Tero Lehterä – SaiPan uusi päävalmentaja

  • 174 321
  • 643

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erittäin mielenkiintoista nähdä mitä Tero tekee seuraavaan peliin. Urho poppareille voisi olla terveellinen veto sekä Urholle itselleen että Tertsin johtajuudelle. Pyhät lehmät tekee aina hallaa joukkuepelissä.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikesta näkee, että Vaakanaiselle luvattiin rajaton tontti. Siksi tuli SaiPaan. Nyt vaadin Lehterältä munaa. Ei voi vaan pelata noin huonosti ja saada peliaikaa rajattomasti.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lehdistötilaisuus Ässät - SaiPa 1.3.2018 | Porin Ässät

Lehmän pieru. Hihihihi. Anteeksipyyntö paikallesaapuneille kannattajille olisi ollut kivempi kuulla.

Minusta näytti, että Kotkaniemi vei tänään Tertsiä 6-0. Ässät tuli ensimmäiset 5 min todella kovilla taklauksilla. 3 kovaa puhdasta pommia. Se vei SaiPalta innon, uskon ja vauhdin. Kevyehköt jäähyt veivät lopunkin järjen pelistä. Ässät oli sekä vahvempi että nopeampi. Miehittivät keskialueenkin niin, ettei päästy millään yli. Meillä ei ollut jakoa vaikka kenttämestarikin yritti avittaa. Ässien hyökkäykseenlähdöt toistivat itseään. Viivelähtö, josta aina avaus keskelle ja laituri leikkaa. Ei keksitty tähänkään lääkettä.

Kohon ja Nättisen ketjut yrittivät viimeisessä erässä epätoivoisesti fyysisempää peliä, mutta näytti lähinnä säälittävältä. Pelottavasti tuli mieleen viime kausi.

Valmennus on vetänyt kauden kokonaisuutena erittäin hyvin, mutta nyt täytyy nousta uudelle tasolle jos halutaan enemmän kuin 2 peliä pleijareissa.
 

ahal

Jäsen
Nostetaan kevään kunniaksi ylös tätäkin ja muistellaan parin todistuksen kautta, mitä Bluesissa tapahtui 2001-02. Tuttuja nimiä.

Bluesin välitodistus 2001 (JA)
Bluesin kevättodistus 2002 (JA)

Kai se Tertsi noista ominaisuuksistaan jotain on saanut iskostettua myös sputnikkeihin.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Kyllähän sitä täälläkin olis toiveena, että saataisiin jatkosoppari Lehterälle sorvattua.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Eikös se Lehterän 1 + 1 mallin sopimuksen optio ilmoitettu käytetyksi, noin minä muistelen, taisipa ilmoitus tulla jo myöhäissyksyllä?
Kovin hatara on minun pääni, mutta tuollainen juttu minun muistiini on jäänyt.

lisäillään: Näyttää tuolla edellisellä sivulla olevan 25.10 -2017 tullut ilmoitus option käytöstä.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Eikös se Lehterän 1 + 1 mallin sopimuksen optio ilmoitettu käytetyksi, noin minä muistelen, taisipa ilmoitus tulla jo myöhäissyksyllä?
Kovin hatara on minun pääni, mutta tuollainen juttu minun muistiini on jäänyt.

Kyllähän tässä nyt taidettiin haaveilla jo jatkon jatkosta.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen pariin otteeseen nostanut esiin kun vastustajan valmentaja on vienyt Tertsiä, joten nyt posia. Tänään Tertsi - Kaskinen 6-0.

Huomiselle joku muutos pitää toki tehdä, koska Kaskinen tekee muutokset tämän päiväisen perusteella.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lehterä oli kyllä kultakimpale SaiPan löytää. Pakko myöntää, että epäilykseni oli minullakin kun niin kokematon valkku kaikilla sarjatasoilla, mutta on kyllä antanut jo nyt tosi kovat näytöt tulevaa uraa ajatellen. Tänäänkin oli ilo katsella miten kovalla draivilla antaa ohjeita pelaajille ja pyrkii vaikuttamaan kaikkeen. Mitään kädet taskussa -meininkiä ei lähimainkaan, vaan tulisieluista paloa lajiin.

En ihmettelisi jos Tertsi ois kasvattamassa tammea vaikka nuorten maajoukkueen peräsimessä lähivuosina.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Kuten tuolla jossain ketjussa joku toi esiin, Lehterälle pitää tehdä 2v jatkosopimus nyt. Siis ensi kauden jälkeiset kaksi. Sen pitempään ei luultavasti ole mitään rahkeita pitää. Näyttää siltä, että Tertsi osaa käsitellä näitä nuoria pelaajia oikein, ja jos nyt tässä vielä 3v on SaiPassa niin sen jälkeen se on maajoukkue. Toki todellisuutta on se, että joku (esim. Jokerit) ostaa sopimuksen pois ja homma ei toimikaan. Mutta olen aika varma siitä, että nykyisten nuorten pelaajien aikakaudella (esim. Laine, Aho) Lehterä on maajoukkuevalmentaja, joka voittaa meille mestaruuden tai mestaruuksia.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Kiitoksia myös täältäpäin. Kunnia ja ylpeys on palautettu. Siinä samalla päästiin nuorella rungolla jo maistamaan näitä isojen poikien pelejä. Suuri kiitos Tertsille kuuluu, että saatiin näitä kehitystä odottavia nuorukaisia joukkueeseen. Sitä myöten meidän maine kehittäjäseurana ottaa lisästeppiä, kun tänne saadaan lupaavia junnuja haalittua.

Kesällä ei yhtään kyllä tiennyt miten tässä tulee käymään. Noh hyvinhän se debyyttikausi meni ja Kalevi Numminen-palkinto on erittäin lähellä tulla Lappeenrantaan taas.
 

Vapaapudotus

Jäsen
Suosikkijoukkue
idän ihmeet
On kyllä loistavaa, että tilanne on rauhoitettu näin hyvissä ajoin. Kiitos Terzi ja toimisto.

Toivottavasti Tuomenoksa jatkaa joukkueen kasaamista myös. Yhteistyö tuntuu pelaavan hyvin Teron kanssa. Junioreista kun ei juuri apuja ole ensi kaudelle tulossa niin varmaan joudutaan turvautumaan taas paljon ulkkareihin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ei ole totta! Olen yleensä SaiPan suhteen optmistinen ja joskus ehkä jopa ylioptimistinen, mutta tämä jatkosoppari on nyt sellainen voimannäyte organisaatiolta, että en olisi ikinä uskonut, että 1+1-tyyppinen jatko voitaisiin saada Lehterän kanssa aikaan. Upea duunia Jussi Markkanen!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aivan mahtavaa että Bemu jatkaa vielä SaiPassa, ja ihan jees että se joku terokin siinä sivussa seuraa. Joko sieltä Lappeenrannan satamasta on kaadettu ne Pexxxin ja Lehterän 400-metriset pronssikolossit? Siellä varmasti tarvitaan lisätilaa Bemun kilometrin korkuiselle täyskullasta tehtävälle patsaalle. Lehterästä voi jonkun pahvikuvan laittaa sit vaikka sinne jalustalle pienenä kuriositeettina.

Tykkään tuosta SaiPan tiedotustouhusta ja some-hölmöilystä ja oikeestaan kaikesta mitä siellä on tehty nyt muutaman vuoden aikana. Oliko se Riku Kallioniemen ansiota että siellä saatiin tommon hurtti mutta professionaali meininki touhuun aikoinaan, ja sillä polulla on hienosti pysytty vaikka Riku lähtikin isompaa laivaa luotsaamaan? Jossain helvetin instassakin on ollut näitä ku Markkanen näpyttelee räpylä ja kilpi käsissään näppäimistöä, tommosta sopivaa töhöilyä saa ja pitääkin harrastaa aina silloin tällöin jos homma muuten toimii. Tämäkin vitun koiran kanssa tehty jatkosopimus, ois hyvin vaikee kuvitella että vaikkapa joku Tapparan ja Rautakorven jatko tällee ilmotettaisiin. Pelicansilla on ollu samanlaista hassuttelua, muut on joko överivakavia tylsyyksiä, tai sit aivan huumeissa vedetään aivan alta lipan kaikki (=Kalpa ja lohikäärmeet).
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Loistojuttu että Tertsi jatkaa. Olipa hieno julkistus uutinen! Hienosti ideoitu! Arvasin että Lehterä ei jätä projektia kesken lähtemällä pois jo kahden kauden päätteeksi. Kyllä se on ollut jollakin tavalla alusta asti selvää että tämä on pidempi projekti ja Tertsi on siinä ehdottomasti oikea mies viemään projektia eteenpäin. Varmasti näitä nykyisiä pelaajiakin on helpompi saada jatkamaan SaiPassa kun he tietävät että sama valmentaja ja etenkin Tertsi jatkaa.

Hieno mediapersoona, loistava valmentaja ja muutenkin hieno mies. Hieno juttu myös SaiPalta että sopimus tehtiin jo hyvissä ajoin kauden aikana. Näin ollen pelaajillekin varmasti helpompi tehdä jatkosoppareita kun tiedetään tässä vaiheessa jo ensi kaudenkin valmentaja. Hyvä Lehterä, hyvä SaiPa! Kiitos SaiPa tästä hienosta viikosta!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Hieno juttu myös SaiPalta että sopimus tehtiin jo hyvissä ajoin kauden aikana. Näin ollen pelaajillekin varmasti helpompi tehdä jatkosoppareita kun tiedetään tässä vaiheessa jo ensi kaudenkin valmentaja.
Jep, tämän diilin jälkeen onkin hyvä lähteä neuvottelemaan pelaajien jatkosopimuksista. Bemun ja Tertsin suojeluksessa on nuoren kiekkoilijan hyvä rakentaa uraa.

SaiPalla on tällä hetkellä suorat vuoteen 2020 ulottuvat sopimukset vain kolmen kenttäpelaajan (Robin Salo, Emil Oksanen ja Anssi Löfman) kanssa, ja muutama optiosopimus siihen päälle. Marraskuun maaottelutauon aikoihin voisi jo odotella muutamia jatkosoppareita, mielellään vaikka Bemun tyylisiä 1+1 vuotisia jatkoja.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Viime keväänä kaveriporukan viihdykkeeksi tehty meemu tarjoillaan tänään tänne muiden palstaveljien ihmeteltäväksi :) - Kuva otettu viime kaudella Pelicans-sarjan ratkettua + legendaarinen lausahdus liittyy samaan ottelusarjaan ja ratkaisupeliin. Oksanen räjäytti Kisapuiston karnevaaliin - SaiPa neljännesfin
 

Liitteet

  • orgastinen tero.jpg
    orgastinen tero.jpg
    79,3 KB · kertaa luettu: 695
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös