SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Suomi-sarjassa kolmanneksi sijoittunut Tampereen Koovee on aloittanut valmistautumisen kohti kautta 2011-12.

- Joukkueen päävalmentajana jatkaa Jyrki Rantala, sopimus voimassa kevääseen 2013

- Pelaajasopimuksia alkavalle kaudelle kahdeksan kappaletta

Lähde: Kooveen nettisivut
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Pelaajasopimuksia

Päivitystä Kooveen valmistautumisesta kohti kautta 2011-12.

Pelatut harjoituspelit:
- JYP-Akatemia - KOOVEE 5-3
- KOOVEE - Loko Jaroslavl 1-8
- KOOVEE - Northern Hockey Experience Selects 9-2
- KOOVEE - HC Satakunta 6-4
- K-Vantaa - KOOVEE 15-6
- KOOVEE - FPS 6-0

Jäljellä olevat harjoituspelit:
- 9.9. FPS - KOOVEE
- 17.9. HC Satakunta - KOOVEE

Kokoonpanossa 20 sopimuspelaajaa. Tuoreimmat sopimuksensa allekirjoittaneet: mm. Matias Lehtonen, Ville Valli ja Pasi Tuominen.

Lähde: KOOVEE - Jääkiekko - Edustusjoukkue - Uutisia
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Poimintoja Kooveen nettisivuilta:

- valtakunnallinen Suomi-Sarja alkaa, Kooveen tavoitteena sijoittua kolmen parhaan joukkoon ja päästä Mestis-karsintaan

- alkulohkossa onnistujia: Tommi Peltoniemi, Kari Lohtander, Ville Heino, Tobias Kauppinen, Tero Kalela, Toni Nurmi

- ennakkosuosikit valtakunnalliseen Suomi-Sarjaan: HCK, HC Satakunta, JHT, Ketterä, KJT TuusKi, RoKi, VG-62

- kehitysehdotus Mestis-karsinnaksi jatkossa: Mestiksen kaksi huonointa, Suomi-Sarjan neljä parasta ja kaksinkertainen sarja

- sarja-avaus la 19.11. KOOVEE - KeuPa HT

Lähde: KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisia
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
50 sekuntia, 50 vuotta

Tapaninpäivänä tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Kooveen Erkki Suokko teki SM-sarjan ottelussa kolme peräkkäistä maalia 50 sekunnissa. SM-sarjan/SM-liigan ennätys, joka on edelleen rikkomatta.

Suokko saa huomionosoitukset saavutuksestaan sunnuntaina 18.12. pelattavassa Suomi-Sarjan kärkiottelussa, jossa kohtaavat perinteikkäät Koovee ja FPS.

Uutinen Kooveen nettisivuilla
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Koovee vahvistaa maalivahtiosastoaan, kun Anssi Pesonen siirtyy SM-liigan HPK:sta Dynamon kokoonpanoon. Pesti on aluksi tammikuun loppuun, mutta tilannetta tarkistetaan siirtorajan kynnyksellä.

Lähde: Uutinen Kooveen nettisivuilla
Vaikka tällä veskarilla ei olekaan yhtään peliä Kerhon riveissä tällä kaudella on kyseessä ilman muuta kova vahvistus Kilpureiden maalivahtiosastolle. Kun ottaa huomioon KOOVEE:n viimeaikaiset hankinnat etenkin Pellisen siirron Lempäälästä, niin Tampereen kolmosjoukkue näyttää tosissaan tähtäävän nousuun. Olisi mielenkiintoista tietää onko siellä tällä kertaa talouspuoli paremmissa kantimissa kuin viime kerralla, jolloin KOOVEEN:n Mestis-taival oli lähes yhtä surullista taaperrusta kuin Rovaniemellä. Kuka näitä viime aikojen hankintoja rahoittaa vai pelaavatko jätkät rakkaudesta lajiin?
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Vaikka tällä veskarilla ei olekaan yhtään peliä Kerhon riveissä tällä kaudella on kyseessä ilman muuta kova vahvistus Kilpureiden maalivahtiosastolle. Kun ottaa huomioon KOOVEE:n viimeaikaiset hankinnat etenkin Pellisen siirron Lempäälästä, niin Tampereen kolmosjoukkue näyttää tosissaan tähtäävän nousuun.
Pitää paikkansa. Ja lisäksi jos seuran nettisivujen uutiseen 20.9.2011 on luottaminen, on seurajohto todella asettanut tavoitteeksi nousun Mestikseen alkaneen kauden päätteeksi.

KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisia

Olisi mielenkiintoista tietää onko siellä tällä kertaa talouspuoli paremmissa kantimissa kuin viime kerralla, jolloin KOOVEEN:n Mestis-taival oli lähes yhtä surullista taaperrusta kuin Rovaniemellä.
Palataan ajassa kevääseen 2006, jolloin Koovee nousi Mestikseen. Silloisen seurajohdon asettama tavoite nousulle oli 2007, joten nousu tuli vuotta ”liian aikaisin”.

Tietojen mukaan syy, miksi Kooveen seurajohto siunasi nousun Mestikseen 2006, oli voimassa ollut yhteistyösopimus SM-liigan Ilveksen kanssa. Yhteistyösopimus olisi taannut sekä taloudellista apua että vahvistanut Kooveen kokoonpanoa. Kyseinen sopimus oli tehty vuonna 2001 Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalon aloitteesta ja astuisi voimaan Kooveen noustua Mestikseen.

Yksityiskohtien hiominen Ilvekselle tarjolla olleesta Mestis-mahdollisuudesta aloitettiin ja valmistautuminen kauteen käynnistyi. Yllättäen huhtikuussa 2006 kuitenkin seurojen välit viilenivät siihen pisteeseen, että Ilves irtisanoi yhteistyösopimuksen.

Kooveen johto neuvotteli uudesta sopimuksesta Ilveksen kanssa aina joulukuulle saakka, mutta tuloksetta. Sopimuksen laatija Risto Jalo oli jo aiemmin siirtynyt jääkiekkobusineksesta painoalan yrityksen palvelukseen eikä Ilveksen vuosimallin 2006 johdossa nähty Kooveen tarjoamaa mahdollisuutta kuin lähinnä turhana kulueränä. Toisaalta Koovee-johto ilmeisesti piti viimeiseen saakka kiinni alkuperäisen sopimuksen sisällöstä, ja erityisesti taloudellisesta avusta.

Viitaten Koovee-johdon asettamaan nousutavoitteeseen keväälle 2007, ei seuran edustusjääkiekosta silloin vastannut ja oman työn ohessa toiminut amatööriorganisaatio ollut millään tasolla valmis Mestiksen haasteisiin. Liian paljon laskettiin yhden kortin varaan: yhteistyösopimukseen Ilveksen kanssa.

Myöskään yhteydenotot Tapparaan ja muihin liigaseuroihin eivät edenneet puhelinsoittoa pidemmälle, joten tammikuussa 2007 Koovee-johdolla oli edessään totuuden hetki: olemme yksin. Tämä oli liian myöhään ajatellen sen hetkisiä puitteita tai tekijöitä. Viimeinen niitti oli neljän runkopuolustajan poissaolo Mestiksen karsintasarjasta, mikä johti sarjasta putoamiseen yhden pisteen erolla.

Mitä tulee tämän päivän Kooveen edustusjääkiekosta vastaavaan organisaatioon (KOOVEE Jääkiekko ry) ja talouspuoleen, on aito tavoite nousta 2012. Siksi taustoja sekä taloudellista pohjaa on rakennettu kuntoon nousua silmällä pitäen.

Toisaalta marraskuussa 2011 julkaistu Mestis-lisenssijärjestelmä pitää huolen siitä, että Suomen Jääkiekkoliitolla on sanansa sanottavanaan mahdollista nousua ajatellen.

Joten, jos Koovee sattuu keväällä saavuttamaan nousumahdollisuuden, pitää seuran ennen kaikkea pystyä vakuuttamaan Suomen Jääkiekkoliiton hallitus Mestis-kelpoisuudestaan.

Kuka näitä viime aikojen hankintoja rahoittaa vai pelaavatko jätkät rakkaudesta lajiin?
Käsittääkseni seuran edustuskiekosta vastaava organisaatio on pystynyt tällä kaudella huolehtimaan siitä, että joukkuetta on rakennettu ja viime aikoina myös vahvistettu valmennusjohdon toiveiden mukaan ja tukemaan asetettua nousutavoitetta.
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Kannattiko laskea kaikki yhden kortin varaan. Viisi vuotta vanhan yhteistyöpuitesopimuksen varaan.
Se onkin hyvä kysymys. Ja kertonee senhetkisen seurajohdon "rajoittuneesta" kyvystä/todellisesta halusta ottaa vastuu Mestis-joukkueen toiminnan harjoittamisesta.

Ymmärtääkseni LeKillä on voimassaolevat farmi- ja yhteistyösopimukset Ilveksen ja Tapparan kanssa kaudelle 2012-13. Näin ollen, Kooveen nykyisen seurajohdon Mestis-visio ei ainakaan voi perustua rahalliseen ja/tai pelaajistoon kohdistuvaan yhteistyöhon tamperelaisten liigajoukkueiden kanssa.

Sitten toisiin avainkysymyksiin.

- Löytyykö Tampereella tilausta/kysyntää Kooveelle Mestis-joukkueena (yleisö, sponsorit, pelaajat)?

- Voiko Koovee ponnistaa Mestis-kartalle itsenäisenä seurana, SM-liigaseuran/-seurojen farmijoukkueena vai jonkinlaisena välimuotona?

- Kenen SM-liigajoukkueen/-joukkueiden kanssa Kooveen pitäisi pohtia yhteistyötä? Vai ei kenekään?

- Haka 2 olosuhteet ja Mestis. Minkälaista yleisömäärää olisi realistista odottaa Mestis-joukkueen tueksi, jos Haka 2 olosuhteita ei saada kehitettyä?

- Onko Kooveelle elintilaa Mestiksessä samanaikaisesti ja rinnakkain LeKin kanssa?

- Mitä muuta Koovee-johdon pitäisi ottaa huomioon, jotta seuraava Mestis-visiitti ei jäisi ranskalaiseksi?
 
Haluaisin kysyä teiltä, onko Koovee 2011-2012 selvästi parempi kuin edellisen kevään karsinnoissa pelannut joukkue? Tämän vuoden mestiksen taso on Jukureitten, Kookoon ja Sportin takana tasainen, ja kovempi kuin viime vuonna. Ei Mestiksen porukoista yhtäkään helposti kaadeta.

Kävin syksyllä katsomassa yhden Kooveen peli Hakametsän mausoleumissa, ja kyllä ainakin se peli oli paljon hitaampaa rusettiluistelua kuin Mestiksessä. Etuna Suomisarjajoukkueille voi olla pelaajiston korkeampi ikä, eli ainakin kokemus ja ehkä voimakin. Mestiksessä kun on kovin paljon innokkaita nuoria.

Mutta eikös tänä vuonna paikkoja auringossa ole kaksi jaossa, eli taatusti pääsee yksi porukka nousemaan?
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Haluaisin kysyä teiltä, onko Koovee 2011-2012 selvästi parempi kuin edellisen kevään karsinnoissa pelannut joukkue? Tämän vuoden mestiksen taso on Jukureitten, Kookoon ja Sportin takana tasainen, ja kovempi kuin viime vuonna. Ei Mestiksen porukoista yhtäkään helposti kaadeta.
Kokoonpanon perusteella Kooveen pitäisi olla parempi kuin viime kaudella. Joukkueen runko on vuoden kokeneempi. Lisäksi tulokkaita, jotka ovat parantaneet rosteria: Veli-Matti Talonen, Toni Nurmi, Pasi Tuominen, Antti Hellsten.

Näiden ohella seurajohto on vahvistanut kokoonpanoa joulu-tammikuussa: maalivahti Anssi Pesonen (HPK/SM-liiga), Ossi Pellinen (LeKi/Mestis), Markus Kallio (IK Pantern/Ruotsin 1. divisioona), Jani Salmijärvi (ilman seuraa alkukauden).

Tämän vuoden mestiksen taso on Jukureitten, Kookoon ja Sportin takana tasainen, ja kovempi kuin viime vuonna. Ei Mestiksen porukoista yhtäkään helposti kaadeta.
Se on selvää, että Mestiksen taso on kova. Sen osoitti myös viime keväänä Hokki, joka oli Mestis-karsinnassa omaa luokkaansa niin ammattimaisen tekemisen kuin joukkueen pelaamisen suhteen.

Mutta eikös tänä vuonna paikkoja auringossa ole kaksi jaossa, eli taatusti pääsee yksi porukka nousemaan?
Suomen Jääkiekkoliitto on 12.1.2012 pitämässään kokouksessa päättänyt Mestiksen joukkuemäärästä kaudelle 2012-13 sekä Mestiksen karsintasarjasta 2012:

- Karsinnan kahdelle parhaalle joukkueelle annetaan (seurojen niin halutessa) mahdollisuus anoa paikkaa Mestiksessä.

Toisin sanoen, paikka Mestiksessä avautuu karsinnan kahdelle parhaalle, jos Mestis-lisenssi tulee hyväksytyksi.
 

Kilpurit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOO-VEE
Sitten toisiin avainkysymyksiin.

- Löytyykö Tampereella tilausta/kysyntää Kooveelle Mestis-joukkueena (yleisö, sponsorit, pelaajat)?

Kyllä Tampereella tarvitaan Mestis seura.Homma kun hoidetaan tosissaan Ja joukkue menestyy niin kiinnostavuus herää.Mestis näkyvyydeltään ja tunnettavuudeltaan ihan eri kuin Suomi-Sarja.

B]- Voiko Koovee ponnistaa Mestis-kartalle itsenäisenä seurana, SM-liigaseuran/-seurojen farmijoukkueena vai jonkinlaisena välimuotona?[/B]

- Kenen SM-liigajoukkueen/-joukkueiden kanssa Kooveen pitäisi pohtia yhteistyötä? Vai ei kenekään?

Mieluiten näkisi Kooveen omin voimin tulevan toimeen.Aluksi voisi yhteistyötä
harjoittaa et pääsee Mestis vauhtiin mukaan.Jatkossa pitäisi omin voimin pärjätä. Ilves ja Tappara kokeiltu jo.HPK voisi olla yhteistyö kumppani.


- Haka 2 olosuhteet ja Mestis. Minkälaista yleisömäärää olisi realistista odottaa Mestis-joukkueen tueksi, jos Haka 2 olosuhteita ei saada kehitettyä?
Haka 2 tarvis yleisö viihtyvyyden kannalta parannuksia.n.500 vois tolla tyylillä saada peleihin.


- Onko Kooveelle elintilaa Mestiksessä samanaikaisesti ja rinnakkain LeKin kanssa?
Kiinnostavuutta lisää Lekinkin peleihin jos Koovee samaan sarjaan tulee.
Koovee perinteinen seura, et jos homma kunnolla hoidetaan niin menestys mahdollisuudet on hyvät.

- Mitä muuta Koovee-johdon pitäisi ottaa huomioon, jotta seuraava Mestis-visiitti ei jäisi ranskalaiseksi?[/QUOTE]

Ammattimaisempi ote siihen tekemiseen,ettei olla mopolla moottoripyörä kisoissa.Ollaan tosissaan mitä tehdään.Sponsoreita ja näkyvyyttä Saatava lisää Aamulehdessä ja paikallisradioissa.Se että puhutaan joukkueesta.Sopivasti kokemusta ja nuoria nälkäisiä pelaajia.Se pidetään mikä luvataan.Tässä nyt jotain.
 

mestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruutu bros. Ilves. George Parros. Vaasan Sport
Avartakaapa joku muistiani millainen Tesoman ykköshalli on kapasiteetiltään ja muutenkin verrattuna Haka 2:een...? Jotenkin vain tutntuu ettei tuo Haka 2 riitä mestis-pelin järjestämiseen, joten olisiko tuo Tesoma mahdollinen pelipaikka? Tietysti Hakametsä on paljon paremmalla paikalla kuin Tesoma ja KooVee tavallaan kuuluu Hakametsään, joten sen puolesta vähän harmi missä kunnossa haka 2 nykyisellään on.
 
"EHT-pelit ovat kovempia kuin NHL:n runkosarjaottelut"
-Jukka Jalonen-

Kappis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yleisesti hyvä jääkiekko, Ilves, KOOVEE
Kooveella on hyvät mahdollisuudet nousta ja säilyä Mestiksessä. Valmennuksessa ollaan luotettu pitkäjännitteisyyteen ja taustalla on asioita viety eteenpäin. Kovaa työtä Mestis vaatii kuitenkin joka taholla Kooveessa.

Koovee kuuluu Hakametsään, jätetään Tesoma Ilveksen naisille ja muille alasarjojen joukkueille. Tesoma on joka suhteessa astetta tai paria huonompi kuin Haka2. Viime kaudella Kooveelle tehtiin Mestiksen laatutarkistus. Jos joku tietää mitä Sirviö ja kumppanit lausuivat, voisi jakaa tulokset. Voisihan Koovee pelata Mestistä Haka1:ssä?!

Leki on mielenkiintoinen tapaus. Seuralla menee ja on mennyt pelillisesti ihan hyvin mutta talous on piiputtanut. Jos verrataan Lekiä ja Kooveeta niin voidaan sanoa että Kooveessa perinteet ovat pitkät ja näin ollen kannattajakunta laajempi. Ja täytyy muistaa että seurana Koovee on varakas. Toinen asia on kuinka paljon rahaa Koovee antaa Mestis-seuran pyörittämiseen. Viime visiitillä Mestikseen rahahanat taisivat olla kiinni!

Kevät on lätkässä aina toivon aikaa. Viime keväänä Mestiksen karsintaotteluissa Koovee jäi Kajaanin Hokin jalkoihin pelinopeudessa, liikkumisessa sekä syöttöjen tarkkuudessa ja kovuudessa. Joukkeen runko on viime keväältä säilynyt ja lisäksi muutama hankinta ylemmiltä sarjatasoilta on tehty joten jätkät tietävät mitä Mestis vaatii ja Rantala tietää mitä vaatii valmentaa joukkue Mestkseen joten halliin kannustamaan, Dynamo rules!!
 

mestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruutu bros. Ilves. George Parros. Vaasan Sport
Kooveella on hyvät mahdollisuudet nousta ja säilyä Mestiksessä. Valmennuksessa ollaan luotettu pitkäjännitteisyyteen ja taustalla on asioita viety eteenpäin. Kovaa työtä Mestis vaatii kuitenkin joka taholla Kooveessa.

Koovee kuuluu Hakametsään, jätetään Tesoma Ilveksen naisille ja muille alasarjojen joukkueille. Tesoma on joka suhteessa astetta tai paria huonompi kuin Haka2. Viime kaudella Kooveelle tehtiin Mestiksen laatutarkistus. Jos joku tietää mitä Sirviö ja kumppanit lausuivat, voisi jakaa tulokset. Voisihan Koovee pelata Mestistä Haka1:ssä?!

Leki on mielenkiintoinen tapaus. Seuralla menee ja on mennyt pelillisesti ihan hyvin mutta talous on piiputtanut. Jos verrataan Lekiä ja Kooveeta niin voidaan sanoa että Kooveessa perinteet ovat pitkät ja näin ollen kannattajakunta laajempi. Ja täytyy muistaa että seurana Koovee on varakas. Toinen asia on kuinka paljon rahaa Koovee antaa Mestis-seuran pyörittämiseen. Viime visiitillä Mestikseen rahahanat taisivat olla kiinni!
Kerro toki miten Haka 2 on, joka suhteessa parempi kuin Tesoma? Toki KooVee kuuluu" hakametsään, mutta paljon parannuksia tuo haka 2 nykyiseltään vaatii, kun ei viitsi edes SS-peleissä käydä erätauolla makkaraa ostamassa siitä onnettomasta luukusta. Haka 1:seen pelejä on mielestäni turha viedä, kun peleissä kävisi maksimissaan se 1000-1500 katsojaa.
 
"EHT-pelit ovat kovempia kuin NHL:n runkosarjaottelut"
-Jukka Jalonen-

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Kerro toki miten Haka 2 on, joka suhteessa parempi kuin Tesoma?
- Mestis-lisenssin vaatimus katsojakapasiteetille: 1.500, josta vähintään 750 istumapaikkaa.

- Haka 2 nykyinen katsojakapasiteetti: 800. Hallia on mahdollista kehittää lyhyellä tähtäimellä, jotta saadaan lisää katsomotiloja (vrt. edellinen kohta).

- Tesoma 1 nykyinen katsojakapasiteetti: 550. Halli menossa remonttiin aikaisintaan vuonna 2014.

Lisää perusteluja:

- Haka 2 sijainti Tampereen kiekkokartalla. Helpompi saavuttaa esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä.

- Haka 2 pääsee "ratsastamaan" Hakametsän maineella ja tunnettuudella. Vierasjoukkueen kannattajat löytävät perille paremmin?

- Haka 2:ssa tilat ja tekniikka televisionnille, toimitsijoille sekä lehdistölle (Kooveen pelaaja-aition takana, pukukopin katolla).

Taloudelliset syyt:

- Kooveella vuoteen 2016 voimassaoleva vuokrasopimus Haka 2:sta (yksinoikeus myydä mainoksia ja harjoittaa kioski- sekä ravintolatoimintaa).

- Tesomalla kioski- ja ravintolatoiminta yksityisellä liikkeenharjoittajalla (Kahvio Vesikirppu).

Toki KooVee kuuluu" hakametsään, mutta paljon parannuksia tuo haka 2 nykyiseltään vaatii, kun ei viitsi edes SS-peleissä käydä erätauolla makkaraa ostamassa siitä onnettomasta luukusta.
Tietojen mukaan Koovee on aktiivisesti käynyt neuvotteluja eri tahojen kanssa Haka 2 olosuhteiden parantamiseksi. Tärkeimpinä kohtina katsojakapasiteetti ja kioskitoiminnan puitteet.

Sinänsä harmi, jos nykyolosuhteiden takia jää kioskimyyntiä toteutumatta ennen kaikkea kotiotteluihin saapuneiden katsojien toimesta.

Haka 1:seen pelejä on mielestäni turha viedä, kun peleissä kävisi maksimissaan se 1000-1500 katsojaa.
Tärkein kysymys lienee, onko Kooveella edes mahdollisuuksia pelata kotiotteluitaan Haka 1:ssä.

Kaudella 2006-07 Suomen Jääkiekkoliitto aikoi edellyttää Kooveen kotiotteluiden pelaamista Haka 1:ssä, mutta viimeistään SJL:n yhteistyösopimus Veikkauksen kanssa (samat pelipäivät ja -ajat SM-liigan kanssa) teki tilanteen mahdottomaksi.

Entä mikä on Haka 1 päävuokralaisten Ilves Hockey Oy:n ja Tamhockey Oy:n kanta kolmanteen osapuoleen? Olisiko Kooveelle edes riittävän laadukkaita pelipäiviä ja -aikoja tarjolla, jos Mestiksen pelit ovat eri päivinä kuin SM-liiga.

Sinänsä 1.000-1.500 katsojaa olisi Kooveelle varmasti talouden kannalta tavoittelemisen arvoinen määrä Mestis-tasolla. Josko jonain päivänä Haka 2 pystyisi tarjoamaan puitteet em. katsojamäärälle.
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Viime kaudella Kooveelle tehtiin Mestiksen laatutarkistus. Jos joku tietää mitä Sirviö ja kumppanit lausuivat, voisi jakaa tulokset.
Tietojen mukaan suurimmat puutteet tällä hetkellä kohdistuvat Haka 2 olosuhteisiin:

- liian pieni katsojakapasiteetti

- yritysaitioiden puute

- ei anniskeluoikeuksia (tosin ei ole vaatimus vaan suositus)

- ei tiloja lehdistötilaisuuksien järjestämiseen

- ei turvakameroita

- ei maalikameroita


Tiettävästi moni muu asia oli kohtalaisen hyvällä mallilla, mitä tulee Mestis-lisenssivaatimusten täyttämiseen:

+ toteuttamiskelpoinen ja huolellisesti laadittu strategia

+ talouden puitteet, nykytila ja kehittämissuunnitelmat

+ seuran historia ja sen esille tuominen

+ vuokrasopimus Haka 2 (oikeudet mainosmyyntiin ja kioskitoiminnan harjoittamiseen)

+ edustusjääkiekon toiminnan eriyttäminen emoseurasta

+ seuran tilat (toimisto, sauna, Kivijärvi, Haka 2)

+ seuran junioritoiminnan tehokkuus

+ organisaatio (mukaan lukien emoseura)

+ urheilutoiminta ja lähikausien tavoitteet

+ kotiottelutapahtuman läpivienti
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy