kauden trendiin melko yleinen suoritus. Voitolla ja KalPan tappiolla nyt voitaisiin nousta viidenneksikin, mutta se nyt on oikeastaan se ja sama. Ässät tai JYP tulisi vastaan ja nekin voivat vielä pelata itsensä toisin päin

Kokoonpanoihin tullee Vänttisen mahdollisen paluun myötä muutoksia.

Ja paitsi että on URHO:n pääpeli, myös VeikkausTV tarjoaa tämän matsin tänään. On muuten aivan uskomattoman paljon ollut VeikkausTV peleissä tällä kaudella nimenomaan HPK:n pelejä, tämä on varmaan neljäs tai viides, jonka katson. Areenallekin tekisi mieli lähteä (olisihan se nyt hienoa olla paikanpäällä JOS kerho kerran sattuisi matsin viemään), mutta on vähän kiirus aikataulu illasta, niin joutuneen Veikkaukseen tyytymään.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Joka kerta aina Jokerit-HPK -ottelun edellä puseroon hiipii pikkupoikamainen toive siitä, että josko tänään. Toive haihtuu kuitenkin useimmiten savuna ilmaan ensimmäisen erän aikana, kun omissa kolisee vähintään kolme kertaa.

Näillä puheilla, 6-1 Jokereille. Ainokaisen tekee Luomala Santavuoren syötöstä.
 
" Meillä on joukkueessa sellainen sääntö, että pelaajan pitää maksaa sakkoja, jos sukeltaa" -Atu.

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Vuodesta toiseen olen aina vaivautunut Hartsulle Kerhon peliä katsomaan, mutta viime pelin jälkeen päätin että perkele mitä mä lähen sinne itteäni kiusaamaan. Säästyypähän rahat niin lippujen kuin polttoaineiden osalta. Budjetoin tästä pelistä pyöreät nolla pistettä. Kai me nolla saadaan rikottua mutta siihen se jääkin. Joku 7-1 lienee loppulukemat tänään. Ei vaan usko riitä.
 
2006 2019

Jotva

Jäsen
Jokerit vähän jeesaa naapuria, kun peluuttavat nuoria ja antavat kerhollekin mahdollisuuden voittaa. Pikkuvaivaisia varmaan riittääkin tässä vaiheessa, joten hyvä paikka parannella.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jokerit vähän jeesaa naapuria, kun peluuttavat nuoria ja antavat kerhollekin mahdollisuuden voittaa.
Naapuriahan tässä ei nimenomaan auteta, jos lähdetään junnuilla pelaamaan. Tavallaan mahdolliset kokoonpanomuutokset ymmärtää, mutta silti toivoisi, että vedettäisiin täysillä loppuun saakka ja oltaisiin ns. valmis paketti heti pleijareiden alussa. Fränän toki voi laittaa välillä maaliin.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pitkästä aikaa oikein heti aamusta on sellainen hyvä palo ja pieni jännitys päällänsä. Panokset on Kerhon kannalta todella kovat, koska uskallan väittää mahdollisen huilin olevan kullan arvoinen juurikin Kerholle. Tästä sääleihin ja lauluun saman tien. Tästä pisteitä ja Kerho jatkaa välieriin, uskokaa pois.

Myöhemmin sitten lisää, paikan päällä ollaan tänään joka tapauksessa.
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään pelataankin Stadissa molemmissa. Harvoinpa on Jokerit-HPK matsiin riittänyt näin paljon kiinnostusta, ehkä jopa jännitystä kuin tänään. Naapurille täysin turha matsi ja Kerho tappelee meidän kanssa samoista sijoista. Toki tänään IFK:n tulee skarppina olla Nordiksella ja hoitaa omansa, mutta toki tänään joutuu toivomaan (hammasta kiristäen) suoraa Jokeri-voittoa.
 
#17 #5 #1 #20 #7 #23 #22 #35 #9 #32

Knight76

Jäsen
Suosikkijoukkue
London Knights
HPK:lta taitaa puuttua tänään ainakin kaksi avainpelaajaa kokoonpanosta oksennustaudin takia. Tänä aamuna kuulin tämän jutun. Kiilholma ja joku toinen. Tosin tuo tilanne oli eilen, mutta tuskin oksutauti hetkessä helpottaa...
 
Inzaghi muistuttaa haaskalla kärkkyvää hyeenaa, ihmisruuhkassa muina miehinä kuljeskelevaa taskuvarasta tai silakkamarkkinoilla riehuvaa lokkia.

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers, Haka
Eli areenan kirkkaisiin valoihin sitten tänään. Panoksia tosiaan on, edes se yksi piste tulisi Kerhon tänään mukaansa raapia. Aivan sama miten se tehdään, mitään tyylikästä ei tänään pidä lähteä Jokereita vastaan kokeilemaan. Raastetaan ja luistellaan perkeleesti, ja vaikka kuljetetaan pari kertaa kiekko Narrien häkkiin kun sitä muuten maaliin asti ei kuitenkaan saada. Jatkoajalla Kerho voi sitten rauhassa sulaa ja lähteä viikoksi miettimään, miten sitä kiekkoa pelattiinkaan. Tätä minä odotan Kerholta, sen lisäksi, että Arsi Piispanen saataisiin vihdoin ulos. Valitettavasti kumpikaan näistä ei tule todennäköisesti toteutumaan, vaan Helsingin illassa nähdään haluton, alistunut ja valmiiksi hävinnyt HPK joka hienosti menneen kauden päätteeksi valahtaa sittenkin ulos kuuden parhaan joukosta.

Veikkauksen tiliäkin täytyy näköjään täydentää jos mielii pelin nähdä, kun se pieni lapsen usko jopa tämän pelin voittamisesta hiipii taas mieleen viime vuosien tapahtumista huolimatta. Pienet mahdollisuudethan tässä todella on, jos Jokerit lähtee vähänkään löysäilemään runkosarjan voiton jo varmistuttua. Mutta taidan silti lyödä pikku vitutusvakuutuksen, eli suoraa voittoa Jokereille isolla rahalla.

Kaiken osuessa kohdalleen 3-2 tai 2-3 jatkoajalla/voittolaukauksilla, muussa tapauksessa 8-1.
 
Mutta Sten-herraa ei tarvitse tappaa!

Carrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
En oikein ymmärrä miten tässä itseäkin näin paljon jännittää, vaikka omalle jengille panosta pelissä ei ole. On tulossa kaikin puolin niin mielenkiintoinen kierros. Illalla Areenalla nähdään toivottavasti "kunnon peli" myös Jokereiden osalta, siitähän ei ole epäilystäkään että Kerho lähtee taistelemaan kuin viimeistä päivää. Kokoonpanoja odotellessa... Jännittävää kiekkoiltaa kaikille!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
HPK:lta taitaa puuttua tänään ainakin kaksi avainpelaajaa kokoonpanosta oksennustaudin takia. Tänä aamuna kuulin tämän jutun. Kiilholma ja joku toinen. Tosin tuo tilanne oli eilen, mutta tuskin oksutauti hetkessä helpottaa...
Jassoo, tämäpä hienoa. Mikäli Vänttinen ei ole pelikuntoinen, Paajanen nyt vihdoin ylempiin ketjuihin ja Leinoa nelosen keskelle. Ihmeellisen vähän muutenkin tullut Paajaselle vastuuta ylemmissä ketjuissa, vaikka noin muuten herralla homma toiminut kiitettävästi. Ketähän siellä sitten olisi sivussa. Toivottavasti tämä joku toinen olisi vaikka Mikko Tolvanen, jota tänään odottaisin luukulle.
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras mahdollinen
Tästä esimakua illan otteluun.

Pisteille olisi nähdäkseni mahdollisuudet, mikäli laitettaisiin kaikki viisi kenttäpelaajaa maalin eteen muuriin ja toivotaan, että musta ei vahingossa sujahda jostain rakosesta sisään. Noin muuten veikkaan, varsinkin jos tieto oksennustaudista pitää paikkansa, että kyyti tulee olemaan kylmää.

ps. PAF tarjoaa Jokereiden voitolle kertoimen 1,90!

Linkki vie youtubeen ja otteluun Rahnasto - Turhapuro.
 
Mistä minä tiedän, sinähän se tässä Mooses olet..

Naalinpaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeeenlinnan Pallokerho, Jon "Nasty" Mirasty
Eipä tässä kauheita odotuksia illan peliltä oo, mutta olishan se positiivinen yllätys jos sieltä piste tai toinenkin tulis. Kyllähän me siitä kumminkin lähetään, että Kärpät ja HIFK ratkasevat Kerhon kohtalon.

Vänttinen ei pelaa vielä tänään, kotoaan sit pleijareissa...
 
"Ville Hostikan pää ei kestä edes Pitsiturnausta..."
"4-1. Saakohan Hostikka edes vaihtoaition ovea kiinni?"

Pohtivat nim. Murmeli ja bulftrik

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Teemu Selänne & Pulkkinen
Jokerit tänään

43 Nichlas Hardt – 86 Teuvo Teräväinen – 15 Markus Hännikäinen
88 Joonas Rask – 22 Juhani Tyrväinen – 6 Teemu Pulkkinen
39 Matti Lamberg – 32 Riku Hahl – 28 Jani Rita
14 Tomi Mäki – 55 Henri Heino – 18 Semir Ben-Amor

21 Teemu Eronen – 4 Ossi Väänänen
40 Markus Nordlund – 2 Jeremy Dehner
7 Antti-Jussi Niemi – 56 Ivan Majesky

33 Frans Tuohimaa AM
37 Eero Kilpeläinen

Lepovuorossa Ruutu ja Filppula. Lasaretissa Eaves, Moses ja Winchester.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras mahdollinen
Ajattelin ihan vittuillakseni pistää 50e Jokereiden voitolle mutta ne perkeleet menee kuitenkin voittamaan tän pelin siinä tilanteessa.
Tässähän on sikäli kiva tilanne, että Jokereiden voittaessa tulee rahaa ja Kerhon saadessa pisteitä päästään varmasti puolivälieriin. Win-win!

Kiilholman lisäksi sairastuvalla on Saarinen.
 
Mistä minä tiedän, sinähän se tässä Mooses olet..

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HPK:n kahdesta Areena-voitosta ensimmäinen tuli ottelusta, jossa Jokereilla ei ollut mitään panosta. Kyseessä oli runkosarjan toiseksi viimeinen ottelu keväällä 2005 ja Jokerit oli varmuudella runkosarjan kakkonen. Nyt on hyvä mahdollisuus että samanlaisessa tilanteessa tulee kolmas voitto.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Jokereiden maalissa Tuohimaa. Veikkaan, etta ottelu ei paaty ainakaan Jokereiden voittoon varsinaisella peliajalla. Ja sekos IFK:ta harmittaa.
 
Rauma ja Rooma, ikuiset kaupungit. - Kaupungistuminen on yleismaailmallinen megatrendi, siitä voi olla montaa mieltä, mutta sitä vastaan on hyödytöntä taistella.

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kerho tänään:
Sallinen-Viitaluoma-Rendulic
Aarnio-Leino-Santavuori
Luomala-Piispanen-Rautiainen
Turtiainen-Paajanen-Järveläinen

Grönholm-Larsson
Laakso-Eerola
Tuulola-Mielonen

Maalissa Järvinen ja varalla Tolvanen.

Sivussa siis ainakin Kiilholma, Saarinen ja Vänttinen.
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden maalissa Tuohimaa. Veikkaan, etta ottelu ei paaty ainakaan Jokereiden voittoon varsinaisella peliajalla. Ja sekos IFK:ta harmittaa.
Milloinkohan Tuohimaan dissaaminen loppuu? Tuohimaan saldo tällä kaudella 5 voittoa, 5 tasapeliä, 2 tappiota ja näkemissäni otteluissa esiintynyt pääsääntöisesti edukseen. Potentiaalia on vaikka Jokerien ykkösmaalivahdiksi jonain vuonna, toisaalta junnuista on tulossa mm. Korpisalo joten jos Kilpeläinenkin jatkaa niin vähän hankalassa paikassa Fränä on.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Jahas, tänään olisi sitten mahdollisuus masentaa puoli Suomea ja puoli Helsinkiä. Kuten moneen kertaan mainittu, niin historia pelipaikasta antaa ennakko-odotuksia korkeintaan tasapelistä. Mutta silti jossain takaraivossa on pieni palo, että jos nyt sittenkin.

Kokoonpanoon olisi ehkä Kiilholmaa kaivannut, mutta muuten ei sen suurempia tunteita poisjäänneistä.

Josko nyt vietäisiin suurinpiirtein 2-5, niin sehän riittäisi.

Että silleen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy