Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning (1.) – Columbus Blue Jackets (WC2), Atlantic 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana B-Jacket, 07.04.2019 klo 19.24.

 1. B-Jacket Jäsen

  Joukkueet eivät ole kertaakaan aiemmin playoffeissa kohdanneet. Runkosarjan kaikki kolme kohtaamista Tampa vei vaatimattomalla 17-3 maalierolla. Vastakkain tilastollisesti liigan parhaat alivoimat. Se saattaa olla ainoa osa-alue, jossa Columbus pääsee edes lähelle vastustajan tasoa. Tampa on 1. myös ylivoimapelissä, joka taas Columbuksella on takkuillut vissiin koko kauden.

  Mikään ei viittaa siihen, että Columbus kykenisi iskemään kapuloita rattaisiin, vaikka hyökkäyskalusto näyttääkin paperilla vahvistuneen treiditakarajan jälkeen. Realististen CBJ-lasien takaa ehkä kiinnostavinta on seurata sitä, pystyykö Dzingel ja Duchene nostamaan tasoaan jatkosopimusten arvoisesti, ja mitä esim. kahden kokonaisen pelin NHL-konkari Alexandre Texier saa aikaan pudotuspeleissä sarjan parasta joukkuetta vastaan.

  Ryan Murray on ollut viikkotolkulla sivussa Columbuksen pakistosta eikä tietoa paluusta taida olla, onko Boltsin Hedman pelikunnossa jo keskiviikkona?

  Peliohjelma NHL:n sivuilta:

  Tampa Bay Lightning (A1) vs. Columbus Blue Jackets (WC2)
  Wednesday, April 10, 7 p.m.:
  Blue Jackets @ Lightning | USA, SN360, TVA Sports

  Friday, April 12, 7 p.m.: Blue Jackets @ Lightning | CNBC, SN360, TVA Sports

  Sunday, April 14, 7 p.m.: Lightning @ Blue Jackets | NBCSN, SN360, TVA Sports

  Tuesday, April 16, 7 p.m.: Lightning @ Blue Jackets | CNBC, SN360, TVA Sports

  *Friday, April 19, TBD: Blue Jackets @ Lightning | TBD

  *Sunday, April 21, TBD: Lightning @ Blue Jackets | TBD

  *Tuesday, April 23, TBD: Blue Jackets @ Lightning | TBD

  TBL in 5.
   
 2. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Hedman pelaa game 1:ssä. Strålmanilla jotain terveyshäikkää. Tampa harjoitteli tänään seuraavilla koostumuksilla:

  Palat - Stamkos - Johnson
  Gourde- Point - Kutsherov
  Killorn - Cirelli - Miller
  Erne - Paquette - Joseph

  Hedman - Girardi
  McDonagh - Cernak
  Sergatshev - Rutta
  Coburn - Gaunce

  Vasilevski / Domingue
   
 3. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Näkisin, että Jacketsin mahdollisuudet piilevät ensimmäisen matsin röystössä. Tampa ei ole Cooperin aikana ollut kovin vakuuttava playoffsarjojen avausmatseissa silloin, kun sarja on avattu kotona. Tästä esimerkkinä vaikka viime kevät, kun hävittiin sekä Bruinsille, että Capitalsille sarjojen avauspelit kotona.

  Ohiolaiset kuuluvat mielestäni materiaalin osalta idän top-5 joukkoon, joten mitään läpihuutojuttua en tästä sarjasta odota. Jos Bobrovsky seisoo päällään ja Jackets pysyy poissa jäähyaitiosta, niin Tampa voi joutua todella koville. Toinen Tampan kannalta haastava asia voi olla se, miten joukkue onnistuu psyykkaamaan itsensä playoffien vaatimaan moodiin, kun runkosarjassa ei ole ollut juurikaan panosta tämän vuoden puolella.

  Lähdetään nyt kuitenkin siitä, että Tampa luistelee Jacketsilta keuhkot tyhjäksi ja ratkoo ottelut viimeistään ylivoimilla, samalla kun Vasy jatkaa Vezina-tasolla.

  Tampa in 6.
   
  tinkezione tykkää tästä.
 4. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Hyva havainto toverilta @Heddy#77 - niin paljon kuin kevaalla silloin talloin yskivien joukkueiden "vivun kaannosta playoffs-moodiin" ollaan huolissaan, yhta lailla Tampassa pitaisi pystya kaantaa vipu asentoon "nyt on oikeasti tosi kyseessa eika ohipeleja saa tulla". Columbuksessa on kone ollut valmiiksi playoffs-moodiin viritettyna jo pitkaan, kun playoffseihin selviytymisensa ylipaataan selvisi vasta aivan runkosarjan kalkkiviivoilla ja mindset on takuulla kunnossa. Toinen kysymys on sitten se, riittaako materiaali ja hauis vai ei, mutta kylla Columbuksella naista nakokohdista itsenikin mielesta on kaikki mahdollisuudet alkaa jarjestella yllatysta. Menipa sarja minkalaisilla numeroilla Tampalle hyvansa, uskon pelien olevan raastavan tiukkoja ja se kuluttaa Tampaa kovasti kakkoskierrosta silmalla pitaen, joka ei tule olemaan missaan tapauksessa helpompi, kun vaihtoehtoina ovat Boston ja Toronto.
   
 5. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, A Bunch of Jerks
  Luottavaisena lähdetään tähän sarjaan, vaikka mitään ylijuoksua tästä tuskin tulee. Jos Tampa pystyy hallitseen pelin tempoa niin Columbuksen pakeille tulee hikiset iltamat ja saattavat sitä kautta sortua jäähyilyyn. Prosentuaalisesti joukkueilla on liigan parhaat alivoimat, mutta Tampa otti runkosarjassa jäähyjä toiseksi eniten kun taas Columbus toiseksi vähiten, joten otanta on huomattavasti suurempi Tampan alivoimalla. Kliseisesti sanottuna erikoistilanteet ovat avainasemassa taas kerran näissä karkeloissa ja ne Tampalla tunnetusti on kunnossa. Bobrovskyn playoffien torjuntaprosentit uran ajalta eivät vakuuta, vaikka runkosarjassa on paljon parempia kausia ollut kuin edesmennyt runkosarja. Veikataan silti myös Tampa in 6, vaikka playoff veikkauksiin saatoinkin heittää jotain ihan muuta.
   
 6. Tornados Jäsen

  Tässä otteluparissa on isoin tasoero omissa papereissani. Kaikki ei mene läheskään aina ennakkokaavailujen mukaan näissä peleissä, mutta tämä näyttää vahvasti Tampan sarjalta.

  Tampan kokoonpano on erinomaisesti rakennettu ja siitä on vaikea löytää heikkouksia. Tampa pelaa hyvin ja kovaa, vastahyökkäykset lienee paras panostuksen kohde Columbukselle. Tampan valmennuksen hyvyydestä ja pelitavan toimivuudesta kertoo se, että uudetkin nimet pärjäävät joukkueessa yllättävänkin hyvin. Joukkueen materiaali kestää jopa kolhuja melko hyvin ja niitä saattaakin tulla molemmille joukkueille, sillä Tampa pelaa hyvin fyysistä peliä.

  Vielä viime kaudella Hedman pelasi huomattavasti enemmän kuin tällä kaudella. Itseäni hieman mietityttää, että onko kyseessä vain järkevämpi peluutus vai onko taustalla ollut jotain vaivoja? En lähde enemmän käsittelemään pelaajia, mutta kaikille löytyy korvaaja mahdollisten loukkaantumisten osuessa kohdalle.

  Columbus onnistui niukasti nousemaan pudotuspeleihin ja joukkueen yhtenäisyys on suuri kysymysmerkki. Panarinin ja Bobrovskyn asennetta testataan Tampan painepelissä. Bobrovsky on tällä kaudella ollut aiempaa epävarmempi. Kekäläinen pyrki vahvistamaan joukkuetta rohkeasti trade deadlinella, mutta operaatio ei vielä vaikuta kauhean onnistuneelta. Vaikuttaa siltä, että uudet pelaajat eivät ole ehtineet hitsautua riittävän hyvin joukkueeseen. Puolustajista Murrayn puuttuminen on paha takaisku joukkueelle (puuttunee ainakin alussa).

  Columbuksesta kannattaa seurata erityisesti Pierre-Luc Duboisia (kukaan ei taida enää kyseenalaistaa paremmuutta Puljujärveen verrattuna). Lisäksi Nutivaara on suomalaisittain mielenkiintoinen ja tärkeä puolustaja tässä ottelusarjassa. Nutivaara lienee kykyihinsä nähden hieman aliarvostettu Suomessakin ja on ollut toistaiseksi erityisen hyvä pudotuspeleissä.

  Kokonaisuus: 4-0 Tampalle
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Lainaus:
  McDonagh tietty liittyi joukkueeseen, mikä mahdollisti huomattavasti tasaisemman peluutuksen täksi kaudeksi kun on kaksi ykkösparin puolustajaa käytettävissä.
   
 8. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Näin tietysti on ja McDonagh onkin ollut erinomainen. Hän on tärkeä lisä joukkueelle. Hedmanin peliaika oli viime kaudella keskimäärin lähes 26 minuuttia, joka rupeaa minun mielestäni olemaan liikaa parhaimmillekin puolustajille. Nyt peliaika on kolme minuuttia vähemmän. Yksi Tampan vahvuuksista onkin mielestäni se, että ei tyydytä vanhaan hyvään menestykseen vaan peliä pyritään koko ajan kehittämään. Esimerkiksi viime aikoina taklauspeliin on selvästi panostettu.
   
 9. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Cooperin recordi ottelusarjoissa, kun seriesin 1. ottelu on ollut Tampan kotihallissa:

  2014 1R TBL-MTL 4-5 ja.
  2015 1R TBL-DET 2-3, SCF TBL-CHI 1-2
  2016 1R TBL-DET 3-2, 2R TBL-NYI 3-5
  2018 1R TBL-NJD 5-2, 2R TBL-BOS 2-6, 3R TBL-WSH 2-4
  2019 1R TBL-CBJ 3-4

  9 ottelua, 2 voittoa, 7 tappiota, maaliero 25-33.

  *******

  Pitää vetää muutama tunti unta kuulaan, että pystyy sanomaan mikä meni pieleen Tampalta. Tuossa kuitenkin yksi karu tilastofakta, jota ei oikein voi selitellä millään vasta-argumenteilla.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2019 klo 09.42
  S.T., astraljava & Heddy#77 tykkäävät tästä.
 10. KöyhänmiehenGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Columbus Blue Jackets
  Homma etenee suunnitelmien mukaan. Mun papereissa tämä peli oli voitettava ja niin se voitto kairattiin.

  Ja millä tavalla. Ensin annettiin Tampalle tikkari ja kun se alkoi maistumaan oikein hyvältä niin sitten se otettiin pois.
  Saatiin Tampasta mukavan tiukka henkinen niskalenkki.
  Ja tuntuuhan se hyvältä kun jengi on täälläkin huudellut että tämä on selvä pari ja 4-0 Tampa jatkoon.

  Ehkä tässä nähtiin mikä ero on kun toinen on viimeiset 20 peliä läpsytellyt merkityksettömiä pelailuja ja toinen raastanut sydänverellään illasta toiseen.

  Toivottavasti Tampa ei nyt ihan laskenut alleen että saadaan tästä vielä ihan hyvä sarja.
   
 11. Labomba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Toivottavasti Tampa tulee seuraavaan kohtaamiseen pelihousut jalassa ja pitääkin ne päällä koko ottelun. Koosteen varassa mennään mutta vähän näytti että 3-0 johto oli liikaa Tampan pelureille ja kolmannessa erässä meidät yllätettiinkin housut nilkoissa. Ekassa erässä Bobi runtui olevan märkäläntti maalilla, sen jälkeen ryhtiliike ja koppi tarttui ja sulaminen siirtyi toiselle venäläisselle veräjän vartijalle. Vasy tuntui olevan hieman jäissä ja Tampa ylihyökkäsi niin Columbus sai vastahyökkäyksiä järkyttävän helpolla.
   
 12. lätkämies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Columbus Blue Jackets
  Ottelun tulos ei ollut varsinaisesti yllätävä, ottaen huomioon Tampan viime vuosien pleijarien avaukset. Mielenkiintoista on kuitenkin se, kuinka paljon Columbusta aliarvioidaan tai toisaalta Tampaa yliarvioidaan. Harvalta unohtuu se fakta että vuodesta 2016 Columbus on kuitenkin 4 eniten voittoja runkosarjassa napsinut jengi (Tampa 1, Capitals 2, Bruins 3). Vaikka play-offeissa onkin ensimmäisellä kierroksella parina edelliskautena pudottu on putoaminen tullut kuitenkin Stanleyn voittanutta jengiä vastaan. Toki tämä kausi on ollut haasteellinen, mutta silti joukkueen ydin on pysynyt samana ja vahvistunut.

  Kyllä itsekkin uskon Tampan jatkoon menevän, mutta väittäisin että ainakin kuudenteen peliin tullaan tässä sarjassa menemään.
   
  aessi, SamSal, Ferris ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 13. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Koosteen perusteella Vasyn kilpipuoli skoutattu heikkoudeksi. Ei BJsin pelaajat tainneet muualle edes yrittää.
   
 14. Kari Runk Jäsen

  Saatana mikä virhe oli alkaa ensimmäisen erän jälkeen nukkumaan. Siinä vaiheessahan näytti siltä, että kentällä on vain yksi joukkue ja tämän sarjan ensimmäinen ottelu tulee olemaan puhdas ylikävely kotijoukkueelta.

  Bobrovsky ei voinut kahdelle maalille kolmesta mitään, mutta toisen pudotti järkyttävällä tavalla siihen parhaimpaan sektoriin. Muutenkin hyvin epävarman tuntuinen ensimmäinen erä, mutta mies sai ilmeisesti kerättyä itsensä kasaan kahteen viimeiseen erään. Tampan tasoista hyökkäystä vastaan Blue Jackets tarvitsee onnistumisia maalilta, joten siinä mielessä Columbuksen jatkon kannalta lohdullinen uutinen. Keskinkertaisella maalivahtipelillä tästä sarjasta ei ole asiaa jatkoon, vaikka ensimmäinen ryöstö onnistuikin.

  Saattoi se Nutivaaran maaliviivapelastus olla kultaakin kalliimpi Columbuksen ryöstön ja sitä kautta koko sarjan kannalta.
   
 15. lolaimbot Jäsen

  Lainaus:
  Tähän päälle Stamkosin seiskapelien statsit niin alkaa kuumottaa ihan todenteolla.
   
 16. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Heti meni jännäksi. Tämän myötä pelataan ainakin kuusi ottelua tätäkin sarjaa. On sen verran vaikea voittaa mikään jokkue neljästi putkeen, jopa Tampan. Koosteen perusteella Blue Jackets käytti paikkansa hyvin ja Boltsit nukahtivat puolentoista erän jälkeen.
   
 17. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Niinhän siinä sitten kävi, että Tampan surkea playoffssarjojen kotiavaussaldo sai jatkoa. @vetoo tuossa toikin jo asian esille tilastojen valossa.

  Ensimmäinen erä oli täydellistä dominointia kotijoukkueelta, mutta sitten ilmeisesti luultiin, että homma on selvä. Olisiko ollut toisessa erässä kun ruudulla vilahti tilasto, jossa kerrotiin, että Tampa ei ole koko kaudella hävinnyt ainuttakaan peliä sen jälkeen, kun ovat päässeet 3 maalin johtoon. Niin, nyt ollaan tosiaan pudotuspeleissä ja tuommoinen neppailu ei enää riitä. Toivottavasti joukkue nyt huomasi, että Columbus on sen verran kova jengi, että joka matsissa tarvitaan 60 minuutin suoritus, mikäli tästä meinataan jatkaa.

  Tampan kärkijätkät (etenkin Hedman, Stamkos ja Johnson) olivat aivan kassalla. Tuo Savardin 3-2 maaliin johtanut tilanne kuvastaa aika hyvin esimerkiksi Hedmanin eilistä suoritusta.

  Seuraavassa matsissa on kyllä jännä nähdä, saiko Bobrovski itseluottamuksensa hilattua kattoon tämän ensimmäisen pelin kahden viimeisen erän ansiosta, vai jatkuuko epävarma pomputtelu taas matsin alussa.
   
  S.T. tykkää tästä.
 18. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Mä kanssa katoin et onko siellä oikeesti yks koko liigan parhaita pakkeja, vai joku ylimittainen D-junnu pelaamassa? Tai ehkä oli molemmat, samassa tilanteessa. :D
   
 19. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, A Bunch of Jerks
  Ekan erä Tampa pelasi ok tasolla ja sen jälkee nostettii jalka kaasulta, focus katosi tekemisestä ja siellä etunenässä Stamkos, Hedman ja McDonagh tekevät tyhmiä virheitä joista Columbus sitten rokotti. Hyvin kasasi Bobrovski itsensä ensimmäisen erän jälkeen ja otti muutaman nätin kopin.

  Ei muutakuin kohti uusia pettymyksiä, näin nämä sarjat yleensä Tampalla ovat alkaneet Cooperin aikakaudella.
   
  S.T. tykkää tästä.
 20. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  En jaksa otteluketjuun alkaa pahaa mieltäni purkamaan, vaan kirjoitellaan nyt tänne. Vaikka nyt vahvasti näyttää, että tulee toinen tappio putkeen, niin en silti vielä ole kovin huolestunut. Sellainen mutu on, että Tampa pelannut aina paremmin vieraissa, kuin kotona poffeissa. Kolmos peli toki on sitten pakkovoitto.. Mitä Cooperiin tulee niin en itse häntä bussin alle heittäisi ainakaan vielä. Jos Columbus sweeppaa Tampan niin sitten tilanne on eri, mutta nyt siellä on ihan jokaisesta pelaajasta lähtien homma vähän "hukassa". Sitte vielä perus jargonit.. Jääkiekko on joukkue peli atm kentällä on vain yksi joukkue (Columbus), ihan liikaa Tampa antaa turn-overeita ja ylivoimahyökkäyksiä. Tuntuu, että pelinrakentelussa Tampa ei kauhean hyvin pääse edes alueelle, eikä ole vielä edes Trotzin träppi vastassa tai Babcokin pelikirja....

  Peluutuksesta toki hieman Cooperia kritisoin. Viimevuonna Point pelasi vastustajan parhaita vastaan, nyt tänä vuonna siellä tuntuu aina olevan Cirelli Columbuksen ykköstä vastaan. En toki pidä tätä huonona vaihtoehtona, mutta jotenkin näkisin Pointin kentän jäällä Columbuksen ykköstä vastaan. Samalla Gourde pois ja Johnson tilalle. Toivottavasti Strålman saadaan seuraavaan. Toki jos on puolikuntoinen niin ehkä parempi sitten huilata..

  Mutta jotain herättelyä tarvis.. Oisko Callahan game 3. Jäähyihin ei ole varaa (nyt tehty jo pari YV maalia Columbuksen puolelta). Yksi voitto varmaan avaisi koko joukkueen, mutta ei se voitto tule vaan ilmaantumalla paikalle, kuten runkosarjassa.
   
  Bolt_up tykkää tästä.
 21. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Ei kyllä voi tätä hyväksyä jos ei helvetti kotona voida voittaa. Kuitenkin runkosarjan voittajana pakko voittaa myös kotona jos meinaa jatkaa edes ekan kierroksesta eteenpäin.

  Columbus ollut tosissaan parempi ja Tampa taas täynnä vätyksiä joita ei kiinnosta pelata. Jos kerran kärki jätkiä ei kiinnosta pelaa täysillä niin parempi tippua. Turha tästä Copperia täysin syyttää vaikkakin monoa pakko tulla mikäli tiputaan tässä vaiheessa.. kyllä nää kärkiäijät on ihan yössä ja ei vaan riitä ymmärrys miten ei voida syttyä tärkeimpään aikaan vuodesta..
   
 22. lolaimbot Jäsen

  Cooperin jatkon suhteen olisi pitänyt odottaa pleijarien loppuun. Eihän sarja ole tietenkään vielä taputeltu, mutta hän ei ole osoittanut minkäänlaista kykyä sopeutua tai tehdä tarvittavia muutoksia, joita vaaditaan pudotuspeleissä. Heti kun vastustaja näyttää merkkejä siitä että tämän hetkinen systeemi on skoutattu läpi niin siirrytään tuohon "pitkä päätyyn ja perään" skeidaan, jossa Tampa ei ole kauhean hyvä.

  Kucherov on ollut suosikki pelaajiani jo monta vuotta, mutta tällä hetkellä en tiedä mitä ajatella. Todella surullista nähdä noin halpamainen temppu niin korkealle arvostaman pelaajan toimesta. Jättää vielä joukkueensa pulaan kun luultavasti (ja ihan oikeutetusti) ei enää tässä sarjassa pelaa. Olis nyt vaikka nuolaissut mielummin jos niin vituttaa.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Columbus selvästi parempi, mutta kyllähän on taas tuomareiden linja ihmeellinen. Tampalla tulee vastaavista tökkimisistä jäähyjä ja vastustajan kohdalla katsotaan sormien läpi. Ihan uskomatonta paskaa myös lähteä tuohon Columbuksen peliin mukaan.. Tällä menollahan se on sitten 4-0 ulos. Turhauttavaa ja hyvä muistutus kyllä myös sinne treidiketjuunkin (ja miksei tännekin), että aina sillä vastustajalla on mahdollisuus voittaa. Ei ne erot niin isoja loppupelissä ole ja Columbuksellakin selkeästi paras rosteri näistä villin kortin joukkueista.
   
 24. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Nythän tämä sarja vasta mielenkiintoiseksi meni. 0-2 tilanteessa Ohioon ja eikä ollenkaan vääryydellä hankittu johto. TB vaikutti todella aneemiselta ja Stammerilla taas iso apina selässä viimeistelyssään.

  Mutta... näkisin että myös Columbus kantaa nyt selässään historian tuomaa painolastia. Viime vuonna eteneminen jatkoon oli samassa tilanteessa kovin lähellä, kun useampi tolppa G3:ssa (ja Atkinsonin ylärima jatkoajalla) ja vasta tokalla jatkoajalla joutuivat taipumaan. Samassa hetkessä myös koko sarja kääntyi. Tampalta taas tavallaan on ennakkosuosikin rooli nyt kadonnut ja jäljellä on pelkkää voitettavaa. Helppoa olisi povat seuraavan pelin voittajaa jatkoon.
   
  valkeaori tykkää tästä.
 25. KöyhänmiehenGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Columbus Blue Jackets
  Nyt oli kyllä hyvä peli ihan joka osa-alueella ja edelleen pysytään käsikirjoituksessani. Edellinen peli oli Tortun sanoin "crazy game", nyt ei tehty juurikaan virheitä eikä Tampa päässyt samaan tapaan paikoille kuin edellisessä.

  Siinä missä viime keväänä homma kääntyi Washingtonille kun saivat Panarinin kuriin niin nyt pitäisi saada koko Blue Jackets nippu kuriin. Ei ihan helppo homma. Edellisinä keväinä Bobia on arvosteltu juuri siitä että ei ole onnistunut ryöstämään yhen ainutta peliä vaikka viime keväänäkin ihan kohtalaisesti pelasi. Tuon ekan Tampa pelin voisi Bobin ryöstöksi laittaa vaikka päästikin 3, mutta pelasi viimeiset 40 min todella maagisesti. Ja toisessa pelissä homma jatkui, vaikka tuntui että Tampalla märät piipussa olikin.

  Duchenelta todella hyvä peli, Vezina-Bob on talossa ja onnistumisia laajalla rintamalla. Riley Nash alkaa olla lunastanut palkkansa takkuisen runkosarjan jälkeen.

  Tästä on mukava jatkaa Nationwidelle. Blue Jackets ei ole mikään vahva kotijoukkue, päinvastoin. Joten jos kotoota 1 voitto saataisiin niin olisin todella tyytyväinen. Game 3 on kliseisesti todella tärkeä. Voitto siitä ja Tampa alkaa olla todella kusisukassa.

  On se jääkiekko hieno peli ja tässä se nähdään että näissä karkeloissa ei helpolla pääse missään vaiheessa. Varsinkin jos focus on lähtökohtaisessti siinä että pistäiskö torijuhliin käteensä kultaisen vai titaanisen rolexin.
   
  valkeaori ja astraljava tykkäävät tästä.