Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2010–2011

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 16.04.2010 klo 10.29.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Suomi-sarjassa jatkavan Kooveen kausi 2010-11 alkaa maanantaina 26.4. järjestettävällä tilaisuudella. Ohjelmassa on mm. puheenvuorot alkavan kauden suunnitelmista sekä punttisaliharjoitus.

  Joukkue tulee harjoittelemaan kesän aikana 5 kertaa viikossa (2 x jää, 3 x puntti/peli).

  Kooveen valmentajana kolmevuotisen (2+1) sopimuksen toista kautta jatkaa Jyrki Rantala. Tietojen mukaan viime kaudella 2-valmentajana toiminut Miro Haapaniemi siirtyy Ilveksen B-junioreihin.

  Edustusjoukkueen kokoamisesta vastaava urheilupäällikkö Nino Ruusunen on tiettävästi hankkinut Kooveelle ensi kaudeksi maalivahtivalmentajan ja 3-valmentajan. Nimet tullaan julkaisemaan myöhemmin.

  Lisäksi 1-vuotiset pelaajasopimukset on Kooveen nettisivujen mukaan solmittu maalivahti Juha Taposen ja hyökkääjä Janne Anttilan kanssa.

  Kooveen taustaorganisaatio on vahvistunut päätoimisena työssään aloittaneella yhteyspäällikkö Tomi Karppisella, jonka tehtäviin kuuluu joukkueen taloudellisen pohjan varmistaminen: uusien yhteistyökumppanien etsiminen ja nykyisistä kumppaneista huolehtiminen.

  Keskiviikkona 14.4. Aamulehden välissä ilmestyneen KOOVEE Monen Lajin Mestari -liitteen mukaan joukkueen tavoitteena on pelata tulevalla kaudella Suomi-sarjan kärjessä ja nousta lähikausien aikana Mestikseen.
   
 2. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  26.4. aloituspalaverin antia, poimittu Kooveen nettisivuilta.

  - Paikalla 20 pelaajaa, kesäharjoitteluringissä 29 pelaajaa.

  - Uusin jatkosopimus puolustaja Tero Kalelan kanssa.

  - Uutena 2-valmentajana aloittaa entinen Koovee-pelaaja Jussi Viitanen (SM-hopeaa pelaajana 1990), maalivahtivalmentajana toisen polven kooveelainen Tomi Jortikka (viime kaudella Ilves A).

  - Huoltajina jatkavat Erkki Ollonen ja Markku Kaunisto, varustepäällikkönä Raimo Nikkilä.

  - Kesäharjoituksia 5 kertaa viikossa: 2 kertaa jäällä, 3 kertaa puntti/peliharjoitus.
   
 3. Kiekkoilun ystävä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KOO-VEE, PiTa, Detroit Red Wings
  Hyvä KOOVEE!

  Toivottavasti KOOVEE nousee vielä joskus SM-liigaan!
   
 4. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Kooveen kotisivuilla:

  - Haastateltavana olleen päävalmentaja Jyrki Rantalan mietteitä joukkueen kesäharjoittelusta ja kokoonpanosta

  Tiedossa olevat harjoitusottelut syksylle 2010:

  la 14.8 KOOVEE - VG-62 kello 16.00 Haka 2
  to 19.8 FPS - KOOVEE kello 18.30 Forssa
  la 21.8 KOOVEE - EHC kello 16.00 Haka 2
  la 28.8 Turnaus Nokia ?
  la 4.9 VG-62 - KOOVEE kello 16.00 Naantali
  pe 10.9 KOOVEE - FPS kello 18.30 Haka 2
   
 5. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Lainaus:
  Toivottavasti. Olisi hienoa nähdä, kun kolme perinteistä manselaista joukkuetta pelaisivat jälleen samalla sarjatasolla. Onneksi tämä asia ei ole täysin mahdotonta toistaiseksi.
   
 6. Loktev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  KooVeessa aikoinaan 1970-luvulla pelannut Pertti "Pepe" Järvenpää on siirtynyt ajasta ikuisuuteen!
  Lepää rauhassa Pepe!
  Osanottoni omaisille!
   
 7. Kiekkoilun ystävä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KOO-VEE, PiTa, Detroit Red Wings
  Nostalgiaa

  Lainaus:
  Todella ikävä uutinen, osanottoni.

  Oli pakko kaivaa esille KOO-VEE-leikekirja 1970-luvun lopulta - lehtikuvista ja jutuista palautui mieleen hienoja muistoja KOO-VEE:n peleistä Hakametsän hallissa.

  Muistin itse Pertti Järvenpään samasta ketjusta Matti Rautiaisen ja Auvo Väänäsen kanssa, mutta leikekirjasta huomasin hänen pelanneen upeita pelejä myös Lasse Tasalan ja Jukka-Pekka Järvenpään kanssa.
  Pertti Järvenpää pelasi sentterinä ja oli siinä mielessä perinteinen sentteri, että auttoi omalla työllään laitureita pääsemään näkyville / tehopisteille.

  KOO-VEE:n kevään 1977 pronssimitalijoukkueen esittelyssä todetaan Pertti Järvenpäästä: 21-vuotias sähköasentajaoppilas. Tuohon aikaan mestaruussarjapelaajatkaan eivät näytä olleen täysammattilaisia vaan KOO-VEE:nkin pelaajien ammattiluettelossa näkyy nimikkeinä mm. diplomi-insinööri, poliisikonstaapeli, levyseppä-hitsaaja, kokki, insinööri, varastomies...
  KOO-VEE:n joukkueen todetaan samassa lehtijutussa rynnistäneen edelliskauden kahdeksannelta sijalta vastoin odotuksia mitaliottelijoiden joukkoon ja olleen pronssimitalillaan kauden 1976-1977 suuryllättäjä. Kauden alussa joukkuetta oli veikattu putoajaehdokkaaksi.

  Pertti Järvenpää oli erittäin tärkeä osa KOO-VEE:n jääkiekon 1970-luvun huippuaikoja enkä tule milloinkaan unohtamaan häntä.
   
 8. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Harjoitusottelut ovat alkaneet. 14.8. KOOVEE - VG-62 6-4 (2-2, 2-1, 2-1). Seuraava peli to 19.8. Forssassa.

  Joukkueen kokoonpanossa on nyt 12 sopimuspelaajaa.
   
 9. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Harjoituspelien tuloksia:

  To 19.8. FPS - KOOVEE 7-8
  La 21.8. KOOVEE - EHC 12-4

  La 28.8 joukkue pelaa Nokialla järjestettävässä turnauksessa, jossa isäntä-NoPyn ja Kooveen lisäksi Suomi-sarjan Pingviinit, VG-62, Hurtat ja 2. divisioonan APV.
   
 10. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Otetaas tämä takaisin - ainakin hetkeksi - esille.

  Salibandy: ihan mukavasti on taas alkanut Kooveella. Valitettavasti Classic otti tällä kertaa pidemmän korren 7-5 lukemin. Odotan Kooveelta vähintään paikkaa mitalipeleissä.

  A-nuoret: eikös Kooveella ole menossa nyt joku karsintasarjavaihe? Muistan, että Kooveella on mennyt hyvin tässä: kaikki voittoja yhtä tasapeliä ja yhtä tappiota lukuunottamatta. Mitäs sitten, kun on tuo karsintasarja pelattu?

  Edustusjoukkueella näyttää menevän ihan OK-malliin tällä hetkellä...
   
 11. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Kooveen A-nuoret näyttivät nyt päässeen karsintavaiheesta kunnialla ja he pelaavat sitten varsinaisessa 1-divarissa. Jos joku haluaa varmistaa, niin osoitteesta www.koovee.org kyllä löytyy. Toivottavasti tulee menestystä.
   
 12. Kilpurit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOO-VEE
  Puitteita haka2 korjailtu

  Lämpöisempi tuntui halli olevan.Maalia pintaa niin vanhakin nuorentuu.
  Hieno asia et yleisöä paremmin huomioidaan.
  Tärkeä asia et puitteet kunnossa olisi.
  Joukkuehan on pelannut ja pärjännyt ihan tavoitteen mukaan.:)
  Pelejä vie paljon pelaamatta kyllä vielä.

  Salibandyyn sen verran et Classic kaatui tällä kertaa 11-7.
   
 13. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  KOOVEE jatkaa Jyrki Rantalan johdolla myös tulevina kausina. Joukkue on tehnyt päävalmentaja Rantalan kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, joka ulottuu kevääseen 2013.

  Linkki uutiseen: http://www.koovee.org/pages/posts/20.1.-jyrki-rantalalle-kahden-vuoden-jatkosopimus-157.php
   
 14. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Kotiottelut suorana netti-tv:ssä

  Koovee aloittaa kotiotteluidensa lähettämisen suorana netti-tv:n välityksellä. Yhteistyökumppanina toimii Anvia, joka tarjoaa vastaavaa palvelua Mestiksessä Sportille, Jokipojille ja LeKille.

  Netti-tv-lähetykset aloitetaan tulevan viikonlopun kotiotteluilla (19.-20.2.).

  Lähde: uutinen Kooveen nettisivuilla.
   
 15. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tampereen Koovee jatkaa vuonna 2007 aloittamaansa kunnianumerokäytäntöä. Koovee on ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa suomalainen seura, joka on ottanut käyttöön kyseisen tavan huomioida jääkiekkolegendojaan.

  Kunnianumerokäytäntö merkitsee sitä, että seuran ansioitunut pelaaja saa tunnustuksena saavutuksistaan oman pelaajaviirin jäähallin kattoon. Sen sijaan pelaajan numeroa ei jäädytetä vaan se jää edelleen seuran käyttöön.

  Pohjois-Amerikan ammattilaissarja NHL:ssä pelaava Toronto Maple Leafs on kunnianumerokäytännön aloittaja. Heidän mukaansa tällä tavoin tunnustusta voidaan antaa useammalle samalla numerolla pelanneelle seuran jääkiekkolegendalle kuin tilanteessa, jossa yksittäinen numero jäädytetään. Esimerkiksi Leafsin kunnianumero 27 on myönnetty sekä Frank Mahovlichille että Darryl Sittlerille.


  Kooveen kunnianumerot vuodelta 2007:
  3 Jorma Suokko
  12 Matti Reunamäki
  15 Seppo Nikkilä

  Kooveen jäädyttämät pelinumerot:
  10 Heino Pulli


  Seuran uusimmalle jääkiekkolegendalle myönnettävä kunniaviiri paljastetaan sunnuntaina 20.2. pelattavan Suomi-sarjaottelun Koovee – Kokkolan Hermes yhteydessä.

  Kunnianumerotilaisuus alkaa Hakametsän 2-hallissa klo 15.50. Viiri paljastetaan klo 15.55.
   
 16. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee -Roki

  Hieno peli Kooveelta tänään. Ei juurikaan pahoja virheita, KV karvasi kerrankin ylhäältä ja pyrki estämään Rokin pelin. Rokilla tosi nopeita ja taitavia pelaajia. Mieleen jäi erityisesti Rokin nro 4, joka syötti Kooveen 2 ekaa maalia. Nro 10 rokilta esiintyi oikeasti edukseen. Vanha Kooveelainen Inkeröinen ei hirveästi noussut esille.

  Peli oli tiukka 2,5 erää, eikä voitto ollut missään nimessä selvä ennen sitä. 2-0 tilanteessa Rokilla oli 2-0 läpiajo, mutta taponen veti pitemmän korrein, vastahyökkäyksestä Kolari teki längistä 3-0. Kentän kunkku oli vihdoin omalle tasolleen herännyt Henri Kallio, joka esiintyi kuin mestiskautenaan.
  Joonas Salmi (Lekin mies) oli saanut oman paidan, pelaakohan mies kauden loppuun Kooveessa?
   
 17. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Melko varmasti, koska ei saa pelata tällä kaudella enää missään muussa seurassa.
   
 18. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  ....niin, ajattelin lähinnä Salmea, että onkohan täällä S-sarjassa joku samanlainen nuorten pelaajien kuvio kuin Mestiksessäkin eli runkosarjan voi pelata lainassa.
   
 19. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  Kooveen tarjoama ottelulähetys eilisestä ottelusta oli luokkaa urho. Ekasta erästä ei saatu kuvaa ollenkaan eikä toisesta saati kolmannessa juurikaan peliä päässyt näkemään. Välillä kuva näkyi hetken hienosti pätkien. Tästä ei ole suunta kuin ylöspäin. Olisi varmaan kannattanut vähän testailla ennen ensimmäistä lähetystä.
   
 20. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  19.2. KOOVEE - RoKi netti-tv-lähetyksen lunastaneilta ei peritä maksua.

  Lähde: tiedote Kooveen nettisivuilla
   
 21. Waari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, J-P Pajula
  Eipä näy striimi taaskaan. Palvelu tulisi olla pois käytöstä jos ei kerran voida taata kuvan näkymistä mitenkään.

  edit. Nyt näkyy, ja ihan hyvin selostuksen kanssa! Peukku ylös jos näin jatkuu toiminta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2011 klo 16.27
 22. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Kooveen uusin kunnianumero paljastettiin Haka 2:n kattoon nostetun pelaajaviirin myötä sunnuntaina 20.2. pelatun ottelun Koovee - Hermes alkajaisiksi.

  Seuran uusin kunnianumero #26 myönnettiin Kooveen 1970-luvun kirkkaimmalle tähdelle, hyökkääjä Matti Rautiaiselle.


  Lähde ja kuvia tilaisuudesta: uutinen Kooveen sivuilla
   
 23. oldcoach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
  Oikealle miehelle annettiin tunnustus!

  Hyvä Rautsi!
   
 24. Kilpurit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOO-VEE
  Rautsi oli Pelimies ja kantava Kooveen voima.Ketjussa Pertti Järvenpää ja Auvo Väänänen.Upea homma tää kunnianumerot.
  Nyt olis hyvä polkasta Mestikseen ja pistää kiekkoilupuoli taas siihen arvoon missä sen pitää ollakin.