Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Telia – Liigan uusi koti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Noppafemma, 04.05.2017 klo 10.37.

 1. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Noista päivämääristä on tullut palautetta ja asia on viety eteenpäin. Tuohon on tulossa sovellus ja sitä odotellessa mennään toistaiseksi ilman päivämääriä. Kiitos kuitenkin palauteesta.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Et selvästikään ole ollut ruotsalaisessa suuryrityksessä hommissa, ei siinä sen kummempaa ole äläkä menekään.

  Tilasin muuten juuri pizzaa internetistä. Nykyään on laitettu siihen defaultiksi XL-koko, vaikka sellaista ei tarvita. Tuo on sitä lisämyyntipaskaa mitä Teliakin tekee.
   
 3. Forest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Forest, Bruins
  Ehkä vähän aiheen ohi, mutta viime vuonna Telian kaapelitv:a koskevaan laskuun piti saada oikea nimi korjattua (maksaja). Aikaa tähän sitten meni kaikkiaan 4 kuukautta 20 päivää kunnes asia saatiin korjattua. Siinä välissä puolenkymmentä puhelinsoittoa asiakaspalveluun. Joka kerta luvattiin ja varmistettiin että tiedot on korjattu järjestelmään ja seuraavassa laskussa näkyvät oikeat asiakastiedot. No laskut tulivat koko ajan väärällä nimellä ja joka kerta yhteydenotto Telialle asian korjaamiseksi. Ja sama rumba jatkui ja jatkui, nyt pitäisi olla kunnossa jne. Viimein reilun neljän kuukauden jälkeen saivat korjattua . Myönsivät lopulta vian olleen siellä heidän päässään. Selitys oli se, että laskutustiedot Telian päässä näkyivät asianmukaisesti ja oikein , mutta kun pukkasivat laskun tulemaan minulle sähköpostitse niin tiedot jostain syystä muuttuivat (korjatut tiedot hävisit) matkalla. Sitä pähkäilivät pitkän tovin. Ei siis kannata ihmetellä, jos vähän mutkikkaamat ongelmat eivät ratkea ihan kuukaudessa tai kahdessa Telialla.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2018 klo 15.59
 4. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Minä en viitsi edes kertoa, mitä Telian kanssa sai vääntää 13 kuukautta ja 17 päivää ennenkuin saivat asian korjattua. Lukuisia reklamaatioita, kymmeniä puhelinsoittoja ym ym. Tämmöisen firman kanssa se Liiga päätti laittaa hynttyyt yhteen.

  Bonnier taitaa olla ainoa pelastus tässä liiga- ja muussa mediajakelussa. Jos vain päättävät Telialla pitää näppinsä kaukana erossa näistä hommista ja anna tulevan tytäryhtiönsä hoitaa mediahommat ihan vanhaan tapaan. Tietysti niin, että tämä tuleva tytäryhtiö ottaisi hoitaakseen myös tämän Liigan.
   
 5. Kaukalonreuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  On se kumma saatana ettei 100megainen netti riitä TeliaTv:ssä liigaa katsomaan. Jos perheessä joku muu haluaa nettiä käyttää alkaa saman tien tökkiminen ja puuroilu. MISSÄÄN MUUSSA SUORATOISTOPALVELUSSA EI TÄTÄ ONGELMAA OLE, MISSÄ MÄTTÄÄ. Kohta äänestän rahoillani lopullisesti.
   
 6. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tuo on käytännössä se mikä saa asioihin vauhtia, jos tarpeeksi usea tekee niin. Suosittelen koittamaan välillä elämistä radioselostuksen ja otteluseurantaketjun varassa. Jos rupeaa tulemaan ikävä lätkää, niin katso koosteesta kun mahdollista maalia tarkistellaan 10min (siis koosteessa katsellaan 10min ajan tuota) tai hidastuksia missä ei näe kiekkoa, laukojaa tai maalin syntyä. Kyllä tuolla pitäisi saada hieman lisää tahdonvoimaa ettei tilaa pakettia ennenkuin kaikki on kunnossa. Toki joillain toimii ja hyvä niin, tiedetään että koko hommaa ei ole vielä menetetty.
   
 7. Telia Jäsen

  Lainaus:
  En usko olevan nopeudesta kiinni mutta millä laitteilla koetat pelejä nyt katsella + miten se yhteys näille laitteille tulee reitittimestä ? Jos yhdistelmä esim. Läppäri ja 5GHz Wifi --> voi ongelma ratketa pelkästään vaihtamalla tuon 5GHz yhteyden 2.4GHz yhteyteen + tarvittaessa wlan-kanavavaihto. Jos vain mahdollista niin laitteelle, millä peliä haluaa seurata, kannattaa yhteys tarjota verkkokaapelia pitkin.

  Antti / Telia
   
 8. Kaukalonreuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Laitteena on Ios-sovellus + Chromecast. Minä olen koittanut molempia, 2,4ghz sekä 5ghz. Tuosta kanavan vaihdosta en ymmärrä hölkäsen pöläystäkään. Ja vaikka ymmärtäisinkin, ei sen nyt näin kuulu mennä että yhden puljun takia vaihdellaan modeemista lähes kaikkia mahdollisia säätöjä. Uskomatonta.

  Ja kumpi nyt sitten kannattaa ottaa, 2,4 vai 5ghz? Viimeksi olen lukenut teidän kirjoittamana että kannattaa vaihtaa 2,4ghz -> 5ghz.
   
 9. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onhan taas vhs-kuvaa tarjolla kärpät-sport pelissä. Android-puhelin ja cc.
   
 10. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Tuohon ei ole yksiselitteistä rajausta että kumpaa kannattaa käyttää, näissä voi olla laitekohtaisesti eroja ja myös miten naapureiden verkkoja on kantoalueella.Sen vuoksi pyydetään testaamaan molemmilla ja kanavavaihtoa tekemään. Ymmärrän myös tuon pointtisi että muiden palveluiden toimiessa kaikki ylimääräinen selvittely tämän palvelun osalta turhauttaa.

  Toimiiko peli normaalisti tuon Ios-sovelluksen kautta ennenkuin alat peilaamaan chromecastiin? Jos sovelluksessa OK, jää ongelma todennäköisesti tuon wifin ja chromecastin välille, tästä voisi olla hyvä tehdä häiriöilmoitus laitetiedoin silloin meillepäin niin selvitetään lisää.

  Antti / Telia
   
 11. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Juuri näin. Kaikki muut suoratoistopalvelut toimii oletusasetuksilla, mutta että @Telia TV tomisi niin pitäisi näköjään rukata oletussäädöt, tosin ei siltikään lähde toimimaan. Eli ei todellakaan ole käyttäjien laitteistosta kiinni kun takkuaa, jos kaikki muut suoratoistopalvelut toimii chromecastin kautta moitteettomasti!
   
 12. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Olipas kiva huomata että tällä tietokoneen silverlight räpellyksellä voi kelata eteenpäin nuolinäppäimillä. Ei sitä missään mainita kannata.
   
 13. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Onpas ihme säädöt Turussakin pääkamerassa. Mutta paskaaks tässä kun menee varmaan muutama kuukausi vaihtaa säätöjä.
   
 14. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itseasiassa olen ollut. Tämä tieto ei kyllä selvennä tuota viestiä tai sen pointtia yhtään.

  Johtuu osittain siitä, että ko. viestin teksti ei ole selvää suomea.
   
 15. Qkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joku vois käydä Kuopiossa tonäisemässä kameramiehen hereille. Ei pysy ollenkaan kiekon ja tilanteiden mukana
   
 16. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Anteeksi että puutun, mutta miten ihmeessä ongelmia selvittävä ja neuvoja antava asiakaspalvelija voi puhua peilaamisesta.
   
 17. XXLshirt#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Drumheller Miners
  VOIHAN TELIA sentään! Pahempaa kirosanaa en tähän kohtaan keksi. Eikö tätä saada koskaan skulaamaan? Pätkii, pätkii ja välillä menee puuroksi. Tauko-ohjelmana taulu ja sama lirutus soi erätauon aikana noin 150 kertaa. Toivottomia tunareita, sanon minä.
   
 18. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Järkyttävä pätkiminen Ässät-Lukko pelissä. Raitapaitaa iskee ruutuun vähänväliä. Kiitos!
   
 19. IJR79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, HIFK
  Koko ilta on ollut yhtä diashowta matsista riippumatta. Joku etäisesti sateenkaarta muistuttava pride-mainos ilmestyy ruutuun vähän väliä. Onhan tämä hulvatonta.

  @Telia Vaihtakaapas Porissa taajuus 5 GHz => 2,4 GHz jos vaikka auttaisi...
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2018 klo 21.15
 20. Aatos Jäsen

  Tästäkö mä todella maksan? Jumalauta mitä pätkimistä Ässät - Lukko - pelissä..
   
 21. Sampr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NHL, Liverpool
  Käsittämätöntä kuraa Ässät-Lukko ottelu. Jumalauta että voi olla vaikeaa 2018 vuonna saada lähetys toimimaan. Hävetkää.
   
 22. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vähemmän yllättäen Telian paskahousut luikkivat pois paikalta, kun ongelmia ilmenee.
   
 23. Darthjosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Nashville Predators
  Ässät-Lukko peli ihan pilalla viimeisen erän aikana alkaneen pätkimisen takia. Yrittäkää nyt edes.
   
 24. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  VIttu mitä paskaa toi Ässät Lukko peli, ku enemmän näkyy pysähtynyttä kuvaa/väripalkkeja, kuin toimivaa kuvaa pelistä. Vituttais oikein kunnolla jos ois suosikkijoukkueen pelistä kyse tai jos jotain tuosta maksaisin.
   
 25. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Nyt vituttaa! Satakunnan derbyn loppuhuipennus täysin katselukelvotonta kuraa. Kuva ja ääni pätki koko ajan sekä tarjosi jatkuvasti testikuvaa. Ongelma alkoi jo yli tunti sitten ja paheni koko ajan.

  Eipä ole Win10 ja TeliaTV-sovellus tarjonnut vielä vastaavaa elämystä. Toivottavasti oli viimenen kerta.