Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 449 161
  • 21 562

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
hhfd


Tähän on pakko tarttua, ettei juttu lähde aiheettomasti laukalle. Väite ei pidä paikkaansa.

Telia TV -digiboksin ja Telia TV -sovelluksen tallenteet toimii saumattomasti ristiin. Mikäli molemmissa palveluissa on Tallennuspalvelu käytössä, niin tallenteita voi tehdä ja katsoa kummallakin palvelulla.

Tarkempia infoja Tallennuspalveluun liittyen löytyy täältä.

//Niko
No minäpä tarkistan. Tällä hetkellä tilanne kuitenkin se, että olen tallennuksia tehnyt molemmilla, mutta eivät ristiin näy. Ja siis kirjautunut sovellukseen tunnareilla, jotka tulivat digiboksipalvelun hankinnan yhteydessä, en vanhoilla.
 

Telia

Jäsen
No minäpä tarkistan. Tällä hetkellä tilanne kuitenkin se, että olen tallennuksia tehnyt molemmilla, mutta eivät ristiin näy. Ja siis kirjautunut sovellukseen tunnareilla, jotka tulivat digiboksipalvelun hankinnan yhteydessä, en vanhoilla.

Tosiaan molemmat palvelut pitää olla saman henkilön nimissä ja molemmissa aktiivisena tuo Tallennuspalvelu. Mikäli nuo ei tosiaan toimi sinulla saumattomasti ristiin, niin laita meille chattia omien sivujen kautta tai Telia Finland facebook-sivun kautta privaviestiä, niin laitetaan homma kuntoon.

//Niko
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei hätää. Kaikille ei ole vielä ensimmäisiä laskuja lähtenyt. Ensimmäinen lasku ei siis välttämättä ole juuri täsmällisesti kuukauden ajalta, koska laskutusryhmät vaihtelee. Ensimmäinen lasku voi siis olla vajaalta kuukaudelta tai reilulta kuukaudelta, riippuen mikä laskutusryhmä on ja milloin paketti on avattu. Laskun erittelystä näkee kuitenkin aina, että mitä aikaväliä siinä laskutetaan. Mitään ylimääräistä ei kuitenkaan keneltäkään asiakkaalta veloiteta, vaan sitä aikaa kun Liiga-passi on ollut aktiivisena.

//Niko

Juu, tänään tuli.
 

goalhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä on IFK-Kärpät pelissä kuva onnetonta ja pätkivää. Alkoi toisen erän alussa @Telia
Täällä ei pätki, mutta valkotasapainoa joutuu säätämään jokaisen hallin valaistuksen mukaan. En muista milloinkaan minkään lähetyksen vaatineen tällaista television säätämistä kuin Telian lähetykset nyt vaativat. Laite on kuitenkin vain 2v. Sampan UHD. Uskomatonta mutta onneksi näillä näkymin loppuu kuun vaihteessa.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
"Telia avaa Liiga UHD -kanavansa vapaaseen katseluun koko Televisioviikon eli 18.-27.10. väliseksi ajaksi. Liiga-peleistä pääsee nauttimaan parhaalla kuvalaadulla, kun katsojalla on käytössä UHD-kykyinen televisio."

@Telia Näinköhän tosiaan riittää pelkkä UHD-kykenevä töllö? Eli mitähän kautta tuota UHD-kuvaa saa nyt sitten tuohon UHD-töllöön, kun käytettävissä ei ole Telian UHD-boksia? Käytössä ois kyllä Apple 4k TV.

Chromecast+Galaxy Tab A(2016)+DNA Supernetti

Tuota puuroutumista oli samalla combolla myös viime talvena. Puuron kanssa pystyy elämään, mutta kuvan pysähtely ärsyttää. Ääni ei jumita
Sama täällä. CC ultra johdolla kiinni 100M kuitu
Apple 4k:lla toimii täysin moitteetta.
 
Viimeksi muokattu:

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
En tiedä muista mutta tuota Mikkelin matsin suunnatonta jeesustelija en haluaisi enää koskaan kuulla lähetyksessä.
Onneksi tuossa on tuo mute-toiminto.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Kiitos aivan vitusti @Telia , että näytätte ruudussa hidastuksia menneistä ottelutapahtumista, samaan aikaan kun JATKOAJALLA TEHDÄÄN OTTELUN RATKAISUMAALI. Miten meni omasta mielestä? Kasa paskaa tämä teidän mullistava tuotteenne, HÄVETKÄÄ.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Äänimaailma todella on mullistettu. Kuvamaailma myös, kun jatkoajan ratkaisunhetkillä näytetään uusintoja.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Millaisia hyvityksiä tarjoatte @Telia maksaville asiakkaillenne, jotka eivät nähneet tänään ottelun ratkaisumaalia teidän mokailujen takia? Kyllä, moka oli teidän, ei johtunut asiakkaiden laitteista tai nettiyhteyksistä. Pahoittelut ja "viedään eteenpäin" ei nyt riitä.
 

T.J.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Flyers
Hidastukset pyörii ruudulla ja samaan aikaan tulee jatkoaikaratkaisu HIFK-Kärpät pelissä. Ratkaisu joka pitää nähdä omin silmin että saa sen orgastisen voitonhuudon. Naapurit toki kiittää, minä en. Onneksi oli broidin tunnukset käytössä. Omia ei ole tulossa kun keksitte kerta toisensa jälkeen tapoja olla myymättä tuotettanne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös