Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Mulla toimi kyllä eurosportin suora lähetys chromecastilla. Viaplayn livet ei.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Joo, sen verran pitää itekki korjata aikaisempaa väitettä, että ruutu+ palvelulla Napoli-AC Milan peli toimi kyllä ilman minkäänlaista ongelmaa chromecast laitteella, eli olisiko ongelma siis sittenkin CMorella ja Viaplayllä? Olisiko molemmat muuttaneet jotain, samaan aikaan vai käyttävätkö erilaista tekniikkaa, kuin ruutu+?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viikonloppuna, varsinkin la-su oli kyllä 4g-yhteyksille varsin haastava kelikin. Omat (CC gen1) satunnaiset tökkimiset pistin sen piikkiin. Vaikka speedtest antoi kohtuullisia lukemia, niin varmaan johonkin yhteyden vakauteen tms vaikutti aika lailla.
Toki jos yhteys on kokonaan kiinteä niin ei sitten.
Sunnuntaina ainakin golfit näkyi suorana moitteetta.
CMoren sarjoissa ym yhteyden nopeusvaihtelun huomaa ainakin siitä, että tekstityksiä jää satunnaisesti välistä.

Ei minulla suurta valittamista ollut Teliankaan sovelluksesta, mutta onhan CMore parempi. Kelaus on huomattavan vaivatonta. Hiukan ärsyttävää on että aina kysytään haluanko aloittaa livetilanteesta vai alusta (en ole vielä ikinä halunnut aloittaa alusta, toivoisin jotain esivalintaa), joka on varsinkin pelien välillä hyppiessä ärsyttävää.

Vielä kun liigabotti tai vastaava saataisiin takaisin.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Delta88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Hiukan ärsyttävää on että aina kysytään haluanko aloittaa livetilanteesta vai alusta (en ole vielä ikinä halunnut aloittaa alusta, toivoisin jotain esivalintaa), joka on varsinkin pelien välillä hyppiessä ärsyttävää.
Itselle tämä on taas ollut todella hyvä ominaisuus, kun aina ei kerkee katsomaan livenä pelejä. Saa aloittaa alusta ilman että näkee sen hetkistä tilannetta.
 
To alcohol! The cause of... and solution to... all of life's problems
-Homer Simpson

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Itselle tämä on taas ollut todella hyvä ominaisuus, kun aina ei kerkee katsomaan livenä pelejä. Saa aloittaa alusta ilman että näkee sen hetkistä tilannetta.
Joo, näitä tilanteita varten tietysti hyvä. Muistaakseni Telialla se onnistui käynnistämällä lähetys jotain eri reittiä tms (oliko oma nappulansa "Katso alusta". Tuossa kanavahyppelyssä tosiaan erityisen ärsyttävää.

Muutenkin minun on vaikea käsittää tuota spoilaus-keskustelua, kun en ikinä milloinkaan katso urheilua jälkilähetyksenä niin että yrittäisin pitää jännitystä yllä tms. Ihan kummallinen ajatuskin. Jos olen urheilu-uutispimennossa niin eka asia, jonka teen kun sieltä pääsen, on tulosten/tilanteiden tarkastus. Koskee toki muutakin elämää, uutisia ja niin edelleen. Kaikkein mielenkiintoisimmat urheilut saatan toki katsoa jälkilähetyksenä tai ainakin koosteena, mutta en mä nyt herrajumala niistäkään jätä lopputulosta tarkastamatta heti kun se käytettävissä on. Sehän se on koko urheilun pointti että kuka voittaa kenet ja kuinka paljon, ei mikään (keinotekoinen) jännitys. (tämä kappale viestistäni on uusinta syyskuulta 2018.)
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse en taas tuota ymmärrä ollenkaan. Jos nyt yleensä kiinnostaa pelejä katsoa niin miksei niitä voi jälkilähetyksenä katsoa. Näin vuorotyöläisenä siihen on jo tottunut että pelipäivinä ei tauoilla juuri nettiä availla klo 18:30 jälkeen. Ja nyt kun pelit tulevat kaapelin kautta on niin helppo katsella tallennetta kun saa järkevästi kelattua erätauot pois, toista oli Telian aikana.
 
Turun Palloseura-aina

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itsellä ainoastaan CMore:n Liiga-lähetykset pätkivät, tämä siis livenä tai viivellä katsottaessa, en ole katsonut niitä jälkilähetyksenä. CMoren muut lähetykset toimivat normaalisti, myös eri CMore-kanavien live-lähetykset. Myöskään minkään muun streamauspalvelun lähetyksissä ei ole ongelmaa. Eli ainoa ongelma itsellä on CMore:n Liiga-lähetykset.
 

Delta88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kaikkein mielenkiintoisimmat urheilut saatan toki katsoa jälkilähetyksenä tai ainakin koosteena, mutta en mä nyt herrajumala niistäkään jätä lopputulosta tarkastamatta heti kun se käytettävissä on. Sehän se on koko urheilun pointti että kuka voittaa kenet ja kuinka paljon, ei mikään (keinotekoinen) jännitys. (tämä kappale viestistäni on uusinta syyskuulta 2018.)
Ymmärrän pointin. Itsellä vaan ajatusmaailma juuri päinvastoin. Ottelut, tapahtumat tai mitkä vaan mitkä kiinnostaa eniten haluan nähdä ilman että tiedän lopputulosta. Omasta mielestä taas live urheilun idea on että pidetään jännitystä yllä. Jos itse tiedän loppuratkaisun ei ole mitään kiinnostusta katsoa lähetystä kokonaan. Sama formuloissa ja muussakin urheilussa. Ihan sama kuka voittaa, kiinnostaa nähdä miten voittaa ja mitä tapahtuu välillä.

Lähetykset välillä pätkii itselläkin cmorella, mutta oon aina pistänyt sen oman netin piikkiin. Toisaalta sarjat kyllä toimii pätkimättä.
 
To alcohol! The cause of... and solution to... all of life's problems
-Homer Simpson

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse laitoin juuri Cmorelle palautetta. Pistäkää muutkin, niin saadaan ehkä fiksausta nopeammin.
Tuli laitettua ja vastasivat mm. näin:

"Olemme saaneet muutamia yhteydenottoja muiltakin Chromecastaajilta, mutta mitään yleistä vikaa emme kuitenkaan ole omissa palveluissamme todenneet.

Keskusteupalstojen perusteella Chromecastaus ongelmia näyttää oleen myös muilla palveluilla, joten on myös mahdollista, että Googlelta on esim. tullut jokin viallinen päivitys Chromecastien ohjelmistoon, mutta toisteiseksi ei ole mitään virallista ilmoitusta asiasta tullut. Asiantuntijamme tekevät kuitenkin töitä meidän päässä töitä asian selvityksen eteen, sillä tietenkin tavoitteemme on, että katselu sujuu kaikilla asiakkailla ilman ongelmia.

Olet jo aikalailla kaikki kotikonsit asian osalta hoitanut, eikä minulla valittettavasti ole tässä kohtaa vielä ratkaisua tarjota. Viikonlopun perusteella vähiten häiriötä on ollut, kun kuvan siirtää castiin tietokoneen Chrome-selaimelta, eli sitä voidaan tässä kohtaa suositella eniten"
 
I never lose. I either win or learn.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy