Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

The Who – ja tuulimylly pyörii

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana oiler99, 09.12.2012 klo 22.58.

 1. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Sen verran lisätietoa levystä, että sen 11 biisiä koostuvat niin covereista (kuten tuo sinkkilohkaisu) kuin uusista svibaleista. Pete Townshend vierailee kitaroimassa seitsemällä raidalla, kertoo tiedote.

  Lisäksi Daltrey julkaisee ensi lokakuussa omat muistelmansa nimeltä Be Lucky: A Memoir.
   
 2. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Viimeksi muokattu: 18.10.2018 klo 15.47
 3. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Bändin manageri Bill Curbishley on BBC:n radiohaastattelussa luvannut uutta levyä ja kiertuetta tälle vuodelle:

  The Who in 2019: New Album, Tour - Best Classic Bands

  Saa nahdä - varsinkin levyn kanssa, sen verran monta kertaa on The Who'n kohdalla ollut puhetta uudesta levystä, joka ei ole kuitenkaan missään vaiheessa konkretisoitunut.
   
 4. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Vieläkö tästä verstaasta irtoisi jotain autenttista ja omaa musiikillista perintöä kunnioittavaa jytää? Rima on miltei piirikuntatason ennätyslukemissa tulevan pitkäsoiton suhteen tai riippuu mihin vertaa. Jos vertailu käy ikivihreisiin, on vertailu oikeastaan turhaa. Jos halutaan "lyödä" edeltäjä Endless Wire, niin tuo on tehtävissä melko helpostikin nyky-Daltreyn ja Peten voimin. Jo Endless Wiren aikaan pohdin, että tämä ei voi jäädä bändin viimeiseksi levyksi, koska levy, niin mainio omalla tavallaan kuin se välillä onkin, on kovin irrallinen teos. Ikään kuin Townshendin soololevy. En osaa yhdistää The Whota tuohon vieläkään. Turhankin akustista ja tasapaksua menoa, jos vielä levy tulee, niin mä olen sen The Who:n ystävä jossa on hieman sitä ilkeää säröä ja rokkaavuuttakin. Daltreyn tuloskunto on ollut omilla leyvytyksillään viime vuosina luokkaa bueno, joten kyllä vääntöä pitäisi olla Rookerin puolesta. Noh, tämä on taas tätä, että uskon ennen kuin näen. Ihan kuin AC/DC:nkin kohdalla.
   
  teppana ja McBean tykkäävät tästä.
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ainakin tulevan kiertueen jenkkiosuus toteutetaan sinfoniaorkestereiden kanssa. Kesällä kiertävät festareita Euroopassa ja todennäköisesti loppuvuodesta sitten on areenakiertueen vuoro. Woodstockin 50-vuotisjuhlafestareilla The Whota ei nähdä, koska Daltrey ei enää pysty esiintymään kuumassa lämpötilassa taannoisen aivokalvontulehduksensa vuoksi. Eivätkä kyllä olisi muutenkaan lähteneet, kun eivät alkuperäisestä festaristakaan paljoa perustaneet. Daltrey myös totesi, että tuleva rundi on suurella todennäköisyydellä hänen viimeinen Who-kiertueensa.

  Ja ilmeisesti Townshendin ehto kiertueelle lähtemiselle oli se, että bändi esittää myös uutta materiaalia.

  The Who Plot Symphonic U.S. Arena Tour, New Studio Album For 2019 – Rolling Stone
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 16.52
  teppana ja McBean tykkäävät tästä.
 6. teppana Jäsen

  Hauska kun tämä ketju nousi ylös. The Who on lukeutunut omiin suosikkeihin kymmenisen vuotta. Vähän ylikin varmaan. Yksi niistä bändeistä, joiden live ja studio videoita on mahtava katsella. Musiikki on helvetin hyvää ja bändin jäsenissä on mahtavasti karismaa. Pete Towsnhend ja Keith Moon on omia lemppareita. Ilmeisesti ihmisinä (RIP Keith) erittäin vaikeita, mutta viihdyttäjinä ja muusikoina kiinnostavia. Erioten Keith Moonin psykedeeliset rumpusoolot on omaan makuun hienoja.
   
 7. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Olen Enless Wiresta täsmälleen samaa mieltä. Sen ongelmia omasta mielestäni ovat epätasainen materiaali ja heikohko tuotanto - osittain käsittääkseni sen takia että 2006-07-kiertue oli buukattu ja levy piti saada nopeasti ulos. Tästä johtuen silloinen kiertue kokoonpano taisi soittaa vain yhdellä tai kahdella raidalla sekä Pete tuuraili bassossa ja rummuissa. Tämän vielä Daltreyn ongelmat äänensä kanssa, niin vaisuhko fiilis EW:stä jäi - vaikka siinä pari helmeä onkin.

  Toivottavasti tulevalle levylle saadaan tosiaan enemmän WHomaista otetta, kuten manageri tuossa jutussa lupaili.

  Tässä vielä Rolling Stonen pidempi atikkeli tulevaisuuden suunnitelmista:

  The Who Plot Symphonic U.S. Arena Tour, New Studio Album For 2019 – Rolling Stone

  EDIT: Hidas
   
 8. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Asiat näyttävät pikku hiljaa rullaavan eteenpäin: 29 keikan P-Amerikan kiertue tälle vuodelle on julkistettu (Euroopan suunnitelmista ei ole vielä hiiskuttu mitään) ja Pete tarjoili näytteen tulevan levyn matskusta blogissaan.
  Soundillisesti tuosta tulee mieleen Endless Wire, mutta toisaalta demon puolesta minuutista ei kannattane vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.
   
 9. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kuudes heinäkuuta The Who esiintyy Wembley stadionilla, Eddie Vedder lämmittelee Veikkaan että joku biisi siellä yhdessäkin vedetään
   
  McBean tykkää tästä.
 10. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Kesken jenkkikiertueen, Roger Daltrey ja Pete Townshend kävivät Jimmy Fallonin vieraana vetämässä vähän erilaisen tulkinnan Won't Get Fooled Againista.
   
 11. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  The Who, yksi hienoimmista yhtyeistä ikinä. Mod-ajan jälkeen myös tietynlainen blueprint hardrockbändeille. Vaalea, rintalihakset paljaana vetävä laulaja. Orkesterinjohtajanakin toimiva, introvertti mutta räiskähtelevä kitaristi. Päihdeongelmainen, mutta helvetin lahjakas ja omaperäinen rumpali. Musikaalinen basisti, joka taustalla pitää homman koossa. Led Zeppelin? No joo, sekin, mutta myös The Who.

  Ken tahtoo pikakurssin Whon tuotantoon, niin The Ultimate Collection -tuplalta löytyy kaikki olennainen. Myös ne sinkut, joita siihen aikaan ei albumeille laitettu. Pitkäsoitoista olennaisimmat lienevät Who’s Next ja Quadrophenia. Näistä jälkimmäinen on se Townshendin magnum opus, ei suinkaan Tommy, joka sekin on ok mutta lopultakin vasta harjoitelma.

  Live At Leeds on sitten se rockin ehkä kovin konserttitaltiointi, ihan siellä Dangerousin ja Hammersmithin vierellä palkintopallilla. Jos et pidä siitä, et pidä rockmusiikista. Hanki joku toinen harrastus.
   
  Individual ja McBean tykkäävät tästä.
 12. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  McBean ja Pavlikovsky tykkäävät tästä.
 13. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC