Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 450 662
  • 21 565
Suosikkijoukkue
Pelicans
Veloituksettomuus on toki suhteellista, koska jos irtisanot tänään pelin jälkeen, säästät toukokuusta 12€ (olettaen että sulla on tilaus ollut voimassa vähintään kuukauden). Eli käytännössä tuo on se hinta jonka elokuun peleistä maksat, vaikka elokuun varsinainen hinta onkin 0€ jos jätät nyt irtisanomatta. Tähän vielä päälle se, että kukaan ei vielä tiedä mitä pelejä elokuussa näytetään, niin itse aion paketin irtisanoa ja aktivointi sitten syksyllä siinä vaiheessa kun aloin oikeasti katsoa jonkun matsin.
Mulla on joukkuepassi, ei Liigapassia. Liigapassin jätin tilaamatta Telian sekoilujen ja epäselvän laskutuksen vuoksi. Näkyyköhän nuo elokuun matsit siis ilmatteeks joukkuepassillakin?
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Telia pisti vähän jännitystä kehiin. Pitkät ajat toiminut ok, mutta nyt sai latailla kanavaa puolen tusinaa kertaa ennenku alkoi näkyä..
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Sepon joukkue taitaa tietää ratkaisun. Ei toiminut Android-tabletilla, Android-puhelimella, pc:llä eikä macbookilla. Iphone+appletv kombolla alkoi peli näkymään.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mulla on joukkuepassi, ei Liigapassia. Liigapassin jätin tilaamatta Telian sekoilujen ja epäselvän laskutuksen vuoksi. Näkyyköhän nuo elokuun matsit siis ilmatteeks joukkuepassillakin?
Jaa-a, paha sanoa. Luulisi, että oman joukkueen elokuun harjoituspelit näkyisivät veloituksetta, mutta mistä näitä tietää.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Android-puhelimella toimii, Chromecast taas ei lähtenyt pyörittämään peliä, vaikka yritti kyllä. No, läppärin Telia-sovellus toimii ja kaapelilla sai telkkariin kiinni. Kauan kyllä pyöritti ennen kuin alkoi peli näkyä läppärillä.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
@Telia Miksi Liigavahviin ei ole ilmaantunut vieläkään Kerhon maalia nähtäville? Maalin jälkeisistä tilanteista on kuitenkin klippejä tullut. Samaa paskaa kierrokselta toiseen, ettekä tee asian eteen mitään. Te hehkutitte kuinka nuo klipit tulee nähtäville "nopeasti", maalin synnystä on kulunut jo montakymmentä minuuttia.
 

DrJerker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Itsellä auttoi pätkimiseen se että liven sijaan laitoin toistamaan pari sekuntia livelähetyksen jäljessä.
tämä siis chrome-selaimessa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Uskon kaiken menneen hyvin, koska niinhän muutama asiakas on sanonut tässä ketjussa:

Katsojat raivostuivat – Telia TV:n palvelussa häiriö: halukkaat eivät pääse katsomaan SM-liigan finaaliottelua

https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/32392373-f8fb-4247-97a2-8fe2c873a268

https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000006093996.html

– Viime hetken tilaukset aiheuttivat viiveen lähetysten toimittamisessa asiakkaille, Olli-Pekka Takanen kertoo.

– Harmi jos kaikki tilaajat eivät näe hienoa ottelua, Takanen huikkaa erätauolla.

-----

Harmi ja eihän se mitään muuta. Sillä ei ole mitään merkitystä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hieno kausi, Telian boxi on ollut hintansa väärtti, hyvää kuvaa koko kauden. Nyt jatketaan kesäkuuhun NHL:n kanssa.
Kyllä itsekin näin sen mitä halusin nähdä, että en nyt kokonaissuorituksesta pysty manaamaan Teliaa alimpaan maanrakoon. Tiettyjä ongelmia oli, mutta kyllä pääosin niin runkosarjassa kuin pleikoissa urheiluviihde välittyi pöytäkoneelle, läppäriin kuin myös kännykkään. Ei toki voi sanoa niinkään, etteikö ensi kaudeksi skarppaamistakin olisi.
 

Vatso

Jäsen
Onkohan jossain nähtävissä tuo Nenosen maali uusintana, kun liigabottiin sitä ei ainakaan viitsitty laittaa. Vai jatkaako Telia samalla linjalla kuin aikaisemmin, jatkoaikamaaleja ei ole ilmeisesti tarpeen uusintoina näyttää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös