Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nykypäivänä se on raha mikä määrää. Liigaa saa rahansa vaikka Telia lähettäisi mitä. Toki näennäisesti voi antaa painetta alenevista satunnaiskatsojista. Taas toisaalta hallit täyttyy taas jonkin verran enemmän kun porukka halajaa hallille Telian sijaan. Raha tulee kuitenkin perille. Ei Liiga ole millään hyvä äijä mentaliteetilla vaan kun raha tulee niin kaikki on hyvin.

  Itse olen negatiivisesti todella yllättynyt miksi Telia on hoitanut asiansa näin. Kun jo aiemmin sanoin että Telialla olisi ollut potentiaalia ottaa merkittävää jalansijaa.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Vaikka Suomi keikkuu jatkuvasti maailman vähiten korruptoituneiden maiden listan kärkipäässä, niin emme me tätä oikein tiedä mitä ja miten tämä on sovittu.

  Joku syyhän siihenkin on, että Liiga ei ole sanonut mistään mitään. Sitä en epäile hetkeäkään etteikö olisivat tyytyväisiä. Mitä sillä on lopulta merkitystä, että sovittu 20 sekunnin viive on minuutteja ja laskutuksesta tai ulkomaille myynnistä on tuskin mitään erikseen sovittu vaan annettu vapaat kädet.

  Ja monopoliläppä toimii oikein hyvin, koska jos pelejä näkyisi Ruudulla, niin asiakkaat olisivat siellä.
   
 3. Veffi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Vegas Golden Knights
  Itse näin yhtä peliä lukuunottamatta kaikki Lukon vieraspelit. Peleistä maksoin ja pelit sain. Tähän päälle vielä studiot sun muut niin olen ollut ihan tyytyväinen. Ei Telian tuote millään tavalla täydellinen ole ollut, mutta ajaa asiansa.
   
  Jannun Alpakat tykkää tästä.
 4. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Täytyy sanoa että että nyt on argumentit jo sillä tasolla että pitää kysyä tarkennusta. Ketkä "me" ?

  Salkkaritkin tulee Maikkarilta yksinoikeudella. Nelonen hoitaisi homman varmasti paremmin.
   
  1stApril, benicio & Individual tykkäävät tästä.
 5. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Ratkaisu @pernaveikko : Hae Telialle hommiin ja ala vaikuttaa sisältäpäin? Sun cv:llä arvatenkin ei homma eikä mikään raivata tietä Telian neukkareiden hämyyn.
   
 6. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Ei tässä mitään olla kierrelty tai kaarreltu, samat asiat löytyy mm. nettisivultamme. Tässä vielä yksinkertaisuudessaan: pelkkä preseason-passi maksaa 14,90 €, ja siihen kuuluu elo- ja syyskuun preseason-ottelut. Tuo passi laskutetaan niin, että se on elokuun ajan 14,90 €/kk, muuna aikana 0 €/kk. Eli koko passista maksat sen 14,90 € sisältyen syyskuun pelit. Jos sinulla on ollut voimassaoleva Liiga-tilaus läpi toukokuun, saat preseason-passin veloituksetta.

  Liiga-passin laskutus alkaa 1.9. //Laura
   
 7. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Ei vaan hassuinta ovat nimimerkit, jotka tulevat tähän ketjuun närkästymään Telian puolesta. Eri asia toki, jos on Telialla töissä ja kokee työnantajansan arvostelun henkilökohtaisena, mutta satunnaisen kuluttajan intoa loukkaantua Telian puolesta on vaikea ymmärtää. Onhan toki maailmassa kaikenlaisia merkkiuskovaisia, mutta ei Telia nyt mikään Apple taida olla?
   
  McK, Goner, Jan Koller ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 8. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pitäisikö Telia-TV:n puolelle ilmestyä jokin harjoituspeli pylpyrä nyt kun harjoituspelit on aktivoitu ja tilausvahvistuskin vastaanotettu "ilmaisista" harjoituspeleistä?
   
 9. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Harjoituspelit tulevat omalle kanavalleen, joka aukeaa heinäkuun viimeisellä viikolla. //Laura
   
  Larsen tykkää tästä.
 10. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Hassua on myös se, että jos sattuu vähänkin puolustelemaan Teliaa, heti otetaan esiin "olet Telialla töissä - kortti". Eikö parempaa keksi?

  Tässä ketjussa suurin osa keskustelusta on täysin turhaa ja tämä ketju olisi kyllä syytä heivata mäkeen. Samat jannut valittamassa päivästä toiseen ja närkästyy pienistä asioista.

  Jatkoajan tai Facebookin itkuvirret on aika pieneltä porukalta, eiköhän tuolla ole oikeasti enemmän niitä jotka ovat tyytyväisiä kuin että ei ole tyytyväisiä.
   
  Myrsky74, RäpyläRepe, Janezky84 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  @msg Vaikka itseänikin on välillä ottanut pattiin Telia, niin kyllä täällä tulee myös tarpeetontakin rapaa. Varsinkin, kun olemassa asiallista kritiikkiä, jota jotkut antavatkin, mutta sitten taas osa kiroaa vuorotellen Teliaa rajumminkin sanankääntein, vaikka kyse olisi tosi pienestäkin asiasta. Itse myös joskus kirosin Teliaa, kunnes huomasin, että vika olikin minussa itsessäni. Toki ei Teliakaan ole tilannetta itselleen epäselvyyksillä ja käyttämisen ajoittaisilla hankaluuksilla tehnyt, mutta ei tuo nyt mikään maailman ongelmallisin palvelu ole lähellekään, vaikka sellaisen kuvan helposti ketjusta saa.

  Sitten ihan kiihkoton palaute ja tiedustelu: Ulkomailla asuvana olen kokenut laskutuksen hieman hankalaksi, sikäli mikäli olen ymmärtänyt oikein eli lasku ilmaantuu Telian palveluun, josta minun se erikseen pitää kaivella. Tähän mennessä olenkin maksanut aina mailiin tulevat muistutusmaksut.

  Onko tähän helpompia tapoja vastaanottaa lasku, ettei tarvitse laskea muistutuslisää joka kuukausi? Koen Telian portaalista laskun kaivamisen hankalaksi ja varsinkin, kun mitään viestiä laskun ilmestymisestä ei tule.

  Kuten täälläkin on tullut ilmi, niin laskutusvaihtoehtojen lisääminen olisi enemmän kuin suotavaa! Suoraveloitus esimerkiksi olisi loistava lisä ja tekisi maksamisen helpoksi asiakkaalle.
   
 12. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tässä myös aspaan vielä pieni opinpaikka vastauksissa. Ensimmäinen jätti asian yhtä epäselväksi kuin ennenkin miksi aktivointi pitää tehdä, mutta jälkimmäisessä alkaa valkenemaan jo erilaiset taustakuviot, jotka myös perustelevat ihmettelynaiheita. Kannattaa jatkossa avata lyhyesti asia jo ensimmäisessä vastauksessa, niin viestitulva vähenee ja asiakaskokemus paranee, sekä toiminta näyttää luotettavammalta. Vaikka taustasyy on sama, niin brändiin vaikuttaa paljon se, miten asia esitetään :)

  Ja voimia aspan lauroille, joonaksille, nikoille ja hannoille. En kadehdi teitä :P muistakaa myös, että kritiikki ei kohdistu suoraan teihin henkilöinä. Opittavaa tässä on kaikilla.

  Ps. Huomaa hyvin, että keillä palstalaisilla täällä ei ainakaan ole kuluttaja-asiakaspalvelusta mitään kokemusta. Tai jos, niin siitä kokemuksesta ei ole mitään opittu.
   
 13. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Vastaus varmaan löytyisi hakemalla, mutta nyt ei ole mielenkiintoa käydä läpi 400 sivua.

  Onko kuvamiseen/äänimaailmaan tulossa tulevalle kaudelle muutosta? Mitä kävi viime vuoden mullistavalle katselukokemukselle, kun luvattuja kiekonääniä ei kuulunut? Mitä parannuksia on luvassa ensikauteen?
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Tuleeko tilauksesta kaikille sama posti? eli kun minulla on liigapassi tilaus mikä meni vaan tauolle niin tuo 14,90€ on tilauspostissa väärää tietoa? Ensimmäinen lasku syyskuussa?

  "Liiga Preseason -passi 0.00 e/kk, Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, Liiga Preseason -passi veloituksetta Telia TV digiboksilla ja Telia TV sovellus -palvelussa Joukkuepassi tai Liigapassi -tilaajille. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus.,

  Kanavapaketin normaalihinta on elokuun ajan 14,90 e/kk, muuna aikana 0 e/kk. Paketin voimassaolo päättyy preseason-otteluiden päätyttyä."
   
 15. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Tuossa edellisellä sivulla joku Telian ihminen linkitti heidän oman yhteenvetonsa ensimmäisestä kaudesta, joka lähinnä sisälsi omaan olkapäähän taputtelua. Mutta siellä oli tämä mahtava osuus (alla). Ei ne tolpat kilahtele aina hallillakaan!

  "Paremmat mikitykset otettiin käyttöön heti kauden alussa, jolloin haasteita aiheutti sopivien säätöjen löytäminen, jotta äänet kuuluisivat katsojille parhaalla mahdollisella tavalla. Yksityiskohdat saatiin kuitenkin viilattua ja kauden aikana kotikatsomoissa on kuultu hienosti kiekon napsuminen lapaan tai taklausten rymähtäminen laitoihin. Tolppien kilahtelun vaimeudesta tai puutteesta on ollut paljon puhetta kauden aikana, mutta aina tolppien kilahtamiset eivät kuulu edes livenä hallilla, joten keinotekoisesti niitä ei voida ääniraitaan tuoda."   
 16. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Kas vain sanoi kasvain. Omaan silmään kaikki oli samanlaista mitä Ruudun aikana, mutta pääasia et hei kaikkensa on yrittänyt. Aina ei voi onnistua.
   
 17. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Eli jos tilaan nyt Preseason-passin ja Liigapassin, niin maksan Preseasonista 14,90€ ja Liigasta syyskuulta 24,90€, yhteensä 39,80€. Jos sen sijaan en tilaa Preseason-passia vaan tilaan Liigapassin kauden alkaessa, en tietysti maksa elokuusta mitään ja syyskuusta sitten 12.9. tilaamalla päiväkohtaisella laskutuksella n 10€.
  Mikä teidän mielestänne on tällöin preseasonin hinta? Onko viestintänne ja markkinointinne selkeää? EI kiertelyä tai kaartelua.

  Sellainen tärkeä huomautus myös, että jos tässä osoitteessa: https://www.telia.fi/liiga/tuotteet
  Painan "Kohti Liiga-kautta" otsikon alta vihreää "Tilaa"-nappia, niin kirjautumisen jälkeen pyydetään tarkistamaan/päivittämään henkilötiedot ym ja siinä samalla minusta hyvin epämääräisesti ilman mahdollisuutta lukea mitään tarkempia tuotteen tilausehtoja tulee asiakas tilanneeksi tuon preseason-passin. Tarkistakaa tuo.
   
 18. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  En tiedä ovatko vahingossa katsoneet NHL-matseja. Tuo kuvaus syöttöjen napsumisesta lapaan ja taklauksista sopii nimittäin juuri niiden lähetysten äänimaailmaan. Liiga-lähetykset eivät ole edes samalla sivulla.
   
  Surmanajaja tykkää tästä.
 19. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Suosittelen tarkistamaan Omilta sivuilta laskutustavan tätä reittiä: Omat tiedot ja asetukset -> Laskutustiedot -> Kyseinen palvelu, muokkaa. Vaikuttaa siltä, että nyt laskut tulevat pelkästään Omille sivuille, vaikka alkuperäiset laskut voivat tulla yhtälailla sähköpostitse muistutuslaskujen lailla.


  Lainaus:
  Tarkoitatko kumpaa: Liiga-passisi on maksuttomalla kesätauolla vai lopetit tilauksen välillä? Jos passi on ollut voimassa (ei irtisanottuna) toukokuun, on preseason-passi maksuton. Muutoin preseason on sen 14,90 €. Jos passin aktivoinnissa on epäselvyyttä, asiakaspalvelusta saadaan tuo varmistettua. //Laura
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 20. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eiku se preaseson on ilmanen kunhan vaan pitää toukokuun ajan voimassa ja maksaa siitä kuukaudesta 13.9e. Sillon elokuu on ilmanen ja laskutus alkaa vasta syyskuusta.

  Eli pitämällä jatkuvaa tilausta voimassa maksat enemmän, normaalia nykyaikaista asiakkaiden sitouttamista. Tai sitten ei.
   
  Goner, 1stApril & benicio tykkäävät tästä.
 21. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Joo, minähän olen uusi asiakas ja olen kiinnostunut Preseasonista ja Liigapassista ja haluaisin tietää mitä ne harkkapelit maksaa.
   
 22. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Ellen nyt aivan väärin muista, niin hypeä luotiin lupaamalla NHL-tason lähetyksillä ja maailman toiseksi parhaimmalla kokemuksella. Koko homma meni ihan vitusti vihkoon näiltä osin ja kamerakulmat, äänimaailma ja kaikki olivat sitä samaa Urho/Ruutu mössöä, mihin jo monet vuodet oli tottunut.

  Homma olisi ollut ihan ok itselleni ilman yltiömäisiä lupauksia ja olisin ostanut muutenkin paketin, koska 25e on matala hinta siihen nähden, että sillä haluamansa pelin näkee. Ehdottoman paska maku jäi lähetyksen tasosta, kun aktiivisena NHL-seuraajana, odotti edes sinne päin olevia lähetyksiä. Yksi Ika Lehkonen studiossa ei tuotteesta tee priimaa.
   
 23. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Alkuun otti vähän päähän tämä Telian laskutussysteemi, mutta hyvinhän tuon kanssa kauden pärjäsin.
  Toinen mikä ärsytti hiukan oli tämä "kaikki on valmista, kun kausi alkaa". Luvattiin mullistavaa katselukokemusta ja mm. äänimaailman paranemista. En minä tuollaisia havainnut, mutta ei se minun katselukokemusta pilannut.

  Tyytyväinen olen saamaani tuotteeseen ja pelit näkyivät kauden aikana täysin poikkeuksetta hyvällä laadulla.

  Harmi, että niin monella on ollut Telian kanssa hankaluuksia. Noista treenimatseista en jaksa vielä stressata yhtään, sillä olen täysin varma, jotta ne saan näkymään.
   
  Veffi tykkää tästä.
 24. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mua jäi näin akateemisessa mielessä askarruttamaan tämä vastaus (käytännön tasolla kun ei kosketa lainkaan).

  Eli preseason-passi pitää sisällään syyskuun harjoitusottelut. Pitääkö Liiga-passi vuorostaan sisällään syyskuun harjoitusottelut?

  Eli onko niin, että
  (a) henkilöä, joka ostaa preseason-passin ja Liiga-passin syyskuun alusta, laskutetaan kaksinkertaisesti syyskuun harjoitusotteluista, vai
  (b) henkilöä, joka ottaa Liiga-passin syyskuun alusta ilman preseason-passia, laskutetaan syyskuun alusta antamatta hänelle nähtäväksi tuottamaanne Liigaan liittyvää sisältöä?
   
  Masculine ja benicio tykkäävät tästä.
 25. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eli suomeksi Liiga-passin tilaajat maksavat tuotteesta saman hinnan kuin ne, jotka tilaavat sen erikseen. Jos Liiga-passin tilaa itselleen uudestaan 13.9 alkaa laskutus yllättäen 13.9. Karkeasti siis säästää puolet kuukaudesta.

  Toki asiakkaissa on varmaan paljon sellaisia, jotka eivät välitä näin pienestä summasta, vaikka tuossa nyt edelleen on pakko korostaa sitä, että puhutte ilmaisesta passista Liiga-passin toukokuun tilaajille, joka on lähes törkeää. Laskutus alkaa 1.9, joten tuossa ei ole mitään ilmaista.