Carlos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On täällä Overtimessa huonommistakin aiheista avattu ketjuja - tähän voi liittää kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitä Suomen jääkiekko tarkoittaa Sinulle (Suomen kansalainen, Suomessa asuva, tai jotenkin Suomen omakseen kokeva henkilö/eläin/paikka/asia/esine mitään tai ketään pois rajaamatta). On se sitten Ä-junnujen eka kiekkokoulupäivä, Karjala-turnaus, Skoda-Cup, World-Cup, Whatever-Cup tai Stanley Cup - mistä tässä meuhkataan miljoonien viestien voimalla sitten vuoden 2001.

Inspiraattorina tälle kaikelle toimi juuri Velhon julkaisema aivan mahtava Tribute-video meidän poikien reissusta keski-Eurooppaan tässä hiljattain. Tässä on tiivistetty käytännössä IHAN KAIKKI, juuri oikeassa mittasuhteessa:
'Never Forget' - MM 2019 Suomi
Ainoa mikä tästä jäi puuttumaan oli tämä video, ja se ajassa 2:01 - 2:05:
Canada vs. Finland - Gold Medal Game - Game Highlights - #IIHFWorlds 2019

Jotenkin tässä reaktiossa näkyy koko Suomi - ei oikein usko riittänyt mutta onneksi pojilla riitti!

Näin in general, kiitos koko kansalle, teidän eteen kannattaa taistella. Itse(kin) tulen tekemään kaiken mitä voin. Kaukalossa, sen ulkopuolella, mutta varsinkin siellä kaukalossa meneville naisille ja miehille. Love you, hakkaa päälle pohjan poika & varsinkin tyttö. Paras aforismi mitä länsinaapurista voi lainata: "Tämä on vain jääkiekkoa, mutta me voitamme tämän pelin."

Edit; Ainiin, ja pakollisena lisänä, "Oi Suomi katso, (sa) näytit maailmalle", katsokaa nyt hyvänen aika ja itse vihtahousu sentään, että (kaikki kunnia Paula Vesalan yritykselle - vilpittömästi) ensi kerralla Jarkko Ahola Finlandoi Suomen polvilleen!

Edit 2: Vielä lisänä, en tiedä Jarkko Aholasta mitään, minulla ei ole häneen mitään kytköksiä, mutta kaverilla on ääni joka ei ole vielä koskaan päässyt sinne minne se kuuluu. Laulu vaatii muutakin kuin ääntä - Jarkolla löytyy se - ja sen lisäksi se ääni!!! Jos omiin hautajaisiin saa kutsua jonkun, niin... you know the drill...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjoittaja on poistanut allekirjoituksensa, koska hän ei keksinyt mitään parempaakaan.

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
Satuin sattumalta katsomaan tuon saman videon eilen vilkaisematta tätä ketjua. Oli hieno video. Kaipasin juuri tuota mehustelua otsikoilla mitä lehdissä vilkkui ennen turnausta, myös haastatteluja oli muutama hyvä. Biisivalinnat hyviä, eivät dominoineet videota liikaa, ja tärkeimmät high lightit löytyivät. Hyvä ettei kukaan pelaajista noussut videolta toisia enempää esiin, koska kyllähän kyseessä oli ennen kaikkea joukkue.

Seuraavaksi jotain joka avaa sitä, mitä jääkiekko on ruohonjuuritasolla. Katsoisin mielenkiinnolla.
 
Daa dirlan dirlan daa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy