Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2007–2008

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 23.04.2007 klo 10.10.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  KOO-VEE 2007-08

  KOO-VEE osallistuu Suomi-sarjaan kaudella 2007-08. Saatujen tietojen mukaan asiasta on päätetty seuran sisäisessä kokouksessa viime viikonloppuna.

  Tämä siis vastineena Kiekkolehdessä 13/2007 olleeseen juttuun, jonka mukaan KOO-VEE harkitsee Suomi-sarjasta luopumista.

  Kuulemma neuvottelut tulevan kauden valmentajaehdokkaiden kanssa on aloitettu. Tehtävään valittujen valmentajien nimet julkaistaan toukokuussa, alkupuolella.

  Myös joukkueen kesäharjoitukset alkavat toukokuussa, viikolla 19.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2007 klo 10.23
 2. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Mites olis Jyrki Rantala, kun ei kelvannut lekille . Juujärvi vetää lekiä mestiksessä.
   
 3. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee 2007-08

  Avataan viestiketju Kooveenkin osalta. Itse en ole kyllä vieläkään toipunut Kooveen putoamisesta, mielessä pyörii edelleen se hieno Salamat peli, jossa Koovee aivan suvereenisesti pyöritti peliä ja teki hienoja koulumaaleja. Ei vaan sekään sitten riittänyt.

  Koovee julkistaa valmentajat toukokuun alkupuolella. Lekiin on menneet Simula, Suhonen, Ranta ja Koskinen. Simula ja Suhonen ovat todellisia menetyksiä.

  Toivottavasti joukkueen vanha runko jatkaa edelleen ja pojat tekevät pikaisen paluun mestikseen, aineksia siihen kyllä on olemassa.

  Historia kyllä on osoittanut, että ne jotka tippuu mestiksestä ei sinne heti palaa.
  --------------------------------------------
  näköjään avasin tuplaketjun, voisko adminit tän poistaa
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2007 klo 12.15
 4. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
 5. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tiedotustilaisuus to 31.5.

  KOO-VEE järjestää torstaina 31.5. tiedotustilaisuuden, jossa kerrotaan median edustajille tulevan kauden asioista. Tilaisuus on klo 15 seuran toimistolla.
   
 6. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Lainaus:
  Onko joku ollut mahdollisesti paikalla, tai muuten vaan tietoinen käsitellyistä asioista? Vai odotetaanko ja luetaan huomisesta lehdestä..
   
 7. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Radio 957 uutisoi eetterissä, että uusi valmentaja on LeKin sarjaporrasta ylöspäin nostanut Jyrki Rantala, jonka kanssa tehtiin vuoden mittainen pesti. Tavoitteena on nousu Mestikseen viimeistään vuonna 2009. Mahdollisista pelaajasopimuksista ei ollut uutisessa puhetta.
   
 8. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Valmentajat, manageri ja tavoitteet 2007-08

  Jyrki Rantala on valittu Kooveen jääkiekon edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Rantala valmensi kaksi edellistä kautta Lempäälän Kisan Suomi-sarjajoukkuetta.

  Joukkueen 2-valmentajana jatkaa Petri Sullanmaa. Sullanmaa hoitaa alkavalla kaudella valmentamisen lisäksi joukkueenjohtajan tehtäviä.

  Kooveen Suomi-sarjajoukkueen manageriksi on valittu Torsten Grönberg. Viime kaudella Grönberg toimi Kooveen A-nuorten joukkueenjohtajana.

  Kooveen vähimmäistavoitteena on päästä kevätkaudeksi Suomi-sarjan loppusarjaan, jossa pelaa 8 joukkuetta. Loppusarjassa Koovee tavoittelee paikkaa 2 parhaan joukossa, jolloin joukkue pääsisi mittaamaan tasoaan Mestiksen karsintasarjassa.

  Kooveen virallinen tavoite on nousu Mestikseen keväällä 2009. Taustaorganisaationa toimivan KOO-VEE Jääkiekko ry:n mukaan nousu saa tapahtua aiemminkin. Jääkiekko ry tekee jo alkavalla kaudella suunnitelmallisesti töitä sen eteen, että edustusjoukkueella olisi paremmat edellytykset pelata Mestiksessä kuin edellisellä kerralla.

  Suuri osa viime kauden Mestis-joukkueen pelaajista on jatkamassa Kooveen riveissä. Lisäksi seuran omille A-nuorille annetaan mahdollisuus näyttää taitojaan harjoituskaudella. Pelaajasopimuksista tiedotetaan virallisesti nimien varmistuttua.
   
 9. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 10. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Jopas oli iloisia uutisia Dynamon suunnalta! Vilpitön toive olisi pikainen paluu Mestikseen entistä ehompana. Valmentajavalinta on "hieman" kysymyksiä herättävä, mutta varmasti erinomainen valinta KOO-VEEn kannalta.
   
 11. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Hakametsä 2:n remontti käynnissä

  KOO-VEEn kotihallina toimivan Hakametsä 2:n remontti on käynnissä. Remontti pyritään saamaan valmiiksi elokuun Tampere Cupiin mennessä.

  Tulevalle kaudelle halliin tulee uusi kaukalo, joka mahdollistaa laitamainosten sujuvan asentamisen. Kaukalon jään puoleisessa pinnassa oleva muovikalvo estää mainoksia kulumasta samalla tavalla kuin viime kaudella.

  Remonttilistalla ovat lisäksi seuraavat kohteet:
  - Pääkatsomon takana olevan seinän Siporex-harkkojen maalaus
  - Hallin yleisilmeen ehostaminen maalamalla seinässä olevat töhryt
  - Kioskin umpinaiseen seinään puhkaistaan aukko, jolla laajennetaan nykyistä palvelutiskiä
  - Yleisö-WC:t, pukuhuoneiden suihkutilat ja WC:t kunnostetaan

  Ohessa kuvia uuden kaukalon asennuksesta. Kuvat otettu 20.6.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • R12.JPG
   R12.JPG
   Tiedostokoko:
   88,4 KB
   kertaa luettu:
   806
  • R22.JPG
   R22.JPG
   Tiedostokoko:
   67 KB
   kertaa luettu:
   709
  • R32.JPG
   R32.JPG
   Tiedostokoko:
   77,4 KB
   kertaa luettu:
   715
  • R42.JPG
   R42.JPG
   Tiedostokoko:
   82,4 KB
   kertaa luettu:
   743
 12. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Huikea remontti kuvien perusteella, saatiin sinne sentään nykyaikainen kaukalo:) Noh, kaikki on kehitystä. Sen verran heikossa kunnossa vanha kupoli on ollut.
   
 13. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 14. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Syksyn harjoituspelejä

  Ensimmäiset harjoituspelit on tiedossa:

  ti 4.9. klo 18:30 KOO-VEE - FPS
  to 13.9. klo 18:30 FPS - KOO-VEE
   
 15. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tiedotustilaisuus to 20.9.

  Jääkiekon Suomi-sarja käynnistyy 21.9. KOO-VEE järjestää median edustajille tiedotustilaisuuden torstaina 20.9. klo 17 Hakametsän 2-hallissa.

  Tiedotustilaisuudessa kerrotaan mm. seuraavista asioista:

  - valmentajien mietteitä tulevasta kaudesta
  - joukkueen kokoonpano
  - uudet pelaajat
  - joukkueen tavoitteet
   
 16. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tiedotustilaisuuden antia

  Ohessa torstaisen tiedotustilaisuuden antia:

  - KOO-VEE tavoittelee paikkaa kevätkaudella pelattavassa jatkosarjassa
  - Jatkosarjassa tavoitteena on sijoitus 2 parhaan joukossa

  - 13 uutta pelaajaa, joista 3 omista A-nuorista
  - 10 viime kauden pelaajaa jatkaa

  - Ari Jortikka valmennuskoordinaattoriksi

  Lisätietoa KOO-VEEN edustusjoukkueen kotisivuilla: http://www.koovee.org/wb/pages/posts/lehdistoetiedote-20.9.20079.php
   
 17. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee sai muutaman viime hetken vahvistuksen. Lekistä lainassa Ville Heino, Mikko Eskola ja Janne Anttila. Anttila pelasi viime kaudella Kooveessa.
   
 18. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Haka 2 vai Haka 1?

  KOO-VEE pelasi viime sunnuntaina vierasottelun Hc Montrealia vastaan Hakametsän 1-hallissa.

  KOO-VEEN keskustelusivuilla otettiinkin jo kantaa siihen, kuinka mukava oli käydä 1-hallissa pitkästä aikaa seuraamassa Dynamon peliä. Ja että kotiotteluiden yleisömäärä kasvaisi melkoisella varmuudella Haka 1:ssä.

  Luotettavista lähteistä kuultuja syitä nykytilanteeseen:
  - Sikariportaassa vedotaan siihen, että Haka 2 kioskimyynti laskee merkittävästi, jos KOO-VEE ei pelaa samassa hallissa. Haka 1:n ravintolamyynti on ulkoistettu Restelille.
  - Tappara ja Ilves saavat yksinoikeudella myydä mainokset Haka 1:een. Mistä KOO-VEE saisi jatkossa elintärkeitä tuloja toiminnan pyörittämiseen? Paitamainokset? Joku muu, mikä?
  - KOO-VEEN valmennus ja pelaajat (ainakin viime kaudella) halusivat pelata kotipelit Haka 2:ssa (oma pukukoppi, sosiaalitilat jne)
  - Ilves ja Tappara haluavat ajaa KOO-VEEN edustuskiekkoilun turhaan hyviä jäävuoroja vievänä organisaationa alas -> mitään myönnytyksiä ei Haka 1:n pelaamiseen tulla tekemään (luvassa samanlainen pelivuoro kuin HCM:llä eli sunnuntai tai lauantai klo 19)
  - Tunnelma 7800 katsojaa vetävässä hallissa jää joka tapauksessa vaisuksi, ainakin alle 1000 katsojan yleisömäärillä
  - Ottelun järjestämismaksu nousisi 250 eurosta 500 euroon Haka 1:ssä

  Miten olisi mahdollista saada riittävän tarkka ennuste siitä, kuinka paljon yleisömäärät kasvaisivat, jos KOO-VEE pelaisi kotipelit Haka 1:ssä. Tämän kauden keskiarvo Haka 2:ssa on 139, viime kaudella Mestiksessä Haka 2:een saapui keskimäärin 305 katsojaa.

  Pitäisikö KOO-VEEN pelata kotiottelut Hakametsän 1-hallissa vai 2-hallissa (nykyinen kotiluola)?
   
 19. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Kuten jo toisella palstalla kirjoitin, meiltäkin tulisi peliin 3 nykyisen 0,5 lisäksi(itsekään en aina viitsi kylmään halliin lähteä). Vaimo oli kerran mukana Haka2:ssa, eikä ole suostunut enää sinne lähtemään. Samaa valittaa pikkupoikani.

  Muuta ongelmaa Haka2:n suhteen ei minun mielestä ole kuin kylmyys ja wc tilat. Kioskimyynnistä sen verran että kyllä HCM pelistäkin käytiin kahvit (makkaraa ei ollut?) Haka2:sen Kooveen kioskista hakemassa.

  Toivotaan että HCM pääsee jatkosarjaan, niin nähdään Kooveen pelejä edelleen Haka1:ssä
   
 20. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  KOO-VEE etenee määrätietoisesti kohti loppusarjaa

  Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava KOO-VEE etenee määrätietoisesti kohti kevätkaudella käynnistyvää kahdeksan joukkueen loppusarjaa. Tamperelaisjoukkue on odotetusti alkulohkonsa kärjessä 2 pisteen erolla ennen toisena majailevaa Porvoon Huntersia.

  Lisää KOO-VEEn kotisivuilla: http://www.koovee.org/wb/pages/posts/lehdistoetiedote-5.11.200725.php
   
 21. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  KOO-VEE saavutti vähimmäistavoitteensa, kun joukkue varmisti alkulohko 4:n voiton kaatamalla NasKin maalein 6-2. Nyt sitten vaan jäädään mielenkiinnolla odottelemaan, ketkä muut KOO-VEEn, HC Keravan ja K-Laserin ohella selvityvät ylempään jatkosarjaan.
   
 22. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tiedotustilaisuus ke 2.1.

  Jääkiekon Suomi-sarjan jatkosarja alkaa la 5.1.2008. KOO-VEE järjestää median edustajille tiedotustilaisuuden ke 2.1. klo 17 Hakametsän 2-hallissa.

  Tiedotustilaisuudessa kerrotaan mm. seuraavista asioista:

  - valmentajien mietteitä syyskaudesta
  - joukkueen kokoonpano
  - uudet pelaajat
  - joukkueen tavoitteet jatkosarjassa
   
 23. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tiedotustilaisuuden antia

  Ohessa keskiviikon tiedotustilaisuuden antia:

  - KOO-VEEn tähtäimessä jatkosarjan sijat 1-2
  - Kauden päätavoitteena Suomi-sarjan mestaruus

  - HC Kerava ja D-Kiekko ennakkosuosikit

  - Syyskauden parasta antia maalivahtipeli, joukkueen työmoraali ja hyvä joukkuehenki

  - Tammikuun aikana mahdollisesti pelaajaliikennettä Lempäälän suunnasta


  Lisätietoa KOO-VEEn nettisivuilla: http://www.koovee.org/wb/pages/posts/lehdistoetiedote-2.1.200854.php
   
 24. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 25. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Suomi-sarjan ylempi jatkosarja on puolivälissä.

  Tulevana viikonloppuna KOO-VEE pelaa kaksi kotiottelua. Vastustajiksi saapuvat jatkosarjan pohjanmaalaiset joukkueet.

  Lauantaina 2.2. KOO-VEE kohtaa JHT:n Kalajoelta. Ottelu alkaa klo 16 Hakametsän 2-hallissa.

  Sunnuntaina 3.2. KOO-VEE isännöi Kokkolan Hermestä. Peli alkaa poikkeuksellisesti klo 19 ja ottelupaikkana on Hakametsä 2.

  Vasta sijalla 5 oleva KOO-VEE on iskuetäisyyden päässä tasaisena edenneen sarjan kärjestä. Eroa piikkipaikalla majailevaan HC Keravaan on vain 3 pistettä. Siksi tuleva viikonloppu onkin kooveeläisittäin äärimmäisen tärkeä mahdollisia Mestis-karsintoja ajatellen.

  Vuoden 1977 SM-pronssijoukkue kutsuvieraana JHT-pelissä

  KOO-VEE pyrkii vaalimaan seuran maineikkaita jääkiekkoperinteitä. Lauantain JHT-pelin kutsuvieraina ovat SM-liigan pronssia vuonna 1977 saavuttaneen joukkueen jäsenet perheineen.


  Lisätietoja: www.koovee.org