mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
@Telia voisiko noihin ohjelmiin saada kuvausta. Titta på ylähylly ja kuvaus kaikissa sama ilman sisältöä. Miksi jokainen kirjaston lähetys alkaa tuolla Telian piipityksellä 30-60 sekuntia. Ei se niin hyvä biisi ole
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Studiojampoilla jää näköjään faktat tarkastamatta. Riskat ovat tietääkseni veljeksiä... Tämä siis kolmosen liigalivessä äsken.
 
Tunnelin päässä näkyy valoa, tai saattaahan se olla myös junakin...

Umi84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko telialla jotkut ilmaisviikot meneillään ? Itsellä ainakin ässäpassilla näkynyt nyt muutaman viikon jo kaikki pelit ja teliasovelluksessa myös cmorea yms kanavaa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Joo ei tuolla viiveellä ole merkitystä videoiden katselussa, lähinnä pelaamiseen vaikuttaa. Saattaa vaan esim. yli 100ms viive vihjailla että yhteys muuten vain epävakainen.
 
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KLaser, Hokki (+Kärpät)
Itse en pääse sovelluksella tai selaimen kautta peliin kiinni mitenkään. Vähän harmittaa kun lauantai, bisseä yms evästä ja peliä pitäis katsella :(
 
- Teuvo Emil Ulos

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Android alustan sovelluksella tässä ekaa erää katselin Kärpät-Hifk pelistä ja välillä bufferoi ja vaihtaa laatua lähetyksessä. Välillä taas jää lataamaan. Ai nii ja Telian liittymä on ainakin vielä.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Vaikka omassa historiassa lähetykset ovat toimineet 99% hyvin, tämä Kärpät-HIFK on ihan shaibaa. Jumitusta, VHS-kuvaa ja yksi katkeaminen.
 
"Nyt tuli Pesoselle noutaja, ja lujaa hei *****" - Ismo Lehkonen, 30.11.2000
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Nyt näyttää kyllä sille, että Telialla loppuu bensa kun avoimesta palelusta johtuen on paljon katsojia. No se on ihan hyvä, että näitä stressitestejä tehdään, niin ollaan sitten finaaleissa fiksumpia...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Vihdoinkin tunnen kuuluvani joukkoon. Kärpät-HIFK pätkäisi kaksi kertaa ekassa erässä. Tokan pätkäsyn jälkeen vaihdoin HIFK-kanavalle. Ei mitään UHD:tä tässä taloudessa. CC:llä iPhonen kautta. Kerho-Tappara pyörii selaimessa, kerran taisi kuvanlaatu mennä sekunniksi sutuksi.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Paskaahan tämä taas kerran on. Tällä kaudella on alkanut ongelmat. Muuten toiminut täydellisesti puhelimesta chromecastiin peilattuna. Nyt ilmoittelee vähän väliä liian huonosta nettiyhteydestä ja heittää ulos lähetyksestä. Eipä ole ennen moista ongelmaa ollut ikinä.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Viime kausi meni kokonaan lähes ongelmitta. Tällä kaudella ei sitten muuta olekaan ollut. Lähetys pätkii Telia-TV apilla ja Chromecastillä.
 
Brett BeLievers Fan Club
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy