Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilaussivun perusteella siis vaikuttaisi, että Preseason-passilla (myös ilmaisella, jos sellainen ilmestyy joskus), näkee kaikki harjoitusottelut, vaikka maksullinen passi ei olisikaan syyskuussa enää voimassa.
Tämähän olisi se ainoa oikea ratkaisu. Onhan tämä nyt oikeasti ihan uskomaton tilanne, että lojaalit kestotilaajat maksavat enemmän nykyisestä, kun ns. "kikkailijat" ja vielä kaiken lisäksi näkevät vähemmän. Vähän on Telialla hukassa tuo asiakkaiden sitouttaminen.
 

FireHawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, Anaheim Ducks
Ihan en jaksa kahlata koko ketjua läpi, mutta mulle heräs lienee yksi aivan turha kysymys mieleen, mutta kysympä sen silti:

Miksi minun pitää erikseen valita joku ihmeen paketti, että nään harkkapelit vaikka minulla on voimassaoleva joukkuepassi minkä pitäisi toimia myös tulevalla kaudella? Mikä niissä harkkapeleissä on niin erikoista ettei jo voimassa olevalla passilla niitä voi nähdä Vai pitääkö minun vielä kun runkosarja alkaa, niin aktivoida joku "Kausi 19-20"-paketti vielä erikseen? Mites joulutauon jälkeen, aktivoidaanko vielä uudestaan joku paketti millä näkee loppukauden?
Kaikki pitäis olla "ilmasta" ku oon ollu asiakas jo viime kaudesta, mutta näitä pikkupaketteja vaan pitää nyt erikseen aktivoida. Miksi, oi miksi?

Tähän saa siis vastata ihan kuka tahansa kuka tietää oikean syyn, mutta ihan ensisijaisesti kysyn tätä @Telia lta.
Ja @Telia lle tiedoksi että nuo puhumani runkosarjan eri paketit oli vitsihuumoria. Tai ainakin toivon niin.

Tää kaikenmaailman kikkailu näiden pelien näkymisen kanssa alkaa olee jo todella turhauttavaa.

Yksinkertaisuudssaan: minä haluan maksan rahaa että nään jääkiekkoa. Minä en maksa rahaa siksi että haluan ihmetellä että mitähän ihmettä nyt taas.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Voisko @Telia nyt vastata selkokielellä (kyllä/ei), että näkyykö tuolla 0 euron preseason passilla kaikki harjoituspelit (myös syyskuun pelit)?

Tähän pitäisi varmaan kirjoittaa vielä tuo sama kysymys uudestaan (siis tuo yllä oleva), jos se vaan jotenkin parantaisi vastauksen saamisen todennäköisyyttä tähän *itun yksinkertaiseen kysymykseen.

***

Kyllä. Alan kypsyä tähän touhuun. Lisäksi yritin äsken aktivoida ohjeen mukaan tuon 0 euron passin omilta sivuilta, mutta se ei onnistunut. Ei siellä ollut kuin 14,90 euron vaihtoehto, vaikka passini on ollut voimassa viime syyskuusta lähtien..
 

Kemppilukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sekin on hauskaa, että jossain muualla sanotaan, että ilmaisen pre-season passin voi aktivoida jos tilaus on ollut voimassa 31.5. Toisaalla taas sanotaan, että ilmaisen pre-season passin voi aktivoida, jos tilaus on ollut voimassa koko toukokuun.

Vähän oli pelko persiissä, kun jossain vaiheessa toukokuuta vaihdoin liiga-passin liiga+cmore sport -pakettiin ennenkuin tajusin, että maksan kesältä turhaan liigasta ja talvella turhaan c moresta. Vaihdoin takaisin liigapassiin. Ihme ja kumma se ilmanen pre-season löyty sieltä. Mutta käyttäkää nyt hetki aikaa noihin sanamuotoihin. Täälläkin on tapeltu sivukaupalla siitä kun toisaalla sanotaan toista ja toisaalla toista.
 

Liitteet

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Peter Forsberg
Onko joku jo pystynyt aktivoimaan nuo ilmaiset preseasonit omilta sivuilta? Ettei nyt vaan yritetä kikkailla tuon 30 pv:n minimin kanssa?

Viime kaudellahan oli vaikeuksia korjata omien sivujen irtisanomis-ongelmaa pidemmän tauon aikana (joulutauko?). Saivat onneksi korjattua, kun pelit taas jatkuivat.
 
Instituution pelaajakoordinaattori: Nielsen: Oli halpa, Generous: YV-spesialisti, Koskinen: Pystyy tarvittaessa ratkaisuihin, Arniel: Pelillinen johtaja

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
21-14,90=6,1. Onhan toi kikkailu varmasti koko hinnan vaivasta mitä säästöö jää. Pienet purot ja niin edespäin..
Hieno homma sun kannalta, jos kutosia voi viskellä ovista ja ikkunoista almuina köyhille. Telian kannalta aivan super hienoa, jos tuollaisia lojaaleja kanta-asiakkaita löytyy vaikka 20000 kpl. Siinähän tekee jo ihan näppärän pikku lisätilin.

Mun mielestä lojaalin kanta-asiakkaan olisi hyvä kysyä itseltään, että miksi palvelun tarjoaja laskuttaa tätä enemmän kuin muita ja tekee palvelun avaamisen tälle vaikeammaksi. Olkoonkin, että kyse on vain 6,1 eurosta. Luulisi sillä 6,1 eurolla saavan jotain vastinetta. Esimerkiksi sen, että ne madafakin harjoituspelit näkyisivät automaattisesti. Mutta ei. Sen sijaan lojaali kanta-asiakas maksaa tyhjästä 6,1 euroa ja lisäksi taistelee asiakaspalvelun kanssa, jotta saisi nuo pelit edes aktivoitua veloituksetta, kuten on sovittu. Ja sekään ei onnistu, kun aspassa ei tiedetä, miten homma hoidetaan. Vähemmällä vaivalla pääsee, kun katkaisee tilauksen, ostaa rahalla ne harjoituspelit ja tilaa koko paskeen uudestaan 13.9. Ja halvemmalla.

Mutta Telia kyllä kiittää, kun maksatte ylimääräistä. Kiitoksena saatte lisää ja suurempia laskuja. Ja köyhät vinkuvat foorumilla.
 
”Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää." Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen.

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aijai, ei kyllä harmita tippaakaan, kun irtisanoin tilaukseni ja jätin ilmaiset maksulliset harjoituspelit väliin. Tää on kuin suoraan Kummelista :D Radiosta näkee syksyllä pelit varmaankin ihan riittävästi.
 
Those with hearts of ever-frost will always know we never lost.

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Aijai, ei kyllä harmita tippaakaan, kun irtisanoin tilaukseni ja jätin ilmaiset maksulliset harjoituspelit väliin. Tää on kuin suoraan Kummelista :D Radiosta näkee syksyllä pelit varmaankin ihan riittävästi.
Toivottavasti kaivuri ei katkaise radioaaltoja syksyllä. Telian kaivurit tähän kyllä pystyisivät.
 
”Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää." Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen.
Sori ensinnäkin paljon arvostamani nimimerkki @-One-, että otin kirjoituksesi tikunnokkaan, mutta viestissäsi toimituksineen kiteytyy se, miksi suomalaisia pidetään suhteellisen nuukana kansakuntana. Ja ei siinä mitään arvostettava piirre toki, ja itsekin olen tiettyyn pisteeseen asti. Mutta tähän telian laskutukseen vedän rajan, toki riippuen jos laskutus olisi oikeasti järjenvastaista. Toki ymmärrän periaatteen tasolla miksi tästä tehdään näin iso juttu, varsinkin kun laatu ei ole vastannut hintaa (minulla on), ja on hyvä että säännöt olisivat tällöin selkeät jokaiselle maksavalle asiakkaalle.
Säästetty euro on arvokkaampi kuin tienattu. Lisäksi tyhjästä maksaminen on yksinkertaisesti typerää.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Siis ensimmäisen kauden jälkeen olisi jotenkin luontevaa, että tuotetta ja palvelua parannetaan, ja opitaan virheistä.

Nyt tämä on jo surkuhupaisaa, eikö Telia aidosti hävetä tämä kikkailu. En ole vuosikymmeneen nähnyt näin monimutkaista ja paskaa laskutusta/palveluntuottoa missään.

Suosittelen äänestämään nyt lompakolla, näin teen itsekin. Tuleepahan käytyä hallilla useammin.
 
"I had an opinion that didn't matter"

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Itsekin viime kaudella tuli moneen otteeseen puolusteltua Telian toimintaa, mutta nyt alkaa mitta täyttymään. Viestintä on sekavaa ja nähtävästi myös yhtiön sisällä ei tiedetä mitä päätöksiä on tehty ja miten asiat hoidetaan asiakaspalvelussa. Tähän päälle laskutuksen sekavuus, tilausongelmat, 4K-lähetysten myyminen vain digiboxi asiakkaille jne jne. Olin kyllä luottavainen kun Telia hankki Liiga oikeudet, ikävä kyllä olin väärässä. Pelottavaa on jos Telian kokoinen firma ei pysty toimittamaan asiakkaille helposti ja yksinkertaisesti lätkä-otteluita ja 4K-lähetysten toimittaminen asiakkaille tehdään mahdollisimman monimutkaisesti erillisen digiboxin kautta. Ajatelkaa jos jokainen toimittaja tekisi noin? Meillä olisi Viaplayn, Ruutu+:n, C Moren, YLE Areenan, DPlayn ja Netflixin digiboxit kotona kytkettynä telkkariin.

Ymmärrän kyllä että ihmiset ovat tottuneet Netflixin toimintavarmuuteen ja toimivuuteen kotona ja reissussa, ja siihen tasoon on Telian kokoisen pikkuyrityksen vaikea päästä mutta ottaisivat lusikan kauniiseen käteen ja katsoisivat mitä omat paikalliset kilpailivat ovat tehneet. Esim C More joka tulee hankittua lätkän MM-kisojen aikaan itselleni. Ei mitään ylimääräisiä vaiheita tai laskutusongelmia tilauksessa. Appi toimii puhelimessa ja saa siirrettyä telkkariin chromecastin avulla. Myös selaimella katsottaessa ei vaadita mitään ylimääräisiä lisäpalikoita selaimeen. Toimiva ja järkevästi toteutettu palvelu josta ei tule paha mieli kun sen tilaa. Saa kopioida.
 
"Avaruus, tuo käymättömistä korpimaista viho viimeinen"

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canada. TPS 94-95. Gostisbehere, Flyers. ManU 93-》
@Telia
Kyllä. Alan kypsyä tähän touhuun. Lisäksi yritin äsken aktivoida ohjeen mukaan tuon 0 euron passin omilta sivuilta, mutta se ei onnistunut. Ei siellä ollut kuin 14,90 euron vaihtoehto, vaikka passini on ollut voimassa viime syyskuusta lähtien..
No tätä minäkin tulin nyt ihan tänne kyselemään, mutta olikin jo ehditty. Luulin että minä en nyt vaan osannut tätä aktivointia, mutta eihän se saatana onnistu mitenkään. Perkele?
 
Iso-Pebe

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näkisin, että melua tyhjästä. Viimekaudenne TV5:lta tulleet pelit näkyy tulevalla kaudella maikkarilla.
Nimenomaan näin. Samaa tavaraa nyt "isolta kanavalta". Iltalehti nyt tietysti mainostaa asiaa, kun ovat samaa konsernia maikkarin kanssa.
 
On vain yksi... #41

Yksi seura, Tampereella, se on Ilves ainiaan.

Telia

Jäsen
Kiitos linkistä, mutta tuo ei auta mitään. Ohjeet eivät jostain syystä toimi minulla, kun minulla ei näy maksutonta tilausvaihtoehtoa, vaikka tosiaan liigapassi on ollut syyskuusta asti voimassa. Ilmeisesti minun tilausputkessa on jotain paikallista häiriötä. Ohjeissa myös kehotetaan vaihtoehtoisesti aktivoimaan tilaus asiakaspalvelun kautta, jossa sanottiin että tilaaminen on mahdollista vasta heinäkuussa. Tämä Telian tiedottaminen alkaa olemaan yhtä legendaarista kuin Irakin armeijalla.

Moikka!

Kyllä tuon maksuttoman tilausvaihtoehdon pitäisi näkyä siellä Omilla sivuilla. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan tarkemmin, että mistä on kyse. :) //Hanna
 
Mikä on Telia Partio? Lue lisää ja anna meille palautetta > https://bit.ly/2RSiwtP

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näkisin, että melua tyhjästä. Viimekaudenne TV5:lta tulleet pelit näkyy tulevalla kaudella maikkarilla.
TV5 ei ole ihan yhtä laajassa jakelussa kuin MTV3. Toki meille "kaupungeissa" asuville on ihan yhdentekevää, kun suunnilleen kaikki mahdollinen näkyy. Sen sijaan maaseudulla (idässä ja pohjoisessa sekä rannikolla) TV5 ei kuulu perusjakeluun. Se, kuinka iso osuus asiakkaista ovat näitä - vaikea sanoa, mutta kuitenkin kyllä tuo selkeästi lisää Liigan tarjontaa.

Moikka!

Kyllä tuon maksuttoman tilausvaihtoehdon pitäisi näkyä siellä Omilla sivuilla. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan tarkemmin, että mistä on kyse. :) //Hanna
Onko teidän aspassa koskaan mietitty kertaumaa? Täällä on ainakin yksi käyttäjä jo osoittanut ihan suorat quotet keskusteluista teidän aspanne kanssa. Toki ymmärrän, että sinun tehtäväsi on ohjata kontakti aspan puolelle, mutta kun teidän aspa ei pääsääntöisesti osaa muuta kuin levitellä käsiään, jos esittää vaikean kysymyksen.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Telia

Jäsen
Ei tämä Preseason-passikaan nyt ihan kaikkein selkein mahdollinen ole. Lainaus tuosta laittamastasi linkistä:

"Näin näet Liigan Preseason-ottelut
Televisioitavat preseason-ottelut käynnistyvät perjantaina 2.8. suositulla Rauman pitsiturnauksella. Viimeinen preseason-peli lähetetään 7.9. Turusta."

Kun omilla sivuilla Preseason-passia tilaa, siellä lukee näin

"Näe kaikki Liigan televisioitavat preseason-ottelut. Kanavapaketin hinta on elokuun ajan 14,90 e/kk, muuna aikana 0 e/kk. Paketin voimassaolo päättyy preseason-otteluiden päätyttyä."

Minullakaan ei ole Preseason-passin ilmaista versiota tarjolla, joten siksi omilla sivuilla näkyy hinta noin. Ok, kaikki yllä mainittu siis viittaa siihen, että tällä preseason-passilla näkee sekä elokuun että syyskuun harjoitusottelut. Myös sillä ilmaisella versiolla?

Kun palataan tuohon laittamaasi linkkiin ja scrollataan alas, siellä lukee kuitenkin:

"Huom! Syyskuun preseason-pelit näet voimassaolevalla Joukkuepassilla, Liigapassilla tai All Stars –passilla!"

Tarkoitetaanko tällä, että syyskuun harjoitusottelut näkyvät MYÖS noilla muilla passeilla, vai että Preseason-passilla itse asiassa näkyykin vain elokuun harjoituspelit?

Tilaussivun perusteella siis vaikuttaisi, että Preseason-passilla (myös ilmaisella, jos sellainen ilmestyy joskus), näkee kaikki harjoitusottelut, vaikka maksullinen (liiga, joukkue, all stars)-passi ei olisikaan syyskuussa enää voimassa.

edit: tarkennus loppuun


Moikka! :)

Kaikki Preseason ottelut näkyy tuolla Preseason -passilla tietenkin ja siitä veloitetaan vain tuo 14,90e hinta, vaikka pelit venyisivät syyskuun puolelle. Nämä syyskuun alussa pelattavat preseason pelit kuuluvat myös Liiga-passiin, Joukkuepasseihin ja All Stars -passiin. Lisäksi syyskuun alun ja runkosarjan alun välisenä aikana lähetetään kauden ennakkolähetys, jossa käydään jokainen joukkue ja mielenkiintoisia pelaajia läpi.

Joku voi olla sellainen, että ei halua preseasonia muutoin katsella, mutta haluaa varmistaa paikkansa eturiviin heti kauden alkuun, jolloin voi jo nyt tilata Liiga-passin ja pääsee näkemään nuo syyskuun alun ottelut ja ennakot ja heti kauden alkaessa 12.9. pääsee pelejä seuraamaan. //Hanna
 
Mikä on Telia Partio? Lue lisää ja anna meille palautetta > https://bit.ly/2RSiwtP

Telia

Jäsen
TV5 ei ole ihan yhtä laajassa jakelussa kuin MTV3. Toki meille "kaupungeissa" asuville on ihan yhdentekevää, kun suunnilleen kaikki mahdollinen näkyy. Sen sijaan maaseudulla (idässä ja pohjoisessa sekä rannikolla) TV5 ei kuulu perusjakeluun. Se, kuinka iso osuus asiakkaista ovat näitä - vaikea sanoa, mutta kuitenkin kyllä tuo selkeästi lisää Liigan tarjontaa.Onko teidän aspassa koskaan mietitty kertaumaa? Täällä on ainakin yksi käyttäjä jo osoittanut ihan suorat quotet keskusteluista teidän aspanne kanssa. Toki ymmärrän, että sinun tehtäväsi on ohjata kontakti aspan puolelle, mutta kun teidän aspa ei pääsääntöisesti osaa muuta kuin levitellä käsiään, jos esittää vaikean kysymyksen.
Tottakai haluamme saada asiakkaalle ratkaisun aina ensimmäisellä yhteydenotolla. :) Pahoittelut, jos asian ratkaiseminen ei ole ensimmäisellä kerralla onnistunut. // Hanna
 
Mikä on Telia Partio? Lue lisää ja anna meille palautetta > https://bit.ly/2RSiwtP

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
No tätä minäkin tulin nyt ihan tänne kyselemään, mutta olikin jo ehditty. Luulin että minä en nyt vaan osannut tätä aktivointia, mutta eihän se saatana onnistu mitenkään. Perkele?
Itsellä näkyi myös vaan se 14,90 € vaihtoehto, mutta puskin vaan eteenpäin siitä niin kyllä lopulta vahvistus tuli 0,00 € hintaisena.

Nyt olisi muuten toivottavaa että täällä käyvät @Telia aspat lopettaisivat lopultakin tuon hymiöiden käytön. Ei tässä ole vuoden aikana hirveästi ollut hymyyn aihetta.
 
"Nyt tuli Pesoselle noutaja, ja lujaa hei *****" - Ismo Lehkonen, 30.11.2000

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä on niin massiivinen ketju, että nopeampi kysyä, jos joku tietävämpi palstaveli haluaisi valistaa asiassa ja oikaista, jos olen itse ymmärtänyt jotain väärin.

Eikös Liiga-passin veloitus toukokuulta 2019 pitänyt olla 13,90€?
Oma passi ollut voimassa syksystä 2018 alkaen ja nyt näyttäisi, että Telia laskuttaa toukokuulta 14,14€: 1.5 - 16.5 = 7,42€ ja 17.5 - 31.5 = 6,72€.
 
I never lose. I either win or learn.

Telia

Jäsen
Tämähän olisi se ainoa oikea ratkaisu. Onhan tämä nyt oikeasti ihan uskomaton tilanne, että lojaalit kestotilaajat maksavat enemmän nykyisestä, kun ns. "kikkailijat" ja vielä kaiken lisäksi näkevät vähemmän. Vähän on Telialla hukassa tuo asiakkaiden sitouttaminen.

Hei! :)

Nykyisille Liiga-asiakkaille (Liiga-passin on tilannut ennen 31.5. ja tämä passi on ollut voimassa koko toukokuun) tuo Preseason -paiketti on ilmainen. // Hanna
 
Mikä on Telia Partio? Lue lisää ja anna meille palautetta > https://bit.ly/2RSiwtP

Telia

Jäsen
Voisko @Telia nyt vastata selkokielellä (kyllä/ei), että näkyykö tuolla 0 euron preseason passilla kaikki harjoituspelit (myös syyskuun pelit)?

Tähän pitäisi varmaan kirjoittaa vielä tuo sama kysymys uudestaan (siis tuo yllä oleva), jos se vaan jotenkin parantaisi vastauksen saamisen todennäköisyyttä tähän *itun yksinkertaiseen kysymykseen.

***

Kyllä. Alan kypsyä tähän touhuun. Lisäksi yritin äsken aktivoida ohjeen mukaan tuon 0 euron passin omilta sivuilta, mutta se ei onnistunut. Ei siellä ollut kuin 14,90 euron vaihtoehto, vaikka passini on ollut voimassa viime syyskuusta lähtien..

Hei! Kyllä näkyy. :) // Hanna
 
Mikä on Telia Partio? Lue lisää ja anna meille palautetta > https://bit.ly/2RSiwtP

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Nimenomaan näin. Samaa tavaraa nyt "isolta kanavalta". Iltalehti nyt tietysti mainostaa asiaa, kun ovat samaa konsernia maikkarin kanssa.
Eivät ole olleet enää vuosiin samaa konsernia. Olivat toki aikoinaan.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy