Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Hubacek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vegas Golden Knights, altavastaajat
  Itse oon niin nössö että maksan mukisematta tämän kauden loppuun, mutta ellei isoja parannuksia tapahdu, ensi kauden jätän väliin. UrhoTV:ltä asti ollut vakitilaaja.

  Tämä kausi on näkynyt melkein ongelmitta koko kausi Android+CC-yhdistelmällä. Joka pelissä on about kaks minuutin pätkää missä kuvanlaatu heikkenee. Muuten kuva samaa kuin Ruudun aikana.

  Mutta ne päällimmäiset syyt tyytymättömyyteen löytyy asiakaspalvelusta. Ruudun ja UrhoTV:n aikana ei ikinä tarvinnut kuukausitilaajan täytellä mitään hyvityslomakkeita. Hyvitykset tuli aina automaattisesti, olivat sitten leffalippuja tai laskunalennuksia. Samalla tavalla edeltäjilläkin oli lähetysongelmia yms, mutta ne hyvitettiin ilman mutinoita.

  Ja lievästi huijatuksi tunnen itseni kun ennen kautta Telia mainosti tilaamaan ennen kauden alkua, niin näkee harkkapelit ilmaiseksi. JYPiltä näin kaks peliä ja sitten selvisikin että vasta avauspeliin tilanneet saavatkin syyskuun alennettuun hintaan.

  Ruudulla pystyi aloittamaan pelin katselun kesken pelin ja kelailemaan sinä aikana. Ei tarvinnut värkkäillä eri ohjelmien käynnistyksellä. Ja ne illan erikoisklipit ja muut koosteet olivat hyviä.
   
 2. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvin toimii tuo "illan ottelut". Eikö idea ole, että halukkaat näkevät tulokset, mutta kaikkia ei spoilata. No ainakin LPRssa kahdessa pelissä putkeen selostaja kerrannut vielä perään tulokset, jos joltain meni ohi.

  2019 ja pitää muiden matsien tuloksia kertoa lähetyksessä.
   
 3. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Saipa-Lukko, kuva puuroutuu parin minuutin välein.
   
 4. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Mulla puuroutui toisen erän alussa kerran.

  Viive on totutut kaksi minuuttia Livetulokseen verrattuna.
   
 5. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  HIFK-Kärpät on tarjonnut kolme tolppalaukausta. Onko joku kuullut kilahduksia? Vai eivätkö vanhat korvani enää rekisteröi sellaisia taajuuksia.

  "Mullistamme äänimaailman!". Yeah fuckin' right....
   
  Pekka Kaukalo ja Walkin tykkäävät tästä.
 6. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Nonni. Nyt katkesi Lappeenrannan peli.

  "Ei yhteyttä palveluun"
   
 7. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No haista nyt pitkä vittu. Sivulta 300 voit katsoa minun viestistä kuvakaappauksen. Tässä ei Win10 häiriöt paljon paina, kun samat ongelmat oli myös Android puhelimella TeliaTV sovelluksella.
   
 8. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei pysty. Tulin duunista himaan n. 18:50, jolloin avasin telkkarin sekä puhelimesta Telia TV:n. Telia TV:ssä on vaihtoehto katsoa peli suoran tai -alusta, jolloin luonnollisesti painoin vaihtoehtoa katsoa pelin alusta. No paskan marjat, peli käyntiin suoraan kohdasta, jolloin Kärpät painoi ensimmäistä maalia ylivoimalla.

  Vähän tuli mitävittua -fiilis, kunnes huomasin ekan erän olevan yli puolivälin.

  Hyvin siis toimii ja siitähän me mielellään maksetaan.
   
 9. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Kannattaa mennä kirjastoon ja pistää peli sieltä käyntiin niin lähtee alusta.

  edit. Pelin löytäminen on tosin haasteellista, kun ei ole päivämääriä @Telia, mutta vuosiluku näkyy, joten vähän edes helppaa...
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2019 klo 21.22
 10. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kiitos vinkistä. Onneksi ei mennyt pelistä maaleja eikä ilmeisesti ainakaan oleellisia tapahtumia ohi. Herää kysymys, miksi etusivulta mentäessä on kyseinen vaihtoehto olemassa jos se ei kerran toimi?
   
 11. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mielenkiintoinen oli katselukokemus keskiviikolta. Katselin maaleja Liigan sivuilta kesken pelien, ja ainahan niissäkin joku mainos on saatu ympättyä mukaan. Tällä kertaa mainos oli vain melkoisen hämmentävä; Telia mainosti ilmaista viikonloppua liigapeleihin, mutta ajankohta oli itsenäisyyspäiväviikonloppu 7. - 8.12.2018. Eikö se robotti oikein osaa hommiaan?
   
 12. t55m Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NJ Devils
  Sama mainos on pyörinyt jo jonkin aikaa näissä ottelukoosteiden alussa. Ja miksi se ääni pitää olla aina täysillä?
   
 13. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä sillä kompensoidaan kaukaloäänien heikkoa tasoa. Asiakkaille rahoille vastinetta.
   
 14. Velkopopovicky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
  Lainaus:
  Tosta kirjastosta. Pitäskö siellä olla näkyvissä kaikki tän kauden pelit. Itellä näkyy vaan eilinen IFK-Kärpät ja ei muuta. Sen lisäksi Liiga live360 on katsottavissa mut ei mitään muuta.
   
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Felia on hyvä Pavlovin koira. Ei ne ole tuossakaan pyörää keksineet uudelleen. Aika monet muutkin kanavat käyttävät tuota, että mainokset pamautetaan täysillä yllättäen ja pyytämättä.

  Se on sitten eri asia voisiko sen lopettaa, kun useimpia asiakkaita vituttaa tuollainen puuhastelu. Tai ei siis useimpia, kun sitten laukataan markettiin ostamaan mitä siellä onkaan.

  Tuota tehdään siksi, koska se palaverihuoneessa lasketaan kannattavaksi.
   
 16. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Nyt kun Telialla on ollut aikaa opetella hommat kuntoon niin annoin mahdollisuuden. Hommasin eilen Tappara passin(alkukaudesta ei onnistunut). Yksittäisiä peleja on toki tullut katsottua laina tunnareilla, sillon oli enempi vähempi ongelmia. Mutta esim. tv-sovelluksen puuttuminen vituttaa, Ruudulla tuo toimi hienosti. Toki Chromecast on ihan pätevä kapistus.

  Aika sekavahan tuo tilaushomma on ja ehkä vähän hidas, 20 min meni että sain kuvan näkymään.

  Itse peli pyöri sujuvasti ja hyvällä kuvanlaadulla. Käytössä Galaxy S tabletti, Chromecast ja vain 10 meganen netti. Ei pätkintää ja parin minuutin viiveen sai pois kun aloitti alusta ja sen jälkeen siirtyi takaisin live kuvaan.

  Muuta hyvää en sitten keksikkään verrattuna Ruutuun. Mainoksia esim. puskee kesken studiovieraan puheen, hidastukset huonoja ja äänimaailma suoraan 80-luvulta.

  Eli parannettavaa Telialta löytyy ja paljon. Jos palvelu kehittyy kesän aikana niin voin harkita koko kauden Liiga-passia ensi kaudella.
   
 17. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Joo, pitäisi näkyä kaikki tämän kauden matsit.
   
 18. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Eikö noita koosteita vieläkään saada kuntoon? Pelkät maalit näkyy. Missä torjunnat ja taklaukset? Miten niitä muuten voi katsoa töllöstä? Noita kun ei tuolta liigan sivuilta voi cästätä (?) ja YouTube kanavalle ilmestyvät, jos ilmestyvät...
   
 19. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Äänimaailman mullistus kai tuokin?

  Onko muuten HTML5:sta kuulunut mitään vai onko talvi 2020 mahdollisesti ajankohtainen?
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Itse en kyllä ymmärrä tätä TV-sovelluksen perään itkemistä. Ostin elämäni ekan älytelkkarin muutama viikko sitten ja testasin millaista se Viaplayn tai Yle Areenan käyttö on sen kautta. Helvetin rasittavaa on kaukosäätimellä liikkua valikosta toiseen, Chromecast + älypuhelin vie kyllä helppokäyttöisyydessä tämän taistelun ihan 100-0.
   
  Päätykiekko, McK, Velkopopovicky ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 21. Wrathchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kaikilla ei ole kännykkä integroituna käteen. Joillakin näyttää olevan töissäkin, vaikka sitä ei työssä tarviisikaan.. :) Meitä on erilaisia käyttäjiä..
   
  Taffel tykkää tästä.
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Ei ole minullakaan. Eikä kyllä telkkarin kaukosäädinkään. Tässä tapauksessa se kännykkä ajaa kaukosäätimen asian.

  Että silleen...
   
  wild wild west ja benicio tykkäävät tästä.
 23. HaZekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans,Suomi
  @muti [/QUOTE]Onko muuten HTML5:sta kuulunut mitään vai onko talvi 2020 mahdollisesti ajankohtainen?[/QUOTE]

  Lainaus:
  Noin viikko sitten Joonas välitti näin.
   
 24. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ostin juuri tunti sitten uuden puhelimen. En ole vielä tutkinut miten se toimii, mutta aivan varmasti hyvin. Todella raskasta oli katsoa ohjelmia television kaukosäätimellä. Mahdollista kyllä, järkevää ei.
   
 25. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Joten on loogista, että kun sinä et tykkää etkä osaa/ole tottunut siihen, niin kukaan muukaan ei voi olla eikä tykätä, turvat kiinni turha valitus. Aivan.
   
  FASlapsi, Pate44 & Goner tykkäävät tästä.