paallekkain

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets
Koodailin tämmöisen Teksti-TV:n sivua 235 kunnioittavan/häpäisevän web-sovelluksen: Teksti-TV 235

Ensimmäinen, vain omaan käyttööni tarkoitettu versio, oli valmis jo pari vuotta sitten, mutta nyt hetken mielenhäiriössä ajattelin, että ehkä tämä voisi kiinnostaa muitakin. Toimii niin, että ennen klo 18:aa avautuu oletuksena edellisen yön matsit ja sen jälkeen ensi yön matsit alkuaikoineen. Jos ottelu on käynnissä, näkyy alkuaika ja erien tulokset. Eli logiikaltaan suurin piirtein kuten Teksti-TV:n sivu 235.

Teksti-TV:stä poiketen tällä voi selailla myös historiallisia tuloksia sekä tulevia otteluita valitsemalla päivän oikeasta yläkulmasta avautuvasta kalenterista. Desktopissa voi myös käyttää nuolinäppäimiä ja kosketusnäytöllä pyyhkäisyä päivien selailuun (disclaimer: tulokset haetaan NHL:n avoimesta API:sta, joten joitain tuloksia voi puuttua). Ensimmäisessä versiossa oli myös suomalaisten pistepörssi, mutta tuli itse sitä niin vähän käytettyä, että on jäänyt uusimmasta versiosta pois.

Käyttöliittymä on responsiivinen, joten pitäisi toimia eri kokoisilla näytöillä melko hyvin. En tosin ole kovin laajasti testaillut, mutta ainakin teoriassa näin. Pystyy myös asentamaan ns. kotiruutuun useilla eri laitteilla (ainakin Mac OS ja Android), jonka jälkeen käyttäytyy kuten natiivi sovellus (tekniikasta kiinnostuneille: PWA).

En pysty mitään tukea tälle kiireideni takia lupaamaan, mutta saa ilmoitella jos löytyy jotain bugeja tms.
 
Viimeksi muokattu:

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Leijonat
Mielenkiintoinen sovellus ja asensin sen puhelimeeni viime yönä. Pelittää ihan mainiosti, ei ainakaan pikakokemuksen osalta moittimista. Kiitoksia tästä.
 
"Danger, you're in danger when the boys are around" - Suomen Leijonat
"We like it loud, we like it louder, louder than hell" - Mötley Crüe
"Red hot, red hot, oh to the top we are red hot" - Porin Ässät

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Leijonat
Toimiiko tämä muka jollain? Itsellä tulee "tapahtui virhe, otteluita ei voitu hakea", iOS käytössä.
Minulla ainakin toimii hyvin. Android-luuri käytössä, noin puolen vuoden ikäinen Samsung.
 
"Danger, you're in danger when the boys are around" - Suomen Leijonat
"We like it loud, we like it louder, louder than hell" - Mötley Crüe
"Red hot, red hot, oh to the top we are red hot" - Porin Ässät

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
Hyvin se toimii, mutta olen niin tottunut lukemaan tuloksia Teksti-TV:n "tekstiversiosta", että jatkan tietokoneen kanssa sillä. Luurissa taas on teksti-tv-sovellus, joka toimii nopeammin kuin luurin selain.
Mainiota, jos käyttäjiä tälle löytyy.
P.S. onkohan se bugi, että Laineen 3+1 ei tänä aamuna näkynyt?
 
Ei muuta toivoa, kuin käydä kontillensa ja alkaa syödä ruohoa, sillä vihreä väri se kaiken ratkaisee!
Ei muuta keinoa, kuin myydä rekka-auto ja ostaa tila Kainuusta, ja toivoa, että halla kaiken viljan veis!

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno! Tuon avulla pääsi katsomaan miltä se teksti-tv on näyttänyt sinä tarunhohtoisena aamuna, kun suomalaisten kierroksen piste-ennätys (19 pistettä, 28.2.2009) tehtiin. Ja eihän se nyt näytä sen kummemmalta ku muutenkaan, mitä nyt jotkut Koistiset ja Pihlströmit näyttää jotenkin hassuilta tuolla. Miten helvetissä tohon pistemäärään tai sen yli nyt ei oo päästy tuon jälkeen, vaikka siellä on kaiken maailman 5 maalin Lainetta ja Rantanen ja Aho-Teräväinen vetelee kukin jotain selännemäisiä 3+2 tehoja silloin tällöin, ja sitten on vielä tasaista massaakin eli noita Koistisia ja Peltosia kuitenkin kanssa Montrealit ja Dallasit pullollaan.

No niin, taas tuli traumat pintaan. Hieno on sovellus!
 
RAPORTOI

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieno! Tuon avulla pääsi katsomaan miltä se teksti-tv on näyttänyt sinä tarunhohtoisena aamuna, kun suomalaisten kierroksen piste-ennätys (19 pistettä, 28.2.2009) tehtiin. Ja eihän se nyt näytä sen kummemmalta ku muutenkaan, mitä nyt jotkut Koistiset ja Pihlströmit näyttää jotenkin hassuilta tuolla.
Toihan on kuin jostain 95-elokuvasta. Lehtinen-Koivu-Peltonen.

Kyllä ne suomalaisten ennätykset jossain vaiheessa lyödään uusiksi. No ei kyllä välttämättä tulokaskauden maaliennätystä kovin helpolla. Eikä yhden pudotuspeliottelun suöttöennätystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy