Telia / C More – Liigan uusi koti

  • 2 881 028
  • 18 508

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KuPS, C More
C Moren ottelutallenteissa on muuten mukana kaikki erätauko-ohjelmatkin. Miksi vitussa? Jos haluaisin katsoa tallenteena jonkun pelin niin ihan hirveästi ei kiinnosta katsoa parin muun pelin maalikoostetta useampaa kertaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KuPS, C More
CMoressa lehdistötilaisuuden haastattelija kutsui Hölöä Tommi Miettiseksi :D On tämä yks puuhastelijoiden Liiga.
Eikös nuo lehdistötilaisuuksien haastattelijat ole kotijoukkueen palkkalistoilla? Ilveksellä aikoinaan se yksi hessu kutsui Lauri Mikkolaa pari kertaa Ari Hilliksi ja kyseli missä Mikko Manner on, Manner ei ollut koko pelissä mukana kun oli maajoukkueen matkassa.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös nuo lehdistötilaisuuksien haastattelijat ole kotijoukkueen palkkalistoilla?
Kyllä.

Kotijoukkue vastaa lehdistötilaisuudesta ja siihen liittyvistä järjestelyistä, C More vain raahaa paikalle kameran + mikrofonin.

Esim. Stadissa on tapana että mediavastaava juontaa lehdistötilaisuudet.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
CMoressa lehdistötilaisuuden haastattelija kutsui Hölöä Tommi Miettiseksi :D On tämä yks puuhastelijoiden Liiga.
Joo kyllähän tuo aika huvittavaa on kun lähes joka viikko jonkun sukunimi on vaihtunut... Vahinkoja sattuu mutta suosittelen tuollekkin naikkoselle jatkoa varten lappusen jossa on edes nimet oikein niin voi siitä lukea suoraan. Tuskin kukaan sitä pistää pahakseen ja varsinkin kun kamerat ei näytä haastattelijaa. Voronkova on sitten taas aivan oma lukunsa...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Helvetin hyvin vedetty C More! 10 sekuntia pelattu toista erää ja Maikkarin köyhille peli avautu vasta VitaePro ja muun sonnan jälkeen.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikäs vitun tettiläinen sielä on miksaamassa Kärpät-Ilves pelin ääniä? Saatananmoinen "levyjen pyörittämisen" ääni kuuluu kun minä koitan selostajaa kuunnella.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tää Cmoren hidastustyöskentely on kyllä niin saatanan onnetonta ollut koko kauden. Hyvä jos joka kymmenennestä hidastuksesta saa selvyyttä mitä tapahtui.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Muilla ongelmia päästä Cmoreen? Äskön pääsin sentään kirjautumaan sisälle, mutta Liiga-sivulle en päässyt. Nyt en pääse kirjautumaan edes sisälle, kun herjaa väliaikaista häiriötä.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hifk-Kalpa pelissä niin räikeää Hifkin suosimista selostuksessa, että harvoin on kuullut (jos ei Saukkosta ja Mertarantaa lasketa). Waheeb ja änkyttävä Wallin selostavat pelkästään Hifkin näkökulmasta kolmannessa erässä, eivätkä edes yritä peittää fanitustaan.
Luulin että Saukkosen ja Mertarannan rimanalitukset olisivat pahimpia, mutta tämä oli jo lähellä näitä edellä mainittuja klovneja.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Puukankaan Suvi on studioemäntänä parantanut kausi kaudelta suorittamistaan. Huolellinen valmistautuminen heijastuu rentoutena ja "käsikirjoituksen" ulkopuolisilla reagoinneilla. Toki lähtötasokaan ei ollut lapaseen verrattavissa.

Ilo silmille ja korville. Lähentelee jo Niikon tasoa. Naisissa on tulevaisuus jos oma kiinnostus, työnteko ja halu kehittyä ovat tapissa. Ainakin Suvilla.

Vielä kun saataisiin selostuspuolellekin sitä ihan priimaa. Onneksi Saravo hoitaa tänään paikkoheitot. Siimillekin on löytynyt toimiva rooli.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Voronkovaa ei Sub-matsissa näy, joka kai hänen se vakityö tuossa tiimissä oli. Kävikö nyt sitten niin, että Cmore reagoi ja kuviot vaihtui?
 

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onhan tuo hiton typerää kysellä jotain kypärän remmin väriä erätaukohaastattelussa. Ihan väärä paikka hassuttelulle, kun joku pelaaja tulee antamaan minuuttinsa erätauosta.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Oikeastiko Liivik oli kyselly Aatu Jämseniltä musahommista kesken pelin.. Hohhoijaa. Antais pelaajille työrauhan.
En itsekään halua suomalaisena ensisijaisesti edetä positiivisuuden kautta, mutta kenties näinkin täydellisestä kiekkoviihdetuotteesta saattaisi löytyä jotain hivenen merkityksellisempää kritisoitavaa? En tiedä. Siksi kysyn.
 

RetroRenttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarjasta riippuen
Jaaha pankkikortti vaihtui ja piti päivittää tiedot Cmoreen, niin samalla ovat näköjään vaihtuneet tilaus vaihtoehdotkin. Tähän päivään asti olen katsellut 29,95€ tilauksella Liigaa sekä Mestistä, mutta nyt sarjat ovat eri tilausten alla ja pitäisi ottaa tuo Cmore total+ 37,95€ tai valita jompi kumpi. Ei hyvä.

Ps. Selvisikin, että itsellä ollut tietämättä juurikin tuo total+ etuhintaan tässä vuoden päivät :D Tilaus saatiin jatkumaan hyvän asiakaspalvelijan toimesta ja nyt tulee varmasti katsottua muutakin Cmoren sisältöä, kun tietää sen kuuluva tilaukseen XD
 
Viimeksi muokattu:

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En ole Telian/Cmoren aikana ikinä katsonut aiemmin Mestis matsia, mutta on kyllä harvinaisen aneemisen kuuloinen selostaja saatu raahattua Latviaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös