Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tästä hävettävästä kyykkäämisestä hyvityksenä CMore voisi pitää huolen, että kauden lopuissa peleissä ei enää kertaakaan, siis kertaakaan, selostuskopissa ole nimet Mertaranta ja Saukkonen. Ja mieluusti jatkaa tätä samaa linjaa myös ensi kaudelle.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
Onhan tuo nyt sinänsä aika jäätävää kun minulla ei tämän C Moren nettiversionkaan kanssa ole mitään ongelmia ollut oikeastaan koskaan niin nyt sitten tällaiseen paikkaan meni koko paska täysin solmuun. Pimeniköhän myös esim. kaapeli-tv:n puolella vai oliko tämä nyt pelkästään netissä oleva häiriö?
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Aivan anteeksiantamatonta toimintaa. Näin voi käydä runkosarjassa, mutta ei nyt saatana enään välierissä. Jengi ei pääse hallille ja sitten ei näe peliä edes televisiosta. Ei näin voi vaan käydä, ei vaan voi. Mukava kuulla mita paskaa sieltä selitetään ja kerrotaan syyksi. Kai siellä joku kaivinkone on taas ollut hommissa ja pistänyt kaapelin poikki. Aivan uskomatonta paskaa.
 
" Don´t drink and drive. But if you do, call me."

- Saul

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Onhan tuo nyt sinänsä aika jäätävää kun minulla ei tämän C Moren nettiversionkaan kanssa ole mitään ongelmia ollut oikeastaan koskaan niin nyt sitten tällaiseen paikkaan meni koko paska täysin solmuun. Pimeniköhän myös esim. kaapeli-tv:n puolella vai oliko tämä nyt pelkästään netissä oleva häiriö?
Minulla ainakin pimeni sekä kaapelikanavat että myös nettikanavat. Voihan perkele! Ei tätä edes hyvitetä kovin helpolla, ei ainakaan millään muutamalla eurolla. Näin tärkeässä paikassa lähetys poikki. Ei saatana, ei voi olla todellista.
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ensisijaisesti olen kiitollinen, ettei katkennut 10min aiemmin, mutta onhan tämä sen luokan penailua, että reklamaation tekeminen on lähes kansalaisvelvollisuus.

Ja Järvelältä voisi joku kysyä, miksi peliä jatkettiin, vrt se ed.mainittu palohälytysesimerkki.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Sattuipa katko paskaan paikkaan. Valitettavasti sopimusperusteisiin hyvityksiin ei liene perusteita. Ilmoitelkaa ihmeessä, mitä hyvitetään, jos käytte vaatimassa.
 
Striimaan golfia, videopelejä ja milloin mitäkin osoitteessa www.twitch.tv/haepis - tervetuloa katsomaan!

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi
Aika kovaan paikkaan tosiaan tuli hikka, kun koko kauden aikana on toiminut niin hyvin, tai oikeastaan virheettömästi ainakin Discovery plussalla. Oli syy sitten mikä tahansa, niin tämä EI saa toistua finaaleissa.
 

Last Night A Dj Saved My Life
Je suis koronasika
Suosikkijoukkue
TPS, Boston Bruins
No onneksi TPS voitti niin ei vituta niin kauheasti toi C-more.
Minua ainakin vituttaa silti. Iloinen mutta samalla ärsyttää. Voi mennä taas 10 vuotta että näkee tällaisen tilanteen livenä. Nyt ei päässyt näkemään tilannetta livenä. Mielummin olisi jäänyt koko ottelu tuohon asti näkemättä kunhan tuon jatkoaikamaalin olisi saanut nähdä. Nämä tilanteet ovat HARVINAISIA.
 
- Hallille tultiinkin miten sattuu. Vain huoltajamme onnistui tänään kun ei kaatanut yhtään mehupulloa. // Hannu Jortikka

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu! Kun Liiga seuraavan kerran kilpailuttaa näitä palveluita, niin joka joukkueelle katkoista kymmenen ekan sekunnin jälkeen 1000 egeä/sekunti sopimussakkona, jos lähetys katkeaa semifinaalien tai finaalien jatkoajalla, muutoin 100€/s. (Sama maajoukkueen peleihin.) Jos ottelu ratkeaa lähetyskatkon aikana, niin joka joukkueelle 100 000 € lisää, pelaaville 500 000. Jo loppuu tällaiset pelleilyt. Kyl näitä operaattoreita, jotka osaavat homman, löytyy. Taas on kilpailutettu pelkkää hintaa, seuraavaksi myös laatua voisi huomioida. Ne tarjoukset, joissa Antero selostajana, tulisi hylätä kelvottomina. Perkele.
 
"I am not young enough to know everything." -Oscar Wilde

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
"Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan"
-Mika Eskola 15.2.2017, kun TPS:n kannattajat kritisoivat seuran jätettyä keskushyökkääjän hankkimatta playoffien alla. TPS tippui puolivälierässä.

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United
Yleiselle puolelle joku avaa ketjun ja tekee adressin. Sitä jaetaan urakalla ja 4pvän päästä ekassa finaalissa yleisöä. Saan kontakteilla ison allekirjoitus määrän.
 

Latenight

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitoin ihan kylmästi tälläisen Cmorelle

REKLAMAATIO

Vaadin korvausta siitä, että palvelunne lakkasi toimimasta 3.5.2021 TPS-HIFK ottelun jatkoerässä. Ainoa syyni tilata tuotteenne on ollut katsoa HIFK:n ottelut semifinaaleista lähtien. Mielestäni neljän ottelun ja siinä ratkaisuhetkien poisjäänti on oleellinen poikkeama tuotteessa. Odotan teiltä vastausta ja ilmoitusta korvauksesta 10 pvän kuluessa Asian selvittämisestä tästä eteenpäin laskutamme palveluntarjoajaa 200 €/h.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
snow mocking team
Mites maikkari sanoi ennen kauden alkua, ulkomuistista kutakuinkin että "meillä on niin vankka kokemus näistä ettei tässä mitään testilähetyksiä tarvita".

Vankan kokemuksen luulisi kattavan myös UPS:n*) ja tarvittaessa varavirran, mutta näillä mennään. Vaikken lähetystä katsonutkaan, niin onhan tuo aika noloa.

*) Edit: ettei tule epäselvyyksiä, tarkoitan siis että Uninterruptible Power Supply, toimitusfirmoihin en ota kantaa
 
Viimeksi muokattu:
Volvot ulvoo kuun savuun / ihmislapset hullaantuu / auuuuuu

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku, Detroit, Habs, Pens
Melkein näkyy jo. Telkkarin oikeassa yläkulmassa näkyy C Moren logo ja TV:n kuva on pelkkää betonin harmaata.
 
"Lahis" on Saatanan salajuoni - Pirunpaljastin
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy