Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Tero Forsell takaisin TuToon

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Musta Nuoli, 15.11.2008 klo 13.01.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Mahtavaa! TuTo ja Forre ovat solmineet sopimuksen loppukaudeksi, TuTon kaikkien aikojen pelaajiin kuuluva legenda jo eläessään pelaa jo 29.11 pelattavassa LeKi-matsissa!

  http://tutohockey.fi/tuto/www/fi/index.php?we_objectID=7185

  Toivottavasti Forren paluu harjoitusrinkiin jo ensi maanantaina kääntäisi pahasti vuotavan TuTo-laivan kurssin. Vekon Eccot -harrastejoukkueesta saisi rekrytoida samalla pari muutakin pelaajaa, Atte Saunamäen ensimmäisenä. Ainakaan asennepuoli ei koskaan pettäisi.
   
 2. Everio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuto
  Lainaus:
  Aivan loistava uutinen!!! ;) Ei tätä uskaltanu enää edes toivoa! No siinä ratkaistiin ykkössentteri ongelma ja Jokila sekä Marrekin todennäköisesti yltyy aivan toisenlaiseen menoon. Huikea fiilis!!!
   
 3. Torpedo 360 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey & Manchester United
  Ja nyt vielä pari pakkia tarvitaan oikeasti tuohon ämmälaumaan. Ja taitaapi olla niin etä taas ollaan ykkösketjun varassa ja nyt ollaankin oikeasti. Mutta onhan Forre aina Forre. Toivotaan että on kunnossa!
   
 4. Fordél Jäsen

  Tervetuloa takaisin Forre!

  Helkkarin hieno uutinen Mestiksen kannalta! Saatiin sarjaan takaisin sen suurin tähti viime vuosilta ja selkeä persoona, joita ei tässä sarjassa ole liikaa.
   
 5. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  "Köyhän miehen Westerback"

  No ei, vaan Forren paluu TuTo-paitaan on hieno juttu! Joko Forre alkaa näyttämään muille TuTolaisille esimerkkiä kuinka pelataan voittavaa peliä?
   
 6. Moderaattorit Jäsen

  Keskustelu Forren paluusta siirretty TuTon kausiketjusta omaksi ketjukseen. Rohkeasti vaan uusista aiheista uusia ketjuja, kaikkea ei kannata yrittää mahduttaa kausiketjuun!

  Yhteistyöterveisin,
  Moderaattorit
   
 7. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä hemmetin huonosti menee, kun tällaisia kehäraakkeja rahdataan jostain harrastesarjoista joukkuetta auttamaan. (Tähän sitten sellainen oikein iso hymiö)

  Viime viikot ovat osoittaneet vääräksi vanhan väittämän, sillä tässä tapauksessa sota nimenomaan kaipaa yhtä miestä. Parhaimmillaan tutolaisilla oli neloisjohto pistepörssissä, eli taitoa joukkueessa on jo ennestäänkin. Uskoisinkin tämän sopimusuutisen ja Forsellin paluun olevan tärkeä ennen kaikkea joukkueen henkiselle puolelle ja itseluottamukselle. Vai vieläkö Forre ehtii saada Jokilan kiinni pistepörssissä? Ainakin Marren pelaamiseen tällä uutisella pitäisi olla positiivinen vaikutus jo tänään.

  Hienoa, että ylpeys nieltiin molemmissa leireissä TuTon edun puolesta, ja ei vielä jäädytetty, mutta jo esiviilennetty paita numero 39 nähdään taas kentällä.
   
 8. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Tämä uutinen on parasta mahdollista lääkettä maalinteko-ongelmiin. Samaan hengenvetoon pakko kuitenkin todeta, että yksin ei Forrekaan vastustajia voita. Teron mukaantulon luulisi ainakin motivoivan Vuorisaloa ja Jokilaa, joiden väliin the 39 kaiken järjen mukaan asetetaan. Jo illalla nähdään pystyykö jo pelkkä tieto mestis-historian dominoivimman pelaajan paluusta nostamaan suossa rämpivän joukkueen tasoa.

  Vielä kun saisi Pablon takaisin pakistoon… Tarvitsee varmaan mennä päiväunille. Joka tapauksessa, enpä olisi eilisen tv-matsin jälkeen uskonut sanovani, että tästä on hyvä jatkaa.
   
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Maestron paluu Mestikseen

  Forsell edustaa juuri sitä mitä TuTo tällä hetkellä kaipaa: taitoa, kokemusta, johtajuutta jne. Suuri kiitos Forselille, että pystyi jättämään kaikki sotkut taakseen ja TuTo sydäntä löytyi vielä. Forselin tulon myötä oikeastaan kaikki ketjut paranivat ja ylivoimalle löytyi taas pyörittäjä.

  Ei sota yhtä miestä kaipaa, mutta kiistaton tosiasia on että TuTo ja kannattajat kaipasivat Forrea. Jos teki Koivu aikanaan Kuninkaan paluut liigaan, niin sanoisin että Forselin tekee Maestron paluun Mestikseen.
   
 10. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Loistava uutinen! Osoittaa myös toimiston puolelta sitä kaivattua toimintaa. Missä kunnossa 39 sitten on jää nähtäväksi, mutta ainakin ylivoimalle tuo varmasti juonikkuutta ja ennen kaikkea rauhallisuutta. Henkisellä puolella muutamalle pelaajalle (etenkin Vuorisalo) tämä tuo varmasti puhtia.
   
 11. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Kova come back. Onnitteluni!

  Saas nähdä, millä sijalla Forre majailee runkosarjan lopussa pistepörssissä. Ite veikkaan aika korkeaa sijaa.
   
 12. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Mitenkään väheksymättä Forren merkitystä joukkueelleen, niin pakko todeta ettei mahdollisuuksia runkosarjan pistepörssissä edes kymmenen joukkoon käytännössä ole. Mikäli PLF siis tarkoitit koko sarjan pistepörssiä.

  Jos nykyinen kärkikymmenikkö jatkaa nykyisellä tehotahdilla, niin Forren olisi iskettävä lähes kaksi pinnaa/peli runkosarjan loppuun yltääkseen siis kärkikymmenikköön. Vaikka kova pelimies onkin kyseessä, niin tuollaiseen tehoputkeen ei kukaan varmasti usko. Eipä siihen ole Forsell vielä koskaan runkosarjassa pystynytkään.
   
 13. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Pelejä TuTolla on jäljellä 21 runkosarjassa. Jos Forre nakuttaa n. 1,4 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla pinnoja niin ehkä 30 pinnan paikkeilla ollaan runkosarjan lopussa. Pisteitä tärkeämpää on kuitenkin mielestäni juuri tälläisen kokeneen runkopelaajan saaminen nuoreen joukkueeseen. Forren rinnalla moni kaveri on aikaisemminkin lähtenyt aivan uuteen lentoon. Näitä "vanhan ajan" taitosenttereitä ei myöskään nykyliigoissa ole yhtään liikaa.
   
 14. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jäätävä äijä

  On se Forsell vaan jäätävä. On oikein malliesimerkki siitä, miten hiukan verkkaisemmallakin jalalla ehtii, kun pelisilmä on valovuoden muita edellä. Perjantainakin kaveri veteli puolihuolimattomasti 3+1, vaikka ei mitään ihmeitä edes esittänyt. Jopa Jortikkakin sai kiekon rysään, kun Forsell tarjoili tyhjän maalin ja TuTon ylivoimapeli alkoi ajoittain näyttämään jo hyvältä. Forre on sijoittumisellaan aina siellä, missä KOHTA tapahtuu tai vaihtoehtoisesti kiekko lähtee lavasta sinne, missä KOHTA on jollain tekopaikka. On se hienoa katsella. Ei ylimääräistä sohlaamista, vaan se olennainen.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  500 pojoa täyteen!

  Comeback-mies Forre nakutti tänään kaksi maalia, ja sai rikki maagisen 500 pisteen rajan Mestiksessä/divarissa, vankistaen asemaansa TuTon kaikkien aikojen parhaimpana pistemiehenä koskaan! Lämpimät onnittelut Forrelle!

  TuTon uudessa kausikirjassa on listaus TuTon parhaista pistemiehistä kautta aikain, ja pikanttina yksityiskohtana todettakoon, että neljän kärjessä on kolme nytkin joukkueessa mukana olevaa tutolaista - Forren ja Vuorisalon lisäksi neljäntenähän on Petri Niukkanen, joka ei valmentajan paikalta toki pistetiliään enää kartuta.