SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Tampereen KOO-VEE täyttää syksyllä 80 vuotta.

Tänään seura julkaisi tiedotteen, jossa valotettiin tulevaa jääkiekon edustusjoukueen osalta. Ohessa tärkeimmät.

- Jyrki Rantala päävalmentajaksi. Sopimus mallia 2+1 vuotta.

- Urheilupäällikkö Nino Ruususelle kolmen vuoden jatkosopimus

- juhlavuoden kohokohtana ulkoilmaottelu Koulukadulla itsenäisyyspäivänä
 
Viimeksi muokattu:

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Aloituspalaveri 28.4.

KOO-VEE avasi kauden 2009-10 pitämällä aloituspalaverin tiistaina 28.4.

- harjoituskausi alkaa 4.5.
- harjoituksia 3-4 kertaa viikossa (kaksi jääharjoitusta)

- Miro Haapaniemi kakkosvalmentajaksi 1-vuotisella sopimuksella

- 5.9. turnaus Hakametsä 2:ssa, mukana isäntien lisäksi Titaanit, KoMu HT, NoPy, HC Kuusankoski ja Hunters

- Koulukadulla pelattavan sarjaottelun ajankohdaksi su 29.11.

- paikalla 21 pelaajaa, ringissä noin 30
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Kesäharjoittelurinki

KOO-VEE vaikuttaa vahvistuneen erityisesti maalivahti- ja puolustajaosastolla. Korostettakoon, että tieto perustuu seuran nettisivuilla olevaan kesäharjoittelurinkiin.

- maalivahteina Juha Taponen ja Matias Lehtonen

- puolustuksen uusia nimiä Raine Hartus, Ville Heino ja Anssi Ranta

- hyökkäyksessä uusia Jani Lehtinen, Samu Helminen ja Samuli Simula

Edellisistä erityisesti Hartus, Heino ja Helminen ovat selkeitä vahvistuksia Suomi-sarjatasolle. Siis mikäli tekevät sopimuksen seuran kanssa alkavasta kaudesta..
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
^Tämä on hieno uutinen. KooVeen vanha paita on todella klassikko. Tämä paita on jäänyt vuoden 70/71 lätkäkuvien keräilysarjoista.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

aatu10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
8.8. KooVee - VG-62 4-6 (0-0, 1-4, 3-2)

KooVee

M. Lehtonen 29 torjuntaa
(Hynninen)

Heino
Hartus 0+1
Savilahti
Jaakkola
Kalela 0+1
V. Lehtonen 1+0
Vikstedt
Peltoniemi
Lohtander 0+1
Haikola
Riekko
Kontkanen 0+2
Viitala
Sulonen 2+1
Aro 1+0
Railo
Silander

Jäähyt 9x2min + 10min

VG-62

Wasström 35 torjuntaa
(Törnström)

Aaltonen 0+3
Rauhala
Tossavainen
Suomi
Heinonen
Sipponen 2+1
Sairu 1+1
Kymäläinen 1+2
Rautajoki
Mäenpää 0+1
Salo 0+1
Lehtonen
Vilppu 0+1
Kangasniemi 2+0

Jäähyt 6x2min
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Mestiksessä pelaava LeKi ja Koovee ovat sopineet kauden 2009-10 kattavasta farmiyhteistyöstä. Sopimuksen tarkoitus on laajentaa entisestään nuorten pelaajien mahdollisuuksia kehittyä huippupelaajiksi Pirkanmaalla.

Uutinen löytyy LeKin kotisivuilta.

Uutisen mukaan Koovee hakee nousua Mestikseen lähitulevaisuudessa. Nousua ei kuitenkaan haettaisi LeKin kustannuksella, mikä kuullostaa mielenkiintoiselta..
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Koovee hakee nousua Mestikseen lähitulevaisuudessa. Nousua ei kuitenkaan haettaisi LeKin kustannuksella, mikä kuullostaa mielenkiintoiselta..
Voiko tämä muuta tarkoittaa kuin, että joutuessaan karsinnoissa vastakkain on Koovee sitoutunut häviämään? Tai ei ainakaan ota Lekin kustannuksella saatua sarjapaikkaa vastaan? Vai ainoastaan sitä, että jos yhtä aikaa Kooveen nousun kanssa Leki on vaarassa tippua, Koovee antaa parhaat pelaajansa Lekille? Kuulostaa todella aika erikoiselta...
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
En oikein ymmärrä mitä hyötyä tästä on Kooveelle.
Lekille taas tänäkin vuonna tulee kiertoon kymmeniä liigamiehiä, tällöin lekin omat työnnetään kooveeseen pelaamaan. Kun siirtoikkuna menee kiinni, lekin miehet häipyy, juuri silloin kun pelataan ratkaisupelejä ja mahdollisesti myös noususta.

Eikö olisi järkevämpää, että kehitettäisiin yhtenäistä pelaavaa joukkuetta koko kausi ja yritettäisin sillä nousta ylöspäin, aivan kuten Diskos teki.

Leki ainakin turvaa tällä tavoin oman asemansa pirkanmaalla, ainoana mestisjoukkueena.
 

Näsinneula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HuPs ja RoPs
Outo avioliitto

Tämä Lekin sivuilta :
- Leinosen Vesan [KOO-VEE jääkiekko ry:n hallituksen puheenjohtaja] kanssa
kun aihe oli esillä, niin viesti oli, ettei nousua haeta samasta ovesta Kisan kanssa. Paikallispelit antaisivat jännitystä myös Mestikseen, Suoniemi jatkaa.

??????????????????

Tämäkin Lekin sivuilta:
Suomi-sarjassa pelaava Koovee on asettanut sarjanousun tavoitteekseen lähitulevaisuudessa, mutta joukkueiden puuhamiesten mukaan asiassa ei ole suurempia ristiriitoja.

????????????????
 
Viimeksi muokattu:

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Lauantaina täytyy mennä Tampereelle.
Onneksi silloin näkyy olevan Kooveen peli. Haka 2 lienee Hakametsän ison hallin välittömässä läheisyydessä?

Pari muutakin kysymystä:

- Onko kylmäkin halli?
- Onko sillä oma parkkipaikka?
18.30 näyttää alkavan Ilveksen liigapeli. Samoihin aikoihin KooVeen peli puolestaan loppuu. En halua keskelle autosirkusta. Sitä välttääkseni voin parkkeerata kauemmaksikin. Vinkkejä?

Hienoa on nähdä etenkin joukkueen uudet hienot paidat.
 
Jänis Pensionääri

Vesku

Jäsen
Lauantaina täytyy mennä Tampereelle.
- Onko kylmäkin halli?
- Onko sillä oma parkkipaikka?
18.30 näyttää alkavan Ilveksen liigapeli. Samoihin aikoihin KooVeen peli puolestaan loppuu. En halua keskelle autosirkusta. Sitä välttääkseni voin parkkeerata kauemmaksikin. Vinkkejä?
Halli sijaitsee Hakametsän D3-kulmakatsomon kohdalla.

Hallissa on melko kylmä.

Ei ole omaa parkkipaikkaa. Suosittelen Kalevan Prisman parkkipaikkaa. Sieltä on muutaman sadan metrin matka Hakametsän tontille.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Ei ole omaa parkkipaikkaa. Suosittelen Kalevan Prisman parkkipaikkaa. Sieltä on muutaman sadan metrin matka Hakametsän tontille.
Kiitos. Nyt on ilmassa sellaista, että pitääkin ehkä mennä se liigapeli katsomaan.Ei ole oma valintani. Alasarjapeleihin on vain vaikeampi houkutella alaan vihkiytymättömiä.

Onkohan k.o Kalevan Prisma vinkki myös liigapeliin, kuten esim. Pick´n Payn parkkipaikka Raumalla?
 
Jänis Pensionääri

PJx

Jäsen
Onkohan k.o Kalevan Prisma vinkki myös liigapeliin, kuten esim. Pick´n Payn parkkipaikka Raumalla?
Riippuu vähän mielenlaadusta:
Loppujen lopuksi kyllä hallin ilmaisillakin parkkipaikoilla löytyy hakemalla useimmiten joku kolo, johon autonsa voi laillisesti jättää.

Monet arvostavat joustavaa lähtöä sen verran, että hakevat paikan, josta pääsee lähtemään joustavasti (esim. Prisma) ja yleensä se jättää vähempääkin tyytyville ylimääräisen mahdollisuuden.
 

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
En tiedä, kuinka paljon te muut salibandystä välitätte, mutta KOO-VEE johtaa tällä hetkellä siellä miesten puolella. Mitä, jos K-V pääsee siinä lajissa vaikka playoffseihin, kenties välieriin, niin innostaako se teitä muita, vai oletteko te muut vain jääkiekkoihmisiä?

Tuo em. kysymys saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta ajattelin varmistaa, että täällä voisi puhua mahdollisesti myös muistakin K-V:n lajeista riippuen tilanteista.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Kyllä ainakin itse seuraan kaikkia kooveen edesottamuksia, oli laji mikä tahansa.

Tänä syksynä jotenkin meni maku kyllä koko hommasta kun vaihtoivat Kooveen logon, sellaiseen mustaan kummajaiseen. Jääkiekossa siirryttiin Kooveen nuolilogoon, joka on kyllä hyvä. Perinteinen seura ja eri lajeissa pelataan eri logoilla - aika kummallista ja amatöörimäistä
 

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
Niin se jääkiekon paita on ihan eri kuin esim. salibandyllä. Johtunee siitä, ettei jääkiekon tyyli taida oikein sopia salibandypaitaan, koska sen merkin pitää olla pieni. Ne KOO-VEEn seurassa työskentelevät tietävät, minä vain arvailen.

Mutta salibandyn versio on tosi hienon näköinen mielestäni. Se saisi olla vaikka aina. Vanha perinteisen näköinen merkki, pidän siitä. Se merkki saisi olla itse asiassa myös jääkiekkopaidassakin, jos saisin päättää. No, makuasia on makuasia.
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Tänä syksynä jotenkin meni maku kyllä koko hommasta kun vaihtoivat Kooveen logon, sellaiseen mustaan kummajaiseen. Jääkiekossa siirryttiin Kooveen nuolilogoon, joka on kyllä hyvä.
Kooveen uusi, virallinen logo löytyy mm. Wikipediasta.

Käsittääkseni seura halusi 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi palata modernisoituun versioon vanhasta ja alkuperäisestä Kooveen merkistä vuodelta 1929.

Ilmeisesti toinen syy merkin vaihtoon oli erittäin kirjava käytäntö, jolla seuran nimi kirjoitetaan. Seuran johtokunnan kesäkuussa tekemän päätöksen mukaan nimen kirjoitusmuoto jatkossa on joko Koovee tai KOOVEE.

Johtokunnan mukaan uusvanha merkki tukee ja selkeyttää Kooveen nimen kirjoittamiskäytäntöä.

Kooveen jääkiekon edustusjoukkue uusi juhlavuoden kunniaksi peliasunsa 1960- ja 70-lukujen malliseksi. Tällöin pelipaidassa ei ollut mitään seuran senaikaista logoa vaan teksti "KOOVEE". Mainittakoon, että Mestiksen TuTo noudattaa samaa käytäntöä (virallinen logo vs. teksti pelipaidassa).

Mainittua "nuolilogoa" ei siis ole käytössä, edes jääkiekkopuolella.

Ymmärtääkseni jääkiekkopaidassa olevaa tekstiä "KOOVEE" (löytyy mm. edustuksen nettisivuilta) voi käyttää toissijaisena tunnuksena, retrologona tms. varsinaisen logon rinnalla.
 

SM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Koovee varmisti alkulohko 2:n voiton kaatamalla Red Ducksin lauantaina. Samalla Dynamo varmisti ensimmäisenä joukkueena suoran jatkoonpääsyn kevätkaudella pelattavaan varsinaiseen Suomi-sarjaan.

Sunnuntaina 29.11. on vuorossa seuran 80-vuotisjuhlatapahtuma legedaarisella Koulukadun tekojääradalla. Ohjelmassa tamperelaisten jääkiekkolegendojen näytösottelu sekä Suomi-sarjan paikallispeli Koovee - NoPy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy