Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Idän finaalit odottavat huomenna alkamistaan joten laitetaan ketju tulille. Vastakkain Tampa Bay Lightning ja se parempi joukkue New Yorkista nimeltään Islanders.

Historia
New York Islanders pelaa Idän finaaleissa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1993 ihmeen, joka kertoo paljon joukkueen menestyksestä playoffeissa tuon kultaisen 80-luvun jälkeen. Tampa Bay Lightning taas on neljännen kerran idän finaaleissa viimeisen kuuden kauden aikana. Joukkueiden viimeisin playoff sarja on toiselta kierrokselta vuodelta 2016, jolloin Tampa eteni idän finaaleihin voitoin 4-1. Tuosta sarjasta Tampa Bayn core on pysynyt hyvin samanlaisena, kun taas Islandersin joukkue on muuttunut viime vuosina huomattavasti neljän vuoden takaisesta nipusta. Toinen playoff sarja on vuodelta 2004 ensimmäiseltä kierrokselta, jolloin Tampa myös hoiti Islandersin pois alta ja eteni aina mestariksi saakka.

Game 5 2016 SC playoffs 2nd round koosteGame 5 2004 SC playoffs 1nd round (koostetta en löytänyt nopealla haulla)Tällä kaudella Islanders vei runkosarjassa pisteet voitoin 2-1, jota kukaan tuskin enään muistelee.

Lähtökohdat

Lightning on odotellut vastustajaa viime keskiviikosta saakka, kun Bolts lähetti Bruinsin syyslomille voitoin 4-1. Sarjan ratkaisupeli oli tiukka, mutta mukaan mahtui myös täysin suvereeneja esityksiä, joissa Bruinsilla ei 5vs5 pelissä ollut hirveästi saumaa. Lightningin ykkösnyrkki Palat-Point-Kucherov oli pitelemätön kun se pääsi pelaamaan Bruinsin alempia ketjuja vastaan ja kolmosketju jatkoi Columbus sarjasta tuttua agressiivista karvauspeliä, joka tuottaa silloin tällöin tulostakin. Kakkosketju joutui pelaamaan paljon Bruinsin ykkösvitjaa vastaan, ja onnistui pimentämään sen 5vs5 pelissä suhteellisen hyvin. Heikoimmat kohdat Tampan pelissä olivat erikoistilanteet, Yv:llä saadaan kyllä pyöritystä mutta Stamkosin puuttuminen näkyy ratkaisuissa. Alivoima oli sarjan alussa hieman vaikeuksissa, mutta parani loppua kohden. Sairasosastolla Stamkosin tilanteesta saatiin juuri tietoa ettei pelaa tässä sarjassa, olisi ollut palatessaan hieman kysymysmerkki pitkän pelaamattomuuden takia. Lightning on silti osoittanut viime sarjoissa, ettei yhden kärkipelaajan puuttuminen paljoa hetkauta kun rosterista löytyy Point, Kucherov ja Hedman.

Islanders kaatoi Flyersin Game 7 lauantai-sunnuntai välisenä yönä tyylipuhtaasti 4-0. Saarelaiset jyräävät tasaisella rosterilla ja Trotzin joukkueen peli oli myrkkyä Flyersille. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Washington Capitals lukemin 4-1 ja karsintakierroksella Panthers samoin lukemin, joten helpolla ei ole Islanders päässyt tähän saakka. En ole hirveästi Islandersin pelejä seurannut, mutta odotan heidän pelaavan vahvaa keskialueen puolustuspeliä yhdistettynä vahvalla karvauksella ja pyrkivän tekemään maalit vastahyökkäyksillä. Flyersia ja Capitalsia vastaan tuo toimi mallikkaasti, mutta Lightning on jo selättänyt samanlaisen joukkueen joten pelkkä sumputtaminen tuskin tulee riittämään enään. Matthew Barzalin johtama ykkösketju on varmaan se jota Lightning lähtee nollaamaan Cirellin ketjun voimin, mutta sillä ei tässä sarjassa pitäisi olla niin väliä kun Islandersin kaksi ensimmäistä ketjua tuntuu olevan hyvin tasapainoisia.

Lähtökohtaisesti jos pitäisi lähteä veikkaan peliä, niin Tampa Bay lähtee hallitsemaan kiekkoa ja Islanders pyrkii iskemään kovalla paineistuksella. Tampalla on pieni materiaalietu, mutta Islanders pelaa paremmin joukkueena ja pyrkii hyvällä puolustamisella eliminoimaan Tampan hyökkäyspään vahvuudet. Lightningin on taas löydettävä se taisteluhalu mitä nähtiin Columbus sarjassa ja varottava kiekonmenetyksiä hyökkäyspäässä. Molempien ylivoima (PP% Islanders 16,9 %, Lightning 17,1%) ja alivoima (PK% Islanders 82,2 %, Lightning 81,2 %) on hyvin lähellä toisiaan, mutta Lightning on toki pelannut noin 40 minuuttia vähemmän ylivoimaa. Jos Islanders-Flyers sarjasta esiin nostettiin molempien joukkueiden loistava 5 vs 5 peli, niin saman voisi sanoa tästä kaksikosta eli nämä pelit tullaan ratkomaan pitkälti tasakentin.

Islandersilla ei ole loukkaantumisosastolla ilmeisesti ketään, kun taas Lightningilla on Rutta ja Stamkos.

Odotukset
Odotan tiukkaa sarjaa, jossa maaleilla ei hirveästi juhlita ja molemmat pelaavat hyvin fyysistä peliä, joka kääntyy lopulta 4-2 Lightningille. Eniten parannusta odottaisin Lightning pelaajista Killorn & Johnson kaksikolta, jotka ovat tunnettuja siitä että taso on yleensä noussut runkosarjasta playoffeihin. Islanders tulee olemaan sarjan alkuun kaikista vahvimmilla paremman pelituntuman vuoksi, enkä yllättyisi jos sarja olisi kahden pelin jälkeen 2-0 saarelaisille. Odottaisin että Islanders peluuttaa molempia Varlamov ja Greiss, kun taas Lightning tulee menemään Vasilevskyllä ellei hänelle tule loukkaantumista. Vaikka sarjasta tulee fyysinen, niin vakavempia loukkaantumisia ei kuitenkaan nähdä.

Seurattavaa
Cooper vs Trotz, 2018 Trotz vei valmentajien taiston, mutta silloin Capitals oli laadukkaampi jengi kuin mitä hänellä on nyt käytössä. Lähteekö Cooper samalla taktiikalla kuin Blue Jacketsia vastaan, ja miten vastaa Trotz?
Tampan ykkösketju, jatkuuko dominointi ja miten Islanders pystyy tuota pimentämään.
Ylivoima, saako kumpikaan ylivoimalla mitään aikaan?
Maalivahtipeli, Vasilevsky vs Greiss/Varlamov, pystyykö Islandersin kaksikko nostamaan tasoa entisestään sarjan parasta maalivahtia vastaan?
Komarov vs Kucherov, kestääkö Kucherovin kasetti vai lämmittääkö Lexa Nikitan jo ekoilla trefeillä?
Tekeekö Zach Bogosian coast to coast maalin?


Pelipäivät
Game 1 7.9.2020 8 pm EST
Game 2 9.9.2020 8 pm EST
Game 3 11.9.2020 8 pm EST
Game 4 13.9.2020 3 pm EST
Game 5 15.9.2020 8 pm EST
Game 6 17.9.2020 8 pm EST
Game 7 19.9.2020 7:30 pm EST

Game on boys and girls.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Eipä ole tullut koskaan katseltua tällaista tasoeroa kahden joukkueen välillä tässä vaiheessa kautta. Boltsilla oli toki tuo lepoetu puolellaan, mutta eihän tuo kauheasti lupaillut mahdollisuuksia Islandersille tuleviin kohtaamisiin.

Oli ihan odotettavissa, että Bolts tulee otteluun paremmalla jalalla, mutta eniten yllätti kyllä tuo Islandersin kivenkova puolustuspeli ja keskustan tukottaminen - tai oikeastaan noiden kummankin puuttuminen.

Jatkossa Trotz tulee kyllä pistämään ryhmänsä kuriin ja Islanders tulee olemaan ihan eri joukkue, mutta jotenkin näyttää siltä, että Islandersin hyökkäysvoima ei tule mitenkään riittämään, kun Bolts pystyy järjestelemään maalipaikkoja vaihdosta toiseen, eikä Vasykaan vuoda maalilla.

Bolts in 5!
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Tässä oli vielä varaa antaa tasoitusta sillä, että Hedmania ei peluutettu 1. ylivoimalla 10 sekuntia enempää. Tuloksena heti kaksi maalia Tampalle ylivoimalla. Enempää tätä ei varmaan kannatakkaan analysoida. Eiköhän sieltä tosiaan toisenlainen Islanders tule vastaan seuraavaan peliin.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ei ollu Islandersilla mitään palaa, taisi edellinen sarja painaa vielä sen verran etteivät ehtineet kunnolla keskittyä tähän koitokseen. Kuten sanottua, sarjan toiseen peliin tullaan näkemään todennäköisesti hieman eri tavalla valmistautunut Islanders.

Kucherov siirtyi St. Louisin edelle Tampan all-time playoff maaleissa, ja pisteissä hän on enään 8p päässä St. Louisista. Jos jatkaa samaa vauhtia niin tuokin voi rikkoutua jo näissä playoffeissa.
 

Letangi

Jäsen
Tässä oli vielä varaa antaa tasoitusta sillä, että Hedmania ei peluutettu 1. ylivoimalla 10 sekuntia enempää. Tuloksena heti kaksi maalia Tampalle ylivoimalla. Enempää tätä ei varmaan kannatakkaan analysoida. Eiköhän sieltä tosiaan toisenlainen Islanders tule vastaan seuraavaan peliin.
Eikös Hedman pelaa muutenkin 2. ylivoimassa ja Sergachev pelaa 1. ylivoimassa. Mut enivei melkoinen statement Tampalta ja paljon saa tapahtua etteivät tuosta jatkoon kairaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oho, tullut hehkutettua Islandersin Trotz-kiekkoa kun vastustajan laukaisumäärät ja maalit on pidetty alhaalla.

Nyt ei oikein tuo pelin osa purrut vastustajaan ja kyyti oli kylmää, tekijämies toki NYI:llä penkin takana eikä näillä lukemilla varmaan enää tulevat pelit mene.

Mutta on Tampa kova.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Eikös Hedman pelaa muutenkin 2. ylivoimassa ja Sergachev pelaa 1. ylivoimassa. Mut enivei melkoinen statement Tampalta ja paljon saa tapahtua etteivät tuosta jatkoon kairaa.
Joo vitsi just siinä. Heti kun pääsi pelaamaan 10s 1. ylivoimassa oli tuloksena 2 maalia.
 

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Pitää hieman huudella muihin pöytiin. Kyllä, tasoero oli todella suuri ekassa pelissä. NYI ei päässyt issään vaiheessa juonesta kiinni ja Tampa lähinnä teki mitä tahtoi. Tampan ykköskorin äijät olivat jatkuvasti vaarallisia ja pyörittelivät Islandersin pakkeja aivan miten tahtoivat käytännössä koko pelin. Ja maalivahtipelin ero oli aivan huima. Oletettavaa on, että NYI tulee seuraavaan peliin melkoisella höngällä ja paremin puolustavalla asenteella. Ei ole heidän varaa antaa noiden Tampa Bayn pelaajien pistää leiriä tuolla tavalla pystyyn sinne Varlamovin tai Greissin alueelle.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Äsken ehdin vasta katsoa pelin. Olipa yksipuolinen esitys. Tampa vei ottelua miten tahtoi, ja Islandersilla oli meno vähintään yhtä takkuista kuin Vegasilla edellisyönä Dallasia vastaan.

Islanders ei päässyt missään vaiheessa pelaamaan omaa peliään. Ehkä jalka painoi vielä. Siihen päälle sitten Pointin pikamaali, josta Islanders tosin vielä selviytyi tasoihin. Mutta sitten parin maali johto, ja viimeistään Islanders-pelaajien selkäranka katkesi siihen Gourden 4-1 maaliin, joka todettiin maaliksi vasta hetken pelailun jälkeen. Islandersille kävi tässä matsissa varmasti selväksi, että jäähyjä ei ole varaa ottaa. Nyt niitä tuli urakalla.

Tampan ykkönen oli kova. Tuliko siellä Pointille ja Kucheroville viisi pistettä mieheen.

Toivotaan että meno tasoittuu seuraavassa pelissä. Toivon Tampan menevän tästä ottelusarjasta jatkoon, mutta mieluummin minä tiukkoja pelejä katson pudotuspeleissä kuin tällaista ylivoimaa.

Odotan tältäkin ottelusarjalta enemmän kuin mitä eka ottelu tarjosi. Maaleja on toki kivempaa katsoa kuin 1-0 nyhjäystä. Ei sillä, kyllä niitä vähämaalisiakin otteluita katsoo mielellään, kunhan ne eivät ole... no, nyhjäystä.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Näinköhän nitkahti Islandersin selkäranka tuohon Kuchin maaliin. Tästä pelistä olisi kyllä saarelaisten pitänyt kairata voitto tuolla ylivoimamäärällä ja kun Bolts joutui vielä pelamaan käytännössä 40 minuuttia 9 hyökkääjällä, kun Killorn hölmöili itsensä suihkuun ja Point loukkaantui. Pelissä nähtiin myös aika mukavasti tunnetta ja torikokouksia ja oli mukava nähdä, että tänä vuonna Boltsilta löytyy rahkeita vastata puhelimeen myös tällä osastolla, eikä jäädä jalkoihin, kuten joskus aiempina vuosina. Se on sanottava että ylivoima oli etenkin Boltsilla ihan järkyttävää tuubaa, mutta onneksi Islanders ei kyllä paljoa paremmaksi pistänyt.

Islanders oli selvästi ryhdistäytynyt tähän peliin ja nyt nähtiin jo sitä tiivistä puolustuspeliä, josta Trotzin ryhmä tunnetaan. Karvaus toimi myös melko hyvin ja tuo nelosketju aiheutti kyllä harmaita hiuksia kovalla taklauspelillään.

Jos Islanders aikoo tästä itsensä jatkoon kammeta, vaatisi se mielestäni kahta asiaa:

- Point ei pysty enää pelaamaan, jolloin Kuchin tehot tulevat luultavasti vähän laskemaan ja samalla yv vaikeutuu entisestään

- Islandersin ykköspyssyt Lee, Barzal, Bailey, Eberle ja kumppanit rupeavat saamaan jotai aikaan. Tänäänkin oli ylivoimalla monet paikat ratkaista homma, mutta aika luokattomaksi näpertämiseksi homma jäi. Etenkin Barzal on mielestäni ollut yllättävän näkymätön
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ei tuo Pointin tilanne näyttänyt hirveän pahalta ainakaan, kävi toisessa erässä vetämässä vaihdon tai kaksi mutta jätti sen jälkeen pelin kesken. Voi olla ettei pelaa ens pelissä, mutta en usko että kausi oli siinä.

Olihan ryöstö, suurimman osan ajasta Tampa pelasi löysästi ja Islanders sai viedä peliä. En tiedä onko tuo sitten Islandersin hyvyyttä, mutta ei saarelaisten peli kyllä ole vakuuttanut. Barzalia hypetetään kovasti, mutta so far näytöt on aika ohkaiset. Game 3 on sitten paikka laittaa veitsi kurkulle, jos Killorn & Point on poissa niin Stephens & Verhaeghe ovat varmaan askissa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei tuo Pointin tilanne näyttänyt hirveän pahalta ainakaan, kävi toisessa erässä vetämässä vaihdon tai kaksi mutta jätti sen jälkeen pelin kesken. Voi olla ettei pelaa ens pelissä, mutta en usko että kausi oli siinä.

Olihan ryöstö, suurimman osan ajasta Tampa pelasi löysästi ja Islanders sai viedä peliä. En tiedä onko tuo sitten Islandersin hyvyyttä, mutta ei saarelaisten peli kyllä ole vakuuttanut. Barzalia hypetetään kovasti, mutta so far näytöt on aika ohkaiset. Game 3 on sitten paikka laittaa veitsi kurkulle, jos Killorn & Point on poissa niin Stephens & Verhaeghe ovat varmaan askissa.
En oikein ymmärtänyt tätä lausetta, että kehutko vai haukutko Islandersia tässä.

Reilun puolentoista ensimmäisen erän huomiot. Islanders tuli peliin ihan eri höngällä kuin ekassa matsissa. Peli oli täysin joukkueen hallussa, ja paikkoja oli enemmän kuin tarpeeksi. Tulos taululla oli silti 1-1, kun joukkue ei onnistunut tekemään läpiajosta ja muista paikoista maalia.

Toewsilta tuli ekassa erässä täysin tarpeeton pitkä kiekko, jota seuranneesta aloituksesta Tampa päsi tasoittamaan ottelun. Aika usein tuomarit katsovat vastaavat tilanteet sormien välitse, mutta nyt oli tuomari tarkkana. Tilanne oli silti täysin Toewsin omaa laiskuutta, kun hän ei jaksanut ottaa yhtä potkua lisää ennen kiekon lyömistä päätyyn.

Barzal oli mielestäni ekassa erässä erittäin näkyvä ja kovalla taisteluasenteella liikkeellä. Pisteet kuitenkin jäivät puuttumaan, kun hän ja joukkuekaverit eivät iske paikoista kiekkoja sisään. Voi olla, että Barzalinkin meno hyytyi pelin aikana.

Onnistuin spoilaamaan lopputuloksen kesken pelin katsomisen, joten voi olla, etten jaksa katsoa peliä loppuun asti. Tai no, se Kucherovin maali tulee varmasti katsottua.

Edit: Katsoin vaan ratkaisumaalin. Cooperilta mahtavat tuuletukset maalin jälkeen. Heh.


 
Viimeksi muokattu:
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
En oikein ymmärtänyt tätä lausetta, että kehutko vai haukutko Islandersia tässä.
Tais mennä ajatukset ristiin itsellä niin tuli hieman hassu lause unenpöpperöissä. Heräsin katsomaan peliä toisen erän puolivaiheen paikkeilla. Peli oli Tampan osalta aikamoista puurtamista ja hyökkäyspäässä ei hirveästi saatu mitään pitempiä pyörityksiä aikaan. Ylivoima näytti sen lisäksi entistä huonommalta, molemmilla joukkueilla. Eiköhän tämä matsi ollut sekä Islandersin hyvyyttä, sekä Tampan hieman laiskaa työntekoasennetta jonka takia Islanders vei tätä peliä. Se mikä tuossa Islandersin pelissä ei sitten vakuuta on maalinteko, aspekti joka on kuitenkin tässä pelissä se olennainen osa. Kehuja ja risuja molempia siis.

Ja ettei tule käsitettyä taas väärin, onhan Vasilevsky ja Tampan puolustus myös iso osasyy siihen ettei Islanders ole saanut maaleja tehtyä.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
MIelestäni hyvä kiekkopeli tuo sarjan toinen. Paljon riitti fyysisyyttä ja olihan siellä kokonaisuutena ihan hyvä määrä paikkojakin. Tärkeä asia näin puolueettoman katsojan kannalta oli se, että vaikka sarja on nyt jo 2-0 kovalle Tampalle, Islanders pääsi pelillisesti peliin hyvin mukaan. Saa nähdä nyt sitten mitä tuo Kucherovin selänkatkaisija tekee parille. Tosiaan noissa on aina kaksi puolta kun puhutaan onnistumisista. Se vastustajakin on usein aika iso tekijä miltä peli näyttää.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tais mennä ajatukset ristiin itsellä niin tuli hieman hassu lause unenpöpperöissä. Heräsin katsomaan peliä toisen erän puolivaiheen paikkeilla. Peli oli Tampan osalta aikamoista puurtamista ja hyökkäyspäässä ei hirveästi saatu mitään pitempiä pyörityksiä aikaan. Ylivoima näytti sen lisäksi entistä huonommalta, molemmilla joukkueilla. Eiköhän tämä matsi ollut sekä Islandersin hyvyyttä, sekä Tampan hieman laiskaa työntekoasennetta jonka takia Islanders vei tätä peliä. Se mikä tuossa Islandersin pelissä ei sitten vakuuta on maalinteko, aspekti joka on kuitenkin tässä pelissä se olennainen osa. Kehuja ja risuja molempia siis.

Ja ettei tule käsitettyä taas väärin, onhan Vasilevsky ja Tampan puolustus myös iso osasyy siihen ettei Islanders ole saanut maaleja tehtyä.
Tämä selvensi asiaa. Samaa mieltä viestistäsi. Islanders vei matsia, osin Islandersin hyvyyden ja osin Tampan hieman laiskan työntekoasenteen takia, eikä Islandersin maalinteko vakuuta. Toisaalta Islanders on laittanut aikaisemmissa ottelusarjoissa vastaavista paikoista kiekkoa häkkiin, joten ehkä nyt oli vain huono viimeistelypäivä. Joskus tuo maalinteko on kuitenkin aika pienistä asioista kiinni. Olikohan esim. Baileylla tyhjä maali edessä, mutta kiekko oli sen verran jaloissa, että hän onnistui laukomaan metrin päästä maalista lähteneen vedon maalin yli. Jos kiekko olisi ollut pikkuisen eri paikassa, tuloksena olisi ollut varma maali. Mutta nämä ovat turhia spekulointeja. Kiekko pitää saada maaliin, oli se kiekko missä tahansa.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Islanders nappasi pakkovoittonsa ja sarja on taas elossa. Tampa oli mielestäni parempi joukkue jäällä ensimmäiset ja viimeiset 20 minuuttia, mutta tänään sorruttiin helppoihin omiin virheisiin, kuten vaikka tuo McDonaghin avausyritys tuossa Nelsonin voittomaalissa.

Pointin puuttuminen näkyi aika selvästi, etenkin siinä, että Kuch oli aika yksin välillä hyökkäyksessä ja vaikka Cirelli hyvä pelaaja onkin, niin eihän heillä kahdella oikeen ajatukset mennyt yksiin.

Seuraavaan peliin taas Point ja Killorn mukaan ja Islandersin urakka tulee vaikeutumaan huomattavasti, mutta Trotz on kyllä sellainen taikuri, että aivan 100% asenteella täytyy Tampan olla liikkeellä tai sarja on kotipeliin mennessä tasan 2-2.

Tuossa lopun episodissa Kuch olisi voinut tuon viimeisen iskun jättää tekemättä, mutta muuten ei kyllä kauheasti sympatiaa rotta-Pageaulle heru. Mies huitoi itse juurikin Kucherovia varsinkin ekassa erässä siihen tahtiin, että olisi voinut parikin penalltia antaa, eikä olisi ollut mitenkään liioittelua.

Seuraavaan matsiin voitaisiin pistää Maroon, Bogosian tai Schenn Brad Pit... Martinia vastaan, niin saataisiin vähän reilummat jaot. Alkaa meinaan kyrsimään tuo vaihtoaitioon uhoaminen sen jälkeen kun on saanut väännettyä selvästi pienemmän Goodrown jäähän.
 

passenger

Jäsen
...

Seuraavaan matsiin voitaisiin pistää Maroon, Bogosian tai Schenn Brad Pit... Martinia vastaan, niin saataisiin vähän reilummat jaot. Alkaa meinaan kyrsimään tuo vaihtoaitioon uhoaminen sen jälkeen kun on saanut väännettyä selvästi pienemmän Goodrown jäähän.
Se huutelu ja Goodrown oleminen "kohteena" liittyi siihen Goodrown aikaisempaan Nelsonin telomiseen. Eli ihan aiheesta tapahtui.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kiva, että jonkun muunkin mielestä Martin näyttää Pittiltä. Sanoin vaimolle asiasta ja hän oli vähän, että njaa. Mun mielestäni ihan selkeä Pitt, varsinkin leuan osalta.
---

Islanders on näistä selkeä suosikki mulle, vaikka asetelma on hyvin selvä ja aikamoinen ihme olisi Isles nähdä finaaleissa. Stars vastassa olisi aika ihanteellinen SC-finaalipari.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Seuraavaan matsiin voitaisiin pistää Maroon, Bogosian tai Schenn Brad Pit... Martinia vastaan, niin saataisiin vähän reilummat jaot. Alkaa meinaan kyrsimään tuo vaihtoaitioon uhoaminen sen jälkeen kun on saanut väännettyä selvästi pienemmän Goodrown jäähän.
Selvästi pienemmän? Goodrow on 188cm/95kg ja Martin 191cm/100kg. Valoja päälle.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Selvästi pienemmän? Goodrow on 188cm/95kg ja Martin 191cm/100kg. Valoja päälle.
Noh Matt Martin menee nykyään raskaan sarjan tyypistä. Goodrow ei. Jos pelotetta halutaan niin Lucic, Kassian, Wilson ja Reaves menevät tuohon kategoriaan. Bogosian ja Schenn ovat kyllä Martinin luokkaa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Selvästi pienemmän? Goodrow on 188cm/95kg ja Martin 191cm/100kg. Valoja päälle.
Arvasinkin että joku tarttuu tuohon. En ole nähnyt kavereita puntarilla, mutta väittäisin että Goodrow ei kyllä ole nähnyt 95 kiloa, kun unissaan. Kyllä ainakin itse huomaan ihan selvän eron kavreiden koossa, kun tässä nyt on pelejä katsellut. Suosittelen sinullekin.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Noin puolentoista tunni päästä mennään taas game 4, ehdottomasti voitto pitäisi tästä raapia näin Lightning näkökulmasta ettei momentum käänny Islandersille. Point on ollut harjoituksissa ihan normaalisti, joten josko hän tänään taas palaisi askiin ratkaisemaan pelejä.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Cizikas ja Kuhnhackl lähteneet kuplasta loukkien takia. Ensin mainittu ainakin kolhaisee Islesiä, vaikka sentteriosasto sinällään onkin edelleen ihan jees.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Melko itsekäs jantteri tuo Barzal. Hyörii ja pyörii, huonommille ei syötetä. Samaan aikaan muut neljä ihmettelevät, mihin pitäisi mennä, että tuo yksi suostuisi lainaamaan.

Pointilla pientä kremppaa vissiin. Nivustaanko irvisteli kolmannen erän puolivälissä?
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy