Tappara kaudella 2017–2018

  • 274 192
  • 882

Fullhazard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Koitetaan kirjoittaa jonkinlaista analyysia kaudesta. Domi oli vahva maalilla. Silloin tällöin menee maaleja helposti, mutta vastapainoksi ottaa tukun huipputorjuntoja.

Puolustuksesta parhaiten onnistui mielestäni Vittasmäki. Vahva puolustuspäässä ja hyvä avaamaan peliä. Rantakarin kautta voi pitää myös onnistuneena ja uskoisin, että hänestä saatiin aikalailla täydet irti. Elorinne ja Salonen hoitivat omat tonttinsa ihan mallikkaasti, vaikkeivat mitään ”erikoista” esittäneetkään. Lehtosesta odotettiin kiekollista ykköspakkia ja ihan kohtuullisesti hän mielestäni myöskin pelasi. Loistavan luistelun ansiosta vahva yleispelaaja, mitään ”huippupakkia” itse en kuitenkaan Lehtosessa näe, vaikka useammissa arvokisoissakin on pelannut. Suurin kehityskohde Lehtosen kohdalla on fyysisessä pelissä. Mikkolasta ei mielestäni saatu läheskään kaikkea irti. Mikkola on kokoonsa nähden loistava luistelija ja vahva puolustuspäänväännöissä. Kehitettävää kuitenkin vielä pelin avaamisessa, hyökkäyspään pelin lukemisessa, syöttötaidossa ja laukauksessa. KalPassa saatiin mielestäni paljon enemmän irti hyökkäyspäähän. Näen kuitenkin Mikkolassa valtavan potentiaalin ja uskon, että Tapola olisi saanut Mikkolasta enemmän irti. Kemiläinen oli tämän kauden suurin epäonnistuja puolustuksessa. Jatkuvasti pulassa omalla alueella eikä hyökkäyspäähänkään oikein tehoja tullut. Tapola sai Kemiläisestä paljon enemmän irti.

Hyökkääjistä lisää myöhemmin.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Oliko täällä tietoa että miksi Mikko Lehtosen sopimus on purettu?

Ei ole tietoa, Tapparalla kyllä todella leveä materiaali pakistossa ja uusimman huhun mukaan Chay Genoway olisi Tapparan miehiä ensi kaudella.
Lehtonen oli ihan ok, ei kuitenkaan ihan niin kova kun mitä odotin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös