Tarinaa ja muistoja Sisu Teamista

  • 114 557
  • 618

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Ei sinänsä mitään ratkaisevan uutta Suomen B-maajoukkueen alkutaipaleen osuuteen eli 1950-luvun alkuvuosiin jolloin sen toiminta alkunsa sai, mutta ainakin sen aivan alkuvuosina eli vuosina 1950-1952 tuntui Suomen B-maajoukkueen alkumetreillä maalivahtina olleen usein sen koko joukkueen kyvykkäimmät pelaajat. Maalivahtina toimi näillä näkymin melkein aina pelkästään Unto Wiitala/Viitala vaikkakin erinäisiä, äärettömän hajanaisia mainintoja on myös muun muassa sellaisesta maalivahdista jonka sukunimi oli Myllylä ja muutamasta muustakin.

Tutuin muu maalivahti kuin Wiitala/Viitala oli Isto Virtanen joka myös on saattanut olla maalivahti ja isoin kirjaimin kirjoitettiin tai mainittiin myös Esko Niemi josta sitten suurimman osan 1950-luvun Suomen B-maajoukkueen historiaa myöhemmin tulikin.

Kenttäpelaajista myös Erik Sjöberg pääsi pelaamaan noina vuosina ja hän yhdessä Virtasen Iston kanssa on ainakin näillä näkymin ollut osa joukkuetta vuonna 1953. Siten ainakin Tampereen Peli-Tovereiden ja Vaasan Tornadon 1950-luvun alun nimikkopelaajat olivat mukana B-maajoukkueen vaikealla alkutaipaleella.

Kenttäpelaajista puhuttaessa pelaajia Suomen B-maajoukkueen alkuajoilta puhuttaessa on ollut ainakin sellaisista erikoisista seuroista kuin Jymy, ÅIFK, Turun Pyrkivä, KuPS, TP-V, Kullervo, Tampereen Weikot, KyPa, Jyry, Tiikerit, TuPK, Arsenal, HP-47 TiPS ja TIFK.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1954 Suomen B-maajoukkueen osalta on löytynyt viime ajoilta sen verran paljon uusia, riittävän vahvoja tietoja Isto Virtasen ja Erik Sjöbergin pelaamisesta niissä jolloin heidän asemansa selvisi.

Vuoden 1954 Suomen B-maajoukkueessa oli vähän pelaajia ja hallitseva seura mistä joukkue koottiin oli Tampereen TBK. Kaiken kaikkiaan toista kertaa joukkue koottiin tai yritettiin koota ainakin tiettävästi aina jostakin hallitsevasta seurasta toisin kuin vuosien 1950-1952 ajan käytännössä jossa pelasi kirjavasti niin SM-sarjan, Suomen Sarjan/Suomensarjan ja Maakuntasarjan pelaajia niiden eri seuroista koottuna, iloisesti sekavana tilkkutäkkinä.

Vuonna 1953 oli tietysti ensimmäinen kerta kun B-maajoukkue koottiin tai yritettiin koota aina jostakin hallitsevasta seurasta. Tämän kyseisen vuoden B-maajoukkueen tulen hyvin pian täydentämään kun osittain tuonkin joukkueen kohtalo selvisi juurikin Isto Virtasen ja Erik Sjöbergin tietojen jäljittämisen perusteella.

Tässä vuoden 1954 Suomen B-maajoukkue täydennettynä tietenkin toisella maalivahdillaan eli Isto Virtasella ja vielä yhdellä hyökkääjällä eli Erik Sjöbergillä:

Maalivahdit: Esko Niemi ja Isto Virtanen

Puolustajat: Esko Pekkalainen, Aarno Hietanen, Simo Liimatainen, Ossi Kauppi, Pekka Pöntinen, Matti Lampainen ja Pertti Jenytin

Hyökkääjät: Yrjö Hakala, Seppo Liitsola, Ragnvald Friberg, Seppo Nikkilä, Lauri Silvan, Kalevi Hämäläinen, Teuvo Takala ja Erik Sjöberg
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1953 Suomen B-maajoukkue tosiaan on selvinnyt myös äärimmäisen pitkien etsintöjen jälkeen osittain myös Isto Virtasen ja Erik Sjöbergin peliasemien selvittelynkin tuloksena.

Tuona kyseisenä vuotena Suomen B-maajoukkue ensi kertaa koottiin jostakin tietystä ja hallitsevasta seurasta aiemmasta vuodesta 1954 poiketen. Vuosien 1950-1952 tilkkutäkkimäinen sekoitus SM-Sarjan, Suomen Sarjan/Suomensarjan ja Maakuntasarjan pelaajia oli nähty kotimaiselle jääkiekolle vahingolliseksi vaikka toki se oli ollut siihenkin asti hyvin kokeilumielistä muutenkin pelata sellaisilla kokoonpanoilla.

Valitettavasti sellainen lisäsi hyvin usein Suomen B-maajoukkueen maalivahtien ja etenkin maalivahdeista parhaimman eli Unto Unski Wiitalan/Viitalan työmäärää liialliseksi maalin suulla 1950-luvun synkkinä alkuvuosina jolloin A-maajoukkueellakin oli tekemistä pysyä vauhdissa mukana.

Lisäksi vuonna 1953 tosiaan Suomi ei pelannut MM-Kisoissa ja olisi saattanut ilman monien muidenkin maiden poisjäämisiä B-Sarjan MM-Kisoihin. Ainakin vähintään nk. Eurooppakriteeri-ottelun tai vastaavia otteluja Suomi olisi saattanut joutua pelaamaan ja niitä se ehkä myös pelasikin tai sellaisesta huhuttiin muun muassa Belgian kanssa pelattavan.

B-maajoukkueen Joukkuekapteenina toimi ensimmäisen kerran urallaan Yrjö Hakala. Vuoden 1952 B-maajoukkueen osalta en ole aivan varma mahdollisesta Hakalaa edeltäneestä Joukkuekapteenista, mutta mahdollisesti mikäli vain Matti Rintakoski pelasi siinä joukkueessa niin siinä tapauksessa hän on saattanut sinä vuonna olla Joukkuekapteeni.

Laitan tähän kuitenkin vuoden 1953 Suomen B-maajoukkueen sellaisenaan kun se on selvinnyt vaikka tietenkään B-maajoukkueen Päävalmentajaa mukana ei harmittavasti ole:

Maalivahdit: Unto Unski Wiitala/Viitala, Isto Virtanen ja Esko Niemi

Puolustajat: Matti Rintakoski, Matti Lampainen ja Ossi Kauppi

Hyökkääjät: Yrjö Hakala, Teuvo Takala, Rainer Lindström, Lauri Silvan, Matti Karumaa, Teppo Rastio, Pentti Toivonen ja Erik Sjöberg
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Laitan tähän seuraavaksi B-maajoukkueen, Sisu Teamin ja Team Karjalan vuosien 1953-1997 aikaisia pelaajien sijoittumisia oli siten, että montako noiden vuosien pelaajaa pelasi nimenomaan A-maajoukkueessa tai Leijonissa ja tähän täydennän tietenkin jo aiemmin mainittujen vuosien 1954-1997 pelaajistojen lisäksi myös vuoden 1953 pelaajiston mahdolliset Leijoniin päässeet pelaajat B-maajoukkueesta/Sisu Teamista nimenomaan perusmiehistöjensä osalta kun ne nyt viimein löytyivät laitettaviksi.

Vuosi 1953 on vuoden 1956 tapaan poikkeus joukossa koska Leijonat eivät koskaan menneet Sveitsissä pelattuihin MM-Kisoihin sinä vuonna ja Leijonat ymmärtääkseni joutuivat mahdollisesti pelaamaan tuon ajan sääntöjen mukaisia Eurooppa-kriteerin otteluja säästääkseen paikkansa A-sarjassa tai sitten se muiden joukkueiden poissaolojen takia säilytti sarjapaikkansa A-sarjassa poisjäännistään huolimatta vuodeksi 1954.

Tosin 1950-luvulla B-sarjaa Jääkiekon MM-Kisojen osalta ei aina pelattu ja sinne joutuneiden tai sieltä nousseiden joukkueiden tasoon tuli aina tiedotusta myös tuolloisista Eurooppa-kriteerin pisteistä jotka määrittelivät myös silloista sarjaoikeutta. Vuoden 1953 mahdollinen Eurooppa-kriteerin ottelu olisi ollut erikoisesti haastamisoikeuttaan käyttäneen Belgian kanssa. Siten laitan vuoden 1953 kohdalle vuoden 1956 tapaan poikkeuksellisesti kysymysmerkin joskin selvennän sitä asiaa sulkeissa koska tiettävästi Leijonat ehdittiin kyllä alustavasti nimetä vuoden 1953 MM-Kisoihin ennen kun peruutuskäsky sitten tuli ja Leijonat jäivät Suomeen:

1953: ? (Suomi ei pelannut Sveitsissä järjestetyissä MM-Kisoissa vuonna 1953, mutta alustavasti Maalivahdit Unto Unski Wiitala/Viitala, Isto Virtanen ja Esko Niemi, Puolustajat Matti Rintakoski, Matti Lampainen ja Ossi Kauppi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala, Teuvo Takala, Lauri Silvan ja Erik Sjöberg ainakin olivat Leijonien kisakoneessa mukana siihen mitä B-maajoukkueen Perusmiehistön osalta tuli eli 10 pelaajaa. Mahdollisesti vielä 1-2 pelaajaa B-maajoukkueen enemmistöseuran eli TBK:n pelaajista oli lisäksi myös mukana lopullisen alustavassa nimilistassa ennen kun peruutus tuli. Välillä vuoden 1956 tilanteesta poiketen Leijoniin haluttiin ehdottoman varmasti esimerkiksi vain Maalivahdit Wiitala/Viitala ja Virtanen ja Puolustaja Rintakoski ja Hyökkääjät Hakala ja Sjöberg jolloin Leijoniin olisi tullut vain 5 pelaajaa. Lisäksi tuohon aikaan puhuttiin myös yhdesta sen ajan hyökkääjälupauksesta eli Seppo Liitsolasta joka ei vain vielä nähty riittävänä pääsemään pelaamaan B-maajoukkueessa tai puhumattakaan sitten vielä Leijonista. Liitsola oli kuitenkin joihinkin alustaviin kokoonpanoihin merkitty vuoden 1953 aikana Kotiin Jääväksi Varamieheksi niin B-maajoukkueen kuin A-maajoukkueen osalta. Mikäli tilanne jostakin muusta yhteydestä selviää tarkemmin tai lisätietoa muuta kautta tulee asian suhteen riittävän paljon niin muutan toki tämän vuoden asian ilman muuta toiseksi.)

1954: 6 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi, Puolustajat Ossi Kauppi ja Matti Lampainen ja Hyökkääjät Yrjö Hakala, Teuvo Takala ja Lauri Silvan.)

1955: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Seppo Liitsola.)

1956: ? (Suomi ei pelannut Italiassa järjestetyissä Talviolympialaisissa ja MM-Kisoissa vuonna 1956, mutta alustavasti Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen ainakin olivat Leijonien kisakoneessa mukana siihen mitä B-maajoukkueen Perusmiehistön osalta tuli eli 3 pelaajaa. Mahdollisesti 1-3 pelaajaa B-maajoukkueen enemmistöseuran eli TPS:n pelaajista oli lisäksi myös mukana lopullisen alustavassa nimilistassa ennen kun peruutus tuli. Mikäli tilanne jostakin selviää tarkemmin tai lisätietoa muuta kautta selviää asian suhteen niin muutan toki tämän vuoden asian ilman muuta toiseksi.)

1957: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)

1958: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)

1959: 3 pelaajaa (Maalivahti Esko Niemi ja Hyökkääjät Yrjö Hakala ja Pertti Nieminen.)

1960: 3 pelaajaa (Hyökkääjät Voitto Soini, Juhani Wahlsten ja Kalevi Rassa.)

1961: 3 pelaajaa (Hyökkääjät Anssi Salonen, Seppo Vainio ja Jorma Rikala.)

1962: 2 pelaajaa (Puolustajat Jorma Suokko ja Matti Lampainen.)

1963: 6 pelaajaa (Puolustajat Rauno Lehtiö, Jorma Suokko ja Matti Lampainen ja Hyökkääjät Matti Reunamäki, Pentti Hyytiäinen ja Seppo Nikkilä.)

1964: 3 pelaajaa (Puolustaja Jorma Suokko ja Hyökkääjät Jouni Seistamo ja Esko Luostarinen.)

1965: 2 pelaajaa ( Puolustaja Ilkka Mesikämmen ja Hyökkääjä Jaakko Honkanen.)

1966: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Suomen B-maajoukkueen, Suomi B:n tai B-Leijonien säännöllisestä perusmiehistöstä

1967: 5 pelaajaa (Maalivahti Urpo Ylönen, Puolustaja Raimo 'Rätsy' Määttänen ja Hyökkääjät Juhani Wahlsten, Reijo Hakanen ja Esa Peltonen.)

1968: 1 pelaaja (Hyökkääjä Kari Johansson.)

1969: 1 pelaaja (Hyökkääjä Esa Peltonen.)

1970: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1971: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1972: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1973: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1974: 4 pelaajaa (Maalivahti Jorma Valtonen, Puolustaja Jouko Öystilä ja Hyökkääjät Esa Peltonen ja Juhani Tamminen.)

1975: 2 pelaajaa (Maalivahti Jorma Valtonen ja Hyökkääjä Oiva Oijennus.)

1976: 1 pelaaja (Puolustaja Tapio Flinck joka mahtui mukaan myös Kanada Cupiin.)

1977: 2 pelaajaa (Hyökkääjät Antero Lehtonen ja Veli-Matti Ruisma.)

1978: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1979: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1980: 1 pelaaja (Hyökkääjä Jukka Koskilahti.)

1981: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä MM-kisoissa mukana, mutta Kanada Cupiin mahtui Sisu Teamista mukaan Hyökkääjä Arto Javanainen

1982: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1983: 1 pelaaja (Hyökkääjä Tony Arima.)

1984: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1985: 1 pelaaja (Hyökkääjä Mikko Mäkelä.)

1986: 3 pelaajaa (Puolustaja Pekka Laksola ja Hyökkääjät Tommi Pohja ja Kai Suikkanen.)

1987: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä MM-kisoissa mukana, mutta Kanada Cupiin mahtui Sisu Teamista mukaan Hyökkääjä Markku Kyllönen

1988: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1989: 2 pelaajaa (Maalivahti Markus Ketterer ja Puolustaja Reijo Ruotsalainen.)

1990: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1991: 1 pelaaja (Maalivahti Sakari Lindfors.)

1992: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Sisu Teamin säännöllisestä perusmiehistöstä

1993: 3 pelaajaa (Maalivahti Ari Sulander ja Hyökkääjät Keijo Säilynoja ja Juha Ylönen.)

1994: 2 pelaajaa joista 1 eli Maalivahti Pasi Kuivalainen oli niin Talviolympialaisissa 1994 eli Lillehammerissa ja MM-Kisoissa Italiassa ja Hyökkääjä Petri Varis vain Lillehammerissa, mutta ei MM-kisoissa

1995: Ei yhtään varsinaista pelaajaa nimensä Team Karjalaksi muuttaneen entisen Sisu Teamin perusmiehistöstä

1996: 1 pelaaja Team Karjalasta (Puolustaja Kimmo Timonen joka mahtui mukaan myös vuoden 1996 Jääkiekon Maailmancupiin eli World Cupiin.)

1997: Ei yhtään varsinaista pelaajaa Team Karjalan säännöllisestä perusmiehistöstä
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Laitan illan päätteeksi aina tietyn vuoden Sisu Teamin ja lisäksi B-maajoukkueen seuraedustuksen edustukseltaan vuosien 1953-1997 varrelta seurajoukkueittain kun vihdoin ja viimein myös vuoden 1953 B-maajoukkue pelaajineen kokonaisuudessaan on päässyt esille nk. Perusmiehistönsä osalta.

Tarkoitus toisin sanoen on siis katsoa kunkin vuoden pelaajaenemmistöisin seura mistä seurasta keskimäärin kunkin vuoden B-maajoukkueen, Sisu Teamin ja Team Karjalan perusmiehistön edustajat kunakin edustusvuonna olivat kotoisin tavallaan ja mistä seuroista ne muodostettiin. Seuranta kattaa tarvittaessa myös muutkin sarjat kuin vain pelkän SM-Sarjan/SM-Liigan eli vanhemmilta ajoilta myös Suomen Sarjat ja niistä ennen pitkää luodut Divisioonatkin.

Seurannassa en edelleenkään ole ottanut huomioon Sisu Teamin Yksittäispelaajiston/Oheispelaajiston/Reservipelaajiston jäsenistön seuroja. Nekin täydennän ehkä sitten joskus ennen pitkää. Ehkä jonakin päivänä myös vuosien 1950-1952 B-maajoukkueiden pelaajistot löytyisivät, mutta niiden löytäminen on ollut melkein mahdoton homma jopa vuosien 1953-1997 aikaisten tietojen etsimiseen verrattuna

Laitan tähän viestiin joka tapauksessa lopultakin vuosien 1953-1997 aikaiset B-maajoukkueen tai B-Leijonien, Sisu Teamin ja Team Karjalan seuraenemmistöiset pelaajamäärät kultakin vuodelta kun vuonna 1953 alettiin ensi kertaa siirtyä yksittäisen enemmistöseuran käyttöön aiemman vapaan seurakäytännön suhteen ja siitä poiketen:

1953: TBK 5-6 pelaajaa hieman riippuen Esko Niemen asemasta koska joidenkin tilastojen mukaan Niemi pelasi saman vuoden puolella vielä TP-V:n eli ilmeisesti myöhemmän TPV:n eli Tampereen Palloveikkojen riveissä ja mikäli vielä jollakin ilveellä Seppo Liitsola olisi päässyt pelaamaan sen vuoden B-maajoukkueeseen niin TBK:lla olisi ollut asemasta riippuen 6-7 pelaajaa jälleen hieman riippuen Esko Niemen asemasta, mutta pelaajamäärällään joka tapauksessa TBK tosiaan oli historian ensimmäinen B-maajoukkueen säännölliseksi tarkoitettu enemmistöseura

1954: TBK 11 pelaajaa

1955: TKV 6 pelaajaa

1956: TPS 8 pelaajaa

1957: Ilves 6 pelaajaa

1958: Tappara 5 pelaajaa

1959: SaiPa 10 pelaajaa

1960: Lukko 5 pelaajaa

1961: Lukko 7 pelaajaa

1962: Tappara 5 pelaajaa

1963: TK-V 4 pelaajaa

1964: Tappara 5 pelaajaa

1965: Ei seuraenemmistöä vaan Tapparalla ja TK-V:llä oli kullakin 3 pelaajaa

1966: TuTo 6 pelaajaa

1967: Ei seuraenemmistöä vaan Ässillä, TPS:llä, Ilveksellä ja Upon Pallolla oli kullakin 3 pelaajaa

1968:Upon Pallo tai tuolloin nimenomaan UPallona ja joskus myös U-Pallon nimellä tunnetulla seurajoukkueella oli Sisu Teamin aikakauden ensimmäinen historian enemmistöjoukkue 5 pelaajalla

1969: HJK ja Jokerit 4 pelaajaa

1970: HJK, TuTo ja TPS 4 pelaajaa

1971: Jokerit 4 pelaajaa joista 3 aktiivipelaajia pääseurassa ja yksi junioriseurassa kuitenkin jo aikuisten seuraan varattuna eli Jyrki Seivo. Muussa tapauksessa Jokerien lisäksi eniten edustusta oli TPS:llä ja Lukolla joilla oli Jokerien tapaan myös 3 pelaajaa.

1972: Lukko 4 pelaajaa

1973: Tappara 4 pelaajaa

1974: Ässät 5 pelaajaa

1975: Jokerit 5 pelaajaa

1976: Ässät 5 pelaajaa

1977: KiekkoReipas 5-6 pelaajaa vaihtelevasti koska joissakin tilastoissa Markku Hakulinen ehti edustaa samana vuonna KooVeetä ja muussa tapauksessa pelasi veljensä Yrjön kanssa samassa seurassa eli KiekkoReippaassa.

1978: KiekkoReipas 5 pelaajaa

1979: Ilves 4 pelaajaa

1980: Jokerit 3 pelaajaa

1981: Tappara 4 pelaajaa

1982: Jokerit 6 pelaajaa

1983: Jokerit 6 pelaajaa

1984: Ilves 22 pelaajaa

1985: Jokerit 6 pelaajaa

1986: TPS 7 pelaajaa

1987: Lukko 5 pelaajaa

1988: Lukko 6 pelaajaa

1989: Jokerit 5 pelaajaa

1990: Jokerit 5 pelaajaa

1991: Jokerit, Ilves ja HPK 3 pelaajaa mikäli mennään täysin kiistattomalla linjalla. Muussa tapauksessa HPK:lla oli vuonna 1991 eniten Sisu Teamissa pelaajia 4 kappaleen voimin koska joissakin tilastoissa Jarkko Varvio ehti edustaa samana vuonna HPK:ta ja Ilvestä.

1992: HockeyReipas 5 pelaajaa

1993: Kiekko-Espoo 4 pelaajaa

1994: Jokerit ja Lukko 6 pelaajaa

1995: JyP HT 5 pelaajaa

1996: TPS 5 pelaajaa

1997: Team Karjala koostui viimeisenä toimintavuotenaan pelaajaenemmistöltään 1-divisioonassa pelanneista Joensuun Kiekko-Karhuista ja Lahden Pelicansista joista mukana oli 5 pelaajaa ja mikäli SM-Liigan enemmistön laskee niin siinä tapauksessa HIFK oli seuraenemmistöisin joukkue Team Karjalan viimeisenä toimintavuotena 3 pelaajalla
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1960 Suomen B-maajoukkueen kausipeleihin on tullut lisäystä neljän Norjan A ja B-maajoukkueen kanssa pelattujen ottelujen ja kahden Ruotsin B-maajoukkuetta vastaan käydyn pelin muodossa.

Ikävä kyllä näiden uusien ottelujen osalta ottelupaikkakuntia ei mainittu vaan ainoastaan vaan kuukausi, että milloin kyseiset ottelut pelattiin.

Vuoden 1960 Suomen B-maajoukkueen osalta tuolloin sanottiin Matti Venton Päävalmentajavuotena pelatun ennätysmäärä otteluja osin tuon vuoden Talviolympialaisten vuodesta ja sen jälkeisestä ajasta johtuen eli tuon ajan käytännön mukaan 10 ottelua kun tätä ennen oli pelattu enintään saman verran eli 10 ottelua tai sitä vähemmän vuotta kohti vuosina 1955-1959.

Tässä joka tapauksessa nuo uudet ottelut kuukausimerkinnöiltään ja näillä näkymin vuosi 1960 oli viimeinen vuosi jolloin Suomen B-maajoukkue joko vain hävisi maaottelujaan tai pelasi niitä tasan eri maita vastaan:

Tammikuu 1960 ottelut ilmeisesti ennen Ruotsin B-maajoukkuetta ja Neuvostoliiton B-maajoukkuetta vastaan käytyjä otteluja Norjan A-maajoukkuetta eli Jääkarhuja vastaan

Suomi B-Jääkarhut 0-5

Suomi B-Jääkarhut 0-6

Helmikuu 1960 B-maaottelu Ruotsin B-maajoukkuetta vastaan ilmeisesti ennen Ruotsin B-maajoukkuetta ja Neuvostoliiton B-maajoukkuetta vastaan käytyjä otteluja

Suomi B-Ruotsi B 0-13

Marraskuu 1960 B-maaottelu Ruotsin B-maajoukkuetta vastaan

Suomi B-Ruotsi B 1-7

Joulukuu 1960 B-maaottelut Norjan B-maajoukkuetta eli B-Jääkarhuja vastaan

Suomi B-Jääkarhut B 2-4

Suomi B-Jääkarhut B 1-4
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vihdoin ja viimein olen onnistunut erittäin pitkien etsintöjen jälkeen löytämään Suomen B-maajoukkueen osalta myös 1950-luvunkin otteluja ja näiden ottelujen jälkeen lukuisilta eri vuosilta aion ilman ihmeitä varmaankin tehdä jälleen suuren päivityksen Suomen B-maajoukkueen osalta sen pelaamista otteluista.

Aloitan vuodesta 1959 ja päätän päivitykset näillä näkymin aivan loppuun asti eli vuoteen 1950 saakka jolloin näillä näkymin Suomen B-maajoukkue aloitti jääkiekossa toimintansa vaikkakin näillä näkymin vanhimmat varmasti sinänsä säilyneet tiedot eri B-maaotteluistakin ulottuvat ilman ihmeitä vaan noin vuoteen 1953 asti ja enemmäkin on voitu pelata vuosina 1950-1952 otteluja kuin mitä tähän nyt kohta laitan eri vuosilta eri viesteihin tietoja.

Vuosien 1950-1952 Suomen B-maajoukkueen kokoonpanojenkin suhteen on vielä selvitettävää eri joukkueiden ja eri pelaajistojen osalta kyseisiltä vuosilta etenkin kun muistaa, että tuolloin tosiaan ei B-maajoukkuetta koottu keskimäärin jonkun hallitsevan seuraenemmistön mukaan vaan pelaajia tosiaan oli kirjavasti niin SM-Sarjasta, Suomen Sarjasta tai Suomen Sarjasta ja Maakuntasarjasta.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Edellisen viestin toteaman mukaisesti vuoden 1959 Suomen B-maajoukkueen pelaamien ottelujen tulokset eri joukkueita vastaan tulevat seuraavaksi ottelujen osalta jotka se varmasti kauteen pelasi ja jokainen näistä otteluista pelattiin helmikuussa:

Suomi B-Ruotsi B 1-2 (Tämä ottelu pelattiin Kouvolassa 12.2.1959.)

Suomi B-Ruotsi B 1-3 (Tämä ottelu pelattiin Varkaudessa 13.2.1959.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-1 (Tämä sensaatiomainen tasapeliin päättynyt ottelu pelattiin Moskovassa 17.2.1959.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 2-2 (Tämä sensaatiomainen tuplatasapeliin päättynyt ottelu pelattiin edelleen Moskovassa 18.2.1959.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 0-1 (Tämä ottelu pelattiin Ystadissa 20.2.1959.)

Suomi B-Ruotsi B 2-3 (Tämä ottelu pelattiin Hälsingborgissa 22.2.1959.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 1-4 (Tämä ottelu pelattiin Växjössä 25.2.1959.)

Suomi B-Ruotsi B 0-4 (Tämä ottelu pelattiin Tukholmassa 26.2.1959.)
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1958 Suomen B-maajoukkueen pelit tulevat seuraavaksi ottelujen osalta jotka se varmasti 60 vuotta sitten kauteen pelasi ja suurin osa otteluista pelattiin helmikuussa, mutta myös maaliskuussakin otteluja pelattiin:

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 3-7 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 6.2.1958.)

Suomi B-Ruotsi B 1-5 (Tämä ottelu pelattiin Sandvikenissä 7.2.1958.)

Suomi B-Ruotsi B 2-2 (Tämä ottelu pelattiin Bollnäsissä 8.2.1958.)

Suomi B-Ruotsi B 2-6 (Tämä ottelu pelattiin Linköpingissä 21.2.1958.)

Suomi B-Ruotsi B 1-3 (Tämä ottelu pelattiin Motalassa 23.2.1958.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 8-9 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 28.2.1958.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 3-5 (Tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa 2.3.1958.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 4-5 (Tämä ottelu pelattiin Helsingissä 3.3.1958.)
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1957 Suomen B-maajoukkueen pelaamat ottelut tulevat seuraavaksi tässä niiden ottelujen osalta jotka se varmasti sinä vuonna kauteen pelasi ja jälleen otteluja oli niin helmikuussa kuin maaliskuussakin sinä vuonna:

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 2-2 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 8.2.1957.)

Suomi B-Ruotsi B 2-3 (Tämä ottelu pelattiin Mikkelissä 11.2.1957.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 3-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 28.2.1957.)

Suomi B-Ruotsi B 3-6 (Tämä ottelu pelattiin Porissa 2.3.1957.)

Suomi B-Ruotsi B 3-6 (Tämä ottelu pelattiin Raumalla 3.3.1957.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-6 (Tämä ottelu pelattiin Helsingissä 4.3.1957.)
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1956 Suomen B-maajoukkueen pelaamat ottelut tulevat seuraavaksi tässä niiden ottelujen osalta jotka se varmasti sinä vuonna kauteen pelasi ja jokainen ottelu tällä kertaa sinä vuonna pelattiin helmikuussa:

Suomi B-Ruotsi B 0-2 (Tämä ottelu pelattiin Uppsalassa 18.2.1956.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 1-3 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 22.2.1956.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 3-6 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 24.2.1956.)

Suomi B-Ruotsi B 2-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 25.2.1956.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-2 (Tämä ottelu pelattiin Moskovassa 26.2.1956.)

Suomi B-Neuvostoliitto 1-7 (Tämä ottelu pelattiin Moskovassa 27.2.1956 ja tätä ottelua nimitettiin toisinaan Suomen B-maajoukkueen ja Neuvostoliiton A-maajoukkueen Katsastusotteluksi koska tätä ennen varsinkin venäjänkielisten lähteiden mukaan Neuvostoliiton A-maajoukkue oli pelannut vain erittäin harvoin tai ei lainkaan Suomen B-maajoukkuetta vastaan. Kotimaisten lähteiden perusteella Suomen B-maajoukkue oli Neuvostoliiton A-maajoukkueen tätä ennen vain kerran aiemmin Lappeenrannassa vuonna 1955.)
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1955 Suomen B-maajoukkueen pelaamat ottelut tulevat seuraavaksi tässä niiden ottelujen osalta jotka se varmasti sinä vuonna kauteen pelasi ja jokainen ottelu sinä pelattiin edelleen helmikuussa:

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 4-4 (Tämä ottelu pelattiin Skarassa 19.2.1955.)

Suomi B-Ruotsi B 5-5 (Tämä ottelu pelattiin Linköpingissä 20.2.1955.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 2-5 (Tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa 22.2.1955.)

Suomi B-Neuvostoliitto 2-7 (Tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa 23.2.1955 ja tätäkin ottelua sanottiin Suomen B-maajoukkueen ja Neuvostoliiton A-maajoukkueen Katsastusotteluksi koska tätä ennen Neuvostoliiton A-maajoukkue ei venäjänkielisten lähteiden mukaan koskaan ollut pelannut Suomen B-maajoukkuetta vastaan mitenkään.)

Suomi B-Ruotsi B 3-3 (Tämä ottelu pelattiin Helsingissä 27.2.1955.)
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1954 Suomen B-maajoukkueen pelaamat ottelut tulevat seuraavaksi tässä niiden ottelujen osalta jotka se varmasti sinä vuonna kauteen pelasi ja otteluja pelattiin niin helmikuussa kuin tällä kertaa myös joulukuussa:

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 2-3 (Tämä ottelu pelattiin Raumalla 18.2.1954.)

Suomi B-Ruotsi B 2-5 (Tämä ottelu pelattiin Turussa 20.2.1954.)

Suomi B-Ruotsi B 4-5 (Tämä ottelu pelattiin Västanforsissa 22.2.1954.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-2 (Tämä ottelu pelattiin Moskovassa 26.2.1954 ja se näillä näkymin venäjänkielisten lähteiden mukaan ja myös suomenkielisten lähteiden mukaan tämä oli ensimmäinen Suomen B-maajoukkueen ja Neuvostoliiton B-maajoukkueen virallinen kohtaaminen ja välillä molempien kieliryhmien eri lähteissä tätä ottelua tuona kyseisenä päivänä on nimitetty myös B-maajoukkueiden Katsastusotteluksi kun ei sellaista varsinaista kokemusta juuri ollut kuin yhdestä ainoasta, vuotta aiemmin olleesta ottelusta Suomen maaperällä jossa lisäksi Neuvostoliiton B-maajoukkueella oli ollut hyvinkin erikoinen nimi ja jossa ei pelannut juurikaan ihan Neuvosto-Venäjän pelaajiakaan kuin nimeksi.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 0-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 10.12.1954.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 1-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 12.12.1954.)
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1953 Suomen B-maajoukkueen pelaamat ottelut tulevat seuraavaksi tässä niiden ottelujen osalta jotka se varmasti sinä vuonna kauteen pelasi ja otteluja pelattiin tällä kertaa tammikuussa, muutoin helmikuussa ja ensimmäistä kertaa Suomen B-maajoukkue osallistui tai pelasi historiallisesti eräänlaisessa ensimmäisessä B-maajoukkueturnauksessa jota Suomen B-maajoukkue sai itse isännöidä.

Jääkarhut A:na tai B:nä eli Norja vastaavilla eri maajoukkueillaan ei harmittavasti ehtinyt paikalle, mutta Ruotsin B-maajoukkue ja Neuvostoliiton tuolloinen, B-maajoukkuetta vastannut Neuvostojen Sosialististen Tasavaltojen Joukkue pääsi paikalle Suomeen ja laitan tästä turnauksesta asiaa heti kun ne pelattiin tuolloisina avauspeleinä ja hieman poikkeavalla tavalla tuleekin nyt ottelut tässä vuosikerrassa toisin kuin tavallisesti:

B-maajoukkueiden turnaus Suomessa tammikuussa 1953 Tampereella ja Helsingissä

Suomi B-Neuvostojen Sosialististen Tasavaltojen Joukkue 1-8 (Tässä maajoukkueessa pelasi tosiaan erikoisen nimensä mukaisesti lukemattomien eri neuvostotasavaltojen pelaajia. Erikoisimmat pelaajat olivat Neuvosto-Armenian Jääkiekkomaajoukkueen tuolloiset tähtipelaajat Mkrtytshan ja Karatchian joista ensimainitulla oli kuulemassa Paholaisen Parta ja kuin Don Quijotella ja toinen oli kuin olisi tullut jäälle lavendelin tuoksuisten leskirouvien muotilehdistä vaikkakin tämän Karatchianin sanottiin olleen puuseppä ammatiltaan ja ottelujen ulkopuolella hänellä sanottiin olleen rusentavin kädenpuristus pelaajista puhuttaessa ja tutuin pelaaja varsinkin suomalaisesta näkökulmasta edes jotenkin oli Neuvosto-Eestin Jaan Ahi eli Andrus Ahin isäukko.

Neuvosto-Venäjän mahdollisia pelaajia tässä erikoisessa joukkueessa korkeintaan oli vuotta myöhempi maailmanmestari ja tuon vuoden A-maajoukkueessa eli tuon ajan käytännön mukaisessa Moskovan Kaupunkijoukkueessa myös pudokkaana pelannut Dmitri Ukolov, mutta jääaikaa ei Ukolov välttämättä saanut tässä ottelussa lainkaan tai muutenkaan. Tämä ottelu pelattiin Tampereella 29.1.1953 ja on venäjänkielisissä lähteissä ja näillä näkymin myös suomalaisissa lähteissä laskettu kautta aikojen ensimmäiseksi B-maaotteluksi ja muussa tapauksessa vuotta myöhemmin vasta oli ensimmäinen virallinen B-maaottelu Neuvostoliiton varsinaista B-maajoukkuetta vastaan.)

Suomi B-Ruotsi B 2-7 (Tämä ottelu pelattiin Helsingissä 30.1.1953.)

B-maajoukkueiden turnauksen Suomessa päätti 31.1.1953 pelattu Helsingin ja Tampereen Turnauksen 1953 Finaali jossa Neuvostojen Sosialististen Tasavaltojen Joukkue voitti Ruotsin B-maajoukkueen maalein 8-2.

Suomi B-Ruotsi B 2-11 (Tämä ottelu pelattiin Söderhamnissa 13.2.1953.)

Suomi B-Ruotsi B 4-4 (Tämä ottelu pelattiin Sundsvallissa 14.2.1953.)

Suomi B-Ruotsi B 4-4 (Tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa 16.2.1953.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 1-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 18.2.1953.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 0-6 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 19.2.1953.)
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Seuraavaksi tähän tulee vuoden 1952 Suomen B-maajoukkueen pelaamat ottelut sinä vuonna siten kun se ne pelasi ja jokainen ottelu pelattiin helmikuussa:

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 1-2 (Tämä ottelu pelattiin Porissa 6.2.1952.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 2-2 (Tämä ottelu pelattiin Raumalla 7.2.1952.)

Suomi B-Ruotsi B 0-1 (Tämä ottelu pelattiin Jyväskylässä 17.2.1952.)

Suomi B-Ruotsi B 0-5 (Tämä ottelu pelattiin Vaasassa 19.2.1952.)

Suomi B-Ruotsi B 3-5 (Tämä ottelu pelattiin Tukholmassa 26.2.1952.)
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Seuraavaksi tähän tulee vuoden 1951 Suomen B-maajoukkueen pelaamat ottelut sinä vuonna siten kun se ne pelasi ja jokainen ottelu pelattiin helmikuussa:

Suomi B-Ruotsi A eli Tre Kronor 4-5 (Tämä ottelu pelattiin Tranåsissa 23.2.1951 ja se oli Suomen B-maajoukkueen ensimmäinen ottelu Ruotsin A-maajoukkuetta eli Tre Kronoria vastaan koskaan ja isännät ottivat Ruotsissa uuden joukkueen vastaan äärimmäisen rennosti vaikka halutessaan murskatappio olisi voinut olla suomalaisten B-maajoukkueelle erittäinkin järkyttävä.)

Suomi B-Ruotsi B 3-4 (Tämä ottelu pelattiin Karlskogassa 24.2.1951 ja se oli Suomen B-maajoukkueen ensimmäinen ottelu Ruotsin B-maajoukkuetta ja myöhempää Vikingarnaa vastaan koskaan ja isännät jatkoivat edelleen äärimmäisen rentoja otteitaan vaikkakin ruostalaisten B-maajoukkuetta vastaan hieman enemmän niin suomalaisten B-maajoukkue pystyi haastamaan niin edelleen halutessaan ruotsalaiset olisivat voineet järjestää erittäinkin tuhoisan murskatappion.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 0-2 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 26.2.1951.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 1-3 (Tämä pelattiin Oslossa 27.2.1951.)
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Ja vielä viime viestien lopuksi tulee vuoden 1950 eli Suomen B-maajoukkueen aloitusvuoden kautta aikojen ensimmäiset kaksi ottelua ja ne pelattiin tietenkin Jääkarhuja ja Jääkarhujen B:tä eli Norjaa ja Norjan B-maajoukkuetta vastaan.

Ikävä kyllä nämä aivan ensimmäiset ottelutiedot ovat hyvin ristiriitaisia koska oikein tarkkoja tietoja ei löytynyt, mutta Suomessa ensimmäiset ottelut on mitä ilmeisemmin pelattu joko helmikuussa 1950 tai joulukuussa 1950.

Muussa tapauksessa ne ovat saatettu pelata Norjassa ja siellä päin tietenkin Oslossa myöskin joko helmikuussa 1950 tai joulukuussa 1950.

Poikkeuksellisen tilanteen takia laitan tähän alle kuukauden ja päivämäärän vaihtelevasti kahden eri kuukauden väliltä:

Suomi B-Jääkarhut 0-8 (Tämä ottelu pelattiin joko Helsingissä tai Oslossa joko 7.2.1950 tai 10.12.1950 ja tämä ottelu oli Suomen B-maajoukkueen historian ensimmäinen ottelu. Tämä myös on näillä näkymin periaatteessa Suomen minkäänasteisen maajoukkueen suurin tappio Jääkarhuille jääkiekossa, mutta tuon ajan Jääkarhujen iskukyvyn ja myös Suomen B-maajoukkueen hatarien ensiaskeleiden johdosta tappio ei ollut yllätys. Norjalaislehdissä jopa ihmeteltiin tappion pienuutta täysin vasta-aloittelevalle B-maajoukkueelle kun muun muassa Jääkarhujen tähtipelaajien eli Gulbrandsenin, Brändsetterin ja Voigtin olisi pitänyt suurin piirtein iskeä vaikka kaksikin kypärätemppua miestä kohti ja ainoaksi Suomen B-maajoukkueen tähdeksi ottelussa sanottiin olleen sen maalivahti.)

Suomi B-Jääkarhut B 1-8 (Tämä ottelu pelattiin joko Helsingissä tai Oslossa joko 8.2.1950 tai 12.12.1950 ja tämä ottelu Suomen B-maajoukkueen historian toinen ottelu yleensäkin ja ensimmäinen ottelu Jääkarhujen B-maajoukkuetta vastaan. Suomen B-maajoukkue oli käytännöllisesti katsoen täysin loppu jäällä ja ilman suomalaisten maalivahdin eli ilmeisesti Unski Wiitalan/Viitaltan tai Wrangnellin muutamia onnella tehtyjä torjuntoja Jääkarhut olisivat menneet jopa omalla B-maajoukkueellaan 20 maalinkin johtoon koska niin huonolta tuntui Suomen B-maajoukkueen kenttätyöskentely, jatkuva jäähyily jopa useiden tappelujen muodossa ja yleinen väsymyksen aiheuttama kurittomuus.)
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Päivitän jälleen Sisu Teamin vuosien ja vuosikymmenten välillä pelaamia eri otteluja ja turnauksia aikaväliltä 1950-1997 kun uutena mukaan tulevat 1950-luvun ottelut.

Joinakin vuosina tuloksia ja kertomuksia on enemmän ja joistakin on vähemmän. Lisäksi Sisu Team on välillä vain myös B-maajoukkue ja välillä loppuvuosinaan tietenkin Team Karjala. Olympiajoukkueenakin Sisu Team tunnettiin, mutta nimen huonouden takia en viitsi laittaa sitä sellaisenaan kun muuten menee sekaisin varsinaisten Olympialaisten joukkueidenkin kanssa.

Mikäli vuosiluvut ja ottelumäärät eivät mahdu valtavuuden takia niin sitten teen samoin kuin esimerkiksi Vikingarnan topikissa eli laitan ne turnaukset eri vuosille ja vuosikymmenille eri viesteihin. Laitan aina B-maajoukkueen, Sisu Teamin tai Team Karjalan ensiksi ottelulistaan vaikka välillä se olisi ollutkin vierasjoukkueena. Tarvittaessa myöhempien turnausvuosien osalta erotan myös muut maajoukkuepelit niin ne eivät mene sekaisin turnauspelien kanssa.

Tähän viestiin tulee Sisu Teamin tai B-maajoukkueen 1950-luvun pelit vuosilta 1950-1959, 1960-luvun pelit vuosilta 1960-1969 ja 1970-luvun pelit vuosilta 1970-1979 ja muutoin otteluja siitä eteenpäin tarpeen ja merkkimäärän riittävyyden mukaan seuraaviin viesteihin ja tarpeen mukaan 1950-luvun pelit kerrotaan erillisessä yksittäisviestissä mikäli ne eivät tähän mahdu sellaisinaan:

1950

Suomi B-Jääkarhut 0-8 (Tämä ottelu pelattiin joko Helsingissä tai Oslossa joko 7.2.1950 tai 10.12.1950 ja tämä ottelu oli Suomen B-maajoukkueen historian ensimmäinen ottelu. Tämä myös on näillä näkymin periaatteessa Suomen minkäänasteisen maajoukkueen suurin tappio Jääkarhuille jääkiekossa, mutta tuon ajan Jääkarhujen iskukyvyn ja myös Suomen B-maajoukkueen hatarien ensiaskeleiden johdosta tappio ei ollut yllätys. Norjalaislehdissä jopa ihmeteltiin tappion pienuutta täysin vasta-aloittelevalle B-maajoukkueelle kun muun muassa Jääkarhujen tähtipelaajien eli Gulbrandsenin, Brändsetterin ja Voigtin olisi pitänyt suurin piirtein iskeä vaikka kaksikin kypärätemppua miestä kohti ja ainoaksi Suomen B-maajoukkueen tähdeksi ottelussa sanottiin olleen sen maalivahti.)

Suomi B-Jääkarhut B 1-8 (Tämä ottelu pelattiin joko Helsingissä tai Oslossa joko 8.2.1950 tai 12.12.1950 ja tämä ottelu Suomen B-maajoukkueen historian toinen ottelu yleensäkin ja ensimmäinen ottelu Jääkarhujen B-maajoukkuetta vastaan. Suomen B-maajoukkue oli käytännöllisesti katsoen täysin loppu jäällä ja ilman suomalaisten maalivahdin eli ilmeisesti Unski Wiitalan/Viitaltan tai Wrangnellin muutamia onnella tehtyjä torjuntoja Jääkarhut olisivat menneet jopa omalla B-maajoukkueellaan 20 maalinkin johtoon koska niin huonolta tuntui Suomen B-maajoukkueen kenttätyöskentely, jatkuva jäähyily jopa useiden tappelujen muodossa ja yleinen väsymyksen aiheuttama kurittomuus.)

1951

Suomi B-Ruotsi A eli Tre Kronor 4-5 (Tämä ottelu pelattiin Tranåsissa 23.2.1951 ja se oli Suomen B-maajoukkueen ensimmäinen ottelu Ruotsin A-maajoukkuetta eli Tre Kronoria vastaan koskaan ja isännät ottivat Ruotsissa uuden joukkueen vastaan äärimmäisen rennosti vaikka halutessaan murskatappio olisi voinut olla suomalaisten B-maajoukkueelle erittäinkin järkyttävä.)

Suomi B-Ruotsi B 3-4 (Tämä ottelu pelattiin Karlskogassa 24.2.1951 ja se oli Suomen B-maajoukkueen ensimmäinen ottelu Ruotsin B-maajoukkuetta ja myöhempää Vikingarnaa vastaan koskaan ja isännät jatkoivat edelleen äärimmäisen rentoja otteitaan vaikkakin ruostalaisten B-maajoukkuetta vastaan hieman enemmän niin suomalaisten B-maajoukkue pystyi haastamaan niin edelleen halutessaan ruotsalaiset olisivat voineet järjestää erittäinkin tuhoisan murskatappion.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 0-2 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 26.2.1951.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 1-3 (Tämä pelattiin Oslossa 27.2.1951.)

1952

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 1-2 (Tämä ottelu pelattiin Porissa 6.2.1952.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 2-2 (Tämä ottelu pelattiin Raumalla 7.2.1952.)

Suomi B-Ruotsi B 0-1 (Tämä ottelu pelattiin Jyväskylässä 17.2.1952.)

Suomi B-Ruotsi B 0-5 (Tämä ottelu pelattiin Vaasassa 19.2.1952.)

Suomi B-Ruotsi B 3-5 (Tämä ottelu pelattiin Tukholmassa 26.2.1952.)

1953

B-maajoukkueiden turnaus Suomessa tammikuussa 1953 Tampereella ja Helsingissä

Suomi B-Neuvostojen Sosialististen Tasavaltojen Joukkue 1-8 (Tässä maajoukkueessa pelasi tosiaan erikoisen nimensä mukaisesti lukemattomien eri neuvostotasavaltojen pelaajia. Erikoisimmat pelaajat olivat Neuvosto-Armenian Jääkiekkomaajoukkueen tuolloiset tähtipelaajat Mkrtytshan ja Karatchian joista ensimainitulla oli kuulemma Paholaisen Parta ja kuin Don Quijotella ja toinen oli kuin olisi tullut jäälle lavendelin tuoksuisten leskirouvien muotilehdistä vaikkakin tämän Karatchianin sanottiin olleen puuseppä ammatiltaan ja ottelujen ulkopuolella hänellä sanottiin olleen rusentavin kädenpuristus pelaajista puhuttaessa ja tutuin pelaaja varsinkin suomalaisesta näkökulmasta edes jotenkin oli Neuvosto-Eestin Jaan Ahi eli Andrus Ahin isäukko.

Neuvosto-Venäjän mahdollisia pelaajia tässä erikoisessa joukkueessa korkeintaan oli vuotta myöhempi maailmanmestari ja tuon vuoden A-maajoukkueessa eli tuon ajan käytännön mukaisessa Moskovan Kaupunkijoukkueessa myös pudokkaana pelannut Dmitri Ukolov, mutta jääaikaa ei Ukolov välttämättä saanut tässä ottelussa lainkaan tai muutenkaan. Tämä ottelu pelattiin Tampereella 29.1.1953 ja on venäjänkielisissä lähteissä ja näillä näkymin myös suomalaisissa lähteissä laskettu kautta aikojen ensimmäiseksi B-maaotteluksi ja muussa tapauksessa vuotta myöhemmin vasta oli ensimmäinen virallinen B-maaottelu Neuvostoliiton varsinaista B-maajoukkuetta vastaan.)

Suomi B-Ruotsi B 2-7 (Tämä ottelu pelattiin Helsingissä 30.1.1953.)

B-maajoukkueiden turnauksen Suomessa päätti 31.1.1953 pelattu Helsingin ja Tampereen Turnauksen 1953 Finaali jossa Neuvostojen Sosialististen Tasavaltojen Joukkue voitti Ruotsin B-maajoukkueen maalein 8-2.

Suomi B-Ruotsi B 2-11 (Tämä ottelu pelattiin Söderhamnissa 13.2.1953.)

Suomi B-Ruotsi B 4-4 (Tämä ottelu pelattiin Sundsvallissa 14.2.1953.)

Suomi B-Ruotsi B 4-4 (Tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa 16.2.1953.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 1-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 18.2.1953.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 0-6 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 19.2.1953.)

1954

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 2-3 (Tämä ottelu pelattiin Raumalla 18.2.1954.)

Suomi B-Ruotsi B 2-5 (Tämä ottelu pelattiin Turussa 20.2.1954.)

Suomi B-Ruotsi B 4-5 (Tämä ottelu pelattiin Västanforsissa 22.2.1954.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-2 (Tämä ottelu pelattiin Moskovassa 26.2.1954 ja se näillä näkymin venäjänkielisten lähteiden mukaan ja myös suomenkielisten lähteiden mukaan tämä oli ensimmäinen Suomen B-maajoukkueen ja Neuvostoliiton B-maajoukkueen virallinen kohtaaminen ja välillä molempien kieliryhmien eri lähteissä tätä ottelua tuona kyseisenä päivänä on nimitetty myös B-maajoukkueiden Katsastusotteluksi kun ei sellaista varsinaista kokemusta juuri ollut kuin yhdestä ainoasta, vuotta aiemmin olleesta ottelusta Suomen maaperällä jossa lisäksi Neuvostoliiton B-maajoukkueella oli ollut hyvinkin erikoinen nimi ja jossa ei pelannut juurikaan ihan Neuvosto-Venäjän pelaajiakaan kuin nimeksi.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 0-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 10.12.1954.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 1-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 12.12.1954.)

1955

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 4-4 (Tämä ottelu pelattiin Skarassa 19.2.1955.)

Suomi B-Ruotsi B 5-5 (Tämä ottelu pelattiin Linköpingissä 20.2.1955.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 2-5 (Tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa 22.2.1955.)

Suomi B-Neuvostoliitto 2-7 (Tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa 23.2.1955 ja tätäkin ottelua sanottiin Suomen B-maajoukkueen ja Neuvostoliiton A-maajoukkueen Katsastusotteluksi koska tätä ennen Neuvostoliiton A-maajoukkue ei venäjänkielisten lähteiden mukaan koskaan ollut pelannut Suomen B-maajoukkuetta vastaan mitenkään.)

Suomi B-Ruotsi B 3-3 (Tämä ottelu pelattiin Helsingissä 27.2.1955.)

1956

Suomi B-Ruotsi B 0-2 (Tämä ottelu pelattiin Uppsalassa 18.2.1956.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 1-3 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 22.2.1956.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 3-6 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 24.2.1956.)

Suomi B-Ruotsi B 2-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 25.2.1956.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-2 (Tämä ottelu pelattiin Moskovassa 26.2.1956.)

Suomi B-Neuvostoliitto 1-7 (Tämä ottelu pelattiin Moskovassa 27.2.1956 ja tätä ottelua nimitettiin toisinaan Suomen B-maajoukkueen ja Neuvostoliiton A-maajoukkueen Katsastusotteluksi koska tätä ennen varsinkin venäjänkielisten lähteiden mukaan Neuvostoliiton A-maajoukkue oli pelannut vain erittäin harvoin tai ei lainkaan Suomen B-maajoukkuetta vastaan. Kotimaisten lähteiden perusteella Suomen B-maajoukkue oli Neuvostoliiton A-maajoukkueen tätä ennen vain kerran aiemmin Lappeenrannassa vuonna 1955.)

1957

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 2-2 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 8.2.1957.)

Suomi B-Ruotsi B 2-3 (Tämä ottelu pelattiin Mikkelissä 11.2.1957.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 3-4 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 28.2.1957.)

Suomi B-Ruotsi B 3-6 (Tämä ottelu pelattiin Porissa 2.3.1957.)

Suomi B-Ruotsi B 3-6 (Tämä ottelu pelattiin Raumalla 3.3.1957.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-6 (Tämä ottelu pelattiin Helsingissä 4.3.1957.)

1958

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 3-7 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 6.2.1958.)

Suomi B-Ruotsi B 1-5 (Tämä ottelu pelattiin Sandvikenissä 7.2.1958.)

Suomi B-Ruotsi B 2-2 (Tämä ottelu pelattiin Bollnäsissä 8.2.1958.)

Suomi B-Ruotsi B 2-6 (Tämä ottelu pelattiin Linköpingissä 21.2.1958.)

Suomi B-Ruotsi B 1-3 (Tämä ottelu pelattiin Motalassa 23.2.1958.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 8-9 (Tämä ottelu pelattiin Oslossa 28.2.1958.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 3-5 (Tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa 2.3.1958.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 4-5 (Tämä ottelu pelattiin Helsingissä 3.3.1958.)

1959

Suomi B-Ruotsi B 1-2 (Tämä ottelu pelattiin Kouvolassa 12.2.1959.)

Suomi B-Ruotsi B 1-3 (Tämä ottelu pelattiin Varkaudessa 13.2.1959.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-1 (Tämä sensaatiomainen tasapeliin päättynyt ottelu pelattiin Moskovassa 17.2.1959.)

Suomi B-Neuvostoliitto B 2-2 (Tämä sensaatiomainen tuplatasapeliin päättynyt ottelu pelattiin edelleen Moskovassa 18.2.1959.)

Suomi B-Jääkarhut B eli Norjan B-maajoukkue 0-1 (Tämä ottelu pelattiin Ystadissa 20.2.1959.)

Suomi B-Ruotsi B 2-3 (Tämä ottelu pelattiin Hälsingborgissa 22.2.1959.)

Suomi B-Jääkarhut eli Norja 1-4 (Tämä ottelu pelattiin Växjössä 25.2.1959.)

Suomi B-Ruotsi B 0-4 (Tämä ottelu pelattiin Tukholmassa 26.2.1959.)

1960

Tammikuu 1960 ottelut ilmeisesti ennen Ruotsin B-maajoukkuetta ja Neuvostoliiton B-maajoukkuetta vastaan käytyjä otteluja Norjan A-maajoukkuetta eli Jääkarhuja vastaan

Suomi B-Jääkarhut 0-5

Suomi B-Jääkarhut 0-6

Helmikuu 1960 B-maaottelu Ruotsin B-maajoukkuetta vastaan ilmeisesti ennen Ruotsin B-maajoukkuetta ja Neuvostoliiton B-maajoukkuetta vastaan käytyjä otteluja

Suomi B-Ruotsi B 0-13

Suomi B-Neuvostoliitto B 4-6

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-3

Suomi B-Ruotsi B 4-5

Suomi B-Ruotsi B 2-5

Marraskuu 1960 B-maaottelu Ruotsin B-maajoukkuetta vastaan

Suomi B-Ruotsi B 1-7

Joulukuu 1960 B-maaottelut Norjan B-maajoukkuetta eli B-Jääkarhuja vastaan

Suomi B-Jääkarhut B 2-4

Suomi B-Jääkarhut B 1-4

1961

Suomi B-Ruotsi B 2-5

Suomi B-Norja B 6-1

Suomi B-Norja B 4-1

Suomi B-Ruotsi B 0-4

Suomi B-Tsekkoslovakia B 4-2

Suomi B-Tsekkoslovakia B 3-9

Suomi B-Itä-Saksa 4-2

Suomi B-Länsi-Saksa B 6-3

1962

Suomi B-Ruotsi B 2-3

Suomi B-Ruotsi B 4-4

Suomi B-Norja B 8-2

Suomi B-Norja 4-4

Suomi B-Länsi-Saksa 4-2

1963

Suomi B-Ruotsi B 0-8

Suomi B-Norja B 7-4

Suomi B-Norja B 8-2

Suomi B-Ruotsi B 2-3

Suomi B-Tsekkoslovakia B 2-5

1964

Suomi B-Puola 2-2

Suomi B-Suomi C 3-1

Suomi B-Suomi C 3-1

Suomi B-Puola B 5-1

Suomi B-Puola B 4-4

1965

Suomi B-Yhdysvallat 4-1

Suomi B-Ruotsi B 4-6

Suomi B-Ruotsi B 2-5

Suomi B-Ruotsi B 3-5

Suomi B-Neuvostoliitto B 2-6

Suomi B-Neuvostoliitto B 2-7

Suomi B-Norja B 5-0

Suomi B-Norja B 8-0

Suomi B-Ruotsi B 5-8

Suomi B-Puola 2-2

1966

Suomi B-Tsekkoslovakia B 2-4

Suomi B-Neuvostoliitto B 3-8

Suomi B-Neuvostoliitto B 1-12

Tällä kaudella Suomen B-maajoukkue oli viimeistä kertaa pelkästään B-maajoukkueen nimellä tunnettu sillä vuodesta 1967 lähtien nimi muuttui Sisu Teamiksi joten tästä eteenpäin vuoteen 1994 laitan tähänkin joukkueen Sisu Teamina.

1967

Sisu Team-Yhdysvallat B 5-3

Sisu Team-Yhdysvallat B 5-1

Sisu Team-Sveitsi 4-5

Sisu Team-Kanada B 1-3

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-4

Sisu Team-Sveitsi 9-2

Sisu Team-Sveitsi 4-5

Sisu Team-Sveitsi 9-2

Sisu Team-Yhdysvallat B 2-2

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-3

Sisu Team-Yhdysvallat 1-5

Sisu Team-Italia 13-0

Sisu Team-Itä-Saksa B 5-3

Sisu Team-Norja 3-1

1968

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-4

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-11

Sisu Team-Neuvostoliitto B 5-8

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-6

Sisu Team-Neuvostoliitto C 9-0

Sisu Team-Ruotsi B 0-1

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-5

Sisu Team-Sveitsi 8-2

Sisu Team-Sveitsi 7-4

Sisu Team-Ruotsi B 1-7

Sisu Team-Kanada B 2-9

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-6

Sisu Team-Ruotsi B 5-4

Sisu Team-Ruotsi B 4-5

1969

Sisu Team-Sveitsi 4-5

Sisu Team-Sveitsi 9-2

1970

Sisu Team-Puola 3-1

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-4

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-11

Sisu Team-Neuvostoliitto B 5-8

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-6

Sisu Team-Neuvostoliitto B 9-0

Sisu Team-Yhdysvallat B 5-3

Sisu Team-Yhdysvallat B 5-1

Sisu Team-Ruotsi B 1-7

Sisu Team-Kanada B 2-9

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-6

Sisu Team-Ruotsi B 4-5

Sisu Team-Ruotsi B 5-4

1971

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-1

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-10

Sisu Team-Ruotsi B 5-3

Sisu Team-Ruotsi B 6-3

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-2

Sisu Team-Ruotsi B 0-9

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-5

Sisu Team-Ruotsi B 1-4

Sisu Team-Sveitsi 5-2

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-3

Sisu Team-Länsi-Saksa B 6-0

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-7

Sisu Team-Ruotsi B 0-6

Sisu Team-Hakkapeliitat 3-2 (Sisu Team pelasi kilpailevaa Suomen Jääkiekon B-maajoukkuetta eli Hakkapeliittoja vastaan ja välillä Hakkapeliitat tunnettiin myös Yhdistelmäjoukkueen nimelläkin ja tässä ottelussa kyse oli ilmeisesti tasonmittausottelusta Spengler Cupia tai jotain muuta tärkeää turnausta varten.)

1972

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-7

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-5

Sisu Team-Länsi-Saksa B 6-5

Sisu Team-Norja 9-2

Sisu Team-Ruotsi B eli Vikingarna 7-3

Sisu Team-Vikingarna 3-7

Sisu Team-Vikingarna 1-5

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-4

Sisu Team-Hakkapeliitat 3-2 (Tämä ottelu oli viimeinen ottelu Suomen kilpailevalle B-maajoukkueelle eli Hakkapeliitoille tai välillä myös nimensä vuoksi Yhdistelmäjoukkueena tunnettuna jääkiekossa. Tämän ottelun jälkeen loppuvuodesta 1972 Hakkapeliitat hajotettiin vuosien 1967-1972 ajan kestäneen toimintansa päättymisen merkiksi ja niissä pelanneet pelaajat palasivat kukin seuroihinsa tai jälleen esimerkiksi muihin maajoukkueen toiminnallisiin osiin vaihdellen aina hyvin nuorekkaasta Poikamaajoukkueesta aina keskimäärin melko iäkkääseen Kehitysjoukkueeseen, Veteraanijoukkueeseen tai Ukkomaajoukkueeseen eli C-maajoukkueeseen asti.)

1973

Sisu Team-Japani 7-2

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-5

Sisu Team-Neuvostoliitto B 7-7

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-9

Riika Cup 1974 Esiturnaus

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-2

Sisu Team-Vikingarna 4-9

Sisu Team-Kanadan Seuramaajoukkue 4-3

Sisu Team-Yhdysvallat B 2-0

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-1

1974

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-7

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-2

Riika Cup 1974

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-6

Sisu-Team Vikingarna 4-9

Sisu Team-Kanadan Seuramaajoukkue 4-3

Sisu Team-Yhdysvallat B 5-1

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 6-4

Jääkarhujen Kotipesän eli Norjan Jääkiekkoliiton 40-Vuotisjuhlaturnaus 1974

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-9

Sisu Team-Vikingarna 3-5

Sisu Team-Jääkarhut eli Norja 11-6

Spengler Cup 1974

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-3

Sisu Team-Puola 2-3

Sisu Team-Hollanti 7-2

Sisu Team-Sveitsi 6-1

1975

Riika Cup 1975

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-5

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-5

Sisu Team-Vikingarna 3-5

Spengler Cup 1975

Sisu Team-Puola 2-2

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-3

Sisu Team-Norja 7-2

Sisu Team-Sveitsi 9-1

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1975:

Sisu Team-DDR 6-11

Sisu Team-DDR 5-9

1976

Leningradin Turnaus 1976 (Turnaus pelattiin 27.3-30.3.1976 ja olen aiemmin maininnut muissa maaotteluissa vahingossa juuri tämän turnauksen pelejä ja niiden tuloksia.)

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-7

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-5

Sisu Team-Vikingarna 4-6

Spengler Cup 1976

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-6

Sisu Team-Japani 3-4

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-1

Sisu Team-Sveitsi 1-2

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1976:

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-9

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-2

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-3

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 6-3

1977

Leningradin Turnaus 1977

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-6

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-10

Sisu Team-Vikingarna eli Ruotsi B 3-4

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1977:

Sisu Team-Yhdysvallat B 4-8

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 6-1

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-7

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-2

1978

Leningradin Turnaus 1978

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 0-5

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-8

Sisu Team-Vikingarna 3-3

Pekingin Turnaus 1978

Sisu Team-Japani 16-1

Sisu Team-Romania 3-3

Sisu Team-Kiina 12-1

Sisu Team-Länsi-Saksa B 6-2

Sapporon/Hokkaidon/Tomakomain/Tokion/Japanin Turnaus 1978

Sisu Team-Länsi-Saksa B 2-1

Sisu Team-Japani C 9-3

Sisu Team-Japanin Seuramaajoukkueiden Tähdistöjoukkue eli Japanin Seuramaajoukkueiden All-Stars 8-2

Sisu Team-Nippon All-Stars eli Japanin B-maajoukkue 14-3

Sisu Team-Japani 7-8

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1978:

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-2 tammikuussa 1978

Sisu Team-DDR 7-1

Sisu Team-DDR 2-2

Sisu Team-Yhdysvallat B 3-7

1979

Leningradin Turnaus 1979 (Turnaus pelattiin 30.3.1979-2.4.1979 Leningradissa joten yksi aiempi Sisu Teamin muu ottelu Neuvostoliiton B-maajoukkueen kanssa paljastui Leningradin Turnauksen aikaiseksi peliksi eli tuo 0-9 tappio-ottelu.)

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-5

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-9

Sisu Team-Vikingarna 2-3

Helsingin Turnauksen 1979 Esiottelu

Sisu Team-Kanada B 5-4

Helsingin Turnaus 1979

Sisu Team-Kanada B 4-3

Sisu Team-Kanada B 7-3

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1979:

Sisu Team-Vikingarna 2-8

Sisu Team-Vikingarna 2-2

Sisu Team-Kiina 10-2

Sisu Team-Kiina 11-4 (Mahdollinen pelattu ottelu joka on vielä hieman epäselvä koska vuonna 1993 sanottiin Kiinan pelanneen Sisu Teamia vastaan vuonna 1989 ja toistaiseksi eniten olen löytänyt samaa tulosta kyllä, mutta vain vuodelta 1979 eli mahdollisesti se on sekoittunut noihin ja täten toistaiseksi merkitsen nämä Sisu Team-Kiina ottelut tuloksella 11-4 näihin kokoomaviesteihin.)
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Tähän viestiin laitan sitten Sisu Teamin pelaamat 1980-luvun pelit suuresti päivitettynä toistaiseksi vuosilta 1980-1989:

1980

Leningradin Turnaus 1980

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-4

Sisu Team-Vikingarna 3-12

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-11

Hollannin Turnaus 1980

Sisu Team-Hollanti 7-3

Sisu Team-Puola 9-7

Sisu Team-Länsi-Saksa 3-4

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1980:

Sisu Team-Kanada 8-2

Sisu Team-Kanada 3-3

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-7

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-4

Sisu Team-Vikingarna 7-3

Sisu Team-Vikingarna 2-3

Sisu Team-Vikingarna 3-7

Sisu Team-Vikingarna 2-3

1981

Länsi-Saksan Turnaus 1981

Sisu Team-Länsi-Saksa 3-4

Sisu Team-Länsi-Saksa 2-7

Groningenin Turnaus Hollannissa 1981

Sisu Team-Itävalta 5-5

Sisu Team-Hollanti 5-3

Sisu Team-Italia 8-4

Leningradin Turnaus 1981 (Turnaus pelattiin 31.3.1981-7.4.1981 joten yksi aiempi Sisu Teamin muu ottelu Neuvostoliiton B-maajoukkueen kanssa paljastui Leningradin Turnauksen aikaiseksi peliksi eli tuo 1-10 tappio-ottelu. 9.4.1981 turnauksen jälkeen pelatun Sisu Teamin ja Neuvostoliiton B-maajoukkueen välistä ottelutulosta en harmittavasti edelleenkään tiedä.)

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-10

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-3

Sisu Team-Vikingarna 4-6

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-7

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-7

Sisu Team-Vikingarna 7-5

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1981:

Sisu Team-Japani 4-1

Sisu Team-Japani 5-4

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-5

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-9

Sisu Team-Hollanti 6-3

1982

Fribourgin Turnaus Sveitsissä 1982

Sisu Team-Itävalta 4-0

Sisu Team-DDR 2-2

Sisu Team-Sveitsi 5-7

Leningradin Turnaus 1982

Sisu Team-Vikingarna 5-2

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-3

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-2

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1982:

Sisu Team-Sveitsi 3-1

Sisu Team-Sveitsi 5-3

Sisu Team-Kanadan Yhdistelmämaajoukkue 1-7

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-3

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-4

Sisu Team-Vikingarna 3-5

Sisu Team-Vikingarna 3-12

Sisu Team-Leijonat 2-5

1983

Leningradin Turnaus 1983

Sisu Team-Kanada B 5-8

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-5

Sisu Team-Vikingarna 2-5

Sisu Team-Neuvostoliito B 2-5

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1983:

Sisu Team-Italia 3-0

Sisu Team-Italia 7-4

Sisu Team-Romania 8-9

Sisu Team-Neuvostoliitto 1-7

Sisu Team-Japani 10-6

Sisu Team-Japani 6-8

Sisu Team-Kanada 5-8

Sisu Team-Neuvostoliitto 2-5

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-1

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-6

Sisu Team-Yhdysvallat B 10-3

Sisu Team-Yhdysvallat B 4-6

Sisu Team-Yhdysvallat B 5-2

Sisu Team-Yhdysvallat B 3-3

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-5

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-1

Sisu Team-Vikingarna 1-6

Sisu Team-Vikingarna 5-2

1984

Sisu Team Tsekkoslovakiassa Tammikuussa 1984

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-7

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-10

Leningradin Turnauksen 1984 Esiottelut Suomessa? (Nämä ottelut ovat vieläkin jonkin verran epävarmoja.)

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-7 (Tämä ottelu pelattiin joko 18.1.1984, 20.1.1984 tai 26.1.1984 viimeistään Helsingin Jäähallissa.)

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-10 (Tämä ottelu pelattiin joko 19.1.1984, 21.1.1984 tai 28.1.1984 viimeistään Oulun Jäähallissa.)

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-6 (Tämä ottelu pelattiin joko 21.1.1984, 22.1.1984 tai 29.1.1984 viimeistään Tampereen Jäähallissa.)

Leningradin Turnaus 1984

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-10

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-6

Sisu Team-Vikingarna 2-3

Sisu Team-Neuvostoliitto C 3-4

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1984:

Sisu Team-Kehitysjoukkue 5-3

Sisu Team-Vikingarna 1-3

Sisu Team-Vikingarna 4-4

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 5-8

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-5

1985

Sisu Teamin Ottelukiertue Norjassa 1985

Sisu Team-Jääkarhut 3-3

Sisu Team-Jääkarhut 3-1

Leningradin Turnaus 1985

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-11

Sisu Team-Vikingarna 0-5

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 5-8

Sisu Team-Kanada 4-4

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1985:

Sisu Team-Leijonat 5-4

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-1

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-5

Sisu Team-Suomen Alle 20-Vuotiaiden Maajoukkue 2-1

Sisu Team-Vikingarna 7-6

Sisu Team-Vikingarna 5-3

Jossakin välin vuotta 1985 Sisu Teamin piti pelata 15.2.1985-15.3.1985 välisenä aikana Sisu Teamin piti pelata tai se ehkä pelasikin Sveitsiä vastaan yhden harjoitusmaaottelun nimenomaan Sveitsin omien B-sarjan MM-kotikisojen valmistautumista varten

1986

Kanadan Turnaus 1986

Sisu Team-Kanada B 2-1

Sisu Team-Kanada B 5-1

Sisu Team-Kanada B 5-1

Sisu Team-Kanada B 2-1

Sisu Team-Kanada B 1-5

Sisu Team-Kanada B 5-5

B-Maajoukkueen Maaotteluleirisarja 1986

Sisu Team-Vikingarna 1-5

Sisu Team-Vikingarna 6-5

Sisu Team-Kanada B 2-6

Leningradin Turnaus 1986

Sisu Team-Kanada B 2-4

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-6

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-6

Sisu Team-Vikingarna 4-6

Alaska Cup 1986

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-5

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-8

Sisu Team-Norja 8-4

Sisu Team-Norja 9-3 Alaska Cupin tai vaihtoehtoisesti Arctic Cupin Sijoitusottelussa

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1986:

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-4

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-8

Sisu Team-DDR 6-1

Sisu Team-DDR 6-5

Sisu Team pelasi ehkä vielä DDR:n kanssa yhden muun ottelun ennen Alaska Cupia joulukuussa 1986, mutta siitä ei toistaiseksi ole löytynyt tietoa. Mahdollisesti sitä ei ehkä edes pelattu koska eri lehdissä ilmoitettiin välillä pelattavan toki kolme ottelua, mutta joskus vain kaksi ottelua ilmoitettiin pelattavan.

1987

Leningradin Turnaus 1987

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-2

Sisu Team-Vikingarna 3-6

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-8

Sisu Team-Yhdysvallat B 6-6

Sisu Team-Länsi-Saksa B 6-3

Moravia Cup 1987

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-8

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-5

Sisu Team-Tsekkoslovakian Nuorten Maajoukkue 4-2

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut:

Sisu Team-Vikingarna 4-0

Sisu Team-Vikingarna 3-3

Sisu Team-Vikingarna 4-6

Sisu Team-Leijonat 4-3

Sisu Team-Leijonat 1-4

Sisu Team-Yhdysvallat B 3-3

Sisu Team-Yhdysvallat B 4-2

Sisu Team-Kanada B 3-4

Sisu Team-Kanada B 2-3

1988

Leningradin Turnaus 1988

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-9

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 1-6

Sisu Team-Vikingarna 2-9

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-4 jatkoajan jälkeen Leningradin Turnauksen Sijoitusottelussa

Moravia Cupissa 1988 Sisu Team pelasi myös, mutta toistaiseksi sen tietoja ei ole juuri löytynyt.

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1988:

Sisu Team-Ranska 4-1

Sisu Team-Leijonat 4-7

Sisu Team-Leijonat 1-8

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-6

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-8

1989

Leningradin Turnaus 1989

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-5

Sisu Team-Kanada B 2-3

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-3

Sisu Team-Länsi-Saksa B 8-1 Leningradin Turnauksen Sijoitusottelussa

Moravia Cup 1989

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 6-3

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-2

Sisu Team-Vikingarna 1-6

Mont-Blancin Turnaus 1989

Sisu Team-Ranska 3-1

Sisu Team-Tsekkoslovakia 7-4

Sisu Team-Sveitsi 6-6

Sisu Team-Puola 5-1

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1989:

Sisu Team-Neuvostoliitto 2-7

Sisu Team-Neuvostoliitto B 7-10

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-7

Sisu Team-Kiina Lappeenrannassa jossakin välin vuotta 1989 11-4
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Laitan vielä kaiken päätteeksi toistaiseksi 1990-luvulla kertyneiden Sisu Teamin ja vuodesta 1995 eteenpäin aina historiansa loppuun asti tunnetun Team Karjalan pelitulokset vuosilta 1990-1997 päivitettynä runsaasti muutamalla uudella turnauksellakin, useilla uusilla otteluilla ja jonkin verran mukana on myös tuloksiltaan epäselviä otteluja tai päivämääriltään epäselviä otteluja kuten esimerkiksi muutama vuoden 1992 mahdollinen uusi maaottelu:

1990

Huhtikuun 1990 B-maaottelukierros ennen Leningradin Turnausta 1990

Sisu Team-Neuvostoliitto C 10-2

Sisu Team-Kanada B 4-1

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 6-2

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 3-0

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 5-6

Sisu Team-Länsi-Saksa B 7-3

Sisu Team-Norja 2-3

Sisu Team-Norja 4-4

Sisu Team-Norja B 6-5

Sisu Team-Norja B 3-3 (Aiemmin olin vahingossa maininnut tämän ottelun Jääkarhujen ja Sisulaisten väliseksi tasapeliksi, mutta kokoonpanossa näkyi niin paljon Frisk Askerin eli Kiekko-Tiikereiden pelaajia ja lisäksi Svein Oddesen eräänä lahjakkaimpana B-Jääkarhujen pelaajana ja Norjan divarijyränä niin vaihtoon meni Jääkarhut B-Jääkarhuiksi niin, että heilahti.)

Sisu Team-Norja 4-5

Sisu Team-Norja B 10-2

Leningradin Turnaus 1990

Sisu Team-Vikingarna 1-2

Sisu Team-Länsi-Saksa B 7-5

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-7

Sisu Team-Neuvostoliitto C 3-5 Leningradin Turnauksen Sijoitusottelussa

AGPO Vierlandentoernooi 1990 Zoetermeer

Sisu Team-Norja 0-2

Sisu Team-Itävalta 4-0

Sisu Team-Ijs-Oranje eli Hollanti 3-1

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1990:

Sisu Team-Ranska 7-1

Sisu Team-Ranska 7-4

Sisu Team-Italia 8-4

Sisu Team-Italia 5-2

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-5

Marraskuussa 1990 Sisu Team kohtasi Sveitsin kolme kertaa ja Kanadan B-maajoukkueen ainakin kaksi kertaa ja tulokset tulevat niistä tähän alle ennen Sisu Teamin ja Neuvostoliiton B-maajoukkueen ja Sisu Teamin ja Hollannin välistä yksittäisottelua:

Sisu Team-Kanada B 5-5

Sisu Team-Kanada B 5-7

Sisu Team-Sveitsi 2-4

Sisu Team-Sveitsi 3-1

Sisu Team-Sveitsi 5-3

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-2

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-3

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-3

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-7

Sisu Team-Hollanti 1-3

1991

BC Cup Victoriassa Kanadassa 1991 Alkusarja

Sisu Team-Kanada B 2-1

Sisu Team-Kanada B 4-8

Sisu Team-Kanada B 1-6

Sisu Team-Neuvostoliitto B 3-4

Sisu Team-Neuvostoliitto B 4-3

Sisu Team-Kanada B 5-1

BC Cup Kanadassa 1991 Loppuottelu

Sisu Team-Kanada B 0-6

Leningradin Turnaus 1991 tai vaihtoehtoisesti toisinaan viimeisen alkuperäisen turnauksen sponsorin muuttuessa hieman nimi oli Pravda-turnaus 1991

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-4

Sisu Team-Yhdysvallat B 5-4

Sisu Team-Saksa B 9-3

Sisu Team-Vikingarna 1-5

Palet d'orin Turnaus Ranskassa 1991

Sisu Team-Neuvostoliitto B 1-0

Sisu Team-Yhdysvallat B 1-1

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 5-0

Sisu Team-Vikingarna 1-5

Kiovan Turnaus Neuvosto-Ukrainassa 1991

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-8

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 2-5

Sisu Team-Vikingarna 5-3

AGPO Vierlandentoernooi 1991 Zoetermeer

Sisu Team-Puola 2-3

Sisu Team-Tanska 7-3

Sisu Team-Ijs-Leeuw eli Hollanti 2-5

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1991:

Sisu Team-Neuvostoliitto B 0-1

Sisu Team-Neuvostoliitto B 2-7

1992

Strakonicen Turnaus Tsekkoslovakiassa 1992

Sisu Team-IVY B 6-1 (Tämä ottelu pelattiin syyskuussa mitä todennäköisimmin aikavälillä 1.9-4.9.1992, mutta myöhemminkin ottelu on voitu pelata kuin tuolloin.)

Sisu Team-Tsekkoslovakia B 4-5 (Tämä ottelu pelattiin syyskuussa mitä todennäköisimmin aikavälillä 1.9-4.9.1992, mutta myöhemminkin ottelu on voitu pelata kuin tuolloin.)

Sisu Team-Vikingarna 3-4 (Tämä ottelu pelattiin syyskuussa mitä todennäköisimmin aikavälillä 1.9-4.9.1992, mutta myöhemminkin ottelu on voitu pelata kuin tuolloin.)

AGPO Vierlandentoernooi 1992 Zoetermeer

Sisu Team-Slovenia 1-1

Sisu Team-Tanska 7-0

Sisu Team-Alankomaat 4-1

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1992:

Sisu Team-Vikingarna 8-2 (Tämä ottelu pelattiin Salossa mitä todennäköisimmin 13.11.1992-15.11.1992 välisenä aikana, mutta aivan varma en näistä pelipäivämääristä vielä ole.)

Sisu Team-Vikingarna 2-4 (Tämä ottelu pelattiin Turussa mitä todennäköisimmin 14.11.1992-16.11.1992 välisenä aikana, mutta aivan varma en näistä pelipäivämääristä vielä ole.)

Sisu Team-IVY B 11-1 (Tämä ottelu pelattiin Anjalankoskella mitä todennäköisimmin joko ennen AGPO Vierlandentoernooita 1992 tai myöskin Zoetermeerin Turnausta 1992 ja sen nimillä kulkenutta turnausta Alankomaissa tai viimeistään vähän sen jälkeen.

Ennen isompaa turnausta se olisi tunnettu AGPO Vierlandentoernooin 1992 tai myöskin Zoetermeerin Turnauksen 1992 Esiotteluna. Mikäli ottelu pelattiin ennen Hollannin matkaa niin se olisi pelattu 14.12.1992-18.12.1992 välisenä aikana vaikka toki myös huomattavankin aikaisemmin samassa kuussa ottelu on voitu pelata.

Joissakin ruotsinkielisen alueen lehdissä tätä ottelua ei ole laskettu valmistavaksi otteluksi Hollannissa pelattuun turnaukseen vaan vain pelkäksi yksittäismaaotteluksi silloin kun se olisi pelattu ennen sitä turnausta.)

Sisu Team-IVY B 2-2 (Tämä ottelu pelattiin Keravalla mitä todennäköisimmin joko ennen AGPO Vierlandentoernooita 1992 tai myöskin Zoetermeerin Turnausta 1992 ja sen nimillä kulkenutta turnausta Alankomaissa tai viimeistään vähän sen jälkeen.

Ennen isompaa turnausta se olisi tunnettu AGPO Vierlandentoernooin 1992 tai myöskin Zoetermeerin Turnauksen 1992 Esiotteluna. Mikäli ottelu pelattiin ennen Hollannin matkaa niin se olisi pelattu 15.12.1992-18.12.1992 välisenä aikana vaikka toki myös huomattavankin aikaisemmin samassa kuussa ottelu on voitu pelata.)

Sisu Team-IVY B 3-4 (Tämä ottelu pelattiin myös jälleen Keravalla mitä todennäköisimmin joko ennen AGPO Vierlandentoernooita 1992 tai myöskin Zoetermeerin Turnausta 1992 ja sen nimillä kulkenutta turnausta Alankomaissa tai viimeistään vähän sen jälkeen. Ennen isompaa turnausta se olisi tunnettu AGPO Vierlandentoernooin 1992 tai myöskin Zoetermeerin Turnauksen 1992 Esiotteluna.

Mikäli ottelu pelattiin ennen Hollannin matkaa niin se olisi pelattu 16.12.1992-18.12.1992 välisenä aikana vaikka toki myös huomattavankin aikaisemmin samassa kuussa ottelu on voitu pelata.

Ruotsinkielisen alueen lehtien mukaan välillä niissä sanottiin, että Anjalankosken ottelu oli yksittäismaaottelu ilman mitään muuta tarkoitusta IVY:n B-maajoukkueen kanssa ja vain ainoastaan Keravalla pelatut ottelut olisivat sitten olleet pelkästään AGPO Vierlandentoernooin 1992 tai myöskin Zoetermeerin Turnauksen 1992 Esiottelut ja tietenkin vain niiden tosiaan ollessa pelatut riittävän ajoissa ennen sitä turnausta.)

Sisu Team-IVY B 3-6

Sisu Team-IVY B 1-0

Sisu Team-IVY B 2-4

Sisu Team-IVY B 0-2

Sisu Team-IVY B 1-2

Sisu Team-IVY B 0-1

Sisu Team-IVY B 0-1

Sisu Team-IVY B 1-0

Sisu Team-Yhdysvallat 5-3 (Sisu Teamin vuoden 1992 ensimmäinen ottelu nimenomaan kohti vuotta 1993 mentäessä ja tämä ottelu pelattiin Lappeenrannassa Sisu Teamin sarjakauden avausotteluna tietääkseni 26.8.1992 ja ainakin tietääkseni tuossa ottelussa Sisu Team voitti ihan Yhdysvaltain A-maajoukkueenkin, mutta mikäli tulee todisteita mahdollisista B-maajoukkuepelaajista tai muutoin jotain muuta taustatietoa tästä pelistä niin korjaan tämän ottelijaosapuolen Yhdysvaltain osalta välittömästi.)

Sisu Team-Ranska 9-3 (Sisu Teamin vuoden 1992 toinen ottelu nimenomaan kohti vuotta 1993 mentäessä jossa pelasi tosiaan Jari Korpisalo ja ottelu pelattiin Mikkelin Jäähallissa ainakin muistaakseni. Jääkukkojen eli Ranskan joukkueessa oli pelaamassa saamieni tietojen mukaan vain 17 kenttäpelaajaa ja kaiketi maalivahti Petri Ylönen ja joissakin lähteissä vain 16 kenttäpelaaja mukaan luettuna juurikin maalivahti Petri Ylönen koska Tampereen Turnauksessakin 1992 Ranska pelasi tietääkseni vajaalla kenttäjoukkueella ja Jääkukot muutenkin oleilivat elokuussa 1992 Suomessa varsin paljonkin.)

Sisu Team-Kanada B 3-1

Sisu Team-Kanada B 5-4

1993

Pietarin Turnaus 1993

Sisu Team-Vikingarna 2-2

Sisu Team-Valko-Venäjä 5-2

Sisu Team-Venäjä B 5-0

Sisu Team-Venäjä C 2-2

Sisu Team-Norja 1-3

Ystävyyden Cup 1993

Sisu Team-Slovakia 1-3

Sisu Team-Kanada B 2-4

Sisu Team-Yhdysvallat B 2-5

Sisu Team-Norja 4-8

Sisu Team-Venäjä B 2-7

Sisu Team-Valko-Venäjä 5-2

Bolzanon Turnaus Italiassa 1993

Sisu Team-Slovakia 3-2

Sisu Team-Italia 5-0

Muut Sisu Teamin pelaamat ottelut 1993:

Sisu Team-Sveitsi B 8-0

Sisu Team-Sveitsi B 4-1

Sisu Team-Sveitsi B 4-2

Sisu Team-Sveitsi B 4-0

Sisu Team-Kanada B 4-2

Sisu Team-Kanada B 1-7

Sisu Team-Venäjä B 0-2

1994

Sisu Team-Tsekki 2-3

Sisu Team-Saksa B 4-4

Sisu Team-Kanada 2-4

Pietarin Turnaus 1994

Sisu Team-Vikingarna 2-2

Sisu Team-Sveitsi B 4-1

Sisu Team-Jääkarhut B 4-2

Sisu Team-Venäjä B 6-3

Sisu Team-Tsekki B 2-6

Sisu Teamin Ottelukiertue Kanadassa 1994

Sisu Team-Kanada B? (Tämä ottelu pelattiin 15.12.1994 jossakin päin New Brunswickiä ja todennäköisesti St. Johnin Jäähallissa, mutta toki myös muuallakin New Brunswickissä ottelu on voitu pelata toisessa jäähallissa ja tästä ottelusta ei harmittavasti minulla ole tuloksia tiedossani.)

Sisu Team-Kanada B 5-2

Sisu Team-Kanada B 3-4

New Brunswick Cup 1994

Sisu Team-Kronorvikingarna 8-3

Sisu Team-Kanada B 4-3 Jatkoajalla

Sisu Teamin pelaamat muut ottelut vuonna 1994:

Sisu Team-Kanada B 5-0

Sisu Team-Kanada B 4-3

Sisu Team-Venäjä B 2-2

Sisu Team-Jääkarhut 4-1

Sisu Team-Jääkarhut 0-2

29.3.1994 Martignyn Jäähalli Sisu Team-Sveitsi 3-1? (Tämän ottelun asema on epäselvä. Todennäköisesti tämä ottelu oli Sisu Teamin ottelu, mutta muussa tapauksessa jälleen kokoonpanon epäselvyyksien vuoksi se olisi ollut poikkeuksellisesti Suomen Yhdistelmämaajoukkueen eli A-B-Maajoukkueen ottelu Sveitsiä vastaan.)

31.3.1994 Neuchatelin Jäähalli Sisu Team-Sveitsi 5-2? (Tämän ottelun asema on epäselvä. Todennäköisesti tämä ottelu oli Sisu Teamin ottelu, mutta muussa tapauksessa jälleen kokoonpanon epäselvyyksien vuoksi se olisi ollut poikkeuksellisesti Suomen Yhdistelmämaajoukkueen eli A-B-Maajoukkueen ottelu Sveitsiä vastaan.)

1995

Pietarin Turnaus 1995

Team Karjala-Venäjä B 1-4

Team Karjala-Vikingarna 2-4

Team Karjala-Venäjä C 7-5

Team Karjala-Sveitsi B 4-0

Mineraalivesiturnaus tai Morgesin Turnaus 1995 Sveitsissä

Team Karjala-Sveitsi B 5-1

Team Karjala-Ranska B 8-0

Team Karjala-Tsekki B 7-4

Izvestijan 1995 Esiottelut

Team Karjala-Kanada B 3-3

Team Karjala-Kanada B 4-6

Izvestija 1995

Team Karjala-Ruotsi 1-5

Team Karjala-Kanada 1-3

Team Karjala-Venäjä 4-4

Team Karjala-Tsekki 0-1

Revontuli Cup, Revontuli-Turnaus, Pohjanvalo-Turnaus tai Northern Lights Tournament 1995

Team Karjala-Venäjä 3-1

Team Karjala-Kanada 3-10

Team Karjala-Kanada 2-5 Revontuli Cupin, Revontuli-Turnauksen, Pohjanvalo-Turnauksen tai Northern Lights Tournamentin Finaalissa

Team Karjalan pelaamat muut ottelut 1995:

Team Karjala-Venäjä B 1-5

Team Karjala-Kanada B 4-3

Team Karjala-Venäjä 1-5

Team Karjala-Kanada 4-3

Team Karjala-Venäjä B 0-3

Team Karjala-Venäjä B 0-5

Team Karjala-Venäjä B 2-0

1996

Pietarin Turnaus 1996

Team Karjala-Tsekki B 2-6

Team Karjala-Sveitsi B 1-2

Team Karjala-Vikingarna 2-7

Team Karjala-Venäjä B 1-0

Savoien Turnaus Ranskassa 1996

Team Karjala-Saksa B 4-3

Team Karjala-Latvia 4-5

Team Karjala-Ranska 9-4

Naganon Turnaus Japanissa 1996

Team Karjala-Ranska 7-0

Team Karjala-Japani 3-4

Team Karjala-Nippon All-Stars eli Japanin B-maajoukkue 3-1

Team Karjala-Kanada B 5-1

Isä David Bauer Cup Kanadassa 1996

Team Karjala-Venäjä 2-4

Team Karjala-Kanada 4-5

Muut Team Karjalan pelaamat ottelut 1996:

Team Karjala-Venäjä B 2-4

Team Karjala-Venäjä B 1-3

Team Karjala-Venäjä B 0-0

Team Karjala-Venäjä B 1-1

Team Karjala-Japani 3-0

Team Karjala-Japani 3-1

Team Karjala-Saksa 4-2

Team Karjala-Kanada B 2-2 Rinkelinmäellä 12.12.1996 aiemmin virheellisesti todetun joulukuun lopun 1996 tai vuoden 1996 lopun sijaan

Team Karjala-Kanada B 4-2 Hyvinkäällä 13.12.1996 vuorokautta Rinkelinmäen ottelun jälkeen

1997

Puolan Turnaus

Team Karjala-Puola 4-5

Team Karjala-Puola 1-1

Tämän lisäksi yksittäisotteluista puhuttaessa Team Karjala pelasi ainakin yhden ottelun Valko-Venäjää vastaan vuonna 1997, mutta siitä ottelusta en tiedä tulosta harmittavasti.

Vuonna 1997 Team Karjala pelasi myös Pietarin Turnauksen, mutta harmittavasti minulla on tiedossa toistaiseksi vain päivämäärät ilman tuloksia ja laitan ne tähän alle mikäli joku muistaisi jotakin:

Pietarin Turnaus 1997

Team Karjala-Sveitsi B 15.4.1997?

Team Karjala-Tsekki B 17.4.1997?

Team Karjala-Venäjä B 18.4.1997?

Team Karjala-Vikingarna eli Ruotsi B 19.4.1997?

Mikä tahansa lisätieto Team Karjalan vuoden 1997 otteluista tai myös mahdollisesta, lopullisen viimeisestä vuodesta eli vuodesta 1998 ja sen otteluista on aina tervetullutta!
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuosina 1950-1952 eli Suomen B-maajoukkueen alkuaikoina tosiaan SM-Sarjassa, Suomen Sarjassa/Suomensarjassa ja Maakuntasarjassa riitti pelaajia ja pelaajaehdokkaita tungokseen asti kun uutta B-maajoukkuetta luotiin ja alkuaikoina johdettiinkin varsin kokeiluluontoisin ottein.

Huolimatta siitä, että monenlaisia pelaajaehdokkaita hyvinkin huonotasoisista tai sellaisena ainakin pidetyistä seuroista yritti tulla aina itse nk. Perusmiehistöön asti pelaamaan niin keskimäärin joukkueen pelaajat alempaa kuin SM-Sarjan tasolta koottiin aina eri vuosien mestaruusjoukkueista.

Seuraavista viesteistä eteenpäin tuleviin viesteihin laitan vihdoin ja viimein vuosien 1950-1952 nk. Perusmiehistöt alkaen vuodesta 1952 laskevasti ja päättyen vuoteen 1950.

Näinä vuosina tosiaan ei ollut seuraenemmistöä vaan pelaajia oli yhtä paljon eri sarjatasoilta B-maajoukkueessa.

Laitan niihin myös vakituisimpien seurojen osalta ne seurat mihin tuntematon ja hyvin todennäköisesti ilman mahtavan suuria ihmeitä ikiajoiksi arvoitukseksi jäävä Suomen B-maajoukkueen ensimmäinen tai ensimmäiset Päävalmentajat halusivat pelaajia ensisijaisesti B-maajoukkueeseen koska hakemusten määrä oli valtava ja lukemattomia koepelaajiakin testeissä nähtiin vaikka tietenkään 1950-luvulla ei sinänsä ollut nykypäivän tai oikein edes siitä 1960-luvun puolivälistä lähtien jollakin tavalla käsitettävän kotimaisen jääkiekkoilun mukaisia B-maajoukkueleirejä tai oikein sellaisenakaan nimeksikään varsinaista harjoittelua jota etenkin jo 1970-luvulta lähtien alkoi jo olla kotimaisessa jääkiekkoilussa.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1952 Suomen B-maajoukkueen nk. Perusmiehistö tulee sen vuoden osalta tässä ja mahdollisesti ainakin tämän hetken tilanteen mukaan Matti Rintakoski oli B-maajoukkueen Joukkuekapteeni tuona kyseisenä vuotena ja harmittavasti tietenkään Päävalmentajaa B-maajoukkueelle ei ole löytynyt:

Maalivahdit: Unto 'Unski' Wiitala/Viitala, Isto Virtanen ja Juhani Örmä

Puolustajat: Matti Rintakoski, Eero Savolainen, Osmo Mäkelä ja Mauno Lehtinen

Hyökkääjät: Erik Sjöberg, Toivo Nikkilä, Pentti Kartemo, Lars Bredin ja Aarno Hiekkaranta

PS. Tämän vuoden B-maajoukkueeseen haettiin kaikkien SM-Sarjan seurojen lisäksi Suomen Sarjasta/Suomensarjasta pelaajia TPS:stä ja TP-V:stä ja Maakuntasarjasta pelaajia Hyvinkään Palloseurasta, Oriveden Ponnistuksesta, Kuusankosken Puhdista, Turun Teräksestä, Porin Kärpistä, Valkeakosken Jääpeikoista, Kotkan Jäntevästä, Kokkolan Jymystä, Hämeenlinnan Tiikereistä, Heinolan Palloilijat-47:stä tai HP-47:sta, Rauman Iiroista, TPT:stä, TKT:stä ja Vaasan Tornadosta.

Kaikkien yksittäispelaajien asemaa ei etenkään Maakuntasarjan alkuvuosien pelaajatietojen osalta ollut helppoa saada selville eikä paljoa helpompaa ollut jäljittää Suomen Sarjan/Suomensarjan pelaajatietojakaan. Yllättävää oli, että ainakin näillä näkymin Suomen Sarjasta/Suomensarjasta ei juuri haettu enempää eri seuroista pelaajia.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1951 Suomen B-maajoukkueen nk. Perusmiehistö tulee sen vuoden osalta tässä ja mahdollisesti ainakin tämän hetken tilanteen mukaan Unto 'Unski' Wiitala/Viitala oli B-maajoukkueen Joukkuekapteeni tuona kyseisenä vuotena ja harmittavasti tietenkään Päävalmentajaa B-maajoukkueelle ei ole löytynyt:

Maalivahdit: Unto 'Unski' Wiitala/Viitala, Pekka Myllylä ja Esko Kiviaho

Puolustajat: Matti Rintakoski, Esko Pekkalainen, Erkki Halinen, Pentti Saari ja Reijo Heinonen

Hyökkääjät: Rainer Schrey, Pentti Simola, Reino Suojanen ja Aarno Hiekkaranta

PS. Tämän vuoden B-maajoukkueeseen haettiin kaikkien SM-sarjan seurojen lisäksi Suomen Sarjasta/Suomensarjasta pelaajia HPK:sta ja Turun Pyrkivästä ja Maakuntasarjasta pelaajia TPS:stä, Töölön Vesasta, Pyynikin Haukoista ja Oulun Luistinseurasta eli OLS:stä.

Kaikkien yksittäispelaajien asemaa ei etenkään Maakuntasarjan alkuvuosien pelaajatietojen osalta ollut helppoa saada selville eikä paljoa helpompaa ollut jäljittää Suomen Sarjan/Suomensarjan pelaajatietojakaan. Yllättävää oli, että ainakin näillä näkymin Suomen Sarjasta/Suomensarjasta ei juuri haettu enempää eri seuroista pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Vuoden 1950 Suomen B-maajoukkueen nk. Perusmiehistö tulee sen vuoden osalta tässä ja aiemmasta puheestani poiketen vuonna 1950 oli erikoiskokoonpano jolloin loppupelissä siis vain vuosina 1951-1952 haettiin pääsääntöisesti Suomen Sarjan/Suomensarjan pelaajia ja Maakuntasarjan pelaajia vaikka toki myös tässä kaikkien aikojen ensimmäisessä Suomen B-maajoukkueessakin oli Suomen Sarjasta/Suomensarjasta pelaajia Unto 'Unski' Wiitalan/Viitalan muodossa ja kun hän tosiaan pelasi tuolloin Karhu-Kissoissa ja Erik Forteliuksen muodossa ja kun hän tosiaan pelasi tuolloin joko Suomen Sarjassa/Suomensarjassa tai Maakuntasarjassa olleessa ÅIFK:ssa ja sitten pian tulevissa yhteen kokoamisten viesteissä niin Leijoniin kutsujen kuin myös erillisten seurakeskeisyyksien ketjuissa laitan korjaavaa asiaa näiltä kanteilta ja maalivahdeista yksi eli aiempi Wrangnel ei ollut se vaan Wangel:

Maalivahdit: Unto 'Unski' Wiitala/Viitala ja Gösta Wangel

Puolustajat: Toivo Matikainen, Tuomo Pohjavirta, Matti Rintakoski, Pentti Isotalo, Paul Väinjärvi-Kutti, Pentti Karumaa, Aarno Hietanen ja Jukka Wuolio/Vuolio

Hyökkääjät: Aimo Oksanen, Erik Fortelius, Kalle Havulinna, Aarno Hiekkaranta, Tero Jaakkola, Matti Karumaa, Keijo Kuusela, Esko Tie, Yrjö Hakala, Lofti 'Nasib' Nasibullen ja Eero Saari

PS. Tämän vuoden B-maajoukkueeseen haettiin kaikkien SM-sarjan seurojen lisäksi Suomen Sarjasta/Suomensarjasta pelaajia Karhu-Kissoista, TP-V:stä, TK-V:stä ja Lukosta ja Maakuntasarjasta pelaajia haettiin Raahen Vesasta, Riihimäen Pallonlyöjistä ja Kuopion Eräveikoista ennen kuin päätettiin pikaisesti, että ensi kertaa yrittävällä B-maajoukkueella pitää olla peleissään enemmän SM-sarjan painotusta.

Toisaalta taas alempien sarjojen seuroille luvattiin kokeellisesti seuraavaksi kahdeksi vuodeksi enemmän painotusta ilman liikaa korkeimman sarjatason pelaajia eli vuosiksi 1951-1952 luvattiin ainakin kokeilla myös alempien sarjojen joukkueiden pelaajilla painotuksia jos epäonnistuttaisiin kuten epäonnistuttiinkin. Seuraenemmistöä ei ollut tänä ensimmäisenäkään vuonna kun Hämeenlinnan Tarmo ja Ilves jakoivat pelaajaenemmistön keskenään ja lisäksi tietenkin oli muutama muukin SM-sarjan pelaaja.

PPS. B-maajoukkueen historian ensimmäinen Joukkuekapteeni tältä vuodelta on epäselvä, mutta hän saattoi olla näillä näkymin Unto 'Unski' Wiitala/Viitala, Matti Rintakoski tai Aarno Hiekkaranta. Huhuissa ennen tätä tilannetta oli myös se, että itse Dynamo eli Aarne Honkavaara olisi mennyt pelaamaan B-maajoukkueeseen ja olemaan sen Joukkuekapteeni. Näillä näkymin kuitenkaan Honkavaara ei mennyt pelaamaan ainakaan nk. Perusmiehistöön vaan pelasi korkeintaan harjoituksia jos niitäkään.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Laitan nyt aina tietyn vuoden Sisu Teamin ja lisäksi B-maajoukkueen seuraedustuksen edustukseltaan vuosien 1950-1997 varrelta seurajoukkueittain kun vihdoin ja viimein myös vuosien 1950-1952 B-maajoukkueet pelaajineen kokonaisuudessaan ovat päässeet esille nk. Perusmiehistönsä osalta.

Tarkoitus toisin sanoen on siis katsoa kunkin vuoden pelaajaenemmistöisin seura mistä seurasta keskimäärin kunkin vuoden B-maajoukkueen, Sisu Teamin ja Team Karjalan perusmiehistön edustajat kunakin edustusvuonna olivat kotoisin tavallaan ja mistä seuroista ne muodostettiin. Seuranta kattaa tarvittaessa myös muutkin sarjat kuin vain pelkän SM-Sarjan/SM-Liigan eli vanhemmilta ajoilta myös Suomen Sarjat ja niistä ennen pitkää luodut Divisioonatkin.

Seurannassa en edelleenkään ole ottanut huomioon Sisu Teamin Yksittäispelaajiston/Oheispelaajiston/Reservipelaajiston jäsenistön seuroja. Nekin täydennän ehkä sitten joskus ennen pitkää.

Laitan tähän viestiin joka tapauksessa lopultakin vuosien 1950-1997 aikaiset B-maajoukkueen tai B-Leijonien, Sisu Teamin ja Team Karjalan seuraenemmistöiset pelaajamäärät kultakin vuodelta kun vuonna 1953 alettiin ensi kertaa siirtyä yksittäisen enemmistöseuran käyttöön aiemman vapaan seurakäytännön suhteen ja siitä poiketen vaikkakin vuonna 1950 oli poikkeuksellisesti aivan viime hetkellä Hämeenlinnan Tarmolla ja Tampereen Ilveksellä selvästi omanlaisensa jaettu seuraenemmistö pelaajistossa jonka merkitsen sen tietenkin sitten sen vuoden kohdalla erikseen:

1950: Ei tarkoituksellista seuraenemmistöä vaikkakin Hämeenlinnan Tarmolla ja Tampereen Ilveksellä oli viime hetkellä tehdyn erillispäätöksen mukaisesti 7 pelaajaa molemmilla nk. Perusmiehistöä kohti jolloin monet potentiaaliset Suomen Sarjan/Suomensarjan ja Maakuntasarjan pelaajat joutuivat marssimaan pois jäältä otteluissa niin Jääkarhujen A kuin B-maajoukkuetta eli Norjan A ja B-maajoukkuetta vastaan tyhjin toimin vaikka toki Suomen Sarjan/Suomensarjan ja Maakuntasarjan pelaajia vielä jäikin mukaan nk. Perusmiehistöön luvattua vähemmissä määrin silti noihin otteluihin, mutta alustava ajatus tietenkin piili jokaisen kotimaisen tuon hetken sarjatason pelaajien hyödyntämisessä ja jonka rikkomisesta luvattiin sitten Jääkiekkoliiton osalta pari seuraavaa vuotta koeaikaa kaikkien eri sarjatasojen tarkoitukselliselle tai ainakin hyvin lähelle tarkoituksellista tasaista pelaajamäärä jokaiselta sarjatasolta joukkueeseen

1951: Ei tarkoituksellista seuraenemmistöä koska B-maajoukkue koottiin SM-sarjan, Suomen Sarjan/Suomensarjan ja Maakuntasarjan pelaajista

1952: Ei tarkoituksellista seuraenemmistöä koska B-maajoukkue koottiin SM-sarjan, Suomen Sarjan/Suomensarjan ja Maakuntasarjan pelaajista

1953: TBK 5-6 pelaajaa hieman riippuen Esko Niemen asemasta koska joidenkin tilastojen mukaan Niemi pelasi saman vuoden puolella vielä TP-V:n eli ilmeisesti myöhemmän TPV:n eli Tampereen Palloveikkojen riveissä ja mikäli vielä jollakin ilveellä Seppo Liitsola olisi päässyt pelaamaan sen vuoden B-maajoukkueeseen niin TBK:lla olisi ollut asemasta riippuen 6-7 pelaajaa jälleen hieman riippuen Esko Niemen asemasta, mutta pelaajamäärällään joka tapauksessa TBK tosiaan oli historian ensimmäinen B-maajoukkueen säännölliseksi tarkoitettu enemmistöseura kun aiempi, vuosina 1951-1952 ollut koeluontoinen sopimus käyttää säännöllisesti SM-sarjan, Suomen Sarjan/Suomensarjan ja Maakuntasarjan pelaajia vaikutti selvästi epäonnistuneelta ratkaisulta

1954: TBK 11 pelaajaa

1955: TKV 6 pelaajaa

1956: TPS 8 pelaajaa

1957: Ilves 6 pelaajaa

1958: Tappara 5 pelaajaa

1959: SaiPa 10 pelaajaa

1960: Lukko 5 pelaajaa

1961: Lukko 7 pelaajaa

1962: Tappara 5 pelaajaa

1963: TK-V 4 pelaajaa

1964: Tappara 5 pelaajaa

1965: Ei seuraenemmistöä vaan Tapparalla ja TK-V:llä oli kullakin 3 pelaajaa

1966: TuTo 6 pelaajaa

1967: Ei seuraenemmistöä vaan Ässillä, TPS:llä, Ilveksellä ja Upon Pallolla oli kullakin 3 pelaajaa

1968:Upon Pallo tai tuolloin nimenomaan UPallona ja joskus myös U-Pallon nimellä tunnetulla seurajoukkueella oli Sisu Teamin aikakauden ensimmäinen historian enemmistöjoukkue 5 pelaajalla

1969: HJK ja Jokerit 4 pelaajaa

1970: HJK, TuTo ja TPS 4 pelaajaa

1971: Jokerit 4 pelaajaa joista 3 aktiivipelaajia pääseurassa ja yksi junioriseurassa kuitenkin jo aikuisten seuraan varattuna eli Jyrki Seivo. Muussa tapauksessa Jokerien lisäksi eniten edustusta oli TPS:llä ja Lukolla joilla oli Jokerien tapaan myös 3 pelaajaa.

1972: Lukko 4 pelaajaa

1973: Tappara 4 pelaajaa

1974: Ässät 5 pelaajaa

1975: Jokerit 5 pelaajaa

1976: Ässät 5 pelaajaa

1977: KiekkoReipas 5-6 pelaajaa vaihtelevasti koska joissakin tilastoissa Markku Hakulinen ehti edustaa samana vuonna KooVeetä ja muussa tapauksessa pelasi veljensä Yrjön kanssa samassa seurassa eli KiekkoReippaassa.

1978: KiekkoReipas 5 pelaajaa

1979: Ilves 4 pelaajaa

1980: Jokerit 3 pelaajaa

1981: Tappara 4 pelaajaa

1982: Jokerit 6 pelaajaa

1983: Jokerit 6 pelaajaa

1984: Ilves 22 pelaajaa

1985: Jokerit 6 pelaajaa

1986: TPS 7 pelaajaa

1987: Lukko 5 pelaajaa

1988: Lukko 6 pelaajaa

1989: Jokerit 5 pelaajaa

1990: Jokerit 5 pelaajaa

1991: Jokerit, Ilves ja HPK 3 pelaajaa mikäli mennään täysin kiistattomalla linjalla. Muussa tapauksessa HPK:lla oli vuonna 1991 eniten Sisu Teamissa pelaajia 4 kappaleen voimin koska joissakin tilastoissa Jarkko Varvio ehti edustaa samana vuonna HPK:ta ja Ilvestä.

1992: HockeyReipas 5 pelaajaa

1993: Kiekko-Espoo 4 pelaajaa

1994: Jokerit ja Lukko 6 pelaajaa

1995: JyP HT 5 pelaajaa

1996: TPS 5 pelaajaa

1997: Team Karjala koostui mahdollisesti viimeisenä toimintavuotenaan pelaajaenemmistöltään 1-divisioonassa pelanneista Joensuun Kiekko-Karhuista ja Lahden Pelicansista joista mukana oli 5 pelaajaa ja mikäli SM-Liigan enemmistön laskee niin siinä tapauksessa HIFK oli seuraenemmistöisin joukkue Team Karjalan viimeisenä toimintavuotena 3 pelaajalla

Kaiken tämän jälkeen on vielä todettava, että vuoden 1998 mahdollisen Team Karjalan osalta odottelen mitä tahansa mahdollista lisätietoa sen pelaamista peleistä ennen kuin joko aion lisätä sen tähän isoon viestiin tai olla lisäämättä mikäli vain todella löytyy riittävän vankkaa tietoa siihen, että Team Karjalan toiminta olisi päättynyt jo vuoden 1997 puolella.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös