Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 491 136
  • 21 745

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä jekku Telialta. Huikea äänimaailma!
 

Jurkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mahatifot, Poronhoito, Näätäeläimet
Voisko Telialta joku pikaisesti kiikuttaa Waheebille mikrofoniin uudet patterit Hämeenlinnaan?
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt laitoin pelkät halliäänet päälle, kuuluu kuitenkin tuo läpsytys nyt kahta kauheammin ilman selostusta. Hyi helvetti. Sonera herätys saatana! Näillä ei toimi ikinä mikään.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Irtisanoin Telian runkosarjan jälkeen mutta vaikuttaa että nyt finaaleissa ollut eritoten paljon ongelmia? Olenko oikeassa?
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Se oli syyskuu kun tää mikälie Niko tuli henkselit paukkuen tänne julistamaan että ’eihän me keskeneräistä tuotetta myydä’ ja hymiö päälle... looginen jatkumo olis se että nostetaan pakettien hinnat ensi kaudelle kun on niin hyvä tuote, uusia mullistavia keksintöjä ja muutenkin valmis jämäkkä tuotantopaketti.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
Tuosta on vastaus jossain monta sivua sitten mutta muistaakseni vastaus oli että veloitetaan 13,90€ tms ja sillä saa sitten "ilmaiseksi" ne pre-season pelit jne
Kiitos vastauksesta.
Nyt kun pläräsin noita Telian tähän asti tulleita laskuja niin miksiköhän ainakin kahdessa on laskun summa 24,91€ ?
Onko muiltakin veloitettu ylimääräistä? Tosin minulla on ollut automaatti veloituksessa tuo 24,90€ summa enkä ole siis sitä ylimääräistä centiä maksanut koska vasta nyt tämän eroavaisuuden huomasin.
Olen nuo aikanaan laittanut automaattisesti kk laskutukseen niin myös viitenumerotkin ovat olleet kokoajan samat ellen ole erikseen käynyt muuttamassa ;)
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
"Kaikki on valmista kun kausi alkaa"

Nyt pitää enää jännittää että mikä kausi? Ehtiikö jo kauden 2019-20 alkuun, vai miten pitkälle tätä Telian ikuisuussopimusta pitää odottaa että kaikki on valmiina? Tai ehkä tämä oli se uusi mullistava äänimaailma.

Ihan ilman mitään vittuilua, @Telia on kusisin paskaorganisaatio joka näitä liigapelejä on televisioinut about ikinä. Toki Urho TV:kin oli huono varsinkin nettilähetyksissään, mutta siinä oli edes sellaista aitoa pikkufirman autotallimeininkiä mukana, Telian pitäisi lähtökohtaisesti olla sellainen firma että ainakaan rahasta ei jäisi kiinni kunnollisen toteutuksen luominen.
 

Tuima

Jäsen
Tätä ketjua lukiessa aina väkisin hymyilyttää. Testasin tuotetta preseasonin ajan ja jätin paskan tilaamatta. Ei kaduta yhtään.
Onneksi Yle Puhe ei petä koskaan.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Katson jalkapallon paikallisvääntöä ruudusta. On muuten lähetystä äärimmäisen mukava seurata, kun homma toimii !

Tältä kaudelta jännitettävää Telian osalta enää viimeisen laskun verran.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oot varmaan Telian ständiltä saanu:D

Lappeenrannan Citymarketissa Telian jäbä tuli ”moro mitkä liittymät teillä on” ja löi samalla 3 pelipassia kouraan.
En itse asiassa saanut mutta mikäli näitä ollaan jaeltu ympäri kyliä niin pitää varmaan itse vain käyttää koodit.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Ainoa kommenti tähän skeidaan on se, että miksi Alkio selostaa pelit? Hän on äärettömän rasittava selostaja verrattuna tähän Eroseen.
 

444

Jäsen
Tuosta on vastaus jossain monta sivua sitten mutta muistaakseni vastaus oli että veloitetaan 13,90€ tms ja sillä saa sitten "ilmaiseksi" ne pre-season pelit jne
”Ilmaiseksi” tulee siis elokuun harjoitusottelut. Höntsiä pelataan myös syyskuussa, ja se laskutetaan käsittääkseni aivan normaalisti. Toisin kuin viime vuonna, jolloin ilmainen pre-season maksoi vain puolet normaalikuukaudesta syyskuussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös