Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Taas yksi matsi telialta ilman minkäänlaisia ongelmia. Hieman ihmettelen tätä valitusten määrää. Onkohan sama jokaisessa asiakaspalvelussa? Suurelta yleisöltä jää kaikki tämä näkemättä?
   
  apsi71 tykkää tästä.
 2. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Sehän siinä ongelma onkin kun oman jenginsä pelit haluaa kuitenkin nähdä ja muita vaihtoehtoja vieraspelien kohdalla ei oikein ole.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 3. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Mikähän syy siihen on @Telia , että kuvaruudun yläreunasta katoaa tulostaulu pelikelloineen satunnaisiksi ajoiksi, pelin ollessa käynnissä? Näin tapahtui ainakin PEL -JUK ottelussa torstaina ja on tapahtunut muuallakin pitkin kautta.

  Jäähallissa peliä katsova asiakas kuitenkin näkee halutessaan pelikellon taukoamatta.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2019 klo 12.13
 4. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onko telia uudelleenkeksinyt VHS-nauhurin?
  Laatu on TPS Sport pelissä sitä luokkaa, että voisi luulla olevan Sportin edelliseltä liigavierailulta joskus 70 luvulla.
   
 5. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Radio? Vai selostetaanko enään missään radioon jääkiekkoa. Ainakin Radio Pori hoitaa padan kaikki ottelut.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Mulla ei itselläni ole radiota, mutta siinä edellisessä ei ollut vielä kuvatoimintoa mukana. Toisaalta olen myös antanut itseni ymmärtää, että näköradiota myös joissain piireissä leikillisesti kutsutaan televisioksi.
   
 7. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparan kaikki pelit saisi hyvin kuulumaan Cityn nettiradiosta mutta kyllähän tuo sanoman aika totutti näkemään pelit, varsinkin hintojen ollessa kohtuulliset.
   
 8. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Smam. Toiminut erinomaisesti koko ajan, ei ongelmia.
   
 9. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Ei ole minullakaan sinänsä mitään ongelmia ole ollut, mutta eihän noihin lähetyksiin nyt millään tavalla tyytyväinen voi olla.
   
 10. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ei ongelmia koko kautena. Hyvin on näkyny näkyny ja kuulunut. Hintaansa nähden ok paketti.

  Ei tää niin vaikeeta ole, hei!
   
  apsi71 tykkää tästä.
 11. Lht03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Jep, esimerkiksi kaudella 2016-2017 oli tuo 34,90€/kk kohtuullinen kk-maksu paskemmasta kuvanlaadusta mistä olen tämän kauden tähän asti jokaisessa pelissä nauttinut.
   
  McBean, wild wild west & Roger Moore tykkäävät tästä.
 12. Telia Jäsen

  Palataan näihin koosteisiin vielä kertaalleen hieman tarkemmin.

  Meillä on ihminen jokaisessa pelissä, joka tekee live-lähetyksen hidastukset ja klippaa nämä klipit käsin. Se, mikä on automatisoitu, on miten klipit sitten käsitellään oikeaan formaattiin ja toimitetaan jo minuuteissa Liigavahtiin. Sielläkin on ihminen tarkistamassa, jos esimerkiksi pelikelloajassa on virheitä tms. ja korjaa ne heti. Koska klipit halutaan toimittaa nopeasti, niitä ei tässä vaiheessa juuri editoida, vaan ne ovat suoria otteita keskeltä live-lähetystä, joilla on start ja end point.
  Ottelukoosteet tehdään näistä samoista klipeistä. Nekin kokoaa ihminen. Alkuperäisiä klippejä on mahdollista editoida koosteiden osalta esimerkiksi leikaten sieltä turhia osuuksia pois keskeltä. Koosteista myös tarkastetaan, että siellä on esim. jokainen maali mukana ja niihin on tuotu myös muita tilanteita maalien lisäksi.

  //JoonasL
   
 13. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Kyllä ainakin itse tyytyväinen noihin olen. Eipä se eroa paljoa mitään Ruudun ajasta.
   
 14. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sehän siinä just on kun Ruudullakin oli selvät puutteet ja rajoitteensa, ja ne on siirtyneet käytännössä sellaisenaan Telialle. Puhun siis ottelulähetyksestä. Luonnollista tietysti kun tuotantoa tekee sama firma ja samat ihmiset. Suurimmat ongelmat paska kameratyöskentely, kamerakulmat ja hidastukset. Tässä olisi oikeasti ollut mahdollisuus mullistaa se katselukokemus, mutta uskoisin että osaaminen ja aika loppui tuotantoa kilpailuttaessa&speksatessa ja Streamteam ja Moskito veivät Teliaa.
  Jakelukanaviin ja oheisohjelmaan olen oikein tyytyväinen.
   
 15. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  @Telia , joko HTML5-soitin pelittää tänään?

  Kyllähän nuo koosteet on jo hieman parantuneet. ”Läheltä piti”-tilanteita toivoisi rutkasti lisää niin Liigavahtiin kuin ottelukoosteisiinkin.
   
 16. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Mulla on ollut ainoa ongelma kahden yhtäaikaisen striimin katsominen HD-laadulla. En tosin muuta odottanutkaan, kun yhteys oli vain 10 M. Tänään sitten katsellaan ekaa kertaa 50 M yhteydellä, taas kahta peliä samanaikaisesti.

  Edelliseen liittyen, päivitin myös reitittimen, koska mä voin. Tai itse asiassa siksi, että halusin nykyaikaisemman purkin. Siitä tuli hassu sivuoire yhteen läppäriin. Wlan hukkasi ajoittain yhteyden win10-koneessa. Kurkkasin winkkarin verkkokortin sielunelämää ja siellä oli 20 MHz bandwidth esivalittuna. Se on aika loogista, koska läppäri on 2,4 GHz SSID:ssä kiinni (molemmat chromecastit 5 GHz SSID:ssä, vähemmän ympäristön häiriöitä). Pistin piruuttani tuon asetuksen autolle. Ei ole muistaakseni sen jälkeen pätkinyt. Pitää kuitenkin seurata tilannetta ja hiukan opetella näitä wlan-juttuja tässä, ja löysinkin itseni joltain asiaan perehtyneeltä nörttisivulta. Noihin kanaviin en ole vielä rohjennut kajota. Kerran tutkin ja totesin, että naapurit ovat kansoittaneet ainakin tuon 2,4 GHz taajuuden aika kattavasti.
   
 17. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Valitettavasti HTML5 ei ole vielä käytössä, mutta tiedotamme siitä heti kun asiaan tulee muutos!

  //JoonasL
   
 18. juhana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
  Eilen katsoin ensimmäisen kerran tällä kaudella Telia TV-pelin Raumalta. Aiemmin tällä kaudella olen nähnyt parista Lukon kotimatsista vain lyhyitä pätkiä.

  Paljon on tällä kaudella moitittu erityisesti just Rauman kuvaamista/ohjausta. Erityisesti Lukko-fanit mutta muutkin tasaisesti...En tiedä odotinko sitten eilen jotain paljon pahempaa, mutta en ainakaan itse huomannut eilen mitään erityisen huonoa kuvausta, zoomailua tms.

  Joko siellä on sitten eri ukot/akat hommissa tai sitten Telia oikeasti lukee Jatkoaikaa ja on kouluttanut väkeä Joulun aikaan Rauman suunnalla :)
   
 19. kyykäärme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Olihan siellä pari kertaa esim. peli käynnissä, ja zoomattiin vaihtoaitiota.
   
 20. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Eilinen oli positiivinen poikkeus, nyt ei tullut kuin muutama perseily zoomauksen kanssa. Kannattaa katsella seuraavakin kotipeli sillä uskon vahvasti siihen, että eilinen oli poikkeustapaus.
   
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tietenkin hoitaa. Siksi en otakaan Teliaa ainakaan ensimmäiselle kaudelle, vaikka ne joskus ulkomaille rupeasivatkin myymään.

  Lainaus:
  Näin juuri ja nyt Telia teki kaikkensa pilatakseen sen ja totuttaa taas radioon. Ei ole tarvetta vaihtaa sitten joskus neljän vuoden päästä.
   
 22. Sleipner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hyvää keskustelua luistimista LiigaLivessä. Näitä lisää. Osa Liiga-pelaajista pelaa edelleen ns. markettiluistimilla. Varusteista aika vähän puhetta muutenkin. Esim. Onko maalivahdin sallittua pelata ilman pelisukkia?
   
  Rusty44 tykkää tästä.
 23. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei ole ei vaikeeta, ei. Paitsi teille, ja muille kaltaisillenne, joiden nuppiin ei mahdu, että sinun olkkarissa toimiva tuote/palvelu voi toimia helvetin huonosti jossain muualla. Ja yllätys, yllätys: niille, joilla ei toimi/toimii huonosti, tieto sinun toimivasta palvelusta ei tuota iloa, lohdutusta tai tyydytystä. He haluaisivat itselleen toimivan tuotteen, kun sattuvat olemaan ihan yhtä itsekkäitä paskiaisia kuin tekin olette.

  Vaimokin voi olla kuiva ja päänsärkyihin vetoava frigidi kodin makkarissa ja seksinnälkäinen superrakastajatar nuoren miehen seurassa toisaalla. Lohduttaakohan tieto jälkimmäisestä aviomiestä?
   
  iSing, Frolikov, wild wild west ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Jos tuote toimii toisilla hyvin ja toisilla huonosti, missä on vika? Ainakin tuotteella on edellytykset toimia hyvin. Yhdistelmä nettilähetys+langaton kotiyhteys sisältää aika monta muuttujaa ja osa noista on kuluttajan itsensä hallittavissa. Se on vaan jos ei nyt ihan vielä täysin nykyaikaa, niin luultavasti lähitulevaisuutta, että noi hommat pitää opetella.

  Vaikka tässä ketjussa kaikki nurina keskittyykin Teliaan, ihan samoja ongelmia on muillakin tarjoajilla. Joillain toimii ongelmitta, toisilla taas ei. Äkkiä siitä onnellisten kommenteista vaan saa kuvan, että kellään ei ole ongelmia esim. Cmoren kanssa. Kyllä niitä on, kun vähänkään googlaa. Mulla toimii kaikki muut striimit moitteetta, mutta Areenan junnu-MM kuva nykii aivan helvetisti. On niin lyhyet kekkerit, että pystyn elämään tilanteen kanssa. Ehkä pitää ottaa finaali digiboksille kaapelin kautta.
   
  wild wild west ja Individual tykkäävät tästä.
 25. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Täytyy muistaa että Telia ajoi pakolla kaikki liigaa seuraavat kerralla vuoteen 2018 siirtämällä kaiken sisällön nettiin eikä perinteiseen telkkariin.

  Tätä myötä vanhemmatkin ihmiset joutuivat opettelemaan kaikenmaailman Chromecast viritelmiä jotta näkevät liigaottelut telkkariruudultansa ja pelkästään tämä luo jo useita ongelmatilanteita.

  Toinen iso ongelman luoja on tuo Telian käyttämä videosoitin johon on toki tulossa päivitys HTML5 versioon mutta se olisi jo pitänyt tapahtua aiemmin.

  Tässä esimerkiksi kuvakaappaus siitä mitä itsellä nämä lähetykset näyttivät alkukaudesta suurimman osan ajasta:

  https://i.imgur.com/xH7Jkt4.jpg

  Ja tässä oma nettiyhteys testattuna Telian nopeustestissä:

  https://i.imgur.com/FmMOoOL.png?1

  Ainakaan mun tietotekniikan ymmäryksen mukaan tuolla nettiyhteydellä pitäis pystyä toistamaan vaikka 4k videoita sulavasti (ja tässä on kyljessä moderni tehokas kone eikä mikään läppäri) mutta tuo Telian käyttämä teknologia on sieltä itsestään.
   
  Diesel tykkää tästä.