Telia / C More – Liigan uusi koti

  • 2 808 334
  • 18 187

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuusi kertaa piti katsoa kunnes pääsee näkemään yhden viiden sekunnin pätkän Tampereen pelistä ja nyt vaihtuu viiden sekunnin välein pelistä seuraavaan.... EIKÄ NE OLE EDES MAALEJA MITÄ NÄYTETÄÄN!

Samaa KooKoo - TPS lähetyksessä :D
 

Sihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lukon maalit pyörii telkkarissa ikuisella loopilla eikä edes ole korkki auki. Mihin kiirastuleen olen joutunut? Ja tästä paskastako pitää maksaa?
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Miksei näillä tauoilla näytetä niitä oheisohjelmia? Eikö näillä sellaisiakin ole vielä? Tai sitte Voronkovan Top5 moments haastatteluista. Mikko Toivonen nevöfoget.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikkelissä puolesta kentästä rannari johon Immonen menossa vaarallisesti perään. Tampereen paikallisessa saatu laukaus, Kouvolassa taklaus ja Vaasassa jäähy.

Kyllä syksy on jääkiekkofanin parasta aikaa kun näin jännää ja tapahtumarikasta kiekkoa pelataan.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
SaiPan tehdessä tasoitusmaalin 1-1:een ohjaaja leikkasi päätykameraan, josta näkyi vain maalin syöttö. Leikkaus pääkameraan ei ehtinyt ajoissa laukaukseen. Ei mitään, ehkä se uusinnasta näkyy. No eipä näkynyt, koska kauempi kamera zoomasi maalin taakse syöttäjään. Jostain syystä uusinnassa ei nyt vain voi näyttää pääkameran kuvaa. Peli on jatkunut jo useita minuutteja maalin jälkeen, eikä tv-kuvissa ole vieläkään nähty SaiPan maaliin johtanutta laukausta. Eikä nuo saa kuitenkaan toista aikaiseksi yhteen peliin.

C More vei perjantai-iltani ainoan ilonaiheen.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
SaiPa - HIFK matsissa kuvaajat välillä ihan kujalla. Hemmetti.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Vittu tätä kuvaajaa joka kuvaa täysi zoomi päällä Lappeenrannan matsia. Edes kiekko ei näy kuvassa, saati että tietäisi mitä kentällä tapahtuu.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
On kyllä heikkoa tarjontaa erätauoilla. Katon vaikka ruohon kasvamista mielummin, kun samoja videoita päättymättömällä loopilla.

Kai noissa peleissä jonkun verran ois tapahtumia, ettei tarvitsisi jokaisesta yhtä maalia/tilannetta poimia?
 

axe

Jäsen
Mut mites tää ny menee kun teille joillekin on tullut Lukon maalia ripiitillä, mutta mulle Discoplussan kautta ei kertaakaan. Siitä pelistä Jasekin maalia näytettiin mutta ei muuta. Montako eri lähetysversiota ilmoilla pyörii? Ja miksei yhdessäkään niistä Tappara pelaa hyvin?
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Koosteet ollu ainakin näin alkukauden osalta erittäin vahvaa suorittamista, jotain maalia kelaillaan ihan useamman kerran ja joskus saadaan seurata kiekon lentämistä muikkuverkkoihin ja sitten siirrytäänkin samantien toiseen koosteeseen seuraamaan voitettua aloitusta. No kyllä se tästä.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Ainakin mitä ehdin studiota erätauoilla vilkuilla niin eipä siinä juuri Tertsi puheenvuoroa saanut, Suvi pyysi kommenttia Pessiltä ja Tero seisoi kovin turhautuneen oloisena kädet taskussa, liekkö suunniteltu kuvio.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelillinen suorittaminen on IFK:lla sitä luokkaa, että päästäkää nyt luoja paratkoon CMore meidät edes tästä Anteron ja Saukkosen loputtomasta selostusvuoroloopista pois.
Tähän toiveeseen on näemmä vastattu jo sen verran, että kahdessa seuraavassa matsissa äänessä pitäisi olla ohjelmatietojen Saukkola & Rajahuhta ja Waheeb.

Tänään IFK:n pelissä mielestäni lähetyksen ohjaus ja kuvaus olivat vähän paremmalla tolalla, kun mitä muuten alkukaudesta on nähty. Peli itsessään sen sijaan IFK-kannatajan näkökulmasta ei
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Voronkova oli näemmä päässyt myös Urheilucastin hampaisiin...
Onko Alina itse kommentoinut tai pahoitellut tapahtumia omassa esim. somessaan? Taitaa kuitenkin olla siellä tavallisesti varsin aktiivinen?
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös