Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Telia Jäsen

  Lainaus:

  Moikka!

  Kyllä tuon maksuttoman tilausvaihtoehdon pitäisi näkyä siellä Omilla sivuilla. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan tarkemmin, että mistä on kyse. :) //Hanna
   
 2. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  TV5 ei ole ihan yhtä laajassa jakelussa kuin MTV3. Toki meille "kaupungeissa" asuville on ihan yhdentekevää, kun suunnilleen kaikki mahdollinen näkyy. Sen sijaan maaseudulla (idässä ja pohjoisessa sekä rannikolla) TV5 ei kuulu perusjakeluun. Se, kuinka iso osuus asiakkaista ovat näitä - vaikea sanoa, mutta kuitenkin kyllä tuo selkeästi lisää Liigan tarjontaa.

  Lainaus:
  Onko teidän aspassa koskaan mietitty kertaumaa? Täällä on ainakin yksi käyttäjä jo osoittanut ihan suorat quotet keskusteluista teidän aspanne kanssa. Toki ymmärrän, että sinun tehtäväsi on ohjata kontakti aspan puolelle, mutta kun teidän aspa ei pääsääntöisesti osaa muuta kuin levitellä käsiään, jos esittää vaikean kysymyksen.
   
 3. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Se mitä Iltalehden uutinen ei kerro on se että Subilta tulee siis joka toinen viikko perjantaisin peli koko runkosarjan ajan
   
 4. Telia Jäsen

  Lainaus:


  Moikka! :)

  Kaikki Preseason ottelut näkyy tuolla Preseason -passilla tietenkin ja siitä veloitetaan vain tuo 14,90e hinta, vaikka pelit venyisivät syyskuun puolelle. Nämä syyskuun alussa pelattavat preseason pelit kuuluvat myös Liiga-passiin, Joukkuepasseihin ja All Stars -passiin. Lisäksi syyskuun alun ja runkosarjan alun välisenä aikana lähetetään kauden ennakkolähetys, jossa käydään jokainen joukkue ja mielenkiintoisia pelaajia läpi.

  Joku voi olla sellainen, että ei halua preseasonia muutoin katsella, mutta haluaa varmistaa paikkansa eturiviin heti kauden alkuun, jolloin voi jo nyt tilata Liiga-passin ja pääsee näkemään nuo syyskuun alun ottelut ja ennakot ja heti kauden alkaessa 12.9. pääsee pelejä seuraamaan. //Hanna
   
 5. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Tottakai haluamme saada asiakkaalle ratkaisun aina ensimmäisellä yhteydenotolla. :) Pahoittelut, jos asian ratkaiseminen ei ole ensimmäisellä kerralla onnistunut. // Hanna
   
 6. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Itsellä näkyi myös vaan se 14,90 € vaihtoehto, mutta puskin vaan eteenpäin siitä niin kyllä lopulta vahvistus tuli 0,00 € hintaisena.

  Nyt olisi muuten toivottavaa että täällä käyvät @Telia aspat lopettaisivat lopultakin tuon hymiöiden käytön. Ei tässä ole vuoden aikana hirveästi ollut hymyyn aihetta.
   
  McK ja holynordic tykkäävät tästä.
 7. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämä on niin massiivinen ketju, että nopeampi kysyä, jos joku tietävämpi palstaveli haluaisi valistaa asiassa ja oikaista, jos olen itse ymmärtänyt jotain väärin.

  Eikös Liiga-passin veloitus toukokuulta 2019 pitänyt olla 13,90€?
  Oma passi ollut voimassa syksystä 2018 alkaen ja nyt näyttäisi, että Telia laskuttaa toukokuulta 14,14€: 1.5 - 16.5 = 7,42€ ja 17.5 - 31.5 = 6,72€.
   
 8. Telia Jäsen

  Lainaus:

  Hei! :)

  Nykyisille Liiga-asiakkaille (Liiga-passin on tilannut ennen 31.5. ja tämä passi on ollut voimassa koko toukokuun) tuo Preseason -paiketti on ilmainen. // Hanna
   
 9. Telia Jäsen

  Lainaus:

  Hei! Kyllä näkyy. :) // Hanna
   
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Eivät ole olleet enää vuosiin samaa konsernia. Olivat toki aikoinaan.
   
 11. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Totta! Jotenkin itselleni oli pinttynyt mielikuva, että siinä missä Sanoman lehdet mainostavat omien TV-kanaviensa ohjelmia, Alman lehdet tekisivät samaa maikkarin kanaville. Käsi pystyyn virheen merkiksi.
   
 12. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mukava kuulla, että siellä on viimeinkin tehty tämä ainoa oikea ratkaisu asian suhteen ja nuo syyskuunkin harkkapelit näkyvät nyt siis ilmaiseksi kestotilaajilla. Aikaisemminhan täällä on puhuttu nimenomaan siitä, että vain elokuun pelit olisivat heille ilmaisia.

  Tämä siis tarkoittaa sitä, että kestotilaajan laskutus alkaa vasta kauden alussa (12.9?), eikä 1.9? Sillä nythän ongelma on ollut se, että vaikka preseason on ollut "ilmainen" on laskutus alkanut jo hyvän tovin ennen kauden alkua ja sen takia kestotilaaja maksaa enemmän samasta tuotteesta.
   
  kiekkoaktivisti ja benicio tykkäävät tästä.
 13. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Löisin jopa mummoni vetoa, että laskutus alkaa 1.9, kun olen seurannut Telian toimintaa tässä reilun vuoden ajan.

  Telia.fi: Laskutus "toimii" näin

  Joukkuepassi
  Laskutus käynnistyy uudelleen taas syyskuun alusta, jolloin preseason on täydessä vauhdissa ja kausikin starttaa.

  Liiga-passi
  Laskutus käynnistyy uudelleen taas syyskuun alusta, jolloin preseason on täydessä vauhdissa ja kausikin starttaa.


  Eikö jokaisen kannata irtisanoa passi 1.9 alkaen, jos "pre-season passilla" myös näkee kaikki harjoitusottelut ja ennakkolähetyksen?

  Silloin ei tarvitse maksaa 1.9 - 11.9 väliseltä ajalta, koska ne lähetykset näkee "pre-season passilla".
   
 14. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tuskin tarkoittaa. Preseason -pakettiin kuuluu muutama harjoituspeli. Kestotilaajalle se on ilmainen, mutta syyskuun alun ennakkolähetyksistä saa maksaa koko syyskuun ajalta.
   
 15. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Hei! Juuri näin, passien laskutus käynnistyy tuolloin 1.9. // Hanna
   
 16. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Siinä tapauksessa Hanna puhuu aivan täyttä soopaa.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Jos Hanna on oikeassa, niin...

  Nyt en keksi yhtään syytä miksi Liiga/Joukkuepassi kannattaisi pitää voimassa 1.9 - 11.9, jos ei välttämättä halua maksaa tyhjästä?
   
 17. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Sieltä tulee kuule yksi ennakkostudiolähetys, kyllähän siitä sen 6-9€ maksaa. :)

  Apinaa koijataan, apinaa pumpataan..
   
  McK, 1stApril, Zamboni ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 18. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Mä jopa oletin, että kun syyskuun kolme harkkapeliä kuuluvat pre-season-pakettiin, niin tuo ennakkostudiolähetyskin kuuluisi samaan pakettiin ja liiga/joukkuepassilla ei saisi yhtään mitään sellaista sisältöä 1.9-11.9 välillä, mikä ei kuulu pre-season-pakettiin.

  Mutta koska Telia - niin en ole enää yhtään varma tuosta.
   
 19. Telia Jäsen

  Lainaus:

  Noinhan se juuri menee, eli kaikki pelit näkee Preseason -passilla ja lisäksi syyskuussa pelattavat harkkapelit kuuluvat Liiga-passin ja Joukkuepassien asiakkaille, lisäksi Liiga-passilla ja Joukkuepasseilla näkee kauden ennakko-ohjelman, joka tulee ennen kauden alkua. Ohjelmakirjastosta löytyy myös asiakkaille aiemmin tulleet ohjelmat katsottavissa, eli jos vaikka haluaa Ari Vallin -show:n katella ennen kauden alkua, niin onnistuu kirjaston kautta. // Hanna
   
 20. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Eli elokuusta maksetaan 13.9e koska se on ilmainen ja syyskuusta täysi hinta koska silloin näkyy ilmaisella paketilla ohjelmaa.

  On kyllä taas puuhastelua etten muuta sano.
   
  holynordic tykkää tästä.
 21. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Minkä takia Telian edustajat koko ajan käyttää noita saatanan passiivisagressiivisia hymiöitä :)
   
 22. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos tilanne on tämä, niin millä ilveellä voitte sanoa tämän kaltaisia juttuja:
  Lainaus:
  Eli miksi ihmeessä asiakas maksaa tuosta 1. - 11.9 välisestä ajasta, jos se kerran kuuluu tuohon ILMAISEEN preseason- pakettiin?
   
 23. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Eli kun en ole nyt katkaissut joukkuepassitilaustani missään kohtaa, niin pitääkö mun silti tehdä nyt joku tilaus? Varmaan on jo kysytty ja vastattu, mutta pää räjähtää kun alan kahlaamaan tuota viestimassaa läpi :)
   
 24. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Jos Liiga-passi on kaapeli TV:ssä, niin se aktivoituu automaattisesti. Jos ei, niin saat sen aktivoitua Omilta sivuiltasi tai asiakaspalvelun kautta. // Hanna
   
  ElmerMoody tykkää tästä.
 25. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ilmeisesti elokuu kuuluu preseason-pakettiin, mutta syyskuun alku ei ole preseasonia. Silloin tulee katsos ennakkostudiota ja voit fiilistellä vanhoja lähetyksiä. Kyllähän nyt vanhoista lähetyksistä haluat maksaa hieman extraa? Eikös juu? :)

  edit. Ilmeisesti jos täytät ilmaisen preseason-paketin ehdot, niin tilaamalla 14.9€ hintaisen "ilmainen preseason-paketti"-paketin, saat aktivoitua paketinpaketinpaketin joka on sitten taas ilmainen koko preseasonin. Paitsi syyskuun alun ennakkolähetyksen ja harkkapelin. Tai nekin on ilmaiset, mutta maksat niiden välissä olevasta ajasta täyden hinnan. Kunhan lataat "ilmainen preseason"-applikaation, jolla kaikki ihan kaikki on ilmaista, paitsi ne joista joudut maksamaan.