Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Chromecastin kautta pätkii, piti vaihtaa huonompaan kuvaan, siltikin nykimistä esiintyy. Tulee URHO- TV.n ajat mieleen tätä menoa.
 
"Fuck God and Fuck The Devil and Fuck The Church too. I`m Responsible for My Actions.
I dont`t Need to Hide Behind Nothing. I Did it...Whatever I Did."
Lemmy Kilmister

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Chromecastin kautta pätkii, piti vaihtaa huonompaan kuvaan, siltikin nykimistä esiintyy. Tulee URHO- TV.n ajat mieleen tätä menoa.
Just kun pääsin sanomaan, pätkii huonommallakin laadulla. Stanan tunarit!!
 
"Fuck God and Fuck The Devil and Fuck The Church too. I`m Responsible for My Actions.
I dont`t Need to Hide Behind Nothing. I Did it...Whatever I Did."
Lemmy Kilmister

Forest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Forest, Bruins
Menee kyllä ihan vituralleen tuo kuva, vaikka heikommalle laadulle laittaa, katkeaa ja jos toimii, niin nykii. Että semmoista, raketilla kuuhun jne..
 

okkim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kuvalaadussa ei itellä oo ollut mitään ongelmaa (Kajaani/DNA 4g netti/Cmore/Appletv). Kun kuvakulma saatiin kuntoon niin ainoa ”ongelma” on selostaja.
 

Veterano

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Discoveryn kautta ollut loistavaa toimintaa verrattuna viime vuotiseen Telia-pelleilyyn ainakin omalla kohdallani. Pelit voi aloittaa aina alusta tai katsoa suorana eikä mitään omituisuuksia ole ollut. Aspa on vastannut aina nopeasti kysymyksiin. Tänään olin jo suuttua kun peliä ei näkynyt ja laitoinkin palautteen, mutta minuutin päästä tuli viesti, että nyt pitäisi näkyä. En tiedä oliko palautteella vaikutusta, mutta olen tyytyväinen nykyiseen pakettiin,
 

Liitteet

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Valitin C-Morelle luokattomista selostajista. Alla keskusteluni C-Moren asiakaspalvelun kanssa. Omat viestini boldattuna ja vastaukset kursiivilla. Ihan asiallisia vastauksia, etenkin tuo toinen vastaus oli jo selvästi harkitumpi. Toivon todella, että ensi kaudelle tulisi muutoksia. Tänään taas anteroa tarjolla illan otteluun.

"Joku raja saisi olla siinä, kuinka paljon MTV3/C-More-peräiset selostajat Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen selostavat HIFK:n otteluita. He ovat HIFK:n tämän kauden otteluista selostaneet nyt yhteensä 22. Voisiko näitä herroja jakaa tasaisemmin muiden joukkueiden otteluihin?

Ymmärrän, että Liiga-selostajat voivat jakaa mielipiteitä. Mutta yllä mainittujen osalta en tiedä juuri ketään, joka heistä pitäisi. Etenkin Mertaranta on nykyään sietämättömän huono.

Positiivisena palautteena sanottakoon, että kaikki muut Liiga-tiiminne selostajat ovat oikein asiantuntevia ja hyviä!
"

"Kiitos viestistäsi. Jokainen selostaja sekä asiantuntijat on tarkkaan mietitty ja valittu tehtävään. Kuitenkin kaikilla heillä on erilaiset mielipiteet, erilainen tausta lajin parissa ja eri näkemys. Ikävä kuulla, ettei selostus ole ollut nyt kaikilta osin mieleesi. Palaute on meille tärkeää, jotta tiedämme minkälainen kommentointi ja asiantuntijuus kiinnostaa katsojia.

En löytänyt tunnuksellasi tilausta tänne C Moren suoratoistopalveluun. Oletkin varmaan tilannut palvelun joltain operaattorilta. Tiesithän, että useimpien operaattoreiden tilausta voi hyödyntää myös C Moren oman palvelun puolella. Löydät lisätietoa asiasta täältä blaa blaa"


"Kiitos nopeasta vastauksesta. Olisin halunnut kirjoittaa pidemmän ja perusteellisemman palautteen, mutta palautelomakkeenne merkkimäärä ei antanut myöten. Tiedän myös, ettei yksittäisen kuluttajan palaute vaikuta, mutta toki toivon, varsinkin kun tiedän samanlaista palautetta antaneita olevan paljon, palautteiden vaikuttavan ainakin ensi kauden osalta.

Selostajarinkihän on ollut aika lailla sama jo useita vuosia, toki pienin muutoksin aina silloin tällöin. Kun Liigan oikeudet siirtyivät Sanomalta Telialle, siirtyivät myös suurin osa Liigaa selostavista mukana. Joskin oletan, että suurin osa selostajista tekee työtään freelance-pohjalta. Joka tapauksessa suurimman osan sopimuksia jatkettiin.

Osasin pelätä pahinta, kun Telia osti Bonnierilta MTV:n. Tuon myötähän Liiga-tiimiin selostajiksi liittyivät myös Mika Saukkonen ja Antero Mertaranta. Ei siis suorastaan vaikuta siltä, että heidät olisi valittu tarkkaan tehtävään, vaan että heille piti saada lisää duunia. Etukäteen enemmän näistä kahdesta kavahdin Saukkosta. Kulunut kausi on kuitenkin osoittanut, että hän vielä jotenkuten menettelee. Lajiymmärrys ei selvästi ole parasta tasoa, tai ainakaan kyky pysyä nopeassa pelissä mukana. Tämä sinänsä iso puute paikkautuu aika hyvin sillä, että Saukkonen sentään kuulostaa vilpittömän innostuneelta ja lisäksi jollakin tavalla sympaattiselta.

Sen sijaan Antero Mertaranta on toivoton tapaus. Hän on kiistatta taitava verbaaliakrobaatti, joskin parhaat vuodet taitavat olla tuon osalta takana. Hän joutuu nykyään viljelemään häiritsevän paljon ää- ja öö-täytteitä pystyäkseen säilyttämään taukoamattoman puherytminsä. Pelistä hän on auttamatta pihalla. Lisäksi pakkohauskuuttaminen kyllästyttää suuresti, samoin juuttuminen kaikenlaisiin maneereihin. Kaikista pahinta on kuitenkin se, että selostaessaan Pelicansin otteluita hän ei todellakaan kykene, tai ei edes halua kyetä, peittämään Pelicans-faniuttaan. Niin, ja yksittäisenä asiana, joka olisi varmaan helppo korjata: IFK:n puolustaja Johan Motinin nimi lausutaan "mutiin" ei "muuttin"! Jotta ei menisi pelkäksi haukkumiseksi, todettakoon Mertarannan eduksi, että vaikkapa yleisurheilua hän selostaa edelleen hyvin.

Ymmärrän, että tehtäviin valittuja ihmisiä ei voi tuosta vaan heittää syrjään, mutta tasaisempaa jakamista eri otteluita selostamaan voinee hyvällä syyllä peräänkuuluttaa. Ostan palvelun Telialta, ja Telia-TV:n kautta katsoessa on mahdollista valita pelkät halliääneet selostuksen sijaan. Tuo on mainio ominaisuus, jota ei C-moren sovelluksessa ymmärtääkseni ole. Käyttäisinkin ominaisuutta yllä mainitsemieni selostajien vuorossa ollessa ehdottomasti, jos eivät hallit sattuneesta syystä olisi aution hiljaisia.

Toistan vielä lopuksi, että kaikki muut Liiga-selostajat ovat vähintäänkin kelvollisia. Sebastian Waheeb on suorastaan erinomainen, Jani Alkio oikein hyvä, samoin Toni Saukkola.
"

"Kiitos viestistä. On totta, että monet selostajat herättävät tunteita puolesta ja vastaan. Esimerkiksi juuri Mertarannalla on hyvin persoonallinen ja sangen värikäs selostustyyli. Emme voi olettaa kaikkien lämpiävän hänen tyylilleen, ja muutamat muutkin katsojat ovat kyllä antaneet vastaavaa palautetta. Toisaalta löytyy paljon myös heitä, jotka kertovat olevansa oikein tyytyväisiä Mertarannan (ja myös Saukkosen) selostukseen.

Tavoitteenamme on pitää selostukset ja asiantuntijalausunnot puolueettomina, ja on ikävä kuulla, että siinä ei nyt ole onnistuttu. Haluamme jatkuvasti kehittää niin asiantuntijatiimejämme kuin myös tuotteitamme C Moressa, ja siksi otamme mielellämme palautetta vastaan. Välitän siis palautteesi mieluusti Liigatuotannolle.

Mukava kuitenkin kuulla, että näistä muutamista pettymyksistä huolimatta olet kuitenkin ollut tyytyväinen muihin selostajiin.

Kiitos vielä kerran asiallisesta ja perustellusta palautteestasi. Toivottavasti viihdyt Liigasisältöjemme parissa jatkossakin!"

Edit. typo pois.
 
Viimeksi muokattu:

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Perjantai ilta, pelataan välieriä, muttei studiota. Olkoot kuinka vappuaatto, mutta siltikin. How low can you go? Mä häpeän!
 
Vaadin, että #15 nousee kisapuiston kattoon!

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kieltämättä hiukan mennyt peli tunteisiin, mutta onko näitä redbull läpimurto pätkiä pakko näyttää joka erätauko? Rädyn veljeksistä päästiin niin toiset oottaa oven takana. Vois vaikka näyttää maalikoosteita yms välillä.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä avaudu Samsungin älytelkkarissa CMore-sovellus. Jumittuu punaiseen ruutuun, jossa CMoren logo. Ensimmäinen kerta, kun on ongelmia! Onneksi sattui juuri tänään tulemaan myös kolmoselta tuo HIFK-TPS.
 
Vittu sä koulutat niitä!
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mä päätin vapun kunniaksi ottaa juomapelin. Vaarallinen ja matala veto molemmat pakottavat ottamaan pitkän huikan bisseä.. Pitänee soittaa työnantajalle että tästä kännistä en selviä maanantaihin mennessä.
@Roger Moore on laatinut juomapelin, jota voi myös kokeilla. Olen tuota joskus MM-kisojen aikaan pelaillut ja itse vielä täydennellyt ja kyllä siitä hyvän kännin saa aikaan vaivattomasti. Juomapeli liitteenä.
 

Liitteet

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
C-Moren mielestä siis heidän kolme parasta selostajaa ovat Alkio, Saukkonen ja Mertaranta. Ensimmäinen on hyvä mutta kaksi jälkimmäistä eivät enää edes pysty selostamaan peliä. Nykykiekko heille aivan liian nopeaa ja jostain syystä mitä enemmän he kiekon parissa työskentelevät, sitä enemmän he ovat pihalla koko lajista.
 
Why don't you ask the kids at Tiananmen Square
Was fashion the reason why they were there?

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tps, Penguins
Eipä avaudu Samsungin älytelkkarissa CMore-sovellus. Jumittuu punaiseen ruutuun, jossa CMoren logo. Ensimmäinen kerta, kun on ongelmia! Onneksi sattui juuri tänään tulemaan myös kolmoselta tuo HIFK-TPS.

Itsellä oli sama ongelma eilen, auttoi kun palautin kaikki tehdasasetukset televisioon, ei riittänyt edes poistaminen ja uudelleenasennus, hyvä tosiaan että tänää televisiostakin tulee, mutta sunnuntaita ja jatkoa varten voi kokeilla jos ei vieläkään toimi!
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mä tajusin tänään että toista välieräsarjaa on nyt selostanut molemmat maagikot, Saukkonen & Mertaranta. Miten voi tällaisen perseennäytön saada aikaiseksi kun kevät käy lätkän osalta kuumimmillaan ja intohimoisia jääkiekon seuraajia tulvii ainakin neljästä kaupungista.

Kun en paremmin taustoja tiedä niin pidän tätä jonkinlaisena vittuiluna joko turkulaisia tai stadilaisia kohtaan.

Lukon pelejä kommentoi Tappara-fani mutta se on aika pieni kidutus tämän rinnalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy