Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 449 937
  • 21 564
No onneksi TPS voitti niin ei vituta niin kauheasti toi C-more.

Minua ainakin vituttaa silti. Iloinen mutta samalla ärsyttää. Voi mennä taas 10 vuotta että näkee tällaisen tilanteen livenä. Nyt ei päässyt näkemään tilannetta livenä. Mielummin olisi jäänyt koko ottelu tuohon asti näkemättä kunhan tuon jatkoaikamaalin olisi saanut nähdä. Nämä tilanteet ovat HARVINAISIA.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu! Kun Liiga seuraavan kerran kilpailuttaa näitä palveluita, niin joka joukkueelle katkoista kymmenen ekan sekunnin jälkeen 1000 egeä/sekunti sopimussakkona, jos lähetys katkeaa semifinaalien tai finaalien jatkoajalla, muutoin 100€/s. (Sama maajoukkueen peleihin.) Jos ottelu ratkeaa lähetyskatkon aikana, niin joka joukkueelle 100 000 € lisää, pelaaville 500 000. Jo loppuu tällaiset pelleilyt. Kyl näitä operaattoreita, jotka osaavat homman, löytyy. Taas on kilpailutettu pelkkää hintaa, seuraavaksi myös laatua voisi huomioida. Ne tarjoukset, joissa Antero selostajana, tulisi hylätä kelvottomina. Perkele.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Yleiselle puolelle joku avaa ketjun ja tekee adressin. Sitä jaetaan urakalla ja 4pvän päästä ekassa finaalissa yleisöä. Saan kontakteilla ison allekirjoitus määrän.
 

Latenight

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitoin ihan kylmästi tälläisen Cmorelle

REKLAMAATIO

Vaadin korvausta siitä, että palvelunne lakkasi toimimasta 3.5.2021 TPS-HIFK ottelun jatkoerässä. Ainoa syyni tilata tuotteenne on ollut katsoa HIFK:n ottelut semifinaaleista lähtien. Mielestäni neljän ottelun ja siinä ratkaisuhetkien poisjäänti on oleellinen poikkeama tuotteessa. Odotan teiltä vastausta ja ilmoitusta korvauksesta 10 pvän kuluessa Asian selvittämisestä tästä eteenpäin laskutamme palveluntarjoajaa 200 €/h.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Mites maikkari sanoi ennen kauden alkua, ulkomuistista kutakuinkin että "meillä on niin vankka kokemus näistä ettei tässä mitään testilähetyksiä tarvita".

Vankan kokemuksen luulisi kattavan myös UPS:n*) ja tarvittaessa varavirran, mutta näillä mennään. Vaikken lähetystä katsonutkaan, niin onhan tuo aika noloa.

*) Edit: ettei tule epäselvyyksiä, tarkoitan siis että Uninterruptible Power Supply, toimitusfirmoihin en ota kantaa
 
Viimeksi muokattu:

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Melkein näkyy jo. Telkkarin oikeassa yläkulmassa näkyy C Moren logo ja TV:n kuva on pelkkää betonin harmaata.
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Ehkä tämä on vinkki ottaa lonkero voiton kunniaksi.

En mä näin arkena viitsi, kun pitää olla aamulla skarppina töissä piristämässä intohimoisesti Tapparaa kannattavan, aivan vieressäni työskentelevän kollegan päivää.

Kuva muuten näkyy nyt.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Vuoden vaihteesta asti oon kulkenu töihin siitä ilmalan kautta, maikkarin mestojen ohi ja siinähän on kyllä ollut jotain rakentamista jo kuukausien ajan, eli ei varmaan täysin pois suljettua, että joku töömies on oikeasti kaivurilla töhöilly ja joku tärkeä kaapeli menny poikki..
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Vaadin selvitystä, että jos tuotantokeskuksesta oli sähköt poikki, toimiko kuitenkin tilannehuone ja joukkueiden videoyhtyedet normaalisti? Tuntuu epätodennäköiseltä että näin olisi, ja mitä olisi tehty jos Hifk olisi haastanut maalin. Vai haastoiko, en tiedä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös