Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 479 249
  • 21 693

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pädistä pitää taas katsoa, kun täälläkin telian kautta mustana vaan, kuten usein.

EDIT Saukkonen - Vinpärr... Eikö joku telialla voisi vihjata tällekin konkariselostajalle, miten ruotsin kieltä äännetään, sentään Suomessayleissivistystä, jos ei muuta. Luulis toki ammattilaisen ottavan selvää itsekin, mutta samaa tasoa Mertaranta-Muuttinin kanssa, liian isoja staroja sellaiseen. Nimettömämmät selostajat tekevät läksynsä.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Runkosarjassa ei kertaakaan pätkäissyt lähetys, nyt pleijareissa joka pelissä monta kertaa. Tänään jo ennen pelin alkua kaks kertaa pätkässyt.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Vahvaa tekemistä C Morelta IFK-Tps-pelissä: Saukkonen selostaa, ja kamerakulma melkein jäätasolla. Joko siellä ollaan vapputunnelmissa?

Edit. Nyt kuvakulma muuttui siedettävämmäksi. Selostus ei.
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Toimiiko muilla discovery+ kautta peli? Itselle tulee could not load Manifesto tms
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Chromecastin kautta pätkii, piti vaihtaa huonompaan kuvaan, siltikin nykimistä esiintyy. Tulee URHO- TV.n ajat mieleen tätä menoa.
 

Forest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Forest, Bruins
Menee kyllä ihan vituralleen tuo kuva, vaikka heikommalle laadulle laittaa, katkeaa ja jos toimii, niin nykii. Että semmoista, raketilla kuuhun jne..
 

okkim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Käppärät
Kuvalaadussa ei itellä oo ollut mitään ongelmaa (Kajaani/DNA 4g netti/Cmore/Appletv). Kun kuvakulma saatiin kuntoon niin ainoa ”ongelma” on selostaja.
 

Veterano

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Discoveryn kautta ollut loistavaa toimintaa verrattuna viime vuotiseen Telia-pelleilyyn ainakin omalla kohdallani. Pelit voi aloittaa aina alusta tai katsoa suorana eikä mitään omituisuuksia ole ollut. Aspa on vastannut aina nopeasti kysymyksiin. Tänään olin jo suuttua kun peliä ei näkynyt ja laitoinkin palautteen, mutta minuutin päästä tuli viesti, että nyt pitäisi näkyä. En tiedä oliko palautteella vaikutusta, mutta olen tyytyväinen nykyiseen pakettiin,
 

Liitteet

  • Discovery ongelma 2904.png
    Discovery ongelma 2904.png
    17,9 KB · kertaa luettu: 217
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös