Kenth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Tämähän on todellinen "match made in heaven": heikko tekninen toteutus kohtaa heikon sisällön.

Tuskin maltan odottaa niitä viihdepläjäyksiä ja tusinajulkkiksia mitä mtv tähän keksii ja millainen rooli tähän konseptiin löydetään Roope Salmiselle ja Duudsoneille.

MTV pilasi lätkän MM-kisat täydellisesti ja muutenkin ko. talon tv-tuotanto on 110% paskaa. Tuskin se paremmaksi tässäkään muuttuu

E:


Huikeeta settiä... joku suomikiekko.comikin vaikuttaa laadukkaalta journalismilta kun vertaa mtvhen.
En ainakaan itse ole huolissani jos Maikkari ottaa roolia lähetysten tekemisestä, sillä eihän siellä Elomot ja Keskiset ole olleet enää pitkiin aikoihin. Jos studiossa olisi Niikkoa, Nokelaista, Kiveä, Niemistä ja Sihvosta, niin onhan homma hyvällä mallilla. Siihen vielä Mertaranta ja kumppanit selostamaan, niin liigatuotehan parantuisi nykyisestä.

Maikkarin omien julkkisten kierrättäminen ohjelmasta toiseen on toki väsynyttä.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ManU
Telian toimarin mukaan MTV:n mukaantulo nostaa katsojakokemuksen tason korkeammalle tasolle.
Siinähän nostavat. Viime kaudella txttv:n sivu 221 pesi Telian mennen tullen. Niin laadullaan kuin hinnallaan.
 
Robert De Niro: "Fuck Trump"

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Siinähän nostavat. Viime kaudella txttv:n sivu 221 pesi Telian mennen tullen. Niin laadullaan kuin hinnallaan.
Teksti-tv:stä vaan on pakko maksaa käytti sitä tai ei. Jos siis puhutaan Yleisradion teksti-tv:stä.

Ei sillä, toki itsekin käytän ja onhan se ylevero vähemmän mitä Telia TV:n hinta.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
MTV pilasi lätkän MM-kisat täydellisesti ja muutenkin ko. talon tv-tuotanto on 110% paskaa.
Pilasi ja pilasi... Tuntuu että porukka on kiitettävästi unohtanut Ylen aikojen Jussi Saarisen, Raimo Helmisen ja Kaj Kunnaksen (vaikkei kai miesten kisoissa på finska häärännytkään). Sitä paitsi pitkälti samaa väkeähän MTV:llä on ollut kuin Ylellä aikoinaan, MTV vaan joutuu toimimaan markkinaehtoisesti, mihin sen alkuaikojen MM-lähetykset valitettavasti kaatuivat. Tarjonta oli uskomattoman laajaa silloin.

Mitä Liigaan tulee, niin hyvä siirto. MTV tarjoaa paremman alustan ja brändin (on siinä monelle tilaajalle vähän eroa, miten ne pelit saa näkymään) Liigalle. Sisällöissä tuskin tulee dramaattista muutosta.
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
1923 (1897), TML & VGK + suomalaiset
Sai juuri ansaitsemansa määrän uutis tilaa.. Ilman koronaa ei olisi saanut sitäkään.
Mikähän tämän viestin pointti? Onko perhe Lambert kohdellut kaltoin sinua tai Ässiä? Muuten vaikea käsittää tuota viestiä, kun puhutaan yhdestä suomikiekon lahjakkaimmasta lupauksesta koskaan. Olisi aivan varmasti saanut uutistilaa myös silloin, jos koronaa ei olisi koskaan ollutkaan.

Mitä itse ketjun aiheeseen, niin positiivista jos CMore sovelluksella näkisi niin CHLän kuin liigan, muutenkin vaikka en ole maikkarin syvin fani, niin tuo heidän sovellus ollut toimivampi mitä Telian oma viritys.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli kyllä niin jostain kivikaudelta tuokin maksusysteemi. Joskos nyt tämä posti ja lennätinlaitos vihdoin hieman uudistuisi....
Olen antanut itseni ajatella, että ehkä toiminnan rationalisoinnin myötä kirjekyyhkyt rehabilitoidaan ja laskut ja muut viestit tulevat ekologisesti suoraan koti-ikkunalle. Laskun voi sitten maksaa laittamalla analogisen maksuvälineen eli suuren setelin ikkunalaudalla odottelevan tirpan jalkaan.

Toivon, että muitakin vaihtoehtoja kuitenkin tarjotaan - sekä laskujen maksuun että pelien katseluun. Toivon, että yksi puhelinsoitto ja televisiossa jo oleva CMoren maksukortti riittävät ja laskun saa suoraveloitukseen. Sen ei luulisi olevan vaikea toteuttaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Hyvä uutinen, nyt ei jatkossa tarvitse enää peilata lähetyksiä minkään puhelimen tai koneen kautta telkan näytölle kun CMorella on tuo oma älytv-sovellus. Sitten jos ja kaiken järjen mukaan kun Liigan ja CHL:n saa samassa paketissa niin aivan loistava uutinen tämä!
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ainakin Canal+:n ajoista lähtien Liigan TV-kumppanit ovat värvänneet Liiga-tuotteen sisällöntuotannosta vastaamaan saman putiikin, Moskito Televisionin.
Eiköhän noin käy nytkin, ja lopulta kaiken palstalla jo alkaneen mouhoamisen jälkeen lopputulos on se, että syksyllä saadaan kokolailla samoilla selostajilla ihan sitä samaa kuva- ja äänikokemusta kuin tähänkin asti. Jokin nimellinen muutos voidaan tehdä, esim. muutama henkilö vaihtaa asiantuntijoista ymv.

Jos ajatellaan MTV:n aiempaa jääkiekkotoimintaa, niin jotenkin en niinkään pelkää Saukkosen pääsemistä ääneen liigapeleissä, vaan jopa vähän odotan ja toivon, että MM-lähetyksissä kuultaisiin Alkiota ja kumppaneita. Ja sehän olisi pelkkää plussaa.
 

Janezky84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos ajatellaan MTV:n aiempaa jääkiekkotoimintaa, niin jotenkin en niinkään pelkää Saukkosen pääsemistä ääneen liigapeleissä, vaan jopa vähän odotan ja toivon, että MM-lähetyksissä kuultaisiin Alkiota ja kumppaneita. Ja sehän olisi pelkkää plussaa.
Jännä nähdä miten tämä kuvio tulee menemään, kun Maikkarilla on sellainenkin nimi tallissaan kuin Antero Mertaranta. Koitetaanko kokokansan Mertsistä leipoa uutta Liigan pääselostajaa, että saataisiin sitä kautta myytyä lisää paketteja ei-niin-liigaihmisille? Ei sinällään mitään Mertsiä vastaan, mutta Alkioon ja Waheebiin selkeä downgrade.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Mustapha Lemieux
Jos ajatellaan MTV:n aiempaa jääkiekkotoimintaa, niin jotenkin en niinkään pelkää Saukkosen pääsemistä ääneen liigapeleissä, vaan jopa vähän odotan ja toivon, että MM-lähetyksissä kuultaisiin Alkiota ja kumppaneita. Ja sehän olisi pelkkää plussaa.
Alkio ja koko kansan MM-kiekko olisi näin nopeasti mietittynä aika raju yhdistelmä. Rokkikukko-Jantta kun päästää kunnolla menemään viskinkarhealla äänenpainolla, niin siinä on naapurin Elmalla korvat punaisena samalla kun suljetaan lapsenlapsen korvia ja palauteboksi huutaa punaista. Leijonien parissa pitää olla vähän kivasti pumpulimainen ja salonkikelpoinen.

Tämä siis pelkästään ylistyksenä Jantan selostuksia kohtaan. Erittäin ammattitaitoinen kaveri, joka onneksi selostaa tätä meidän Liigaa. Silti Alkio "käsijarru päällä" on omituinen ajatus.
 
"Peräaukkojuttuja varten lienee huomattavasti parempiakin paikkoja kuin tämä ketju. Eli takaisin aiheeseen kiitos." - Jatkoajan moderaattorit Vihreiden ketjussa.

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Vai oltaisiinko tässä vaiheessa valmistaumassa jo siihen, että Nastolan mies Antero Mertaranta täyttää ensi vuonna 65 vuotta ja jossain vaiheessa selostustyö siirtyy nuoremmille ...Toivottavasti Antsa itsekin ymmärtää jäädä kunniakkaasti eläkkeelle suht "huipulla". Ettei nyt jää "roikkumaan" samalla tavalla kuin Pentti Lindegren, Linkku ei valitettavasti osannut lopettaa ajoissa. Toki niitäkin löytää paljon joiden mielestä Anteron olisi pitänyt lopettaa jo vuosia sitten...
Itse pidän Mertarannan selostuksesta edelleen, mutta ymmärrän hyvin myös vastakkaiset mielipiteet. Antsa on nyt myös tehnyt Maikkarin Tulosruutuun pidemmän aikaa urheilijoiden haastatteluja ja niissä on minusta ollut hyvä. Ja niitä voisi jatkaa edelleen vaikka selostusvastuu siirtyisi enempi esim Jani Alkiolle...
Ja todetaan vielä ettei missään nimessä ole syytä sortua mihinkään ikärasismiin. Tuleehan tässä itsellekin huomenna jo viisi vuotta vajaat 50 "mittariin" :)
 
"Turkuhallin geometria on paljon parempi kuin Hartwall Areenan" - Sir Pentti

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Onneksi on konsensus kuunnella musiikkia liigakierroksen aikana, kun meillä katsotaan yleensä kahta peliä kerrallaan. En koe menettäneeni juuri mitään. Ja vaikka Mertsi melkoinen virtuoosi onkin, hänkin kyennee selostamaan vain yhtä matsia kerrallaan.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Aleksander Barkov FLA - Mikko Rantanen COL - Sebastian Aho CAR - Teuvo Teravainen CAR - Patrik Laine WPG - Kaapo Kakko NYR - Roope Hintz DAL - Mikael Grandlund NSH - Jesperi Kotkaniemi MTL - Kasperi Kapanen TOR - Eeli Tolvanen NSH

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Pelkästään jos on oranssi pikkutakki, muuten ei voi hyväksyä.
Ja rinnalle Juti hokemaan "kis kis, älä lähre sinne" ja "ny rillataan".
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy