Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 254 338
  • 20 393

kendomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
GrIFK, 90-luvun Jokerit

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eikö Mertaranta vois jatkaa siellä 5 jälkeen ohjelmassa.

Tai sit paluu YLE:lle. Ois kiva nähdä se jänis kevennys. Sit Risto Kaskilahti ja Jukka Laaksonen kans samaan ohjelmaan, niin Se on siinä...
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Jännä ettei Jypin 100v matsi tule vapaalta kanavalta.


EDit: tai Kilpeläisen paidan jäädytys
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vapaasti katsottavissa TV-peleissä Lukko, KalPa, KooKoo & SaiPa yhteensä 0 peliä syyskaudella. Samaan aikaan Ilveksen pelejä 5kpl, Pendon arvokiekko näköjään kiinnostaa.

Haha, ihanan katkeraa. Ei sillä oikeastaan väliä mitä noista ilmaiseksi näytetään. Suurin osa tilaa urheilukanavat.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jape

Wimrfin

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mertarannasta onkin täällä jo sanottu mitä on sanottavissa. Jatkuvasti nimet väärin, kaikki laukauset matalia ja vaarallisia, usein jäljessä pelitapahtumia ja ehkä se kaikista ärsyttävin eli joka ottelussa pitää olla Suomi eli selostajan suosikki, yleensä altavastaaja tai Pelicans ja Ruotsi eli karmaisevan vaarallinen vastustaja. En ymmärrä mitä lisäarvoa tuo tuotteelle. Tuskin yhden selostajan tiimissä mukana oleminen myy Liigapaketteja.
 

axe

Jäsen
Haha, ihanan katkeraa. Ei sillä oikeastaan väliä mitä noista ilmaiseksi näytetään. Suurin osa tilaa urheilukanavat.
Ilmaislähetykset vaikuttaa silti hallien satunnaisempiin katsojiin, minkä takia mua kiinnostaa aina totaalia enemmän koti/vieras-ratio. Esim. kyllä mua vähän sylettää, että kun taas on paikallispeli ilmaiskanavalla, niin se on nimenomaan Tapparan kotipeli, kuten oli edelliselläkin kerralla. Se edellinen ilmais-tv-paikallinen on vähemmän yllättäen myös viimeisin kerta, kun paikallispeli ei ollut loppuunmyyty (koronahommien ulkopuolella). Vaikka Nokia Arena nyt vielä on täydet paikalliset aina houkutellutkin, niin jossain vaiheessa sielläkin palattaneen "vanhaan hyvään käytäntöön", jossa syksyn eka paikallispeli jää aina vajaaksi, kun ihmiset heräilee kiekkokauteen vasta marraskuun tietämissä. ("SM-liigan syksyn yleisömäärissä raju pudotus!")

Toki kyllä mää myös oon sitä mieltä, että joku tasapuolisuus yleisemminkin pitäisi olla. Tollanen 0-5 haarukka on tyhmää.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ei sillä itselle väliä, mitä tuolta ilmaiskanavilta näkyy kun en sieltä katso, mutta on ihan älytön setti taas. Tampereen porukoille jaetaan puolet ja jämät sitten sinne tänne. Esim. Ässien ja Lukon välisiä kuitenkin markkinoinnin kannalta yleensä ihan hyviä pelejä tasan 0.

Tampereella kiekko kiinnostaa ja hallissa käy selvästi enemmän porukkaa kuin muualla, mutta kai niitä televisioita sentään muuallakin katsotaan. Lähinnä nyt ajattelee tässä niitä, jotka käyvät max. satunnaisesti, ei liigapassia ja voisivat juuri tuon oman jengin ilmaispelin katsoa. No eipä siinä, ei tosiaan vaikutusta omaan katseluun, vaikka hieman ihmettelen kyllä.

Sitten taas niihin asioihin mitkä maksavana asiakkaana vituttaa ihan kunnolla, ei edelleenkään päästä eroon Mertarannasta ja Saukkosesta, tykitys jatkuu ensi kaudellakin. Toni Lång, joka ehkä edellämainittuja vielä huonompi on toivottavasti ihan varamiehistön varamies, eikä tarvitse kertaakaan kuunnella, ainakaan Sportin peleissä. Rajahuhdan jatkaminen on myös erittäin harmillista, jutut on asiantuntevia, mutta ihan tosi on tuo radioääni, joka nyt vaan ei kuulosta hyvältä. Ja kuva pitää ensi kaudellakin saada niin halvalla kuin mahdollista, niin saadaan taas taattua laatua kun opiskelijat sohlaa kameroiden kanssa, kun ammattilaisille tarvitsee oikeasti jotain maksaakin.

Mutta sillä mennään mitä on, ei ole kuluttajalla vaihtoehtoja, jos pelit kiinnostaa. Ja onhan tuolla nyt edelleen iso kasa oikeasti hyviäkin selostajia (omat suosikit Alkio/Waheeb/Reponen) ja asiantuntijoita. Näin Tepsin pelien kannalta edellämainittu kolmikko vielä selostaa valtaosan peleistä, niin ei ihan hirveästi tarvitse valittaa. Enemmän tekisi tiukkaa, jos omalla kohdalla kolmikko, jolla pelit selostetaan, olisi vaikka Mertaranta/Saukkonen/Lång, voisi olla eri ääni kellossa ja tilauksen jatkoa pitäisi ihan toden teolla harkita.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hyvää ja vahvaa suorittamista Cmorella. Onneksi asiakaspalautteet otetaan tosissaan.

Sietäisin jopa Saukkosen, jos edes tuon Mertarannan saisi helvettiin pilaamasta liigapelejä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Haha, ihanan katkeraa. Ei sillä oikeastaan väliä mitä noista ilmaiseksi näytetään. Suurin osa tilaa urheilukanavat.
Sama täällä. Yks hailee miten nuo jakautuu. Sitä paitsi kotiottelut ilmaiskanavalla saattavat olla pois irtolipunmyynnistä, joten en ole yhtään harmissaan, vaikka Mikkelistä ei ilmaispeliä näytetä (syksyllä).
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Haha, ihanan katkeraa. Ei sillä oikeastaan väliä mitä noista ilmaiseksi näytetään. Suurin osa tilaa urheilukanavat.
Esimerkiksi mainostajia saattaa hieman kiinnostaa. Siis heitä, jotka ovat ostaneet mainoksen esimerkiksi Äijänsuon tai Niiralan Montun jäähän. Ei Cmore toki heille mitään velkaa ole, selvennetään sekin tähän.

Vähän myös haastaisin tuota näkemystä siitä, että "suurin osa" tilaa urheilukanavat. Voi olla, että yli 50 prosentilla esim. Lukon kannattajista on maksukanava (tai sitten ei) mutta joka tapauksessa merkittävällä osalla niitä ei ole. Eipä tarvitse oman joukkueen matsia maksuttomasti telkkarista katsella. Eipä toki heillekään Cmore taida mitään velkaa olla.

Ymmärrän hyvin, että kanava priorisoi vaikka Tapparan, Ilveksen ja IFK:n pelejä. Ne keräävät oletusarvoisesti enemmän katsojia, koska kannattajakuntaa on yksinkertaisesti suurempi määrä kuin vaikka Liigan pienimmän paikkakunnan Lukolla tai SaiPalla. Vähän kuitenkin kummeksun sitä, että jokaiselta joukkueelta ei yhtä ottelua saatu ilmaiskanaville.

T: nimim. En ole katkera, mutta kuitenkin...
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Meninpä olettamaan, että ilmaismatsien tarjonnassa pyritään edes näennäiseen tasapuolisuuteen. Ymmärrän suurimpien fanikuntien joukkueiden suosimisen, mutta eikö katsojien haaliminen jokaisesta Liiga-kaupungista ole lainkaan prioriteetti?

Olen lähiaikoina kallistunut siihen toimintamalliin, etten tilaa enää Liiga-settiä Lukon pelejä katsoakseni vaan käyn niillä rahoilla mielummin paikan päällä. Tämä ilmaismatsien Kom igen Ilves -linja vain vahvistaa päätöstä (ei mitään henk.koht. ipalaisia kohtaan toki).
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Oranssitakkien aikaan oli kyllä tasaisempaa pelivalikoimaa, mikäli oikein muistan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös