Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Taavi Vartiainen – pistetään jengi nukkumaan

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana RV16, 18.02.2015 klo 15.43.

 1. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Tää on nyt tällänen pelaajatopikki, missä keskustellaan pelaajasta. Ku eihän tästä Taavista voi olla tykkäämättä.

  Taavi Vartiaisen pelaajakortti Eliteprospectsista: Eliteprospects.com - Taavi Vartiainen


  Tähän lasketaan liigapelaajat, jotka Taavi Vartiainen on laittanut nukkumaan.

  1) Adam Masuhr
  2) Janne Niskala
  3) Olli Malmivaara
   
 2. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Niinkuin Kiekkoaktivisti kirjoitti (http://kiekkoaktivisti.fi/?p=6780), on Taavi Vartiaisella mahollisuus periä tuo kulttipelaajan viitta, joka on Leksa Komarovin, Karra Sihvosen ja jokseenkin Antti Tyrväisen jäljiltä ollut nyt vapaana.

  Tähän huutoon Kärpäsen Tonttu on kauden mittaan alkanut vastaamaan. RV:n yllämainitsemat caset, uran eka liigamylly Otto Honkaheimoa vastaan, sekä lukuisat painavat taklaukset, saavat Isku Areenan syttymään.
  Kovasti kiekkomyllyjä yleisesti kauhistellaan, etteivät ne ole soveltuvaa katsottavaa perheen pienimmille kiekkojännäreille, mutta höpöhöpö sanon minä. Se hetki, kun Taavi Vartiainen kampesi Honkaheimon jäänpintaan, sai hallin räjähtämään suuremmin kuin yksikään Pelicansin tekemä maali tällä kaudella.

  Kun vähän tulee liigapelejä lisää alle ja kiekollinen varmuus kehittyy liigatasolle, voidaan ruveta nostamaan vähän odotuksiakin. Itsehän olen jo kotvan verran odottanut Taavin uran ensimmäistä liigamaalia, ja todella toivon että syntyy Lahessa. Sen verran showmiehen elkeitä tuossa löytyy, että saattaa silloinkin ottaa yleisönsä..
   
 3. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Samaa olen itsekin odotellut ja viime aikoina se on alkanut jo lähempänä olemaan. Alkukaudesta Taavin kiekollinen peli oli todella heikolla tasolla ja kiekko pomppi pahasti lavassa, mutta viime aikoina on sekin alkanut sujumaan paremmin. Muutamasta viime matsista ainakin jäänyt mieleen pari röyhkeää maalille nousua.
   
 4. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:

  Ei voi, ei vaan voi.


  Ainesta isoihin otsikoihin. Hienoa!
   
 5. Bulvaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Sieltähän se ensimmäinen maali tuli!
   
 6. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Tänään tehty maali on kuitenkin se mitäTaavi tarvitsee tullakseen arvostetuksi pelaajaksi.
  On totta kai hyvä että Taavi pelaa vahvuuksillaan eli pelaa fyysistä peliä, koska se on hänellä luontaisinta.

  Toivottavasti suuntautuu kuitenkin enemmän esim. Komarovin ja Jesse Joensuun puhtaasti rymistelyn suuntaan kuin vastustajan nukuttamiseen.
  Jälkimmäisestä on hiuksenhieno matka vääriin taklauksiin ja joukkueen edun unohtamiseen.
   
 7. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Sellaista peliä kuin Tyrväisen Julle tällä hetkellä pelaa sopisi Vartiaisenkin tavoitella. Puhtaasti, järkevästi, tehokkaasti mutta kovaa.
   
 8. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Lainaus:
  Tästä on helppo olla samaa mieltä.
  Oliko se Virtasen Jonne, joka myös jäi Taavin töötin alle? Jäähyihin ei ole varaa, mutta eipä Taavi tänään tainnut jäähyllä käydäkään?
   
 9. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Kyllähän Taavi on suht puhtaasti ja järkevästi pelannut. 87 rangaistusminuutista 50 on tullut Masuhrin ja Niskalan selänkäännöistä (huomionarvoista että kumpikaan ei johtanut pelikieltoon) ja 25 tappelusta Honkaheimoa vastaan, muutoin 12 minuuttia tuolla pelityylillä on melko vähäinen lukema. Tehokkuuteen on vielä matkaa, mutta jos peliaikaa tulee 6.54 per peli, niin ei hirmuisia kannata odottaakaan.
  Lainaus:
  Kyllä!
   
 10. Zikako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei ihan tullut eilisessä pelissä listaan täytettä, mutta päikkärit otti Mikko Rantanen. Ja mitä teki Taavi Rantasen taklaamisen jälkeen, taklasi heti perään toista turkulaista. Onneksi ees joku tuo ilon aiheita peli-iltoina kun ei osaa pysyä poissa hallilta tai tv:n äärestä.
   
 11. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Juurikin näin. Vartiaisella näyttäisi olevan oma bravuuripaikkansa noille keskialueen tööteilleen. Ja parastahan niissä on, että ne ovat puhtaita. Jokseenkin vähäisestä peliajasta huolimatta olen ollut huomaavinani lievää edistystä myös kiekollisessa pelissään.
   
 12. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Lainaus:
  Tuo oli hauska tilanne muutoin tylsän matsin keskellä: Tuplataklaus Taavilta. Ihan siinä unelias Viljasiilon yleisökin havahtui hereille kohahtamaan tapahtunutta.
   
 13. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Todellakin!

  Taavi on saanut vastuun myötä uskallusta myös kiekolliseen peliinsä. Tiedä sitten mitä kesä ja ensi kausi tuo tullessaan, mutta onhan tässä todella herkullinen tapaus, kun hieman kokemusta löytyy edes junnupuolelta noista tehoistakin. Saas nähdä mihin asti rahkeet riittää ja kuinka ylös ketjuhierarkiassa kohoaa.
   
 14. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Tänään, tai eilenhän se Sport-ottelu jo pelattiin, Taavi toi jäälle energistä pöhinää. Sportin Uitolle tuli Taavin töötin jäljiltä tarvetta nahkanessutteluun.
  Bertrand'kin innostui Taavia kopauttamaan mailalla keskialueella pelikatkon aikana. Minulle tuosta Taavin tyylistä tulee mieleen Karran rymistely. Kunpahan pysyisi nuori mies ehjänä näissä kauden lopuissa matseissa.
   
 15. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Heitetään nyt tännekin, kun kaverilla ihan oma topicikin on. Aika diippiä settiä:

  Taavi Vartaisen kauhun hetket: ”Puhe hävisi ja voimat katosi” – joukkuekavereiden nopea toiminta pelasti hengen | Pelicans

  Lainaus:
  Sen tarkemmin tietämättä ja tuntematta tommonen varmaan pistää elämänarvojakin vähän järjestykseen, ellei ne sitä oo jo ollu.

  Arsia lainatakseni kausitopicista, toivotaan, että Taavi palaa tästä ielä entistä vahvempana.
   
 16. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Ai saatana!

  Mulla oli vasemmalla puolella, joten osaan joten kuten mukautua. Ikä on Vartiaisen puolella ja huippu-urheilijana hänen fyysinen kuntonsa on jo valmiiksi erittäin hyvä, joten miehen kuntoutuminen sujunee nopeasti.

  Toisaalta, infarkti iski oikealle puolelle, joten muisti- ja puhepuutokset lienevät isommassa roolissa kuin fyysiset ongelmat, kuten kävelykyvyn menettäminen.
   
 17. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  On se kova!

  Heti ottelun alussa hommaa märälle Simolle jäähyn, jonka seurauksena ottelun avausmaali. Tokassa erässä alustus voittomaaliin. Hirveästi enempää ei voi vaatia elokuiset tapahtumat huomioiden.

  Kuvittelin, että Taavi tulee pelaamaan ehkä marraskuussa, mutta aivan helvetin hyvä näin.
   
 18. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Tänään Vartiainen sai meikäläisen suorastaan onanoimaan sillä ensimmäisen erän kuljetuksellaan ja syötöllään, josta Alanne veti häkin.
  Lisää näitä!

  Ikävää et Vartiainen lens suihkuu aiheetta.
   
 19. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Vartiainen osaa pelata.

  Tämän päivän ulosajo aivan käsittämätön aivopieru tuomareilta - estäminen 5+20min. Nuff said.
   
 20. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  2+10 minuuttia kiekottoman pelaajan "taklaamisesta" olisi riittänyt. Tuomari taisi osin mennä vedätykseen kun Ahonen luisteli vaihtoaition lattialle makoilemaan, kun Vartiaiselle näytettiin ovea nousi penkille istumaan.
   
 21. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Kiekotonta pelaajaa kuollesta kulmasta. Katsoppa Ahosen päätä kun taklaus osuus, aika kamalasti niska reksahtaa. Onneksi ei loukkantunut. Ei tuo mikään teloitusyritys ollut, mutta juuri tällaisesta kiekottomaan mieheen kuolleesta kulmasta tulevasta taklauksesta pitääkin rangaista kovemman kautta.
   
 22. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Ahosesta oli puolen sekunnin päästä tulossa kiekollinen pelaaja. Kannattaisi siinä tilanteessa pitää edes vähän valoja päällä! Oikea tuomio 2 min estämisestä. Liigassa ne tuomiot vaan tulee seurauksen eikä tehdyn rikkeen mukaan...ikävä kyllä!
   
 23. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Ei tuo sitä asiaa miksikään muuta, että Ahonen oli kiekoton pelaaja. Se oli sitten toki Bloodin onni, että tuomiot tulevat seurauksen mukaan. Muuten tuo olisi lentänyt suihkuun.
   
 24. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vartiainen oli menossa siihen irtokiekkoon ja Ahonen tuli tavallaan eteen. Vahinko.
   
 25. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Niin, kyllähän ne korkeat mailatkin usein vahinkoja ovat, mutta tässä tapauksessa en kuitenkaan ihan sata varma kyllä vahingosta ole, sillä sitä voi laittaa myös refleksin piikkiin, mutta kannattaa seurata tuota Vartiaisen oikean käden liikettä osuman jälkeen.