Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mielenkiinnosta kysyisin palstaveljiltä gallup- tyyppistä kysymystä.

  *HYPOTEETTISTA*

  Kuvitellaan aluksi viime kausi eri tavalla. Lähetykset olisivat olleet peruslaadultaan hyviä. Laatu 1080p äänet toimii, vähintään tyydyttävät selostajat. Kamera työskentely palautteisiin oikeasti reagoitaisiin. Mikäli olisi ilmennyt samoja ongelmia useilla yksilöillä lähetyksen suhteen olisi tästä aina napsahtanut korvaus.

  Koko homman luonti näin -> menet Telian sivuille, painat luo tunnukset -> syötät tietosi (nimet spostis jne.) -> valitset palvelun (joukkuepassi tms.) -> syötät kortin numeron ja käyt hyväksymässä. Voila.
  Syyskuu (Liiga passi): 16€
  Loka- Huhtikuu (Liiga passi): 28€
  Jos pelit vielä toukokuulla niin silti 0€ touko- syyskuu. Treenipelit oikeasti ilmaiset.
  Vaihtoehtosi olisi katsoa mistä laitteesta vain.

  Telia saisi saman loppusumman jos ei jopa enemmän?

  Heinäkuussa puhelimesi soi: " Hei täältä Telialta, olitko tyytyväinen viime kauden lähetyksiin? Otamme käyttöön UHD lähetykset ja Liiga passi tällä optiolla olisi 20€ syyskuu ja 32€ muut kuukaudet. Näkyy kaikilla yhteyksillä, mutta jos päätät vaihtaa laajakaistan meille niin hinta pysyy samana (16€ ja 28€/kk).

  Mitä vastaat?

  *HYPOTEETTISTA"
   
  Surmanajaja ja Pate44 tykkäävät tästä.
 2. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  CANADA!

  Olisi se hienoa että pelit näkyisi myös Linuxilla tai päivitetyllä Applella. Tai yleensäkkin ihan chromella, ilman yhdenkään lisäkikkareen asennusta. Tai että laskutus toimisi kuten muilla. Tai että olisi vaikka joku saatanan joukkuepaketti. Esim "149-199€ kaikki joukkueesi pelit ja kausiennakot"
   
 3. Telia Jäsen

  Lainaus:

  Liiga-passin ja Joukkuepassien asiakkaat saavat tuon Preseason -passin maksutta käyttöön, jolloin elokuulta ei joudu maksamaan mitään. Ne jotka eivät ole etuun oikeutettuja, maksavat Preseasonista 14,90€. Jos esimerkiksi nyt päättäisi tilata Liiga-passin ensi kautta varten, mutta ei halua ostaa Preseason pelejä, niin pääsee näkemään syyskuun alun matsit Liiga-passilla ja lisäksi tuon ennakko-ohjelman. // Hanna
   
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Minkä takia se ei aktivoidu muille. Mikä tekninen syy tässä on.
   
  tii, kiekkoaktivisti & FireHawk tykkäävät tästä.
 5. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aivan, mutta tämä paketti taas käsittääkseni sisältää myös nuo syyskuun alun pelit, mutta jos minä olen kestotilaajana maksanut tuon 13.90€ samasta paketista, niin maksan tuolta 1.9 - 11.9 väliseltä ajalta myös sitä normaalin tilauksen hintaa. Vai olenko ymmärtänyt väärin jossain kohtaa?
   
 6. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 7. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Elokuulta on maksettu jo 13.9e toukokuun laskutuksessa ja jos preseason jatkuu syyskuulle, kuten se jatkuu, alkaa tuplalaskutus paketin kuukausihinnan mukaan.

  Eikö tämän nyt Teliakin voisi jo myöntää ihan rehellisesti.
   
 8. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Telia laskuttaa jälkikäteen. Toukokuun laskutuksessa ei ole maksettu elokuulta eikä syyskuulta.
   
 9. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
 10. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä on elokuun osalta ja syyskuu sitten aikanaan, laskutuskausista tai niiden päivämääristä nyt tietysti voi saivarrella vaikka ensi viikkoon.
   
 11. FireHawk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Tätä täysin samaa yritin kysyä jo pari sivua sitten, eikä siihen ole vastattu. Pidätän hengitystä.

  Toisaalta, oli se tekninen syy mikä tahansa, niin ei tää nyt vaan ole oikein maksavia asiakkaita kohtaan. Joukkue-passilla runkosarja ja mahdolliset pudotuspelit näkyy ilman mitään uusia passeja, niin harkkapelit pitää sit käydä erikseen aktivoimassa. Vaikka se kuinka ilmaista olisikin, niin on tuo hyvin outoa kohtelua asiakkaita kohtaan.
   
 12. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin ja tuon pitäisi olla ihan helposti toteutettavissa koska se kaikilla muilla palvelun tarjoajilla on. Telia missasi iso potentiaalin.
   
 13. Telia Jäsen

  Lainaus:

  Toukokuussa tullut 13,90€ maksu oli niistä kahdesta aivan huikeasta finaaliottelusta. Yksi matsi olisi pelipassilla ollut 13,90€, mutta Liiga-passin ja Joukkuepassin tilaajat sai nuo molemmat matsit yhteishintaan 13,90€. Laskutus on kokoajan ollut mallia: "Maksat niiltä kuukausilta, kun pelejä pelataan". Eli pelikuukausilta veloitetaan kuukausimaksut, riippumatta siitä monta oman joukkueen peliä siinä kuukaudessa on. // Hanna
   
 14. Jannun Alpakat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Meillä onnistui harjoitus pelien aktivoiminen 0 eurolla alle minuutissa hahah...
   
 15. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mihin muuten tuo 6,95€/ peli perustui? Kun koko kaudella näille joukkue-/liigapassin tilaajille kallein yksittäinen peli taisi olla vajaa 4€? No en odota tähän edes vastausta, mutta vihkoon jokatapauksessa tämän koko homman veditte. Päättäjät voikin kaikessa rauhassa etsiskellä niitä kateissa olevia euroja tulevaisuudessa.
   
 16. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se nyt on käytännössä ihan kunkin itsensä päätettävissä maksaako tuossa noista peleistä vai tuosta preseasonista, jos ne kerran siihen kuuluvat. Selkeästi et joko tahdo tai saa sanoa ääneen tuota, että laskutatte tuon puolitoista viikkoa tuplahintaa kestotilaajilta, kun uudet ja kesäksi tilauksen katkaisseet eivät näin tee.
   
  Goner tykkää tästä.
 17. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Joku tavallinen pulliainen olisi saanut vähintään rikepisteen, tai jopa pelikieltoa jatkuvasta hymiöiden kylvämisestä.
   
  redpecka tykkää tästä.
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Uskoisin aika pitkälle, että ei osaa sanoa. Ei asiakaspalvelun tyttö ole mikään kovanluokan ammattilainen vaan tekee palkan eteen mitä käsketään ja aina ei voi muistaa tai varsinkaan tietää asioita.
   
 19. marse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  En uskaltanut tilata 14,90 maksavaa passia, vaikka täällä olikin raportoitu tilausvahvistuksen tulevan lopulta 0 eurolla. Minulle kuitenkin chat osasi aktivoida tuon maksuttoman passin, joten sinänsä positiivinen kokemus. Tai katsotaan nyt sitten aikanaan kun Pitsiturnaus alkaa, näkyykö se.

  Tämä sinänsä järjetön passi mahdollistaa nyt sitten sen, että voin halutessani irtisanoa joukkuepassini kahdeksi viikoksi syyskuussa, joten lopulta positiivinen asia tämäkin ylimääräinen sekoilu. Jos harjoitusottelut vain sisältyisivät joukkuepassiin automaattisesti, ei ylimääräisestä maksusta pääsisi eroon.
   
 20. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Tuli lasku All Stars Passista ajalta 18.5-17.6 29,90€. Vähän aikaa tässä mietein, että mitäs mitäs. Sitten tajusin, että onhan minulla näkynyt se yksi Viasatin kanava ja sieltä NHL. Eli se vitosen kuussa maksava lisäkanava maksoi nyt sitten tuon kolme kymppiä, kun käsittääkseni en tuona aikana nähnyt muuta. No tietty swängin shöytä uusintana.
  Varmaan tuo lukee jossain ehdoissa, että laskutus menee näin ja mitäs ostin puhelinmyyjältä. Onneksi tuo 29,90 on "etuhinta", ei sentään joudu maksamaan 34,89€, mikä on laskun mukaan hinnastohinta.

  Syksyn ilmaiset harkkapelit on aktivoitu ja ne kaiken muuttavat taas iloksi.
   
 21. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyseessä oli hinta, jolla sai alennusta elokuun preseason passista eikä mikään kahden pelin hinta. Noiden kahden pelin hinta olisi ollut siinä parin kolmen euron huitteissa. Tietenkin jompikumpi noista telialaisista voi olla väärässäkin mutta harmittavasti eivät taida vaan koskaan löytää että kumpi.

  Taktiikka on valittu telialla ja siihen ei kuulu sitouttaa asiakkaita ilman boksikauppaa ja viestintä on aina hieman mustaa valkoiseksi vääntävää. Eiköhän tuo joskus ensi vuosikymmenellä selviä kuinka seikkailussa kävi.
   
 22. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Luuletko oikeesti näkeväsi syyskuun harkkamatsit jos lopetat tilauksesi ennen niitä? Ei varmasti toimi noin vaikka noista epäselvistä markkinointipuheista niin voisikin ymmärtää.
   
 23. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Mitä Telian kaivurikuski sanoi ennen kuin katkaisi kuidun ennen SaiPan peliä? "Koska mä voin"

  Telialla ei näemmä olla opittu mitään sen jälkeen kun olen vaihtanut firmaa. Jokainen penni pitää yrittää nyhtää asiakkailta eikä katsota yhtään tulevaisuuteen. Minä katson ja tilaan liigaa seuraavan kerran kun se on jollain toisella palveluntarjoajalla.
   
  Czescku tykkää tästä.
 24. marse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Erittäin hyvä kysymys kyllä, mutta toistaiseksi uskon, koska näin tässä ketjussa Telian suulla todettiin ja selkeästi näin myös passin kuvauksessa lukee.
   
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Ihan oikeinhan tuo meni. Sinulla on ollut yhdistelmäpaketti joka pitää sisällään Liigan ja Viasatin Jääkiekon ja hinta on sen 29,90. Aivan takuuvarmasti lukee sopimusehdoissa ja varmasti ollut myös ihan Telian sivuillakin kun tuota on myyty. Nyt ei näytä olevan myynnissä mutta esim. vastaavalla tyylillä paketoitu Liigapassi + Viasat Urheilu on 39,90/kk ja 12kk määräaika.