Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
KalPa-SaiPa. "Hups, jotain meni vikaan ohjelman toistossa (DRM). Yritä uudelleen. Ellei tuo auta niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. (Virhekoodi: Cn12:73006)

Telian chatissa ei pääse edes jonoon. Saako tätä kautta sitten yhteyden?
Mulla sama. Jumittaa apin aukeaminenkin...
-h-
 
SaiPa

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
HIFK-HPK lähti ihan nätisti käyntiin. Avasin HPK-kanavan kautta.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

VeMa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Liigalive ja Jypin peli latasi älyttömän kauan aikaa. Sitten pyöri 10sek ja jämähti paikalleen. Tämä Chromella. Sama myös Vivaldilla, mutta ilmeisesti kuu ja tähdet oli kohdillaan ja sain pelin näkymään Edgellä. Nyt en kyllä uskalla koskea koko koneeseen, ettei mikään vaan mene vikaan.
 

Hubacek

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Vegas Golden Knights, altavastaajat
Ei lähde. Kännykkä uudelleen käynnistetty, TeliaTV-poistettu ja asennettu, lentokonetila käytetty. Ei vaan lähde...
 

Telia

Jäsen
@Telia en muistaakseni saanut tuohon vastausta ja nyt kun menen pöytäkoneella tuonne microsoft storeenkin kun ajattelin asentaa uusiksi, niin sielläkin on vain "käynnistä ohjelma" eikä mitään "päivitä ohjelma" nappia. Pitäisikö tämä nyt tehdä manuaalisesti jos haluaa saada tuon Hallin äänet päälle/pois valikon näkyviin tuohon kuvatarkkuuden rinnalle? Eli poistaa siis ohjelma/sovellus koneelta ja asentaa uusiksi? Katellaan ny taas ilman selostuksia, mutta aattelin heittää pallon taas sinne päin asian suhteen, että miten kannattaisi edetä.
Manuaalisesti ei pitäisi tarvita tehdä mitään, sinulla on selkeästi sovellus ajan tasallakin!
Ja katsot siis nimenomaan sovelluksen, etkä minkään selaimen kautta? Testailin täältä, ja tosiaan ruudun alalaidasta näkyvästä jakoavaimen kuvasta painamalla pääset nimenomaan tuota Audio-valintaa muuttamaan, itselläni ei näy siellä mitään muuta, edes mainitsemaasi kuvatarkkuuden valintaa. Joillakin laitteilla / selaimella jakoavain voi olla myös rataksen näköinen.

Pystytkö testaamaan esimerkiksi puhelimella näetkö sen kautta tuon valikon?

@Telia olisiko mahdollista saada joku pelikooste tms. 4K:na teidän YouTube-kanavalle? Näkisi minkälaista laatua tarjoilette. Mikään ei estä ja olisi helppo toteuttaa ilman sen suurempia "selvityksiä".
Voin pistää tällaisen toiveen eteenpäin. Hiljattain vietimme ainakin valtakunnallista televisioviikkoa, jolloin myös Liiga UHD -kanava oli vapaassa katselussa (Telia TV -boksilla ja jos laitteet olivat UHD-valmiudessa). Tällaisiakin on varmasti myös jatkossa vielä tulossa, mutta välitän tosiaan toiveen tuosta Youtube-kanavalle lisäyksestäkin.

//Sanna
 
Mikä on Telia Partio? Lue lisää ja anna meille palautetta > https://bit.ly/2RSiwtP

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Mulla käynnistyy kyllä kaikki matsit. CC näyttää telkkarista HIFK-HPK, iPhonesta käynnistys. Win10 appsi avaa kaikki matsit myös.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy