Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Tapparan CHL-taival 2017–2018

Viestiketju osiossa 'CHL' , aloittajana Borre, 25.08.2017 klo 16.22.

 1. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Avataan oikein oma ketju näille peleille, jos vaikka sattuisi jatkumaan pitkään.

  Tappara lähtee tutulla kokoonpanolla avauspeliin Salzburgia vastaan:

  71 Kristian Kuusela – 70 Jarno Kärki – 20 Niko Ojamäki
  67 Tomáš Záborský – 11 Matti Järvinen – 81 Jukka Peltola
  42 Otto Rauhala – 91 Tyler Redenbach – 26 Jere Karjalainen
  68 Joona Luoto – 61 Juhani Jasu – 17 Teemu Nurmi

  4 Mikko Lehtonen – 13 Valtteri Kemiläinen
  33 Veli-Matti Vittasmäki – 78 Niko Mikkola
  23 Aleksi Elorinne – 52 Otso Rantakari
  5 Jere Rouhiainen – 9 Aleksi Salonen

  49 Dominik Hrachovina
  (73 Kimmo Rautiainen)

  Heljanko ei ole kakkosvahtina eli varmaankin joku flunssa tms. Tuossa kun on muutaman muun joukkueen keskusteluja seurannut, niin ilahduttaa kyllä jälleen kuinka hyvin Tapparalla pelaajat pysyvät kasassa. Monella on jo tässä vaiheessa kentällinen pelaajia, mutta Tapparalla ovat Järvistä (ja Heljankoa) lukuunottamatta kaikki terveenä ja täydessä pelikunnossa.

  Tänään odotan vierasvoittoa, mutta tuskin Tappara pääsee yhtä helpolla kuin harjoituspeleissä. Nopea pelaaminen on aiheuttanut virheitä, joista paremmat joukkueet olisivat voineet rankaista. Salzburgin porukan tasosta ei ole kunnon käsitystä, mutta eiköhän sieltä ainakin muutama kova yksilö löydy.
   
 2. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ei tainnut olla Salzburgin Red Bullista vastusta? Ilmeisen vakuuttava voitto.

  Hyökkäysvoima on edelleen ihaltavan kovaa ja Rautakorven pelityyli tukee sitä hyvin. Mennään eteenpäin.
   
 3. Kukko Jäsen

  Tappara kyllä käveli vakuuttavasti Salzburgin yli. Osa pelin näyttävyyttä oli kyllä myöskin vastustajan heikkoutta. Salzburg ei ole vielä "harjoituskaudella" kyennyt voittamaan yhtään ottelua. No kyllähän Salzburgin taitotaso varmaan silti ylitti hivenen Liigan kaikista heikoimmat jengit. Paikoin näytti painostus hivenen samalta kuin Ilvestä vastaan, eli vastus ei tahtonut päästä omista irti millään. Tappara tuli otteluun selkeästi hyvällä puristuksella ja vailla viimevuosien asenneongelmia. Eka vitonen penkin alle, mutta homma uomiutui aika nopeasti. Kirkkaimpia tähtiä ei ole vaikea ennustaa jo tässä vaiheessa. Kuusela on loistoiskussa, kuin myös Zaborsky, Peltola ja Lehtonen. Eipä muidenkaan vahvistusten otteisiin ole tarvinnut pettyä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2017 klo 22.52
 4. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Eikä ole vaikea ennustaa hyviä asioita Rauhalalle eikä Ojamäelle. Jasukin tekee uransa kovimmat pisteet, jos pitää tuon paikkansa ykkös-yv:ssa.
   
 5. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Oli erittäin hienoja maaleja, muutaman kerran jo vähän höntsäilivätkin ja lisämaalien synty jäi siihen. Kymppikään ei olisi ollut vääryys.
  Älyttömän hieno katsoa kun hyökätään ja hyökätään. Peltolan Jugi esim näyttää ihan eri pelaajalta kun ei enää osa vaihdoista mene palautteluun. Niin nättiä.
  Joukkueen Puolustuspeli oli välilllä vähän huitaisten tehdyn oloista mutta toisaalta vain yksi omiin.
  Maalit linkin takana, linkki YouTubeen. Highlights: Red Bull Salzburg vs. Tappara Tampere - YouTube
   
 6. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Propsit tuolle Tapparan pelin kääntämiselle. Tuntuu, että äijät on koko ajan oikeissa paikoissa ja saadaan paljon ylivoimaisia hyökkäyksiä nopeilla ja napakoilla syötöillä. Sitä on todella kiva katsoa. Saa nähdä, mihin pelitapa muotoutuu, kun vastustajat kovenevat ja pitkä liigakausi alkaa, mutta tällä hetkellä Tappara näyttäisi olevan ylhäisessä yksinäisyydessään Suomessa.

  TPS näytti Pitsissä todella hyvältä, mutta sen jälkeen pelit ovat menneet vähän niin ja näin. Toisaalta alkukausi on alkukausi ja tässä ei vielä palkintoja jaeta. Poikkeuksellisen aseeton TPS oli Tsekissä. Mielenkiintoinen kausi tulossa.
   
 7. TuleeEnnenaikaisesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 8. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Haha. Pitäisi ehkä jättää lillukanvarret vähemmälle, mutta ollaan nyt periaatteesta eri mieltä. Hän nimittäin sanoo selvästi Jucka ;)
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Aika tylsästi on jääräpäinen Jukka Rautakorpi jämähtänyt pelin viihdyttävyysessä 80-luvulle.

  Ei se vaan osaa uudistua.
   
 10. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Klassikko :D Oletan, että otit kommenttini lähinnä sarkastisessa mielessä esiin; kaikki Tappara-fanithan tietävät, että jokainen Rautakorven kausi on ollut erilainen ja joka kerta on tuotu mukana uusia tuulia ja ideoita.

  Tuo Rautakorven maine lienee peruja jostain kaukaa menneisyydestä ja siitä ei päästä yli eikä ympäri. Kyllä sen tietää toki jo tässä kohtaa, että jos Tappara pelaa tuolla liikkeellä ja kääntövoimalla pelejä niin vastustajat tulevat ottamaan paljon jäähyjä. Siitä huolimatta tietää jo nyt kauden edetessä, että se on juuri Tappara, joka roikkuu ja riuhtoo ;)
   
 11. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Murskaava esitys tänään Saksassa. Kahteen peliin 13 maalia ja 10 eri maalintekijää.

  Upeaa katseltavaa on Tapparan peli.
   
 12. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mitä tuosta Tapparan pelistä voisi enää sanoa... Kaunista, tehokasta ja hieman jopa eroottista ovat ensimmäiset mieleen tulevat sanat. K yllähän tässä jo kieli pitkällä odottaa Liiga-pelien alkua ja oikeaa mittaria siitä, millä tasolla oikeasti mennään. Molemmat CHL-vastustajat ovat kuitenkin kaatuneet niin helposti ja vaivattomasti, että tuollaisia tuloksia odottaisi lähinnä Mestis-tason porukoita vastaan.
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Viimeksi muokattu: 27.08.2017 klo 23.42
 15. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Joo, tuota kunnonajoitusta olen kanssa miettinyt että panostetaanko nyt kauden alkuun... no Rautakorven tietäen panostetaan alusta loppuun, mutta on kyllä lentokeli pojilla.
  Kyllä näyttää Jasukin ihan eri pelimieheltä kun hyökkäys on kaikilla selvästi ohjeena. Sellasta kiekkoa veivaavat, mitä olen aina toivonut näkeväni. Erittäin aktiivisesti vastustajan kiekolliseen kiinni ja ei seisoskelua ja palauttelua oman maalin taakse vaan ylöspäin ja mieluiten nopeasti. Tapparan Chl maaleja voisi pyöritellä highlightseina missä vain. Toivottavasti tulokset vetää väkeä hakametsäänkin kun siellä chl jatkuu.
   
 16. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ajattele, voisi olla: "Todella eroottista, kaunista ja tehokasta", mikäli erästä viiksiniekkaa olisi vielä huvittanut kausi nöyryyttää vastustajaa potkulaudallaan. No, aika aikaansa kutakin ja annetaan nuoremman polven kokeilla. Onhan meillä ollut melkoista Marjaa, maalia kiertävää Lökiä ja em. Viikseä sekä huikea Mayer. Miksei siis nykyinen Pakisto!

  Edit: tänä vuonnako suistetaan lopullisesti naapuri syrjään syysmestaruudesta?
   
 17. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Highlights: Grizzlys Wolfsburg vs. Tappara Tampere - YouTube

  Nättejä maaleja, varsinkin tuo Krissen Kärjelle tarjoama. Otto Rahola, voi kai sen noinkin lausua. Ensi sunnuntaina olisi tarkoitus katsastaa livenä miltä meno näyttää, perjantaina ei pääse kun pitää mennä Pirkan päiville.
   
 18. JiiGeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Pallo & Raha
 19. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Eniten tässä Oululaisena hirvittää, että siellä tuskin on herkistelty yhtään mitään. Pelaajien taso vain on sen verran kova, että muut tippuu kyydistä heti, kun luistin alkaa lämmittelyn jälkeen liikkumaan. Tapparan tämän kauden joukkue olisi KHL:ssä keskitason nippu.
   
 20. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Aivan turhaan Oululaisena hirvittelet Tapparan herkistelyja, kun Kärppien päävastustajat loytyvät kuitenkin tänä vuonna jostain aivan muualta, akselilta Sport, KooKoo, SaiPa, Jukurit tai muuta sellaista.

  Mutta oikeassa olet Tapparan jengi on kyllä kuin jostain muusta sarjasta eikä tänä vuonna taida kukaan muu kuin korkeintaan JYP pystyä heittämään kapulaoita sen rattaisiin. Hattu pois päästä Tappara on terästä !!
   
 21. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Ehkä parasta hailaitsien selostajaa oli tuo Vittasmäen maali. "Velimäti vitimäki" tai jotain..
  Tää Wolfsburgin valkkuhan ilmeisesti on reeneissä kentällä varusteet päällä ja miestä saa ottaa normaalisti, vai ymmärsinkö pelin aikana ihan väärin.
   
 22. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eilisen kotiryhmän kentälläoloeasityksen perusteella tuo valkku olisi voinut olla eilen avauksessa. Muillekin kun näytti lähinnä rittävän tapahtumaan osallistumnen. En oikeen usko että DEL-liigan kärkijoukkue on tosiasiallisesti noin sukka tai että Tappara nyt olisi niin ylivertainen. Tai en uskalla uskoa.
   
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Piti lähteä oikein paikan päälle katsomaan "uutta" nopeasti kääntävää Tapparaa mutta se oli vissiin jäänyt keski-eurooppaan. Melkoista läpsyttelyä oli matsi,Domi ja Rauhalan Otto esiintyivät edukseen. 3883 päätä ilmoitettiin katsojamääräksi mikä on varsin hyvä lukema. Ai niin, Tappara voitti 4-2.
   
 24. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Seuraavalla kierroksella onkin jo kovat piipussa silla vastus on joku seuraavista:

  Kometa Brno
  JYP
  Ocelari Trinec
  Liberec/Vaxjo, nailla nakymin Liberec, ovat tappiolla Davosille kahden eran jalkeen
  Bern
  Brynas
  Zurich

  Mieluiten Kometa tai Liberec, ei JYP, mieluiten ulkomaalainen seura. Joka tapauksessa mahdollisesti vastassa jo tosi kova nippu. Perjantaina arvonta ilmeisesti 14 suomen aikaa (12 CET)
   
 25. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Pelistä en nähnyt sekuntiakaan, mutta tappio oli odotettu. Parhaita huilautettiin ja muut pääsivät ryyppyreissulle rentoutumaan. Tosin Rautakorpihan varmaan kielsi kaikki ilot ja kaikkia vaan vituttaa entistä kovemmin.

  Menihän tässä CHL-finaalien varma kotietu ohi suun, mutta muuten ei ollut mitään panosta.

  CHL-playoffit alkavat 31.10. tai 1.11. Jos Tappara vielä tuolloinkin kyntää kuten nyt lupaan minäkin huolestua.