Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Niin siis Telialla on appi Androidille ja sitä suurin osa maan mainioita Chromecastia käyttävistäkin pyörittää. Varmasti ei olisi ylipääsemätön ongelma kääntää sitä Android TV:lle.
   
  Pekka Kaukalo ja Olbertson tykkäävät tästä.
 2. Golden Retriever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Eiköhän nuo kaikki em. frame rate ongelmat ole vältettävissä sovelluksen kehittäjän oikeilla asetuksilla. Kyllähän se TeliaTV pyörii ihan nätisti näillä Android-puhelimillakin, joissa on useimmissa 60hz näyttö. Ymmärtääkseni ihan hirveätä eroa ei ole edes Android TV- ja mobiiliappeilla
   
  Pekka Kaukalo ja Olbertson tykkäävät tästä.
 3. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Ensin väität, että kuva on paskaa ja yhtäkkiä löytyykin poikkeuksia?

  Mun on pakko sanoa, että en tarkkaan muista miten se viaplay toimi, mutta en kyllä muista mitään ongelmia olleen?

  Kokeilin vielä äsken: kaivelin tubesta livenä jonkun paskan korispelin ja sulavaa on. Toki mulla on kaikki ihmeen kuvanparannukset päällä ja paneeli on 100 hertsinen. Nettinä 100 meganen kuitu, wifin yli tulee töllölle.
   
 4. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 5. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  No kerrankos sitä on väärässä. Oli varmaan tarkoitus puhua Android TV:stä. Kai siihen sentään on äppi?
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Android Tv on aika liki turhaa paskaa. Ei ole äppiä sille.
   
 7. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Tosissasiko kysyt asiaa, joka on kerrottu ketjussa nyt on tuhat kertaa ja viimeisen parin tunnin aikanakin useammin?
   
  Pekka Kaukalo ja Olbertson tykkäävät tästä.
 8. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Itse kokeilin Viaplayn sovelluksella suoran lähetyksen katsomista ja kuvanlaatu itsessään hyvä, mutta siinä on sitä pientä nykimistä havaittavissa. Tämä siis lähinnä nopeissa liikkeissä. Chromecastin kautta käytettäessä sitä nykimistä ei ole kun laittaa 50 hz:n tilan päälle.
   
 9. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Sulla kyseessä joku tuore töllö OK spekseillä ja kunnon netti? Täytyy palata tähän ku poffit änärissä lähenee.
   
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Taitaa olla noin vuoden vanhaa mallia mutta hyvä perustelkkari. Netti on 50 megan kaapelikaista ja piuha suoraan telkkarissa kiinni. Ei ole siis kiinni siitä etteikö nettiyhteys olisi riittävän hyvä.

  Itsellehän nuo televisiossa olevat äly-tv:n ominaisuudet on lähinnä ihan kiva lisä, kuvanlaatu itsessään on se pääasia. Nettisisällöt pystyy käyttämään Chromecastin kautta.
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 11. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hauskaa miten jääkiekkoliitto saa todennäköisesti paljon pienemmällä tuotantobudjetilla U20 pelistä striimin nettiin jossa parempi kuvanlaatu & äänenlaatu kun Telian miljoona tuotannossa:

  Suomi - Ruotsi // U20 Viiden maan turnaus // 10.2.2019 Turku (Linkki vie Youtubeen ja käynnissä olevaan Suomi - Ruotsi U20 peliin Kupittaalta)
   
  Pekka Kaukalo ja holynordic tykkäävät tästä.
 12. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Lue nyt niitä viestejä. Olen koko ajan puhunut Android TV:stä. Jos nyt vahingossa unohdan mainita sen TV:n tuossa perässä, niin ihan vitusti anteeksi. Minkä muun takia olisin kysellyt sen perään, miten nuo älytöllöt hanskaavat tuon standardien yhteensopimattomuusongelman? Nimenomaan keskityn Android TV:hen enkä mainitse muita älysysteemeitä, koska se saattaa ehkä olla joskus jonkinlainen de facto -standardi. Ehkä. Pelkkää purkkaviritystä on todennäköisesti käytetty noissa appseissa taklaamaan framerate-ongelma. Jos joku Ruutu käyttää flashia tuossa, niin miten se eroaa jostain yhtä tuoreesta silverlight-toteutuksesta, joka on suurin virhe ikinä? Paino sanalla jos, eksaktia tietoa on ihan pirun hankala löytää.
   
 13. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Boldasin. Oletko aivan varma? Esimerkiksi Telian tuotteessahan ei selkeästi ole heidän mukaan mistään muusta koskaan kyse, kuin juuri noista. Miksei siis muissakin palveluissa? Sulla nyt vaan on vanhat romut, tai huono netti, tai heikko wifi, tai et vaan osaa, tai säädöt pielessä jne.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 14. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Lainaus:
  Taisi nyt kuitenkin tuosta kysymyksestä olla kyse? Ja jos ymmärsin oikein sivusta (voin olla hyvin väärässäkin, mutta imo) niin se on aika helvetin monta kertaa sanottu, ettei ole äppiä. Ja sinä sitä kysyt vielä tässä vaiheessa, boldatusti. Jos näin on, niin et saa anteeksi.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 15. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Android TV on oikein hyvä ja toimiva kampe. Älä hauku toimivaa systeemiä jonkin omahyväisen teleoperaattorin takia.

  Lainaus:
  Sun kanssa on kyllä perin vänkää väitellä. Tämä alkoi siitä kun väitit, että Android-TV ei hanskaa 50 Hz-tilaa, joka osoittautui vääräksi tiedoksi. Sitten keskustelu ohjautui pelkistetysti siihen, että Telialla on Android-sovellus, joka ei kuitenkaan suostu toimimaan Android-TV:ssä (oletettavasti syystä, joka sekin löytyy keskustelusta ihan muutaman kommentin takaa). Osoita minulle se kohta, jossa on väitetty jotain Android-TV:n äpin olemassaolosta tai vastaavasta. Aivan - kukaan ei ole väittänyt sellaista.

  Noista älytöllöistä ja standardeista sen verran - älä sekoita sisäistä cc:tä ja Android TV:tä. Ne on kaksi täysin eri asiaa. Sisäinen cc on riisuttu android-pohjainen käyttöliittymä (joka ei tue 50Hz-tilaa), Android TV on äly-TV, joka on kokonaisuudessaan rakennettu Androidin päälle (kuten esim. standardi cc).

  Silverlight vs Flash taas on keskustelunaihe, johon en jaksa nyt lähteä. Voit katsella keskusteluja viime kesältä. Flash voitti about 108-1.

  Se, että Android-TV:llä ei voi katsoa Liigaa, johtuu täysin Teliasta ja sen omahyväisestä ja ylenkatsovasta asenteesta kuluttajia kohtaan.
   
  Pekka Kaukalo, Vuokralainen, Rommeli ja yksi muu tykkäävät tästä.
 16. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  "Menetetty mahdollisuus" on minusta kuvaavampi kuin "toimiva kampe", mutta kaikki on tietysti suhteellista ja riippuu mihin verrataan. Muihin älytelkkarikäyttöliittymiin verrattuna tosiaan varmaan ihan toimiva kampe. Se ei tietysti sitä poista että se on minusta täysi turhake.

  Elän käsityksessä että Dna:n boksi olisi helposti blokattavissa myös muilla keinoin kuin olemalla tekemättä Android TV -sovellusta ollenkaan. Tuo boksi kun kuitenkin edustaa vain pientä osaa suomalaisten Android TV -laitteista. Mutta en tunne tosiaan tekniikkaa sen tarkemmin.
   
 17. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Sinulle(kin) suositan ketjun viimeisimpien viestien lukemista hieman tarkemmin. Androidille on jo sovellus, joka olisi portattavissa myös Android TV:lle todella helposti.Jostain kumman syystä tämä hieno ruotsalaisfirma ei ole sitä tehnyt ja on myös kertonut, että äppiä ei tule.
   
 18. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Täh? Lähinnä arvuuttelin voiko porttaamattomuudelle olla jokin muukin syy (kuin dna:n kampitus), eli se että se on turhake.
   
 19. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Kummasti tällä turhakkeella toimii kuitenkin Netflixit, Areenat, Ruudut, Viaplayt, CMoret, Youtubet ym. Elisa Viihdekin pelittää siinä. Eli käytännössä kaikki. Paitsi Telia.
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 20. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ai? Ainoa kiertotie on tietääkseni joku puolivillainen appsi, joka ehkä toimii, ehkä ei. Mutta mielestäni on edelleen fakta, että Android TV:tä ei pysty asettamaan 50 Hz tilaan. Haluaisin ihan oikeasti todisteet tästä, jos tuo fakta on vaihtoehtoinen totuus. Vastakkaisia todisteita löytää pilvin pimein hakusanoilla "Android TV 50 Hz". Voi tuntua vänkäämiseltä, mutta ihan oikeasti haluan tietoa tästä. Siis sellaista tietoa, mikä kumoaa noiden lukuisten valitusten antaman informaation.
   
 21. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tuolla hakusanalla löytyy lähinnä castaukseen liittyviä ongelmia. Jos ei kellään ole ollut varsinaisten Android TV sovellusten kanssa hertsiongelmia, niin eihän niistä sitten helpolla löydy netistäkään mitään.
  Eikös pian ala Areenasta jääkiekkoa Ruotsista, 50hz otaksun. Nykiikö se Android TV -appilla katsottuna. En usko, mutta joku varmaan raportoi. Sisäänrakennetulla chromecastilla varmaankin nykii.
   
 22. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Olikos HBO Nordic myös ilman Android TV sovellusta vielä? Minusta ihan hyvä että Telia on valjastanut ne ilmeisen vajavaiset resurssinsa muualle kuin tähän täysin turhanpäiväiseen alustaan.
   
 23. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Linkkiä peliin? Minä en löytänyt kuin sisäiseen Google Castiin liittyviä haasteita. Ja kuten sanottua, muiden viihdetarjoajien sovellukset kyllä toimivat.

  Lainaus:
  Kyllä HBO Nordicillekin on Android TV -tuki. Minä en usko, että kyse olisi resursseista - niin pieni juttu tämä porttaus heille olisi. Pysyn kannassani, että syy tuen puutteelle on DNA ja sen boksi.
   
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Tuolla on ainakin melko asiantuntevan oloinen postaus Sonyn omalla foorumilla. Kyseinen malli on ymmärtääkseni Android TV ja se viimeinen vastaus vaikuttaa minusta uskottavalta. Jos mulla on jotain kadonnut käännöksessä tai muuten ymmärsin väärin, luonnollisesti korjaatte asian.
   
 25. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Millä frame ratella "muut viihdetarjoajat" lähettävät striiminsä? Linkkiä kehiin.

  E. ja mikä telkkari sulla on?