Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Tätä on Suomen jääkiekko - Tribute to 2019

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Carlos, 24.07.2019 klo 22.41.

 1. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On täällä Overtimessa huonommistakin aiheista avattu ketjuja - tähän voi liittää kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitä Suomen jääkiekko tarkoittaa Sinulle (Suomen kansalainen, Suomessa asuva, tai jotenkin Suomen omakseen kokeva henkilö/eläin/paikka/asia/esine mitään tai ketään pois rajaamatta). On se sitten Ä-junnujen eka kiekkokoulupäivä, Karjala-turnaus, Skoda-Cup, World-Cup, Whatever-Cup tai Stanley Cup - mistä tässä meuhkataan miljoonien viestien voimalla sitten vuoden 2001.

  Inspiraattorina tälle kaikelle toimi juuri Velhon julkaisema aivan mahtava Tribute-video meidän poikien reissusta keski-Eurooppaan tässä hiljattain. Tässä on tiivistetty käytännössä IHAN KAIKKI, juuri oikeassa mittasuhteessa:
  'Never Forget' - MM 2019 Suomi
  Ainoa mikä tästä jäi puuttumaan oli tämä video, ja se ajassa 2:01 - 2:05:
  Canada vs. Finland - Gold Medal Game - Game Highlights - #IIHFWorlds 2019

  Jotenkin tässä reaktiossa näkyy koko Suomi - ei oikein usko riittänyt mutta onneksi pojilla riitti!

  Näin in general, kiitos koko kansalle, teidän eteen kannattaa taistella. Itse(kin) tulen tekemään kaiken mitä voin. Kaukalossa, sen ulkopuolella, mutta varsinkin siellä kaukalossa meneville naisille ja miehille. Love you, hakkaa päälle pohjan poika & varsinkin tyttö. Paras aforismi mitä länsinaapurista voi lainata: "Tämä on vain jääkiekkoa, mutta me voitamme tämän pelin."

  Edit; Ainiin, ja pakollisena lisänä, "Oi Suomi katso, (sa) näytit maailmalle", katsokaa nyt hyvänen aika ja itse vihtahousu sentään, että (kaikki kunnia Paula Vesalan yritykselle - vilpittömästi) ensi kerralla Jarkko Ahola Finlandoi Suomen polvilleen!

  Edit 2: Vielä lisänä, en tiedä Jarkko Aholasta mitään, minulla ei ole häneen mitään kytköksiä, mutta kaverilla on ääni joka ei ole vielä koskaan päässyt sinne minne se kuuluu. Laulu vaatii muutakin kuin ääntä - Jarkolla löytyy se - ja sen lisäksi se ääni!!! Jos omiin hautajaisiin saa kutsua jonkun, niin... you know the drill...
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2019 klo 00.19
  Punamusta tykkää tästä.
 2. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Satuin sattumalta katsomaan tuon saman videon eilen vilkaisematta tätä ketjua. Oli hieno video. Kaipasin juuri tuota mehustelua otsikoilla mitä lehdissä vilkkui ennen turnausta, myös haastatteluja oli muutama hyvä. Biisivalinnat hyviä, eivät dominoineet videota liikaa, ja tärkeimmät high lightit löytyivät. Hyvä ettei kukaan pelaajista noussut videolta toisia enempää esiin, koska kyllähän kyseessä oli ennen kaikkea joukkue.

  Seuraavaksi jotain joka avaa sitä, mitä jääkiekko on ruohonjuuritasolla. Katsoisin mielenkiinnolla.