Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tuo setti on ollut käytössä viime kaudesta lähtien ja nyt sama paketti toimii harjoituspeleissäkin ainakin toistaiseksi täysin moitteetta.
   
 2. Irwi Kaikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kyllä vain. Aivan tällä samalla kokoonpanolla katsoin itse koko viime kauden. Nyt ei vaan toimi.
   
 3. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Chromen käyttöä ei ole estetty Win 7:lla mutta suositeltu selain on IE.

  Asentuuko laajennus Chromelle jos tarkistat asennetut laajennukset, jos laajennus asentuu niin näkyykö tv.telia.fi sallittuna sivustona joka laajennosta saa käyttää?
  Näkyykö Telia Tv web soitin asennettuna koneella ohjauspaneeli -> Ohjelmat ja toiminnot?

  Sen voisi vielä tarkistaa että mikä näkyy tilana chrome://flags -> Native Client. Tämä pitäisi oletuksena olla Disabled.

  Chromen versio sinulla on oikea kyllä ja tämän version kanssa ei ole ongelmia ilmennyt. Aiemman Chrome version kanssa ongelma oli laajennoksen kanssa, ei toisto-ohjelman.

  //Juho-Olli
   
 4. FatSam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No vissiin. :/ Otin nyt sitten tuolta SolidSportilta hintaan 7,90e. Voi olla, että loppuu Telian tilaamiseni, kunhan tuo määräaikainen paketti loppuu.
   
 5. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Miten nuo harjoitusmatsit pitäisi saada näkyviin sovelluksen kautta? Tulee pelkästään tuota pilipalimusiikkia ja intro-kuvaa kaikilta kanavilta.

  Yrityksenä katsoa HPK - Pelicans -matsia.

  Edit. Asia selvitetty
   
  Viimeksi muokattu: 10.08.2019 klo 16.21
 6. Irwi Kaikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Laajennus asentuu ja on käytössä ja telia-sivu on sallittu.
  TeliaTV web soitin on asennettuna, katsottu Ohjuspaneelista.
  Native client oli tilassa Enabled, kuten ohje oli viikko sitten. Nyt on Disabled, mutta TeliaTV ei toimi. Kyselee edelleen, että lataa ja asenna toisto-ohjelma.
   
 7. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Toimiiko joku muu streamauspalvelu kuitenkin? Jos siis käytössä netflix/viaplay/Cmore/HBO nordic/Ruutu yms?

  edit. Mites silverlight? Kuitenkin hyvinkin mahdollista että sitä ei nykypäivänä enää ole, edes windows seiskassa, Telia sen kuitenkin taitaa vaatia, enkä osaa sanoa tuleeko sitä Telian kummassakaan lisäosassa mukana. Tummennettu sen takia että tuo systeemi on täysin hanurista.
   
 8. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Johan on kimurantti tapaus. Nyt siellä koneella on mennyt jokin kohtuullisen jumiin kun kerta Chrome ei tunnista koko sitä toisto-ohjelmaa asennetuksi.
  Tuohon ratkaisut menevät jo koneen huollon puolelle mutta omalla vastuulla siinä voi kokeilla että poistaa ensin laajennoksen(ei poistu Chromen poistamalla), Chromen ja Telia Tv web soittimen. Tämä jälkeen esim CCleanerilla puhdistaa koneen ja korjaa rekisterin. Sitten koneelle uudelleen käynnistys ja asentelee Chromen uusiksi.

  //Juho-Olli
   
 9. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Chrome ei vaadi Silverlightia erikseen koska siinä on käytössä tuo toisto-ohjelma ja selaimen laajennos.
  //Juho-Olli
   
 10. Irwi Kaikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kiitos vastauksestasi. Ei ole mitään muuta streamauspalvelua käytössäni.
   
 11. Irwi Kaikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta.
  On puhdistettu kone ja rekisteri eheytetty Ccleanerilla ennen Chromen asennusta.
  Viime kausi siis näkyi tällä samalla kokoonpanolla aivan hyvin.
  Edit: lisäosa ja toisto-ohjelma poistettu erikseen.
   
 12. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Ässät-Lukko matsin haluaisin katsoa, mutta lukee että ohjelmatiedot puuttuvat ja tulee vaan pilipalimusiikkia ja taustakuva pyöriii...?

  TeliaTV sovellus siis Win10 käytiksellä.
   
 13. Samppub Jäsen

  Lainaus:
  Johtunee vika siitä ettei lähetys ole Telian lähettämä.

  Solissports hoitaa tuon.
  Ässät - Lukko - Porin Ässät
   
 14. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Seuraavaksi kannattaisi vielä tarkistaa että onko koneen koodekit kunnossa vai onko jokin niistä korruptoitunut. Nykyään Microsoftilla on vianmääritykseen sisällytetty noiden tarkistus, sitä en osaa sanoa että kuinka eriteltyä tietoa tuosta ulos saa. Tähän on myös olemassa erillisiä työkaluja joilla ainakin näkee tarkemmin koodekkien tilan.
  Jos noissa koodekeissa on kaikki ok ja Windowsin puolella on kaikki ajantasalla niin en oikein muuta keksi enää kuin Windowsin uudelleen asennnuksen tai käyttää Internet Exploreria siihen asti että HTML5 tuki on käytössä muilla selaimilla.

  //Juho-Olli
   
 15. mig24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei taida edes Microsoft itse enää suositella IEn käyttöä, mutta Telia kyllä. Hyvä, että on rakennettu talo kalliolle kaikin puolin.
   
  Surmanajaja tykkää tästä.
 16. Irwi Kaikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kiitos vinkeistä. Ajoin Winkkarin sfc /scannow, ei ollut vikaantuneita kohteita. Sherlockilla myös katsoi kodekit ja ne oli ok. Harkitsen Winkkarin uudelleen asennusta. Ei auta muuta kuin vatkata Explorer 9 ja 11 välillä. Joku puolitoista tuntia menee edestakaiseen asennukseen-poistoon.
  No mitäpä fani ei tekisi nähdäkseen Pelsun pelit, jos paikalle ei itse pääse. / edit typo
   
 17. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Liiga - Liiga - Telia

  Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

  Kyllä tuossa aika selväksi tehdään, että Telian boksi olisi syytä hankkia jo pelkkää Liigaa varten.
   
 18. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Vihdoin, vihdoin sain tarjouksen boksista ilman toimitusmaksua ja yllätti, ettei tullut määräaikaisuuttakaan tuohon, joten pitihän tuo sitten ottaa. @Telia Kysymys teille, mikäs olikaan kuvanlaatu mitä tuolta tulee kun käytössä DNA:n 400M kiinteä ethernet yhteys ja sitten tuo teidän boksi? Ja minkälainen viive olikaan noin suunnilleen?
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Samaa kuvanlaatua kuin muutkin, koska DNA. (Pitää olla kaikki Teliaa)

  Viime kaudella viive 1-3min. Eikä parannusta ole tullut.
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  @Telia voisi muuten oikeasti tulla ulos tuon järjettömän viiveen kanssa. Mistä se johtuu ja miksi se välillä vaihtelee ihan perkeleesti jostain vajaasta minuutista tosissaan tuohon 3-4 minuutin luokkaa? Ratkaisu ei saa olla se että hankin jonkun boksin mitä en tarvitse tai että rassaan lähetystä edestakaisin kahdeksan kertaa erän aikana josko se sattuisi osumaan kohdalleen.

  Älkää myöskään vastatko "tätä asiaa tutkitaan", no totta helvetissä tutkitte mutta mitään ette ainakaan viime kauden aikana saaneet tuon kanssa aikaan.
   
  Janne76 tykkää tästä.
 21. PoNppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
   
 22. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Panin parissa harjoituspelissä merkille, että Liigavahti-sovelllukseen tulee aika nopeasti päivityksiä (tilastomerkintöjä) ottelutapahtumista, about Liigan sivujen tahtiin. Mahtaako tilanne olla se, että ne tulee tuonne Telian sovellukseen jopa nopeammin kuin mitä Telian lähetyksestä näkyvät, vai onko Telia "ratkaissut" ongelman laittamalla Liigavahtiin jokun vakioviiveen.
   
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä on asia mikä liittyy aika suoraan siihen videotoistimeen mitä Telia lähetyksissään käyttää. Käsittääkseni Telialla ei ole mitään halua korjailla vanhaa, vaan uusi toistin tulee korjaamaan sitten asiaa jossain välissä.

  Toki ylläoleva vaikuttaa siihen viiveen vaihteluun. Se "pohjilla" oleva viive on toinen juttu ja sitä Telia on sanonut korjaavansa kovaa kyytiä paremmaksi tekniikkamuutosten avulla.

  En pidättäisi hengitystäni näitä odotellessa, mutta ehkä joku kaunis päivä saadaan järkevät viiveet lähetyksiin.
   
 24. Jari66 Jäsen

  Telia. Milloin tämä nimimerkki Balounin saama tarjous tulee myös muiden saataville. Vai onko tämä ollut tietystä syystä ns. kohdennettu tarjous yhdelle asiakkaalle.

  Ei sillä, että ikinä boksianne hankkisin
   
 25. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin